orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farshidn
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 142

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    من در وبملت سهامداری میکنم تا رستگار شوم.
    وتجارت هم من فروشنده ها رو اونقدر قوی نمیبینم.
    .
    .
    .
    .
    بانکیها طوری منفی میخورند که انگار بالای 100 درصد رشد داشته اند و این واقعا متعجب کننده هست!!!
    من نظرم اینه که اینا هنور توان صعود دارند،هر چقدر سهم های دیگه بالاتر برند ارزش بانکیها بیشتر مورد توجه بازار واقع میشه.
    فراموش نکنیم بانکیها جزوء سهامی هستند که پول های گنده میتونند سودهای گنده ازش ببرند.
    اینا سهم های کوچیک نیستند که بالای یک میلیارد نشه واردش شد ،پس مطمئن باشید پول های گنده ای که وارد این سهم ها شده اند بدون سود از این سهم ها بیرون نخواهند اومد.
    سلام سجاد جان خسته نباشيد
    بن نظرت وضعيت امروز ملت بابت تقاوتش هست يا مورد ديگه اي اتفاق افتاده؟

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10180

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
      سلام سجاد جان خسته نباشيد
      بن نظرت وضعيت امروز ملت بابت تقاوتش هست يا مورد ديگه اي اتفاق افتاده؟
      اتفاقا وبملت جزوء بهترین سهم بانکی هست،من تنها علتی که برای نوسان منفی امروز یا روزهای قبل میتونم ببینم اینه که نوسانگیرها برای سود روانتر و بیشتر با فروختن بانکیها وارد سهم های دیگه میشند و تنها از این نکته سهم اذیت میشه وگرنه مورد منفی نداره.
      هرچقدر بقیه سهم های بازار بالا برند اینا هم مجبور به صعود خواهند شد.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• vahid_sh
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 388

پترول هم معاملات عجیبی داره! این همه حجم میزنه ما نمیتونه خودشو بکشه بالا. حقوقی هم حسابی از خجالت خردارها در میاد. یعنی این محدوده مقاومتی اینقدر قویه!!!

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

دوستان نظرتون درباره خرید به قصد نوسانگیری بانک حکمت با قیمت 135 چی هست ؟

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

تو گوگول کپی پست کنیدادرس رو... جناب اروم بورس امیدوارم گذرتون به این فروشگاه ورساچه که قراره افتتاح بشه بخوره

نظر

• پوریای ولی
              عضو عادی
              • Jan 2016
              • 48

سلام بر دوستان عزیز من تا امروز فقط مطالب دوستان عزیز بخصوص آقا سجاد را میخوندم ولی تو بورسی عضو نبودم و در تالار بورس مطلب مینوشتم از امروز من هم به جمع دوستان پیوستم و بیشتر در مبحث تکنیکال در خدمت دوستان هستم

نظر

• پوریای ولی
                عضو عادی
                • Jan 2016
                • 48

خوب امروز ثامان تو جو منفی ساختمانی ها خوب معامله میشد فکر کنم میخواد مقاومتشا رد کنه(حوالی 130 تومان) که با توجه به وضعیت اندیکاتورها و اینکه ساختمانی ها هنوز رشدی نکردند احتمالش زیاده در صورت عبور هدفش سقف کانال 170 تومان میباشد

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10180

اگر ما در ابتدای موج پنجم باشیم یکی از خصوصیات اینگونه از موج ها پرنوسان بودن اونهاست.
                  من فکر میکنم روند صعودی بسیاری از سهم ها هم اینگونه خواهد بود پرنوسان با موج های کوتاه پنج شش درصدی و با حجم معاملات قابل توجه تا زمانیکه سقف قبلی رو نشکسته اند ولی پس از شکست سقف قبلی کم نوسان یا اصطلاحا شارپی با حجم معاملات کم. فعلا پس نوسانی بالا خواهیم رفت مثل همین چند روز گذشته.
                  مقاومت مهم شاخص روی 64500 تا 65000 واحد می باشد که بنظر من عکس العمل اندک منفی میتونه داشته باشه.
                  امروز نمودار برخی خودرویها رو یه بررسی کردم بنظرم اومد فعلا جا برای صعود دارند مثلا خکاوه اول100 تومن و پس از رد شدن از اون 120 تومن.
                  خزامیا ابتدا 130 تومن و پس از رد شدن طی نوساناتی 180 تومن.
                  طبیعتا اونایی که این سهم ها رو دارند با حد ضرر کار کنند فردا نیان بگند اورم بورس گفت فلان و بهمان میشه.

خزاميا فردا به اولین هدف قیمتی که ما زیر115تومن وعده داده بودیم ،خواهد رسید.
                  در مورد شکستنش فردا نظر خواهم داد ولی بدون توجه به روند معاملات فردا اعتقاد دارم این سهم یه بازی صعودی هم بعد از افزایش سرمایه خواهد داشت مشروط بر اینکه زیاد با اختلاف بالا باز نکنه.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نامحدود
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 48

سلام استاد عزیز
                    فکر کنم این بورس هیچوقت خیرش به من نرسه.
                    امروز بعد مدتها سهامداری با ذوب تازه از زیان خارج شده بودم گفتم فردا بفروشم تا طعم سود رو توی این بورس بچشم حتی اگه 5% هم باشد.از شانس ما امروز گزارش افتضاحی داد. فردا صف فروش بشه میرم تو ضرر/:.negaran.:/

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10180

در اصل توسط نامحدود پست شده است View Post
                      سلام استاد عزیز
                      امروز بعد مدتها سهامداری با ذوب تازه از زیان خارج شده بودم گفتم فردا بفروشم تا طعم سود رو توی این بورس بچشم حتی اگه 5% هم باشد.از شانس ما امروز گزارش افتضاحی داد. فردا صف فروش بشه میرم تو ضرر/:.negaran.:/

نگران نباش سود میکنی.
                      حالا توی ذوب هم نباشه روی سهم های دیگه سود میکنی کمی امیدوار والبته مثبت اندیش باش.
                      شاید یکی از دلایل عدم سود اینه باشه که به سودهای 5درصدي فکر میکنی ،بزرگ بیندیش مطمئن باش سود خودش ترو پیدا میکنه.
                      ضمن اینکه ذوب رو بخاطر افزایش سرمایه میخرند نه سودش.
                      جدیدا به نمودارهاش نگاه نکردم ولی روحیه خودت رو خراب نکن.
                      منفی فکر کنی ،انرژی منفی باعث عدم موفقیتت میشه.مثبت بیندیش.
                      از ضرر نترس بلکه دلیل عدم سود رو جستجو کن.من فکر میکنم چیزی نیست که انسان بخواهد و نتونه عملیش کنه وقتی اغلب تريدرها اینروزها سود میکنند پس دلیلی برای عدم سود شما نیست ولی دنبال دلایل عدم سودت باش و اونا رو برطرف کن.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

سلام استاد عزیز
                        با اجازه صاحب تاپیک.......قربان شکلت....شما اساسی ترین اصل یعنی ایجاد پرتفوی را رعایت نکردید.....انشا ا.... سود خوبی ببری...و موفق باشی
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

دوستان عزیز به نظرتون گروه های بیمه ای و ساختمانی در هفته آینده به چه صورت خواهند بود؟

نظر

• homework
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 747

آقا سجاد عزیز
                            محبت می کنید خصوصی رو چک کنید

سپاس
                            دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10180

سلام استاد عزیز
                              درودی دوباره

بمحض اینکه دیتا رو گرفتم اولین سهم ذوب رو نگاه کردم.بنظرم نگران نباش فردا با مقاومت مهم 218 تومن مواجه میشه و این مصادف شده با گزارش نه ماهه ولی بنظرمن جای نگرانی نداره.ممکنه یکی دو روزی منفی باشه ولی من فکر میکنم با نوساناتی بالا بره.
                              فعلا با سهم بمون،فردا خودم هم معاملات ذوب رو نگاه میکنم تا اگر چیز منفی دیدم بگم.تا زمانیکه بازار مثبته جای نگرانی نداره.نمودار ذوب هم کم کم خوب شده این مقاومت 218 تومن رو رد کنه خیلی خوب میشه.

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                              با اجازه صاحب تاپیک.......قربان شکلت....شما اساسی ترین اصل یعنی ایجاد پرتفوی را رعایت نکردید.....انشا ا.... سود خوبی ببری...و موفق باشی
                              @};-@};-@};-

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                              دوستان عزیز به نظرتون گروه های بیمه ای و ساختمانی در هفته آینده به چه صورت خواهند بود؟
                              درود بر رودل عزیز

من روی بیمه های فعال نیستم ولی از نمودار ساختمانیها بدکم نیومد فکر میکنم بالایی دارند تا پایینی.البته اینا نوسان زیاد میکنند ولی برداشت صعود دارم تا نزول.

در اصل توسط homework پست شده است View Post
                              آقا سجاد عزیز
                              محبت می کنید خصوصی رو چک کنید

سپاس
                              درود

تایپک رو مطالعه کن.
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/25, 19:59.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10180

امروز وارد مقاومت مهم محدوده 64500 تا 65000 شدیم ولی بنظر من این مقاومت هم شکسته خواهد شد.
                                فردا هم مثل امروز مثبت باشیم اون وقت خطر این مقاومت رفع شده و باید به 70 هزار تا فکر کنیم.
                                فردا یا پس فردا به مقاومت مهم 70 هزار واحد میرسیم.
                                این روزها در مورد این مقاومت خیلی ها صحبت میکنند ولی بنظرمن احتمال شکستن این مقاومت اندک نیست ممکنه با رسیدن به این مقاومت عرضه ها زیاد باشه ولی من فکر میکنم با یکی دو روزی منفی یا اندک اصلاحی میتونیم این مقاومت مهم رو هم بشکنیم.من اینطور فکر میکنم.

نظر

در حال کار...
                                X