orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10176

پاسخ : orumbourse channel

نفت سبک امریکا اکنون 29.69 دلار امروز تا 29.40 دلار هم معامله شده.کف سالانه اون روی 29.93 دلار قرار داشت.
    یکی از تهدیدهای بازار میتونه افت قیمت جهانی نفت زیر 25 دلار باشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

سلام
      لپارس با توجه به اینکه الان قوامین شده سهام دارش نظر به اینکه هر سهمی که قوامین خریده رشد کرده چیه؟

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10176

از نوشته های دوستان بنیادی کار زمزمه هایی دیدم که نرخ خوراک 8.5 سنتی پتروشیمی ممکنه با دلار بازار آزاد حساب بشه،اگه درست بشه نسبت به قبل تغییر قابل توجه مثبتی رخ نمیده، بعید میدونم این باعث بشه که پتروشیمی ها تعدیل مثبت قابل توجهی داشته باشند ضمن اینکه با افت قیمت جهانی نفت ،نرخ محصولات تولیدی اینها هم میاد پایین.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• احسان147
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 937

خدیزل

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10176

در دو سه روز آینده مراقب عرضه ها باشید اگر زیادتر باشند اصلاح های چند روزه ای رو میتونیم داشته باشیم.

نظر

• احسان147
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 937

باربد:
              امروز هر کانال و گروهی رفتم داشتند نرخ خوراک 8.5 سنتی را تبریک میگفتند
              ابتدا عذر خواهی میکنم اگر بنده تبریک نگفتم??
              اما اگر کمی عمیق تر به موضوع نگاه کنیم این نرخ خوراک هم شبیه همون یارانه بود که 45 تومان دادند و 100 تومان بردند روی قیمتها
              الان این نرخ 8.5 سنتی وقتی قرار است با دلار ازاد محاسبه شود به نظر تاثیر مثبتی بر روی سود اوری این گروه نمیگذارد
              یعنی نرخ را کم کردند ولی دلار مبادله را کردند دلار ازاد
              از طرف با کاهش نرخ جهانی نفت محصولات این ها نیز افت داشته
              پس در طرف فروش اینها با کاهش سود اوری روبرو هستند
              حالا از یک طرف گاز 8.5 سنتی با دلار ازاد میگیرند
              که وقتی محاسبه میکنیم با 13 سنتی و دلار مبادله ای تفاوت چندانی نداشته
              اما در طرف فروش با کاهش نرخ های جهانی روبرو هستیم که نکته قابل تاملی است
              پس شاید بر اساس این خبر یک شوک روانی به بازار داده شود و چند درصدی این گروه روی تابلورشد کنند
              اما به محض اینکه بازار تحلیل کنه و متوجه بشه اتفاق بنیادی نیوفتاده باز بر میگردند سر خانه اول
              پس خواهشا جو گیر نشویم??

نظر

• احسان147
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 937

مهدی ساسانی, [۱۵.۰۱.۱۶ ۰۸:۵۶]
                [Forwarded from کاظم نادرعلی]
                من گوش ندادم اما اظهار نظرهایی که درباره قیمت گاز و تاثیر بر پتروشیمیها و پالایشیها میشه برام عجیب خصوصا وقتی میان میگند پالایشها میترکونن یا صف سنگین میشن اصلا انقدر یکسری از مرحله پرت هستند که هنوز نمیدونند نرخ گاز ربطی به صنعت پالایشگاه نداره یا وقتی دولت بنزین گران میکنه ربطی به سوداوری پالایشیها نداره اینا نفت خام و بعضا مقداری گاز مایع و بنزین با عدد اکتان بالا میخرند تبدیل به فراورده های نفتی میکنند با قیمت فوب خلیج فارس محولشون میدن دولت دیگه گاز چه ربط به صنعت پالایشگاهی داره یا شرکتی که گاز8سنت با دلار2850 و محصولش را مثلا متانول با فرض270دلار بسته و الان متانول شده195دلار گاز8سنتی که دیده قراره بشه8.5سنت و دلار مبادله ای2850ممکن سال بعد بشه 3000یا نرخ آزاد خب با اینا سود شرکت حساب کردی که الان جشن گرفتی تبریک میگی برادر من؟ درسته تکلیف این صنعت مشخص شد ولی یه نگاه هم به نرخ جهانی محصولات بنداز بعد بنداز رو چرتکه

مهدی ساسانی, [۱۵.۰۱.۱۶ ۰۸:۵۸]
                رو پالایشیها که اصلا ربطی نداره تاثیر روانیش رو پتروشیمیهای گازی است مثل شیراز -خراسان-شپدیس-کرمانشاه-شخارک-شفن -تاپیکو-پارسان و... وگرنه رو سود اینا خصوصا سال بعد تاثیر مثبت خاصی نداره ولی اینکه ابهاماتشون رفع شد خودش به شفافیت بازار کمک میکنه مثلا خراسان درسته175پیشبینی کرده بود ولی بازار به این سود پی برایی نمیداد و قیمت سهم700تومن بود الان بازار یه دو دوتا چهارتا میکنه حساب میکنه میبینه خراسان بجای170امسال150و سال بعد145میسازه حالا پی برایی شب مجمع5.5بگیره قیمتش جای رشد داره یا خارک با فرض8.5سنت امسال 230تومن و سال بعد حوالی200هم بسازه دیگه قیمتش جای افتی نداره اما اینکه بعضی دوستان فکر کنند اینا سودشون بالا میره ازین جهت عرض کردم که خیر همچین خبری نیست اوره300دلاری شده230دلار متانول275دلاری شده194دلار اگر خوراک با ارز ازاد هم بخواد حساب بشه عملا هیچ تاثیر مثبتی نداره بعدش هم طبق شنیده هام خوراک بر اساس قیمت نفت و سبد صادراتی و وارداتی گاز ایران شناور خواهد بود یعنی نفت بشه20دلار یا60دلار خوراک هم قیمتش تغییر کنه

نظر

• احسان147
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 937

مهدی ساسانی, [۱۴.۰۱.۱۶ ۲۲:۱۰]
                  الان حکم ان ادمی را دارم که تحلیلش یک چیزی میگه و دوست نداره بزم دوستانش را خراب کنه
                  بار خبر های خوب خیلی زیاده
                  انقدر زیاد که شاید تحلیل ها را زیر سایه خودش بگیره
                  ولی من نمیدونم چرا فکر میکنم این بازار را یکشنبه و دوشنبه با عرضه شدید میلرزانند
                  امیدوارم اشتباه کنم ولی از دید من طی هر فرایندی بازار از یکشنبه عرضه هاش زیاد میشه و اینبار
                  خریدار عقب نشینی میکنه
                  البته این موضوع قطعا برای همه بازار نیست بلکه بیشتر شاخص محور مورد توجه بنده است
                  یعنی همان هایی که ارزش بازار بالاتر و ارزش معاملات بیشتری را به خودشان تخصیص داده اند
                  این حرفهای بنده را اصلا فعلا جدی نگیرید ولی اگر سهمهی از نماد های مطرح بازار در سبد دارید
                  یکشنبه و دوشنبه تحرکاتش را بیشتر مد نظر قرار دهید
                  حیف است سودی که کسب کرده اید به راحتی از بین برود
                  گروه خودروی و گروه بانکی و گروه پالایشی و ....... گروههایی که به شاخص ساز ها معروف هستند را مراقب باشید

در ضمن بنده دشمن شما و بازار نیستم بنده هم حق دارم نظرم را بگم و این نظر میتونه اشتباه باشد
                  ولی خوب نظر است دیگر شما میتوانی به راحتی از کنارش بگذری
                  @mehdisasanii

نظر

• احسان147
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 937

گنگ خواب ديده, [۱۵.۰۱.۱۶ ۱۹:۱۲]
                    عيار اين بازار در روزهاي پرعرضه آتي مشخص خواهد شد.

" اصلاح "اصل انكارناپذير بازار هست ، نحوه رفتار بازار در اصلاح هاي پيش روست كه بسيار مهم هست و مي تواند به ما بگويد كه آيا در يك حركت صعودي قوي قرار داريم يا بازار دارد به نزول چند ماهه اخير با يك حركت صعودي عكس العمل موقت نشان مي دهد .

در حركت هاي اصلاحي آتي كه يحتمل در همين هفته آتي روي خواهد داد بايد موارد ذيل رصد گردد،

- مسلما عرضه هاي سنگيني خواهيم داشت ، مهم تقاضاها و خريدارهاست ، اگر با ٤-٥ درصد افت قيمت شاهد تقويت معني دار طرف خريدار بوديم به نحوي كه فروشنده ها پا پس بكشند مي توان گفت روند بازار تغيير يافته

- بعضي كد هاي خاص و حقوقي ها كه اين روزها وارد شده اند در قسمت فروش بايد رصد بشوند .

چند تا توصيه كوچولو:

- از تغيير سهم حداقل بين سهام هاي پيشرو بپرهيزيد.

- خريد و فروش حقوقي معيار زياد دقيقي نيست.

- رسيدن به مقاومت دليل نمي شه كه حتما سهاممون رو بفروشيم ، حمايت و مقاومت براي شكستن هستند، بازاري كه حمايت هاي مهم را شكسته ، مقاومت هاي مهم را هم راحت رد ميكند.

نظر

• ابشار
                      عضو فعال
                      • Apr 2013
                      • 1426

جناب اروم بورس نظرت راجع گازلوله باتوجه به شفاف سازی که داده چیه من اگه فردا اگه بشه تا360تومان بشه میخام اضافه کنم ممنون

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                        مهدی ساسانی, [۱۵.۰۱.۱۶ ۰۸:۵۶]
                        من گوش ندادم اما اظهار نظرهایی که درباره قیمت گاز و تاثیر بر پتروشیمیها و پالایشیها میشه برام عجیب خصوصا وقتی میان میگند پالایشها میترکونن یا صف سنگین میشن اصلا انقدر یکسری از مرحله پرت هستند که هنوز نمیدونند نرخ گاز ربطی به صنعت پالایشگاه نداره یا وقتی دولت بنزین گران میکنه ربطی به سوداوری پالایشیها نداره اینا نفت خام و بعضا مقداری گاز مایع و بنزین با عدد اکتان بالا میخرند تبدیل به فراورده های نفتی میکنند با قیمت فوب خلیج فارس محولشون میدن دولت دیگه گاز چه ربط به صنعت پالایشگاهی داره یا شرکتی که گاز8سنت با دلار2850 و محصولش را مثلا متانول با فرض270دلار بسته و الان متانول شده195دلار گاز8سنتی که دیده قراره بشه8.5سنت و دلار مبادله ای2850ممکن سال بعد بشه 3000یا نرخ آزاد خب با اینا سود شرکت حساب کردی که الان جشن گرفتی تبریک میگی برادر من؟ درسته تکلیف این صنعت مشخص شد ولی یه نگاه هم به نرخ جهانی محصولات بنداز بعد بنداز رو چرتکه

مهدی ساسانی, [۱۵.۰۱.۱۶ ۰۸:۵۸]
                        رو پالایشیها که اصلا ربطی نداره تاثیر روانیش رو پتروشیمیهای گازی است مثل شیراز -خراسان-شپدیس-کرمانشاه-شخارک-شفن -تاپیکو-پارسان و... وگرنه رو سود اینا خصوصا سال بعد تاثیر مثبت خاصی نداره ولی اینکه ابهاماتشون رفع شد خودش به شفافیت بازار کمک میکنه مثلا خراسان درسته175پیشبینی کرده بود ولی بازار به این سود پی برایی نمیداد و قیمت سهم700تومن بود الان بازار یه دو دوتا چهارتا میکنه حساب میکنه میبینه خراسان بجای170امسال150و سال بعد145میسازه حالا پی برایی شب مجمع5.5بگیره قیمتش جای رشد داره یا خارک با فرض8.5سنت امسال 230تومن و سال بعد حوالی200هم بسازه دیگه قیمتش جای افتی نداره اما اینکه بعضی دوستان فکر کنند اینا سودشون بالا میره ازین جهت عرض کردم که خیر همچین خبری نیست اوره300دلاری شده230دلار متانول275دلاری شده194دلار اگر خوراک با ارز ازاد هم بخواد حساب بشه عملا هیچ تاثیر مثبتی نداره بعدش هم طبق شنیده هام خوراک بر اساس قیمت نفت و سبد صادراتی و وارداتی گاز ایران شناور خواهد بود یعنی نفت بشه20دلار یا60دلار خوراک هم قیمتش تغییر کنه
                        از سال آینده فروش محصولات پتروشیمی می تونه افزایش چشم گیری داشته باشه ، ارزانی جهانی هیچ جای ترس نداره ، و آنقدر محاسبات بالا نیاز نیست چون اصلا برای 5 ماه دیگه نمیشه قیمت ها را محکم پیش بینی کرد.

تجارت رو در یک فرایند متقابل ببینید اگر صادراتی ارزان شود وارداتی هم ارزان می شود پس این به اون در ،،،، افزایش تولید هم باعث کاهش هزینه ها در سطح مقیاس میشه ،،، پس اگر فضای سیاسی مبتنی بر عقلانیت پیش بره ، آینده خوبی برای اقتصاد ایران در راه است.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10176

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                          جناب اروم بورس نظرت راجع گازلوله باتوجه به شفاف سازی که داده چیه من اگه فردا اگه بشه تا360تومان بشه میخام اضافه کنم ممنون
                          من فردا و پس فردا در مثبت توصیه ای برای خرید ندارم،اگر خرید برای نوسان کوتاه مدت باشه.
                          یا باید روزهای قبل می خریدید یا اگه الان میخرید، خرید باید صرفا با دید میان مدتی باشه چون ممکنه 5 یا ده درصد اینور و اونور باشه.
                          پلوله هم تابعی از بازار هست ولی میان مدت یا بلند مدت ممکنه اتفاقات مثبتی در پلوله اتفاق بیفته.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10176

بنظر من یکی از لیدرهای این روزهای بازار خساپا هست ،گروه و بازار رو با خودش خوب بالا مياره و حجم قابل توجهی هم میخوره.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/15, 23:40.

نظر

• احـد
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 503

درود و هزاران درود بر جناب سجاد عزیز : خیلی خوشحالم که مبینم جنابعالی تایپیک وزینتان را در سایت ارزنده بورسی راه انداخته اید
                              دوستانی که در این تایپیک نوشته های سجاد عزیز را پی میگیرید قدر این موهبت را بدانیم الحق که جناب سجاد یکی از بهترینها در تکنیکال هستند و همیشه با ارامش و بدون سر صدا کارشان را انجام میدهند ایشان فردی بی توقع و دارای روحیه حساس و لطیف چون شعرا دارند اگر رعایت حال ایشان را بکنیم و هوشیار باشیم تا ارامش تایپیک برقرار باشد مطمئن باشید بیشترین سود دهی را به کمک راهنمایی سجاد عزیز نصیب خود ساخته اید
                              @};-@};-@};-تقدیم به سجاد عزیز

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10176

با این صف های خریدی که من میبینم امروز به احتمال زیاد بالای 800 واحد مثبت میخوریم.
                                یه مقاومت قوی حوالی 64500تا 65000 واحد داریم.اگه عرضه ها زیاد باشه ممکنه واکنش منفی به این محدوده داشته باشیم ولی فکر نمیکنم چنانچه منفی شد عمیق دار اصلاح بخوریم.
                                فعلا هیچ چیز مشخص نیست،تا ببیینیم عرضه ها چه مقدار و واکنش ها در صورت زیاد بودن به چه صورت خواهد بود؟
                                شاید فردا یا پس فردا عرضه ها باشه،بهرحال ببینیم چی میشه؟

نظر

در حال کار...
                                X