orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10182

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
    سلام بر سجاد گرامی و تشکر بابت لطفتون
    راجع به خکاوه خیلی بحث شد . فقط میخواستم بپرسم نزدیکتزین حمایتی که باید بهش واکنش نشون بده کجا میبنیش و احتمال میدی کجا و کی برگرده
    و یه خواهشی داشتم اگه امکان داره بعد از اینکه سهمیتو فروختی ومطمئن شدی مشکلی برای فروش خودت پیش نمیاد اینجا هم اعلام کنی
    خوشحالم که با خکاوه هنوز هستی چون من خودم میخواستم رو 167 بفروشم چون حدس میزدم حول حوش 169 یه فشار عرضه ای باشه
    ولی الان که میدونم با سهم هستی برام قوت قلب
    در ضمن تو ای 5 6 سالی که تریداتو به صورت کلی دنبال میکردم از نحوه جابجا کردن سهمات خیلی خوشم میومد
    سجاد جان یه مقدار پول تا شنبه گیرم میاد. حقیقتش تو این دو سال اخیر خیلی توون دادم.میخواستم با مسئولیت خودم یه سهم ویژه ای مثل شپلی یا ذوب یا خوساز(که البته با تحلیل خودم سود خوبی ازش گرفتم،ولی هنوز نمیتونم به تحلیل های خودم خیلی محکم استناد کنم)که چارتش به قول معروف با لبات بازی میکنی معرفی کنی
    اگه یه همچین لطفی بکنی سپاسمندی من با نوشتن قابل انتقال نیست
    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    داره وارد محدوده خیلی قویی میشه 146 تا 141 تومن محدوده حمایتی خیلی قویی هست احتمالا اینجا باید یه برگشتی به سهم بده.
    پست بالایی اولین محدوده حمایتی قوی سهم هست،امروز انتظار داشتم مثبت شه و بره بالا ولی نتونست،یه دلیلش اینه که بازار کمی شل کرد .بیست و دوم اسفند تاریخ مجمع افزایش سرمایه خکاوه هست ،بالاخره با این قیمت ها که نمیشه مجمع بره باید بالا بکشه.
    در مورد معرفی سهم هم ،سهم هایی مثل اونا در گذر زمان خودشون رو نشون میدن،باید ببینیم کدوم سهم کاندید سوددهی بالایی در کوتاه مدت میشه،هرچند همین الان خساپا و وساپا هم دارای همچین ویژگیهایی هستند اگر نوسانات 5-10درصدي رو بیخیال شی.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/16, 21:57.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• meisam_em
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 2124

وقت بخیر استاد سجاد لطف میکنین اون پست خودتون مربوط به بررسی قیمت حدسی خکاوه و حق هاش پس از افزایش سرمایه رو دوباره بگذارین من گشتم پیدا نکردم
      ممنون
      كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10182

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
        وقت بخیر استاد سجاد لطف میکنین اون پست خودتون مربوط به بررسی قیمت حدسی خکاوه و حق هاش پس از افزایش سرمایه رو دوباره بگذارین من گشتم پیدا نکردم
        ممنون
        درود
        در مورد حق هاش پستی نداشتم ولی یه پست در مورد کاهش سرمایه و قیمت تمام شده اون برای سهامدار در تایپک خکاوه گذاشته ام.

باید در مورد منفی امروز شاخص بیشتر تامل کنیم،درحالیکه انتظار داشتیم مثبت زیاد بخوریم با منفی روبرو شدیم،هر چند اندک بود ولی این موضوعی نیست که بشه بسادگی از کنارش رد شد.حداقلش نشانه اینه که بازار در سهم های تاثیرگذار بر شاخص کمی فشار فروش داره.
        دیتای جدید شاخص رو نگرفته ام ولی از منفی امروز شاخص حس بدی بهم دست داد.
        کف دو روز پیش شاخص76467 واحد بوده نباید این کف رو با یه شمع نزولی بلند بشکنیم ،شکست این کف با اون شرایط زیاد خوب نیست.تشکیل یک دو سه نزولی در زمانیکه رشد خیلی سریعی داشتیم خبر خوبی نیست.
        اگر زیر 76400 اومدیم و متعاقبش 75800 واحد رو هم شکستیم باید برای 73 هزار تا آماده باشیم.فعلا اتفاق نگران کننده ای نیفتاده ولی سیگنال خفیف منفی داده،اگر اون شرایطی که گفتم اتفاق بیفته حداقلش اینه که ابتدا در خریدها احتیاط بکینم و سپس برای فروش دنبال فشار فروش روی سهام باشیم.
        فعلا بازار رو رصد میکنیم.
        دیتای جدید رو دریافت کردم،فعلا تا زمانیکه شاخص بالای 78500 واحد نیومده و یا نشانه های قطعی برگشت ظاهر نشده،خرید پرحجم یکجا انجام ندهید یا اگر میخرید در سهم هایی بخرید که روندشوشون خیلی پرقدرت هست و یا بصورت پله ای روی سهم هایی که رشدی نداشته اند.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• meisam_em
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 2124

بالاخره پیداش کردم به نقل از استاد سجاد عزیز:
          پاسخ : سايپا ديزل‌ (خكاوه)

شرکت 753 میلیارد تومن میخواد افزایش سرمایه از آورده نقدی بده یعنی 353 درصد افزایش سرمایه .
          از اون طرف هم 759 میلیارد تومن زیان انباشته داره.اگر این صد تومن ها صرف زیان انباشته بشه اولین خوبیش اینه که سهم سود ده میشه.
          47 میلیارد تومن سود عملیاتی خکاوه در سال داره 10 میلیارد تومن هم درآمد حاصل از سرمایه گذاری داره به اضافه9میلیارد تومن خالص درامدهای متفرقه که سرجمع میشه 66 میلیارد تومن که تقسیم بر 2.1 میلیارد سهم بشه میشه 31 تومن سود .
          ولی حساب کنیم ببینیم ابتدا افزایش سرمایه 353 درصدی از آورده نقدی بدهد سپس به همان اندازه کاهش سرمایه بدهد قیمت سهم برای ما چند درمیاد؟
          مثلا ما هزار تا سهم به قمیت 145 تومن به قیمت امروز بخریم،میشه 145 هزار تومن حال در همین قیمت برود برای افزایش سرمایه،ما صد تومن های 353 درصد افزایش سرمایه رو هم پرداخت کنیم میشه 353 هزار تومن به اضافه 145 هزار تومن میشه 498هزار تومن دادیم و 4530 سهم داریم حالا پس از اعمال افزایش سرمایه و از بین بردن زیان انباشته ،سهم دوباره کاهش سرمایه به اندازه همون افزایش سرمایه 353 درصدی بدهد اون وقت دوباره همون هزار تا سهم قبلی ما میمونه منتها الان سهم 31 تومن سود داره و هر سهم برای ما 498 تومن آب خورده.
          ولی اگه ما حق تقدم ها رو بفروشیم اون سهم هزار تایی ما پس از کاهش سرمایه میشه 220 تا به اضافه پول حاصل از فروش حق تقدم ها.حال اگر مثلا حق تقدم ها رو 20 تومن بفروشیم میشه 70 هزار تومن فروش اونها که اگه از 145 هزار تومن اولیه کم کنیم میشه 75 هزار تومن برای 220 تا سهم که هر سهم برای ما 340 تومن آب میخوره.البته قیمت حق تقدم رو من مثالی گفتم.
          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

سجاد عزیز ممکنه لطفا راجع به شتوکا ، وتوکا نظرت را بگی؟
            Honesty is the best policy

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1837

بیست و دوم اسفند تاریخ مجمع افزایش سرمایه خکاوه هست
              سلام
              ببخشید میشه لطفا لینک آگهی برای این تاریخ رو اینجا قرار بدید

تاریخ مجمع خپارس رو اطلاع دارید؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10182

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                سلام
                ببخشید میشه لطفا لینک آگهی برای این تاریخ رو اینجا قرار بدید

تاریخ مجمع خپارس رو اطلاع دارید؟
                درود
                در آخرین گزارش خساپا زمان هر دو شرکت اومده،زمان خپارس هم بیستم اسفند ماه ذکر شده.

نظر

• کاران
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 94

پست بالایی اولین محدوده حمایتی قوی سهم هست،امروز انتظار داشتم مثبت شه و بره بالا ولی نتونست،یه دلیلش اینه که بازار کمی شل کرد .بیست و دوم اسفند تاریخ مجمع افزایش سرمایه خکاوه هست ،بالاخره با این قیمت ها که نمیشه مجمع بره باید بالا بکشه.
                  در مورد معرفی سهم هم ،سهم هایی مثل اونا در گذر زمان خودشون رو نشون میدن،باید ببینیم کدوم سهم کاندید سوددهی بالایی در کوتاه مدت میشه،هرچند همین الان خساپا و وساپا هم دارای همچین ویژگیهایی هستند اگر نوسانات 5-10درصدي رو بیخیال شی.
                  ببخشید سجاد جان دوباره مصدع وقتت شدم
                  الان عمده سبدم خکاوه است. فردا پول به دستم میرسه به نظرت بازم اضاه کنم یا سهم دیگه ای بخرم مثل ذوب یا سایپا یا زامیا
                  در ضمن یه بررسی داشتم روی کترام. شما هم یه نگاهی بهش بنداز و اگر از لحاظ اخلاقی درست دونستی تو خصوصی بهم بگو اوکی هست یا نه.و بعد اگر مناسب دونستی تو تاپیک اعلام بشه
                  با پوزش از همه دوستان

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                    سجاد عزیز ممکنه لطفا راجع به شتوکا ، وتوکا نظرت را بگی؟
                    درود
                    وتوکا رو قبلا نگاه کرده بودم میان مدت صعوديه،از روند نزولی خارج شده بود ولی شتوکا رو نگاه نکردم،آخر هفته یه نگاهی به هردوشون میندازم.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10182

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
                      ببخشید سجاد جان دوباره مصدع وقتت شدم
                      الان عمده سبدم خکاوه است. فردا پول به دستم میرسه به نظرت بازم اضاه کنم یا سهم دیگه ای بخرم مثل ذوب یا سایپا یا زامیا
                      در ضمن یه بررسی داشتم روی کترام. شما هم یه نگاهی بهش بنداز و اگر از لحاظ اخلاقی درست دونستی تو خصوصی بهم بگو اوکی هست یا نه.و بعد اگر مناسب دونستی تو تاپیک اعلام بشه
                      با پوزش از همه دوستان
                      نه،بذار خکاوه ببینیم این زهر فشار فروش کی گرفته می شه؟ اون وقت میگم.
                      با خساپا بر روی تابلو موافقم با ذوب و خزاميا برای شرکت در مجمع افزایش سرمایه موافقم.

نظر

• ali110
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 467

"ونیکی" در روز یکشنبه دوم اسفند ماه 334 میلیون و 126 هزار و 288 سهم سایپا را به قیمت هر سهم 330 تومان و به صورت یکجا و نقد ، از طریق کارگزاری سرمایه گذاری ملی روانه میز فروش می کند.
                        آخرین ویرایش توسط ali110؛ 2016/02/17, 00:10.

نظر

• ali110
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 467

خساپا ، لیدر بورس تهران / فکر کنم تا 300 تومن تخته گاز بره .

ارزش کل معاملات امروز
                          1262 میلیارد تومن .

نظر

• farzen
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2012
                            • 512

این ذوب همون سهمه که روی 190 تومن برای خریدش ناز میکردند ولی در 15 روز بالای 50 درصد رشد داشته و این یعنی اینکه بازار بعضی وقتها اشتباهات بزرگی میکنه.همچنان فکر میکنم هر کسی به دید شرکت در مجمع ذوب رو بخره سود میکنه، افزایش سرمایه 633 درصدی اونم از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها کم نیست.یکی از دوستان حساب بکنه ببینیم با این قیمتها بره مجمع چند باز میشه؟فکر کنم زیر 60-70 باشه.
                            A B, [16.02.16 15:28]
                            ذوب مفت ترین سهم بازار به نظر من 633 % از تجدید ارزیابی زمین افزایش سرمایه دارد که من تا حالا ندیدم سازمان بورس با افزایش سرمایه زمین مخالفت کند یعنی با فرض افزایش سرمایه قیمتش امروز بیست و هفتم بهمن حدودا 439 ریال در صورتی که در زمان رکود بازار هم در گروه فلزات هیچ سهمی زیر 70 تومان را ندید.به نظر من رشدی بین 50 تا 100 درصد را با توجه به شرایط بازار می تواند در صورت عملیاتی شدن افزایش سرمایه تجربه کند.ضمن اینکه شنیده شده بعد از افزایش سرمایه قرار است از فرابورس به بازار اول رود و در بورس لندن هم وارد شود و همچنین شنیده می شود قرار است ذوب را به سرمایه گذاران ژاپنی بفروشند.به نظر من در این بازار رشد کرده کم ریسک ترین سهم بازار.

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

دوستان نمیدونن هرمز چرا امروز صف خرید شده؟
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                                دوستان نمیدونن هرمز چرا امروز صف خرید شده؟
                                به دلیل عرضه بلوکی برای سرمایه گذار خارجی
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...
                                X