کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فردا بازار شاید کمی متزلزل و سر در گم شروع کنه ولی من تصورم اینه که با گذشت زمان دوباره فشار خریدار میتونه بیاد.
فردا اگر بازار بدون توجه به اتفاقات قضیه ایران و عربستان همچنان روند صعودی خودش رو ادامه داد و یا با تاثیرپذیری از این اتفاقات عده ای اردر فروش رو فعال کردند ولی شاخص منفی اندکی خورد مثلا در حدود زیر 50 واحد،بمحض اینکه دوباره خریداران شروع به عرض اندام کردند و قدرت خودشون رو به رخ فروشندگان کشیدند،اون وقت بنظرم این دفعه در مثبت بازار ،ممکنه سهم های بزرگ رو هم با خودش همراه کنه.مانند معدنی ها و پتروشیمی ها و فولادیها و غیره.
فعلا این یه پیش بینی از حرکت بازار فردا و پس فرداست، ببینیم چی پیش میاد؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فردا بازار شاید کمی متزلزل و سر در گم شروع کنه ولی من تصورم اینه که با گذشت زمان دوباره فشار خریدار میتونه بیاد.
فردا اگر بازار بدون توجه به اتفاقات قضیه ایران و عربستان همچنان روند صعودی خودش رو ادامه داد و یا با تاثیرپذیری از این اتفاقات عده ای اردر فروش رو فعال کردند ولی شاخص منفی اندکی خورد مثلا در حدود زیر 50 واحد،بمحض اینکه دوباره خریداران شروع به عرض اندام کردند و قدرت خودشون رو به رخ فروشندگان کشیدند،اون وقت بنظرم این دفعه ممکنه سهم های بزرگ رو هم با خودش همراه کنه.مانند معدنی ها و پتروشیمی ها و فولادیها و غیره.
فعلا این یه پیش بینی از حرکت بازار فردا و پس فرداست، ببینیم چی پیش میاد؟
من نظرم اینه فردا تو اکثر نمادها فروشنده بیشتر از خریدار است ولی احتمالا این روند روز یکشنبه برعکس میشه تا حدودی
غپاک احتمالا اهداف بالایی داشته باشه - جهت بررسی گفتم
من خودم ندارم
درود
موافقم البته باید کمی هم دیدی میان مدت داشت.
چهارشنبه صف خرید رو عرضه کرده اند شاید یه چند روزی درجا بزنه یا اندک اصلاحی بکنه ولی باز توان صعود داره.غالبر هم خوبه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
من نظرم اینه فردا تو اکثر نمادها فروشنده بیشتر از خریدار است ولی احتمالا این روند روز یکشنبه برعکس میشه تا حدودی
تجربه برجام خلاف اینو میگه. هر بار که به زمان مداکرات نزدیک شدیم به اصطلاح بازار پیش خور شد. الان هم تا زمان اجرا بازار صعودی خواهد شد ولی بعد از اجرا امکان دارد ریزش نداشته باشیم . البته اینم هنگامی است که دولت بدهی خود را به شرکت ها بخصوص تامین اجتمایی پرداخت کند و نرخ خوراک و مالیات معادن را پایین بیاورد . و حتی اگر دولت حمایت نکند تا بهار ریزش خواهیم داشت ولی از تابستان با تعدبل مثبت شرکتها امکان ریزش نخواهیم داشت. البته این تحلیل تکنیکال یا بنیادی نمی باشد
الان چند موضوع مهم ، اوضاع اقتصادی و سیاسی را داره تهدید میکنه.
1-سقوط قیمت نفت اوپک به زیر 30 دلار که امروز حتی به 29 دلار رسید. قیمت نفت به پایین ترین سطح خود در این 11 سال رسیده است. با این قیمت نفت حتی دولت نمیتواند حقوق کارمندان خودش را بدهد. حالا طرح عمرانی کشور به کنار که یه قرون برای بخش های دیگه باقی نمیماند.
2- بالا ماندن سود بانکی و پافشاری دولت و بانک مرکزی یا بی تفاوتی آنها در خصوص بالا بودن سود بانکی
3- افزایش قیمت دلار به 3700 تومان که بالاترین نرخ در این چند سال است که حتی در زمان اوج تحریم و احمدی نژاد و بالا رفتن مردم از سفارت انگلیسن قیمت دلار به این نرخ بالا نرسیده بود.
4-سقوط و ریزش شدید بورس های جهان که حتی باعث تعطیلی بورس شرق آسیا و چین شد. الان در شبکه ها و رسانه های داخلی و خارجی خبر اول آنها از کاهش شدید شاخص بورس و کاهش ارزش سهام کشورهای اروپایی از آمریکا و آلمان و فرانسه و انگلیس و سایر کشورها است. این کاهش و سقوط به دلیل همبستگی اقتصادی سایر کشورها به ایران هم سرایت خواهد کرد که یادآور بحران اقتصادی سال 2008 است.
5-امروز کنگره آمریکا برنامه تحریم ایران و بانک ها و شرکتها و افراد مرتبط با موضوعات تروریستی را در دستور کار قرار داد که به نوعی محدود کردن برجام است.
6- هنوز تنش و اختلاف سیاسی شدید بین ایران و عربستان پابرجا است و هر روز در ایران و سایر کشورها تظاهرات برگزار مشود.
این اختلافات تا حدی است که باعث شد دیروز هواپیماهای عربستانی در نزدیکی سفارت ایران در یمن با موشک هدف قرار دهند که باعث زخمی شدن نگهبانان سفارت ایران شد. به گفته سخنگوی وزارت خارجه ایران حمله موشکی عربستان به سفارت ایران در یمن کاملاً عمدی و از قصد بوده است.
7-حواشی و تبعات آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی تمام نشده و هر روز در سازمان ملل و سایر کشورها جلسه ویژه برگزار مشود. ایران هم بی دلیل خودش را هم پیمان درجه دوم کره شمالی کرده. یعنی سیاست ایران متاسفانه طوری برنامه ریزی شده که هر کشوری مخالف آمریکا است ایران طرفدارش است.
8- بحث انتخابات مجلس و خبرگان در پیش است که اولین جرقه های تنش و حساسیت با شرکت نکردن و پذیرفته نشده نوه حضرت امام ، سید حسن خمینی در آزمون رقم خورد.
9-فردا شنبه 19 دی ماه است و دیدار مردم قم با خامنه ای که با توجه به موضاعات روز امکان موضع گیری سخت و سخنان کوبنده رهبری وجود دارد.
کربن شاید بخاد یه پولبک به 235 بزنه
فردا تو صف خرید ارزش خرید نداره
تکنیکالش هم به عهده اروم بورس عزیز
اینم خوبه،تا زمانیکه زیر 290 تومن نیومده در روند صعودیه.بنظرم حداقل تا 450 تومن فعلا پتانسیل صعود داره.حد ضرر 290 تومن میتونه باشه.
کنور هم خیلی افت کرده الان صف خریده ولی بنظرم فرصت داد ورود کنید،حد ضرر میتونه 140 تومن باشه.
اگه بناست بازار اینجوری بره بالا اینا هم بالا میرند.
فکر میکنم اگه بازار اینجوری بالا بره معدنی ها و پتروشیمی ها هم مثبت میشند.
وتجارت اینجا پایان کار نیست ولی صعود ممکنه نوسانی باشه
اوناییکه فاذر رو زیر 375 تومن می فروشند از نظر من زیاد نمیتونند پایینتر بخرند.من فکر میکنم اگه بازار هیچ واکنشی به اتفاقات اخیر عربستان نداشته باشه که تا این لحظه اینطور بوده و هیچ واکنشی نداشته اون وقت برای فاذر هم فشار خرید ممکنه بیاد.
خکاوه دو درصد منفی ،اگه قرار باشه گروه خودرو نوسان مثبت بکنه اینم باید نوسان مثبت بکنه.
ومعادن روی صفر درصد فشار خرید داره ،بیادبالای 1040 ریال بیاد فشار خرید بیشتر میشه.
نظر