کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت توکا ريل طی نامه شماره مورخ 1394/11/26 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 2,000,000 میلیون ریال مبلغ 288 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
سود هر سهم آخرین پیش بینی سال مالی قبل: ۲۵۶ ریال
سود هر سهم پیش بینی جدید: ٢٨٨ ریال
درصد تغییر: ١٣% تعدیل مثبت
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت صنعتي بهشهر
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 1,023,000,000,000 ریال به مبلغ 3,000,000,000,000 ریال از محل سود انباشته ،سایر اندوخته ها به منظور بابت اصلاح سرمايه در گردش که در تاریخ 1394/11/26 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
ماشالله وبصادر برو بالا،نشون بده که میتونی.نشون بده که میتونی یه لیدر باشی.فقط یه زور دیگه تا 118 تومن ،برو ببینم چیکار میکنی؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
من هرچقدر نگاه میکنم چیز منفی در نمودارهای کفرا نمیبینم،درجا زدن یکی دو روزه و یا اندک اصلاح جزیی شاید ولی اصلاح بلند فکر نمیکنم داشته باشه.همچنان منتظر فشار خرید برای امروز یا روزهای دیگه هستم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
به سهامداری شپلی و ذوب و خساپا و وساپا مشغول بودیم و البته خوساز عزیز. به آکنتوریها نمیرسیم ولی بازهم خدا رو شکر >:D
وساپا دو تا مقاومت پیش رو داره یکیش مقاومت متوسط 215 تومن و دیگری مقاومت قوی محدوده 225 تا 230 تومن هست،انتظار دارم با واکنش یکی دو روزه ای یا بدون واکنش اینا رو بشکنه.
این منفی بخاطر خروج بیش از حد از باند 20 روزه و رشد سریع در یه زمان کوتاه هست،ممکنه فقط یک یا دو روز درجا زدن یا اندک منفی داشته باشه بعد ادامه صعود.بمحض اینکه بیاد بالای 1700 تومن،تازه تحلیل ها شروع میشه.
این ذوب همون سهمه که روی 190 تومن برای خریدش ناز میکردند ولی در 15 روز بالای 50 درصد رشد داشته و این یعنی اینکه بازار بعضی وقتها اشتباهات بزرگی میکنه.همچنان فکر میکنم هر کسی به دید شرکت در مجمع ذوب رو بخره سود میکنه، افزایش سرمایه 633 درصدی اونم از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها کم نیست.یکی از دوستان حساب بکنه ببینیم با این قیمتها بره مجمع چند باز میشه؟فکر کنم زیر 60-70 باشه.
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
آقا سجاد با تبدیل خودرو به خکاوه موافقید؟ کوتاه مدت چی ؟ بلندمدت چی؟
تبدیل خودرو به خکاوه یا خکاوه به خودرو؟!
اگر منطورتون تبدیل خودرو به خکاوه هست باید عرض کنم که گرچه خودم خکاوه دارم ولی در این چند روز حرکت خودرو سريعتر از خکاوه بوده،البته خکاوه هم بخودش روند خواهد گرفت.
شاید محرکش اومدن مدیرعامل ولوو به ایران و قرارداد با خکاوه باشه.
نظر