کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از دوستان کسی هست با نظر من سهمی خریده یا فروخته که زیان زیادی متحمل شده باشه؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
امروز سشرق خوب معامله شده،105 تومن یه حمایت بود.داره به اون واکنش نشون میده.
اونایی که میخوان در روند صعودی بخرند منتظر هم عبور از مقاومت 115 تومن و هم جو خیلی مثبت روی گروه باشند.
.
.
.
.
سشرقح صف خرید شد ولی توصیه میکنم روی حق ها معامله نکنید چون واقعا ارزش ریسک رو نداره.
ممکنه حق تقدم الان روی50 تومن باشه ببنده و حق های پرداخت نشده رو یه تومن هم نخرند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فکر میکردم امروز خزامیا منفی میشه بخاطر همون هم دیروز نوشتم، بازار امروز ممکنه کسل کننده باشه در واقع منظورم منفی بود ولی اصلا فکرش رو هم نمیکردم که خزامیا تا قیمت صف فروش هم بیاد!
لبوتان در واچ باشه. و طبق تحلیل قبلی عمل کنه.
.
.
.
.
.
غالبر هم الان روی حمایت مهمی هست،شاید یه واکنشی به این حمایت نشون بده.بالای 185 تومن قرا بگیره میره برای شکست مقاومت حوالی 195 یا 200 تومن
من در مورد حق ها نظری ندارم ولی خود سشرق باید یه حرکتی بکنه.منتظر شکست 115 تومن هستم.
البته حقوقی بیشعور بذاره بره بالا.بالای 109 تومن فروشنده هست.
1.5 میل فروخته امروز.
به نظرم گروه سایپا خودش رو برای صعود آماده می کنه ولی احتمال اصلاح بیشتر خودرو وجود داره برخی سهام بانکی هم در کف قیمت هستند و میشه ورود کرد گروه قند رو هم درست پیش بینی کردم و اصلاح کرد و هنوز اصلاح ان تمام نشده
گروه سایپا هم خودش رو با خودرو هماهنگ کرد و قرمز پوش بود ، بازار به گروه بانک بی اعتنا است خوب مردم عاشق صف خرید هستند سمایه امروز و دیروز صف خرید بود بانک حکمت در کف قیمتی است ما امروز ورود کردیم و خرید زدیم و صبر هم داریم .
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
شما که میدونستید صف خرید میشه،چرا نخریدید؟چرا اصلا از من میپرسین،خب میخریدی.
من زرنگ باشم فقط روند سهام خودم رو میفهم،با بقیه سهام کاری ندارم.
منبعد هم از من نپرس،دلش رو داری بخر،وگرنه پای منو وسط نکش.
من مشاور خصوصی کسی نیستم.
تازه دیروز صف فروشش روی 196تومن بود حال آنکه امروز در 188تومن هم معامله شده.
موافقت سازمان بورس با افزایش سرمایه 105 درصدی کرازی از سود انباشته .
نظر