orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : orumbourse channel

صف خودرو داره یواش یواش کم میشه

هرکی دل شیر داره بخره:D
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
      صف خودرو داره یواش یواش کم میشه

هرکی دل شیر داره بخره:D
      خیلی ها منتظر خرید هستند،من فکر میکنم پس از عرضه احتمالی صف خرید ،باز هم خریدار خواهد اومد.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

امروز هم خبری از آکنتور نشد.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

بازی فعلا اینجوریه از یه گروه به یه گروه دیگه باید پرید البته بجز خودرو

به نظرم اخرین گروه که رشد کنه بانک هستش

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

وبصادر اولین پیش بینی سود سال جدید رو با 10 درصد تعدیل مثبت مبلغ 160 ریال اعلام کرد.

نظر

• vahid_sh
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 388

معاملات آخر وقت مپنا و دادن صف چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ یعنی به خاطر مقاومت محدوده 1000 تومن بوده یا عرضه اولیه؟ نسبت خریدار به فروشنده جالب نیست!

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                معاملات آخر وقت مپنا و دادن صف چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ یعنی به خاطر مقاومت محدوده 1000 تومن بوده یا عرضه اولیه؟ نسبت خریدار به فروشنده جالب نیست!
                یکی از دلایلی که من خیلی احتیاط بیش از اندازه به خرج میدیم همین فروش حقوقی هاست...... در اکثر سهام بیشتر فروشنده هستن تا خریدار:-s

نظر

• mrouzbehi
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 219

آخرین خبرها از مجمع ذوب :

افزایش 130 درصدی ذوب کنسل شد . تلاش برای انجام 633 درصد افزایش سرمایه تا تیر ماه

نظر

• Rudel
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 2164

من رو 107 وبصادر خریدم تقریبا 40 درصد سبدم . امروز داشت گریه ام می گرفت که چه اشتباهی کردم واقعا این تعدیل مثبت خیالمو راحت کرد

نظر

• milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

بی میلی بازار به خرید، سنگ آهن و فولاد جهانی را نزولی کرد
                      با توجه به اینکه سرمایه گذاران به دنبال برداشت سود از رشد قیمتی اخیر هستند، قیمت فولاد و سنگ آهن در معاملات آتی چین در روز چهارشنبه با سقوط افت شد. این در حالی است که در اساس عرضه و تقاضا تغییر قابل توجهی ایجاد نشده است.
                      کد خبر: ۵۷۴۰۱۸
                      تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۳ - 10 March 2016

با توجه به اینکه سرمایه گذاران به دنبال برداشت سود از رشد قیمتی اخیر هستند، قیمت فولاد و سنگ آهن در معاملات آتی چین در روز چهارشنبه با سقوط افت شد. این در حالی است که در اساس عرضه و تقاضا تغییر قابل توجهی ایجاد نشده است.
                      قیمت سنگ‌آهن در معاملات آتی سنگاپور با ثبت دومین جلسه متوالی افت خود نزدیک به 6 درصد کاهش داشت. صعود قیمت فولاد چین در هفته‌های اخیر موجب صعود 20 درصدی قیمت سنگ‌آهن در روز دوشنبه شده بود که یک رکورد در زمینه رشد یکروزه بوده است.
                      ژائو چائو یو، تحلیلگر مرچنت فیوچر در شن‌ژن اعلام کرد: «صعود اخیر باعث شده تا قیمت‌ها نسبت به انتهای سال 2015 بهبود یابند؛ ولی به اندازه‌ای نبوده که موجب رشد سریع قیمت‌ها شود. از نظر من، کاربران نهایی نظیر خودروسازان و تولیدکنندگان لوازم خانگی در انتهای سال گذشته انبارهای خود را مجددا پر کرده و سرعت خرید در حال حاضر آهسته بوده است چرا که تقاضای بخش مسکن نیز به اندازه کافی رشد نکرده است
                      در معاملات بورس آتی شانگهای هر تن میلگرد، با سقوطی 3.5 درصدی 2 هزار و 35 یوآن ( 312 دلار) معامله شد. در بورس کالای دالیان، سنگ‌آهن ماه می نیز با سقوط 2.6 درصدی مواجه شد تا قیمت هر تن از آن به 410.50 یوآن برسد. هر تن سنگ‌آهن در بورس سنگاپور نیز با کاهش 5.5 درصدی 50 دلار و 24 سنت معامله شد.
                      بانک سرمایه‌گذاری ANZ اعلام کرد که ضعف در معاملات آتی فولاد و سنگ‌آهن تنها به بی‌میلی بازار برای خرید پایدار سنگ‌آهن در قیمت‌های بالای 60 دلار خواهد افزود. بر اساس آمار TSI هر تن سنگ آهن برای تحویل فوری به بندی تیانجین چین در روز سه‌شنبه با رشدی 1.1 درصدی 63 دلار و 30 سنت معامله شد که بالاترین سطح آن از 15 ژوئن بوده است. رشد 19.5 درصدی قیمت لحظه‌ای در روز دوشنبه بیشترین رشد یکروزه قیمت از سال 2008 بوده است. بانک کامان‌ولث استرالیا اعلام کرد: «رشد سریع در قیمت سنگ‌آهن بالای 60 دلار پایدار نخواهد بود و پیش‌بینی می‌شود که قیمت‌ها مجددا در کوتاه مدت به سطوح 40 تا 45 دلاری بازخواهند گشت. ما پیش‌بینی می‌کنیم که با توجه به مصرف داخلی ضعیف، تولید فولاد خام چین در سال جاری مجددا کاهش پیدا کند. این در حالی است که بعید به نظر می‌رسد صادرات فولاد بتواند به طور واقعی این ضعف را جبران کند

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

در اصل توسط mrouzbehi پست شده است View Post
                        آخرین خبرها از مجمع ذوب :

افزایش 130 درصدی ذوب کنسل شد . تلاش برای انجام 633 درصد افزایش سرمایه تا تیر ماه
                        قضیه اون سندها به این زودی ها روشن نمیشه
                        دادگاه واسه یه حکم طلاق ساده شش ماه دو طرف رو معطل میزاره چه برسه به دعاوی حقوقی اسناد

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2016/03/14, 14:46.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                            من رو 107 وبصادر خریدم تقریبا 40 درصد سبدم . امروز داشت گریه ام می گرفت که چه اشتباهی کردم واقعا این تعدیل مثبت خیالمو راحت کرد
                            ببخشید شما در کف قیمتی امروز خرید کرده اید و اون وقت از شدت ناراحتی می خواستید گریه کنيد؟!
                            مثلا وبصادر افت کنه تا کجا میریزه؟ اصلا جایی برای ریزش داره؟
                            ای کاش من یه میلیارد پول داشتم روی 110تومن می خریدم، این سهم در این قیمت ها حکم طلاست.

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

چند روز پیش خریدم آخه اون موقع مپنا و توریل هم می شد خرید و بیشتر رشد کردن احساس جاموندن از رشد به آدم دست میده

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

واقعیتش اینه که بازار همه رو بد عادت کرده......همه سهام خیلی خوب دارن میرن بالا اگه سهام ادم درجا بزنه احساس ضرر به ادم دست میده

مثل دوستانی که اکنتور خریدن.....بنده های خدا احساس خوبی ندارن:D

نظر

در حال کار...
                                X