orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : orumbourse channel

من معمولا وقتی که در یک بازه زمانی کوتاه شاخص کل یه رشد هیجانی رو تجربه میکنه، سعی میکنم در همون بازه زمانی(و در تایم فریم های زمانی کوتاه) اون رو بررسی کنم

در تصویر زیر شاهد هستید که در تایم فریم یک ساعته که بازه زمانی یک ماه اخیر رو نشان میده خط روند شکسته شده
    من خودم به شخصه تا وقتی که دوباره به روند صعود برنگرده هیچ سهمی نخواهم خرید
    البته این نظر شخی است و میتونه اشتباه باشه

لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• 717
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 596

آخه دوست عزيز شاخص قلابي رو شما چطور ملاك عمل قرار ميدين!؟

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
        آخه دوست عزيز شاخص قلابي رو شما چطور ملاك عمل قرار ميدين!؟
        با همین شاخص قلابی خیلی از دوستان مقاومت 78600 رو درآوردن که تقریاب از همونجا افت کرد پس خیلی هم تقلبی نیست

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

سجاد عزیز نظر شما راجع به بازار چیه؟ بازار خیلی گنگ بود بترانس در منفی 5 صف خرید شده بود من که فقط در حال تماشا بودم ولی واقعا نگران شدم
          Honesty is the best policy

نظر

• b-asgharne
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1055

یادمه چند ماه پیش هر روز حجم معاملات تو جو بازار می نوشتم مثلا 60 ، 50 یا فوقش امروز معاملات خوب چرا چون شد 100
            ولی امروز حجم معاملات بورس نخیر، بلکه حجم معاملات خساپا و خودرو روی همرفته 142 میلیارد بود.
            یعنی یک چهارم حجم معاملات بورس(حجم کل معاملات بیش از 600 میلیارد).

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
              سجاد عزیز نظر شما راجع به بازار چیه؟ بازار خیلی گنگ بود بترانس در منفی 5 صف خرید شده بود من که فقط در حال تماشا بودم ولی واقعا نگران شدم

درود

اول اینکه من بشما توصیه میکنم نگران هیچی نباشید برای اینکه پول ارزش نگران شدن نداره،مواظب سلامیتیون باشید.
              بترانس به خودی خود منفی نشده بلکه از بازار تاثیر گرفته.هر وقت بازار برگشت ولی بترانس برنگشت اون وقت بله شما میتونید بگید حتما یه جای کار ایراد داره،فعلا که بترانس هم همراه بازار منفی میخوره.
              اگر قراره بازار و شاخص هر روز اینقدر منفی بخورند یا باید از روز دوشنبه بازار برگرده یا اینکه بدون توجه به زمان، اولین حمایت مهمش 75780 واحد خواهد بود.
              انشالله بازار برگرده،بترانس هم برمیگرده.
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/13, 18:05.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                یاداشت شب
                .
                .
                .
                .
                این نمودار کفرا هست،احتمالا در موج 5 متوسط طی مسیر میکنه در اینصورت هدف این سهم شکستن سقف 3800 تومن خواهد بود ولی ما گام به گام جلو میریم هدف حداقلی اول 2000 تومن ،اولین مقاومت مهم پیش رو 1425 تومن. حد ضرر 850 تومن.

دیروز ما تحلیل کفرا رو بدون اطلاع از افزایش سرمایه اش با توجه به داده های تکنیکال گذاشتیم امروز خبر افزایش سرمایه 220 درصدی از طریق تجدید ارزیابی اومد.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/13, 18:23.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

فردا خرید یه پله وبصادر در محدوده 104 تا 101 تومن بنظرم بد نباشه.اینجا حتما باید یه واکنشی از سهم ببینیم.در صورتیکه سهم اومد بالای 115 تومن پله بعدی اضافه میشه.
                  انشالله بازار خیلی زود برگرده و دوستان در سود باشند و نگران نبینمشون.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/13, 21:03.

نظر

• meisam_em
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 2124

فردا خرید یه پله وبصادر در محدوده 104 تا 101 تومن بنظرم بد نباشه.اینجا حتما باید یه واکنشی از سهم ببینیم.در صورتیکه سهم اومد بالای 215 تومن پله بعدی اضافه میشه.
                    انشالله بازار خیلی
                    زود برگرده و دوستان در سود باشند و نگران نبینمشون.

فکر کنم منظورتون بالای صد و پانزده بود....
                    با تشکر
                    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

ظاهرا فردا صبح وزیر اقتصاد آقای طیب نیا میخواد از تالار حافظ بازدید کنه و از اوضاع بازار سرمایه با خبر بشه.
                      این خبر و محرک خوبی برای مثبت شدن بازار فردا میتونه باشه.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

واکنش رنو به قراداد پژو با ایران
                        کد خبر: ۲۶۲۱۲۰۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷
                        مدیر عامل رنو در جریان نشست با سرمایه گذاران این شرکت خودروسازی، رقیب فرانسوی خود پژو را که در ژانویه برای بازگشت به ایران و تولید 200 هزار خودرو در سال با شرکت ایران خودرو قرارداد امضاء کرد به چالش کشید.

مدیر عامل رنو در جریان نشست با سرمایه گذاران این شرکت خودروسازی، رقیب فرانسوی خود پژو را که در ژانویه برای بازگشت به ایران و تولید 200 هزار خودرو در سال با شرکت ایران خودرو قرارداد امضاء کرد به چالش کشید و اظهار کرد ما مجبور نیستیم برای بازگشت توافق‌نامه امضاء کنیم زیرا هرگز از ایران خارج نشده بودیم.

کارلوس گون گفت: شما شاهد افزایش تولید رنو خواهید بود که بسیار سریع‌تر از هر خودروساز دیگری خواهد بود.

وی پیش از این در حاشیه نمایشگاه خودروی دیترویت به خبرنگاران اظهار کرده بود این شرکت بمحض برداشته شدن تحریمها، آماده گسترش تولید در ایران است. ایران بازار بسیار نویدبخشی است که پتانسیل افزایش تولید از بیش از یک میلیون خودروی در حال حاضر به 1.5 یا دو میلیون خودرو را دارد.

مدیر عامل رنو همچنین در برابر سرمایه‌گذارانی که نگران بودند پای این شرکت به رسوایی آلایندگی دیزلی اروپایی کشیده شده است دفاع جانانه‌ای از این‌ خودروساز فرانسوی کرد. رنو از ماه گذشته که اعلام شد دفاتر این شرکت در راستای تحقیقات مربوط به آلایندگی خودروها تحت بازرسی دولت قرار گرفته و ارزش سهامش تحت تاثیر این خبر در مدت یک روز 10 درصد ریزش کرد، تحت فشار قرار گرفته است.

دولت فرانسه پس از بازرسی‌ها اعلام کرد اگرچه هیچ شواهدی از تقلب مشابه فولکس واگن یافت در رنو وجود ندارد اما بعضی از خودروهای رنو آلایندگی بیش از حد مجاز دارند.

مدیر عامل رنو اظهار کرد: خودروهای رنو معیارها را دنبال کردند و اگرچه ممکن است در شرایط واقعی نسبت به شرایط لابراتواری آلایندگی بالاتری داشته باشند، اما این امر برای سایر خودروسازان هم صدق می‌کند.

اظهارات مدیر عامل رنو در حالی مطرح شد که این شرکت نتایج مالی مثبتی کل سال 2015 گزارش کرد. احیای بازار خودروی اروپا کمک کرد درآمد خالص رنو 50 درصد رشد کرده و به 2.8 میلیارد در سال 2015 برسد.

درآمدهای رنو با 10.4 درصد افزایش به 45 میلیارد یورو رسید در حالی که حاشیه سود عملیاتی این شرکت از 3.9 درصد به 5.1 درصد فروش افزایش یافت و بالاتر از هدف میان‌مدت پنج درصدی قرار گرفت.

احیای بازار خودروی اروپا که در سال 2015 به میزان 9.4 درصد رشد کرد به رنو کمک کرد ضعف شدید در بازارهای نوظهور به ویژه در کشورهای روسیه و برزیل را جبران کند.

رنو از سهم عمده خود در شرکت روسیه آوتوواز 620 میلیون یورو ضرر کرده و احتمالا برای تقویت این خودروساز روسی که به دلیل فروپاشی تقاضا در روسیه در آستانه ورشکستگی قرار گرفته، سرمایه بیشتری تزریق خواهد کرد.

این شرکت همچنین 15 درصد کاهش ثبت خودروهای جدید در آمریکای لاتین که عمدتا به دلیل رکود اقتصادی برزیل بوده و همچنین 12 درصد کاهش در منطقه آسیا و اقیانوسیه را گزارش کرد.

رنو همچنین به کمک عرضه مدل‌های جدید از جمله شاسی بلند قاجار سهم بازارش در اروپا را افزایش داد.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، مدیر عامل رنو هشدار داد سال 2017 سال خوبی برای روسیه و برزیل نخواهد بود، اما وی رشد قوی در اروپا، هند و چین و همچنین بازگشت رنو به بازار ایران پس از برداشته شدن تحریم‌ها را پیش‌بینی می‌کند.

نظر

• لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

سایپا میخواد خلیبل رو بفروشه 8 اسفند.
                          350 میلیون سهم هر کدوم 850 تومن. حساب کنید ما به ازای هر سهم را ;)
                          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                            سایپا میخواد خلیبل رو بفروشه 8 اسفند.
                            350 میلیون سهم هر کدوم 850 تومن. حساب کنید ما به ازای هر سهم را ;)
                            درود
                            خلیبل برای سایپا فکر کنم 35 میلیارد تومن تمام شده ،الان ارزش این بلوک را 296 میلیارد تومن حساب کرده اند
                            یعنی سایپا در صورت انجام شدن معامله 261 میلیارد تومن سود میتونه بسازه البته از نوع غیر عملیاتیش.
                            یعنی 15 تومن سود غیرعملیاتی به ازای هر سهم.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/14, 09:03.

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 2124

درود
                              خلیبل برای سایپا فکر کنم 35 میلیارد تومن تمام شده ،الان ارزش این بلوک را 296 میلیارد تومن حساب کرده اند
                              یعنی سایپا در صورت انجام شدن معامله 261 میلیارد تومن سود میتونه بسازه البته از نوع غیر عملیاتیش.
                              یعنی 15 تومن سود غیرعملیاتی به ازای هر سهم.
                              فکر کنم تقریبا به ازاری هر سهم 15 تومان میشود...

نظر

• meisam_em
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 2124

بازار هم سبز شددددد....

نظر

در حال کار...
                                X