کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام خدمت ارومبورسخان دانا و دیگر عزیزان. فقط این سرطان لعنتی توی ذوق من زد و گرنه سودی که من در این ایام خوردم اگر یک جوان میخورد شش هایش آب می آورد و مغزش سوت میکشید. حالا که شلوار بورس را بالا کشیدند جوانان مراقب باشند و طمع نکنند و اگر به یک لقمه نان رسیدند مراقبت پیشه کنند و آشغال ها را با سهام خوب عوض نمایند. با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
ترسی از این منفی های وتجارت ندارم،حتی آماده ام در محدوده 113 تا 108 تومن دوباره اضافه کنم.پله ای میخرم و میندازم کنار،برای یه مدت نگاش هم نمیکنم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بعضی ها خیلی دیگه بدعادت شده اند ،عادت کرده اند هر روز سهمشون یه 5 درصد مثبت بخوره،غیر اون بشه فکر میکنند بازار وارد اصلاح شده.
نه جانم بازار نوسان هم میکنه ولی دلیل بر ریزش بلند نیست.سهم ممکنه در راه صعود نوسان منفی هم بکنه ولی تا حد ضرر و سیگنال فروش نداده ،همچنان پتانسیل صعود خواهد داشت حالا شما چرا با یه روز منفی به پیشواز اصلاح میرید؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
یه نفر نیست به این شپلی بگه آخه منفی تو دیگه چیه؟تو چی میگی؟
اعتقاد دارم یه رالی صعودی این شپلی بعد از افزایش سرمایه بر روی تابلو میتونه داشته باشه،چنانچه خیلی بالا باز نکنه.
خگستر بنظرم گاماس گاماس حداقل تا 400 تومن میتونه بره ولی ممکنه دیگه مثل این روزهای اخیر شارپ بالا نره نوسانی بالا بره ،.ولی هنوز توان صعود داره.
سجاد جان ووشه هم بدجور روی 360 گیر کرده. روند معاملاتش هم اصلا قوی نیست. به نظرت میتونه رد کنه اینجا رو؟
نگران نباش،نگهداری سهم های بنیادی که اتفاق منفی در بنیاد اونها نیفتاده مثل نگهداری کالای باارزش که در بازار مدام خواهان داره ،میمونه.
شکل حرکتی این روزهای اخیر وتوشه اونجوریه،با مقاومت مهمی درگیره ولی بشکنه خیلی خوب میره،حتی من فکر میکنم اگر ببنده و زیر 450 تومن باز کنه دوباره میتونه صعود تا 500 و یا بالای اون بکنه.
کمی زمان لازم داره ولی خوبه با حد ضرر 305 تومن نگه دار.اینم به این سادگی شکسته نمیشه.
از نظر من ورجه وورجه میکنه ولی ریزش بلند نمیتونه داشته باشه،نگهدار ،خدا رو چه دیدی شاید یهویی برای تعدیل بست و خوب باز کرد.
وتجارت فروشنده قوی نداره،ولی بمحض اینکه بازار احساس کنه که میره بالا فشار خرید براش زیاد میشه ولی این چون سهم بزرگ و سنگینیه ممکنه فیلم روش زیاد دربیارند تا بیشتر جمع کنند ولی شما با اصول تکنیک قیمتی رفتار کنید در منفی ها یکی دو پله بخرید و منتظر اومدن بالای 121 تومن باشید بالای اون بیاد نشانه خوبیه که میتونه مقاومت 125 تومن رو بشکنه و رالی صعودی رو شروع کنه.
خکاوه بالای 135 تومن بیاد خریداران حریص تر خواهد داشت چون مقاومت بسیار مهم 133 تومن شکسته میشه ،یعنی سقف های دو تا موج نزولی قبلی،اونو بشکنه ابتدا 146 تومن رو میشکنه سپس میره سر وقت 165 تومن.
نظر