کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
اتفاقا دیروز یکی از دوستان نزدیک در مورد کفرا سوالی داشت،تحلیلی که قبلا تو این تایپک قرار داده بودم رو براش فرستادم.
.
.
.
.
sajjad, [۱۸.۰۱.۱۶ ۲۲:۰۷]
کفرا هم بنظرم اومد در یه موج اصلاحی متوسط چهار طی مسیر میکنه،خیلی افت کرده،هنوز در اصلاحه ولی بالای 1020 تومن بیاد وارد روند میشه.احتمالا آخرهای اصلاح باشه.
من فکر میکنم اگه دیگه زیر 700تومن نیاد میتونه صعود خوبی بکنه .نمودارش گرچه در اصلاحه و هنوز وارد روند صعودی نشده ولی خیلی جذابه.فعلا با حد ضرر 700تومن نگه دار ترجیحا شکست اون با خبر بدی باشه میشه حد ضرر وگرنه کم حجم بشکنه و خبری هم نباشه ممکنه دوباره برگرده.
اینو قبلا یکی دو ماه قبل توی تایپک گذاشته بودم .پایینی هم مکالماتمون بود.
sajjad, [۱۸.۰۱.۱۶ ۲۲:۰۹]
بالای 820 تومن یه سیگنال خرید میده
sajjad, [۱۸.۰۱.۱۶ ۲۲:۱۰]
مقاومت 880 تا 900تومن مقاومت قویی هست. ولی احتمال شکستن وجود داره
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
حد ضررش چند هس؟
حد ضرر رو بذاره روی 106 تومنه.
اگه 125 تومن رو بشکنه اولین هدفش حوالی 140 تومن.این اگه وارد روند بشه در بلند مدت یه هدف 190 تومن نشون میده ولی ممکنه نوسانات زیادی داشته باشه و کمی هم خسته کننده باشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بانکی ها تا عید رشدی ندارن بخاطر حقوقی هاشون پول لازم هستن تو روزهای منفی سهم میخرن تو روز مثبت مثل امروز عرضه کننده هستند
انشالله رشد میکنند،من امیدوار به رشد هستم.
اخابر هم میگند یه گروهی واردش شده اند الان هم بالای مقاومت هست.یه جورایی داره خط روند نزولیش رو میشکنه.
سهم بدی نیست،احتمال در یه موج پنجمی حرکت میکنه.
فردا و پس فردا مقاومت های بسی قویی در پیش داره محدوده 1280 تومن تا 1335 تومن محدوده مقاومتی قویی هست.
این مقاومت رو خواهد شکست ولی شاید در برخورد اول نتونه و کمی عقب نشینی کنه.بنظرم اومد در اولین برخورد نتونه ولی مقدار عرضه ها مشخص خواهد کرد که در اولین برخورد میشکنه یا نه؟اگر زیاد باشه ممکنه عقب نشینی داشته باشه.
هر وقت این مقاومت رو شکوند اون وقت حداقل 1750 تومن رو میتونه ببینه.
سجاد جان سلام و خسته نباشید
اگه ممکنه یه نیم نگاهی هم به ثباغ داشه باش. معاملاتش خیلی قوی نیست و حجمهای خوبی تو مثبت جابجا میشه. به نظرت ممکنه بتونه از یان محدوده عبور کنه و ا نزدیک 250 بره ؟
تقریبا بیشتر سهم ها مثبت میخورند ولی برخی سهم ها شارپ بالا میرند،بنظرم در زمان هایی که بازار تردید داره و شناور میشه سهم های کند و خسته رو با سهم های تند و تیز عوض کنیم بهتره.
متاسفانه همکاری در این تایپک اندکه.
من هر وقت اینجا اومدم چیزی جز سوال ندیدم،بجز یکی دو نفر کسی دیگه ای ندیدم در راستای اهداف تایپک قدمی برداره.
اینجا من منشی کانال های تلگرامی شده ام .خسته کننده شده.با این وضعیت سوال و جواب هدف تایپک محقق نمیشه.
اگر دنبال سود های بالای صددرصد هستیم باید چشم های خیلی تیزی داشته باشیم که روند های پرقدرتی که پول های قویی در اونها جاری هست را بیابیم ولی این به تنهایی از دست من ساخته نیست.
بعضی سهم ها پس از رشد زیادمتوجه قوی بودن روند اونها میشیم این یعنی از دست دادن مقدار زیاد سود.
تقریبا بیشتر سهم ها مثبت میخورند ولی برخی سهم ها شارپ بالا میرند،بنظرم در زمان هایی که بازار تردید داره و شناور میشه سهم های کند و خسته رو با سهم های تند و تیز عوض کنیم بهتره.
متاسفانه همکاری در این تایپک اندکه.
من هر وقت اینجا اومدم چیزی جز سوال ندیدم،بجز یکی دو نفر کسی دیگه ای ندیدم در راستای اهداف تایپک قدمی برداره.
اینجا من منشی کانال های تلگرامی شده ام .خسته کننده شده.با این وضعیت سوال و جواب هدف تایپک محقق نمیشه.
اگر دنبال سود های بالای صددرصد هستیم باید چشم های خیلی تیزی داشته باشیم که روند های پرقدرتی که پول های قویی در اونها جاری هست را بیابیم ولی این به تنهایی از دست من ساخته نیست.
بعضی سهم ها پس از رشد زیادمتوجه قوی بودن روند اونها میشیم این یعنی از دست دادن مقدار زیاد سود.
تو این دو هفته کسانی که خودرویی خریدن سود خوبی بردن بقیه سهامها زیاد بالایی نداشت تازه همین خودرویی ها هم همشون خوب نبودن من خدیزل داشتم بعد از دو هفته با سود 15 درصدی فروختم با اینکه تو گروهش بهترین بود از لحاظ بنیادی ولی رشدی نداشت به اون صورت
یا مثلا فاذر رو رو 385 فروختم حدود 10 روز پیش الانم فردا رو 385 میدن اینا بالایی نداشتن
این نمونه زیاده البته بودن تک سهامهایی که مثل خودرویی ها بالا رفتن ولی پیدا کردن این قبیل سهامها کار اسانی نیست
نظر