کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فونتتونو بزرگتر میکردید
یه جوری میگی انگار از اینجا نشات میگیره
خوشحالی الان شمارو مسی بابت اون پنالتی نداشت
به نظرم شما از اون آدمایی هستی که بدون فهمیدن منظور طرف فقط میخوای جواب بدی
فونت درشت بیشتر به دلیل تعجب بود نه چیز دیگه ای
بهتره اول منظور طرف رو بفهمی بعد پست بزنی
به نظرم شما از اون آدمایی هستی که بدون فهمیدن منظور طرف فقط میخوای جواب بدی
فونت درشت بیشتر به دلیل تعجب بود نه چیز دیگه ای
بهتره اول منظور طرف رو بفهمی بعد پست بزنی
دوست عزیز قطعا شما متعجب شدی و منظور بدی هم نداشتی ولی نباید هیجان زده شد و مشاهده هم فرمودین فونت بزرگ باعث حساسیت دوستمون شد. @};-
عیبی نداره این روزها هم میگذره ،البته اشتباه از من بوده که مقاومت 167 تومن در خکاوه رو دستکم گرفتم.
معذرت میخوام.البته من قیمت پیشنهادیم روی 114 تومن و 112 تومن بوده نه اون بالاها.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
عیبی نداره این روزها هم میگذره ،البته اشتباه از من بوده که مقاومت 167 تومن در خکاوه رو دستکم گرفتم.
معذرت میخوام.البته من قیمت پیشنهادیم روی 114 تومن و 112 تومن بوده نه اون بالاها.
استاد فدای سرمون حالا کاریه که شده.
فکر نمیکنید که خساپا و خودرو دارن از گروه جدا میشن؟
عیبی ندارهاین روزها هم میگذره ،البته اشتباه از من بوده که مقاومت 167 تومن در خکاوه رو دستکم گرفتم.
نه بابا هر کسی خودش مسول خرید و فروش خودش هست....به هر حال ما که از مطالب شما استفاده بردیم..ممنون
حالا اگر بتونیم با هم بررسی کاملی بکنیم از وضعیت سهم خکاوه و قیمت احتمالی اون بعد از افزایش سرمایه و قیمت حق هاش و اینکه حدس بزنیم چطور میشه خوبه....
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت بين المللي محصولات پارس
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 15:00 روز یکشنبه مورخ 1394/12/09 درمحل کيلومتر50جاده خاوران شهرک صنعتي جنت آباد کارخانه شرکت بين المللي محصولات پارس برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
میهن
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت بيمه ميهن
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 802,922,000,000 ریال به مبلغ 2,500,000,000,000 ریال از محل آورده نقدی سهامداران به منظور افزايش سرمايه که در تاریخ 1394/09/17 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
خکاوه یه جورایی مثل تکمبا میمونه. توش جنگولک بازی زیاده اما همه یادمونه کمباین دوبار سود رویایی به سهامداراش تو سالهای گذشته داده. حالا نوبت خکاوه هم میشه. فقط باید صبور بود.
نظر