orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10182

پاسخ : orumbourse channel

مطلبی سنجیده و زیبا در مورد فاذر از باربد...
    .
    .
    .
    فاذر باز هم در عبور از 320 تا 330 این بار هم ناکام ماند
    البته با توجه به رنج های مثبتی که حقوقی خریدارش میزد به نظرم میتوانست ردش کنه اما اینکه رد نکرد شاید علتی داشت
    شایدم...??
    ابتدا بگم مدتی است ترکیب سهامداری این نماد مدام در حال تغییر است
    بلوکهایی که در بازار بلوکی جابجای می شود و خرید هایی که کد های خاص بر روی تابلو انجام میدهند همه برنامه ریزی شده است
    یکی از دوستان میگفت
    در این شرکت سه گروه به دنبال کرسی هستند و فعلا دارند از روز تابلو و بلوک هایی که میخرند کم کم سهام جمع میکنند
    اینکه تا چه حد با هم ائتلاف کنند را خبری ندارم
    اما اگر قرار باشد این جریان به رقابتی بر روی تابلو معاملات تبدیل شود
    بازی زیباتر می شود
    آخرین باری که چنین بازی را دیدم بترانس بود که اتفاقا در زمان خودش همان را هم بررسی کردیم گفتی
    الان هم اگر فاذر با توجه به مطالب گفته شده قرار باشد دعوای جمع کردن سهم برای کرسی رخ دهد
    باید بزودی منتظر تحرکاتی در این سهم باشیم
    فعلا کف حمایتی این سهم شده 290 تا 295 و سقفش شده 320 تا 330
    یعنی بین کف تا سقف حدود 10 درصد
    و در این دامنه محدود احتمالا گروههایی که قصدشان خرید باشد میخرند
    شکست 290 یعنی تمام بازی های تمام شده است روی تابلو
    و شکست 330 یعنی رالی و بازی تازه استارت خورده
    این سهم را این روزها زیر نظر بگیرید
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10182

413 واحد منفی برای امروز ،مقدار و شدت منفی شاخص جالب نیست.
      در روزهای آتی بازار باز هم منفی خواهد شد ولی امیدوارم به این شکل و مقدار زیاد نباشه،خیلی خطریه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• قمار باز حرفه ای
        Banned
        • Oct 2014
        • 647

سلام آقا سجاد

شما نظرتون در مورد این پست چیه #9410 ؟

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10182

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
          سلام آقا سجاد

شما نظرتون در مورد این پست چیه #9410 ؟
          درود

من بشتر خط قرمز مد نظرم هست البته اینطور که من احساس کردم نمودار شما در مقیاس حسابی هست اگه لگاریتمیش بکنید خط ابی و قرمز نزدیک هم خواهند بود و اونقدر اختلاف نخواهند داشت ولی در کل خط قرمز صحیح تره البته بنظرمن.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10182

دوستان هر کسی تحلیل مفید و پرباری چه از جانب خودش و چه از جانب اساتید بورس در قالب بنیادی و یا تکنیکال داشته باشه از درج اون در تایپک استقبال میشه البته حدالمقدر اغراق آمیز نباشه و با تعیین حد ضرر عنوان بشه.

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

با سلام بر orumbourse من امروز این پست را زدم http://forums.boursy.com/showthread....2321ممکنه نظرت رو بدونیم درود
              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• قمار باز حرفه ای
                Banned
                • Oct 2014
                • 647

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                درود

من بشتر خط قرمز مد نظرم هست البته اینطور که من احساس کردم نمودار شما در مقیاس حسابی هست اگه لگاریتمیش بکنید خط ابی و قرمز نزدیک هم خواهند بود و اونقدر اختلاف نخواهند داشت ولی در کل خط قرمز صحیح تره البته بنظرمن.

جدا از بحث لگاریتمی و حسابی بنظرت چرا خطر قرمز رنگ درست تره ؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10182

جدا از بحث لگاریتمی و حسابی بنظرت چرا خطر قرمز رنگ درست تره ؟

اول اینکه زاویه خط ورند قرمز رنگ ملایم و باشیب کمتری هست هرچقدر زاویه خط روند شیب کمتری داشته باشه قابل اعتماد تر و هرچقدر زاویه شیب زیاد باشه و به 90 درجه نزدیک باشه امکان شکسته شدنش بالاست.
                  سوای اون در کمترین قیمت کفها ترسیم شده ،چنانچه پس از برخورد با خط روند تونسته اند صعودهای قابل توجه که در نهایت ایجاد سقف جدید شده،بزنند.
                  خط آبی رنگ ممکنه با قیمت پایانی ترسیم شده باشد ولی چون خط ابی رنگ یکبار بسمت پایین قطع شده و دو سه تا شمع زیر اون هم اومده،ترجیح من خط قرمز رنگ هست.

نظر

• قمار باز حرفه ای
                    Banned
                    • Oct 2014
                    • 647

ممنون از توضیحتون

اما دو تا سوال داشتم

آقا سجاد در رسم خطوط روند در نمودار شمعی ژاپنی چقدر از سایه ها و یا همون شدو ها کمک میگیری ؟

معیار شما برای کشیدن خطوط وصل کردن انتهای خطوط به همدیگست یا قانون دیگه ای دنبال میکنی ؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10182

ممنون از توضیحتون

اما دو تا سوال داشتم

آقا سجاد در رسم خطوط روند در نمودار شمعی ژاپنی چقدر از سایه ها و یا همون شدو ها کمک میگیری ؟

معیار شما برای کشیدن خطوط وصل کردن انتهای خطوط به همدیگست یا قانون دیگه ای دنبال میکنی ؟
                      من در خط روند بلند مدت به سایه ها دقت زیاد نمیکنم و بیشتر تعداد برخورد و زاویه خط روند برایم مهم هست حتی ممکنه یکی دو تا شمع زیر اون هم ثبت بشه برایم اهمیتی نداره ولی وقتی از خط روند کوتاه مدت استفاده میکنم سایه ها مهم هستند یک ،دوما قدرت اندیکاتورها در پیش بینی من از اینکه این خط روند شکسته میشه یا نمیشه ؟اونم برایم مهم هست.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/19, 14:02.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10182

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        با سلام بر orumbourse من امروز این پست را زدم http://forums.boursy.com/showthread....2321ممکنه نظرت رو بدونیم درود
                        در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        ونفت (حدود 1820) ، شاراک (حدود 4900) ، سکرما (حدود 3000)، و بیمه مهین (حدود 980) کم ریسک هستند(ترتیب مهم نیست) در قیمت های امروز و در منفی با مطالعه و مسولیت خودتان اقدام کنید من ریسک کرده و در حال خرید هستم اما مسولیت نمی پذیرم خودتان مطالعه کنید وقت فروش هم به استراتژی هر فرد بستگی دارد که خودتان استاد هستید.این تحلیل برای امروز و فردا معتبر است و برای آینده نیاز به بررسی دارد از دوستان هم می خواهم اگر در اشتباه هستم یادآوری کنند ممنون میشم

درسته برخی قیمت ها کم ریسک هستند ولی کف نیستند ممکنه یه نفر اینجا بخره قطعا در میان مدت سود خواهد کرد.
                        برای من ونفت 182 تومن کف نیست برای اینکه امروز در همین قیمت صف فروش بود گرچه اندک بود ولی به اون قیمت فروشنده داشت و این مفهومش اینه که ما اگر بازار مون اوپن بود زیر اون قیمت فروشنده داشتیم،شاید بهتر باشیم نیم نگاهی هم به 160 تومن داشته باشیم،البته با نوسات زیاد.
                        بیمه میهن هم شاید بشه پایینتر خریدش احساس میکنم زور میزنه خط روند صعودی بلند مدتش رو بشکنه زیر 95 تومن اون رو میشکنه امروز 98 تومن بود امکانش شکستن هست بشکنه زیر 86 تومن رو هم خواهد دید البته با نوسانات زیاد.
                        بقیه رو هم بعدا یه نگاهی میندازیم
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/19, 15:32.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10182

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                          سلام اروم بورس عزيز
                          اين كپشير بنظرت سهم خوبي هست كي حركتشو شروع ميكنه كلا زير 650 فروشنده نداره ايا حجم كم معاملاتش نشونه شروع ميتونه باشه ممنون از راهنماييت
                          درود

سهم کوچیکه،باید دید بعضی ها کی هوس میکنند بالا ببرندش.
                          از نظر نموداری یک ساله بین یه مثلث قائم الزاویه گیر کرده کف این مثلث 500 تومنه،بعید میدونم در این مقطع بخواد ضلع بالایی و خط روند اصلاحی یکساله اش (730 تومن) رو بشکنه تا خبر بنیادی قویی از سهم نیاد و یا بازار مثبت نشه، داخل این مثلث گیره

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            درسته برخی قیمت ها کم ریسک هستند ولی کف نیستند ممکنه یه نفر اینجا بخره قطعا در میان مدت سود خواهد کرد. برای من ونفت 182 تومن کف نیست برای اینکه امروز در همین قیمت صف فروش بود گرچه اندک بود ولی به اون قیمت فروشنده داشت و این مفهومش اینه که ما اگر بازار مون اوپن بود زیر اون قیمت فروشنده داشتیم،شاید بهتر باشیم نیم نگاهی هم به 160 تومن داشته باشیم،البته با نوسات زیاد. بیمه میهن هم شاید بشه پایینتر خریدش احساس میکنم زور میزنه خط روند صعودی بلند مدتش رو بشکنه زیر 95 تومن اون رو میشکنه امروز 98 تومن بود امکانش شکستن هست بشکنه زیر 86 تومن رو هم خواهد دید البته با نوسانات زیاد. بقیه رو هم بعدا یه نگاهی میندازیم
                            ممنون از وقتی که گذاشتید منتظر نظر در مورد سکرما و شاراک هم هستم البته من امروز ونفت و بیمه میهن خرید کردم
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• احسان147
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 937

سلام
                              نظرتون در مورد بیمه میهن چیه ؟تا کجا ممکنه افت کنه تکنیکی؟ممنونم

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

یکی از این کانال های تلگرامی که اتفاقا بالای 7 هزار تا عضو داره،شیوه جالبی داره.
                                هر سهمی اندکی مثبت خورد بخرید بخرید راه میندازه،اگر سهم بالا رفت که هر دو دقیقه یه بار پست میذاره "دیدید گفتم" ولی اگر بالا نرفت که از سهم هیچ صحبتی نمیشه،انگار که این سهم وجود نداشت.
                                تا دیروز قلر روی 300 تومن حباب بود و دقیقا پستش رو پیدا کردم که میگه دوری کنید ولی امروز فرصت خرید ،یعنی فقط 30 تومن حباب بوده؟
                                ایشون هر سهمی که کوچکترین تکونی مثبتی خورد سریع میاد تبلیغ میکنه اونم با جملات اغوا کننده ای مانند "بهترین سهم بازار" "اینا بالا نرند کل بازار بالا نمیره" "با قدرت بسمت صف خرید"ولی وقتی نتونست بالا بره ،یا بیخیال میشه حرفی ازش نمیزنه یا دید اوضاع بیخ پیدا کرده میاد و میگه گفته بودم فعلا با درصد کمی از سرمایه وارد بازار شوید ،فعلا بازار بالایی نداره.
                                سیگنال های موفقش هم بیشتر رانتیه،نه دو ریال از تکنیکال میدونه نه دو ریال از بنیادی ،همین.
                                ساده بگم اگه قراره در مقابل هر سیگنالی آدم احساس مسولیت نکنه ،اون وقت همه میتونند مثل شما سیگنال بدهند.
                                اصلا من یه سیگنال همین الان میدم کل سهم های بازار بورس رو بخرید با حد ضرر پنج درصد، بالاخره یه زمانی همه اش بالا خواهد رفت دیگه!
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/19, 21:31.

نظر

در حال کار...
                                X