orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رهگذار
    عضو فعال
    • May 2011
    • 433

پاسخ : orumbourse channel

کمنگنز

-1 کاهش مقدار فروش نه ماهه بعلت عدم انعقاد قرارداد با ذوب آهن تا پايان آذرماه مي باشد.
    -2 پيش نويس قرارداد با ذوب آهن موضوع ارسال سنگ بمقدار 80000 تن و با قيمت هاي سال 93 تهيه و ارسال سنگ از ديماه آغاز و تا پايان سال کل مقدار درخواستي ارسال مي شود.
    -3 کاهش مقدار توليد عمدتاً بعلت عدم راه اندازي دستگاه HBS (پرکن هيدروليکي ) و آسانسور چاه پيروزي شماره 2 با توجه به وضعيت نقدينگي حاصل از عدم فروش در نه ماهه اول ميباشد.
    -4 هزينه هاي عمومي و اداري شامل هزينه حمل 80000 تن کالا در سه ماهه چهارم ميباشد .
    -5 افزايش ساير درآمدهاي عملياتي در نه ماهه و پيش بيني پايان سال 94 عمدتاً بعلت فروش يک ميليون سهام بمبلغ 17200 ميليون ريال شرکت پروده طبس در آذر مي باشد.

با این گزارش منگنز رفت برای صد تومن
    آخرین ویرایش توسط رهگذار؛ 2016/01/20, 16:57.
    کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• farzen
      ستاره دار(2)
      • Jan 2012
      • 512

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      ای کاش دیروز میگفتی الان بیشترشون صف خریده یا خزامیا و خرینگ اگه دادند یا وبملت یا وتجارت

سلام تشکر از زحمتهاتون

بنظرتون 4شنبه که خرینگ عرضه زیاد داشت فرصت خرید بود؟یا خالی کردن؟

نظر

• mshatc
        عضو عادی
        • Aug 2014
        • 22

سلام جناب اروم بورس عزیز. در ابتدا تشکر میکنم از تحلیلهای خوبتون. من به نوبه خودم خیلی استفاده کردم. امیدوارم بقیه دوستان هم استفاده لازم برده باشن

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

نظر

• mshatc
          عضو عادی
          • Aug 2014
          • 22

به نظرتون لخزر تونسته مقاومتی که گفته بودین بشکنه؟ اگه امکانش هست یه نگاهی به نمودار خمحرکه و بانک دی بیندازین.

نظر

• bari
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 193

گروه فلزات اساسی بخصوص فسرب فاسمین و فرآور و فولاد رو جدی بگیرید نشانه های جالبی دارن جایی که شاید بر خلاف انتظار بازار شاهد رشد خوب این گروه باشیم
            پ ن:
            فعلا بازار درگیر خودرویی ها

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10179

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
              سلام تشکر از زحمتهاتون

بنظرتون 4شنبه که خرینگ عرضه زیاد داشت فرصت خرید بود؟یا خالی کردن؟
              بنظرم برای اونایی که دید میان مدت دارند هنوز زمان خالی کردن نیست ،فکر میکنم سهم میتونه باز هم رشد کنه.
              از نظر من خرینگ نوسان منفی اندک و یا اصلاح اندک ده درصدی شاید ولی اصلاح بلند نه.
              فکر میکنم گاماس گاماس ابتدا تا 250 یا 260 تومن و سپس 290 تومن.البته اینها ممکنه با نوسان منفی مثبتی هم همراه باشه.حد ضرر 170 تومن.

.
              .
              .
              .

در اصل توسط mshatc پست شده است View Post
              به نظرتون لخزر تونسته مقاومتی که گفته بودین بشکنه؟ اگه امکانش هست یه نگاهی به نمودار خمحرکه و بانک دی بیندازین.

هنوز مطمئن نیستم که شکسته.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10179

فردا اگه خودرو بتونه مقاومت 170 تومن رو بشکنه ابتدا 197 تومن سپس 220 تومن رو میتونه ببینه.
                همینطور خکاوه فردا با خط روند نزولی برخورد میکنه احتمال شکست وجود داره.
                فردا شاخص به مقاومت مهمی میرسه(مقاومت خط روند نزولی دو ساله خود).احتمال شکستن وجود داره.دقت هم بکنید خط روند نزولی آر اس ای شاخص نیز با مثبت فردا بطرف بالا شکسته خواهد شد .
                تمامی اینها یعنی اینه که احتمال شروع یه موج صعودی قوی بالاست.
                فردا خودرو به اولین هدف قیمتی خود خواهد رسید،ولی ممکنه اینجا پایان کار نباشه.فعلا جو بد نیست.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• H.samimi
                  عضو فعال
                  • Jan 2014
                  • 2092

آرومبورس عزیز
                  نظرت در مورد فاذر و خچرخش چیه؟ دوستت دارم

نظر

• کاران
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 94

سلام
                    سجاد جان من بارها صادقانه از زحماتی که میکشی تشکر کردم.چون از 4 سال پیش تا حالا روی یکی از کسایی که احساس خوبی داشتم وبا اطمینان قابل قبولی با پیشنهادات ترید میکردم و تو جو و افکار ناسالم نیسن شما بودین
                    اما خدایی دو سه مرتبه سوالی ازت خواستم زحمتشو بکشی ولی یه مقدار کم لطفی کردی و جوابمونو ندادی
                    حالا ازت خواهش میکنم این یکی رو زحمتشو بکشی
                    میخواستم ببینم وبیمه وضعیتش چطوریه؟برمیگرده یا رو به پایینه بنظرت
                    با سپاس

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10179

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                      آرومبورس عزیز
                      نظرت در مورد فاذر و خچرخش چیه؟ دوستت دارم
                      درود

در مورد فاذر مطالب زیادی هست،میتونید در صفحات فبل مطالعه بفرمایید.انتظار دارم فردا فشار خرید داشته باشه.میان مدت سود خوبی خواهد داشت از نظر من شرکت هایی که با قرارداد کار میکنند اونم علی الخصوص در بخش تجهیزات نفت و گاز و محصولات فلزی وارد دوران تازه ای شده اند من آینده خوبی نسبت به سال های قبل براشون می بینم.
                      در مورد خچرخش نظری ندارم.روندش رو نمی شناسم.

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
                      سلام
                      سجاد جان من بارها صادقانه از زحماتی که میکشی تشکر کردم.چون از 4 سال پیش تا حالا روی یکی از کسایی که احساس خوبی داشتم وبا اطمینان قابل قبولی با پیشنهادات ترید میکردم و تو جو و افکار ناسالم نیسن شما بودین
                      اما خدایی دو سه مرتبه سوالی ازت خواستم زحمتشو بکشی ولی یه مقدار کم لطفی کردی و جوابمونو ندادی
                      حالا ازت خواهش میکنم این یکی رو زحمتشو بکشی
                      میخواستم ببینم وبیمه وضعیتش چطوریه؟برمیگرده یا رو به پایینه بنظرت
                      با سپاس

درود

وبیمه در محدوده 190 تا 200 تومن مقاومت خط روند نزولی خیلی قویی داره، به اون واکنش نشون میده ،با حد ضرر 160 تومن نگه داره.
                      رشد بالای 100 درصدی در مدت شش هفت ماه باعث شده که سهم در مقاومت های قوی فروشنده هایی داشته باشه.شکست 180 تومن ممکنه باعث بشه که عده ای فکر کنند سهم وارد روند نزولی شده ولی از نظر من هنوز در روند صعودی خواهد بود ولی شکست اون میتونه سهم رو تا 170 یا 160 تومن بیاره ولی تا زیر 160 تومن نیومده هنوز در روند صعودی هست.
                      باید دید بلند مدتی داشته باشی من فکر میکنم میتونه باز هم صعود کنه ولی کمی زمان لازم داره تا مقاومت های مهمش رو بشکنه.
                      .
                      .
                      .
                      .
                      من در مورد اهداف تایپک بارها مطلب زدم ،این تایپک با اون اهدافی که من در نظر داشتم با همکاری سایر دوستان میتونست بیشترین بازدهی رو به اعضای اون بده ولی متاسفانه اینجا فقط محل سوال و جواب شده و کسی به اصل مسله توجهی نکرد.بنابراین این تایپک از نظر من بسته شد.

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

درود

در مورد فاذر مطالب زیادی هست،میتونید در صفحات فبل مطالعه بفرمایید.انتظار دارم فردا فشار خرید داشته باشه.میان مدت سود خوبی خواهد داشت از نظر من شرکت هایی که با قرارداد کار میکنند اونم علی الخصوص در بخش تجهیزات نفت و گاز و محصولات فلزی وارد دوران تازه ای شده اند من آینده خوبی نسبت به سال های قبل براشون می بینم.
                        در مورد خچرخش نظری ندارم.روندش رو نمی شناسم.

درود

وبیمه در محدوده 190 تا 200 تومن مقاومت خط روند نزولی خیلی قویی داره، به اون واکنش نشون میده ،با حد ضرر 160 تومن نگه داره.
                        رشد بالای 100 درصدی در مدت شش هفت ماه باعث شده که سهم در مقاومت های قوی فروشنده هایی داشته باشه.شکست 180 تومن ممکنه باعث بشه که عده ای فکر کنند سهم وارد روند نزولی شده ولی از نظر من هنوز در روند صعودی خواهد بود ولی شکست اون میتونه سهم رو تا 170 یا 160 تومن بیاره ولی تا زیر 160 تومن نیومده هنوز در روند صعودی هست.
                        باید دید بلند مدتی داشته باشی من فکر میکنم میتونه باز هم صعود کنه ولی کمی زمان لازم داره تا مقاومت های مهمش رو بشکنه.
                        .
                        .
                        .
                        .
                        من در مورد اهداف تایپک بارها مطلب زدم ،این تایپک با اون اهدافی که من در نظر داشتم با همکاری سایر دوستان میتونست بیشترین بازدهی رو به اعضای اون بده ولی متاسفانه اینجا فقط محل سوال و جواب شده و کسی به اصل مسله توجهی نکرد.بنابراین این تایپک از نظر من بسته شد.

با سلام خدمت آقا سجاد عزيز
                        تحليل هاى شما ازچند بعد قابل تقدير بود چه از بعد روانشناسى بازار چه ازمنظر تکنيکال وجه تحليل بنيادى.تاپيک شما من رو يادآور خاطرات روزهاى آشنايى با اين فروم بورسى کرد 2/5 سال پيش با آقا بهنام در تاپيک تحليلهاى تلفيقى و روانشناسى بازارآشنا شدم تحليل هاى بسيار دقيق مو شکافانه اى از روانشناسى بازار و تحليلهاى صورتهاى مالى بدون منت و چشم داشتى به دوستان ارائه ميدادن اون تاپيک هم متاسفانه با جفاى دوستان به آقا بهنام به بيراهه رفت و چند نفر به خاطر خريد سهام و شروع ريزش سال 92 شروع کردن به اذيت کردن آقا بهنام ولى الحق بعد از ايشون تحليلهاى شما و کاربر فرشيد يوسف پور و کاربر سامان نيز بدون هدف خاصى و فقط جهت بالا بردن علم دوستان و موفقيت بيشتر ارايه ميشد و اميدوارم به خاطر عده اى قليل که فقط به فکر منفعت خودشون هستن تاپيک رو تعطيل نکنيد
                        و در آخر به خاطر زحمتهايى که بى منت و بدون چشم داشتى ميکشيد تشکر ميکنم و اميدوارم قلمتون هميشه پر برکت باشه!!
                        آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2016/01/23, 00:09.
                        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• farin
                          عضو عادی
                          • Feb 2015
                          • 82

در اصل توسط farin پست شده است View Post
                          ..قربان ممنون ميشم اگر تحليل امروزتون را با نوع معاملاتش درمورد لخزر بدونم واگر ممكنه واتي ودتوليد را هم تحليل بفرماييد
                          .....اروم جان منتظرم

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

ولغدر هم وارد روند صعودی خوبی شده به نظر البته من تعداد زیادی ولغدر دارم شاید به همین دلیل خوشبینم

نظر

• bari
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 193

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                              گروه فلزات اساسی بخصوص فسرب فاسمین و فرآور و فولاد رو جدی بگیرید نشانه های جالبی دارن جایی که شاید بر خلاف انتظار بازار شاهد رشد خوب این گروه باشیم
                              پ ن:
                              فعلا بازار درگیر خودرویی ها
                              .................................................. .......

نظر

• b-asgharne
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1052

درود
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .

ممنون اروم بورس عزیز حق با شماست ولی با این حال منتظرت می مانیم
                                این تاپیک نشد تاپیک های دیگه

ضمنا انتظار دارم کانال orumbourse رو فعال کنی ما که عضو شدیم.
                                آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2016/01/23, 14:54.

نظر

در حال کار...
                                X