کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مرسی و ساغولون
.
.
.
کسی میدونه ثشاهد برای چی معامله نمیشه؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
"برای یک فرد سرمایه گذار هیچ چیز خطرناک تر از پیش گرفتن یک سیاست عقلانی در بازار غیرعاقلانه نیست"
جان منیارد کینز
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
مرسی از همه دوستان@};-@};-@};- .
.
.
.
صف خرید آخر وقت آکنتور بعد از چند کش و قوس روی صف خرید ،حاوی پیام مثبتی هست
از صبح داره از طرف بانک ها ،برام تبریک روز تولد میاد.
میگم چی میشد توی بورس هم برای تبریک گفتن روز تولد،سبد سهام رو صف خرید میکردند،خوب نمیشد؟!
.
.
.
واه واه کروی امروز چه مرگش شده؟
کرازی و آکنتور رو خوب میخرند.
سلام منم به نوبه خودم تولدتون رو تبریک میگم و امیدوارم همچنان به ارائه تحلیل های خودتون با قدرت ادامه بدید و آروزی توفیق روز افزون رو برای شما دارم آقا سجاد عزیز
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
سلام. اروم جان نظر شما در مورد ثشاهد چیه؟ میشه انتظار رشد قریب الوقوع رو داشت؟
بنده هم تولد شما رو تبریک میگم و بهترین ها رو براتون آرزومندم.@};-
درود
ثشاهد رو من اینطوری میبینم،ثشاهد قبل از این اصلاح یه موج صعودی از 946 ریال تا 1713 ریال داشته اون موج شباهت بیشتری به یه موج جنبشی صعودی داره بعد از اون موج هم وارد اصلاح شده.
اگر اون موج جنبشی یه موج یکی باشه احتمالا این اصلاح میتونه موج دوم از یه موج جنبشی متوسط پنج موجی باشه.
معمولا موج های دوم تمایل دارند بیشترین اصلاح رو بکنند،حتی تا 78 درصد هم اصلاح میکنند،حالا این موج اصلاحی تا 61 درصد در قیمت 122 تومن اصلاح داشته.حالا یا اینجا کف سهم زده شده یا در 78 درصد در 112 تومن.
این سهم دو سه تا مقاومت خیلی قویی داره محدوده 140 تا 145 تومن خیلی محدوده قویی برای سهم خواهد بود.
بالای 145 تومن خودش رو بیاره میشه به شروع سومین موج امیدوار بود.
در مورد رشد قریب الوقوع سوال کرده بودید واقعیتش رو بخواهید جواب قاطی ندارم ولی نمودارش با دو تا مثبت با قیمت پایانی دو سه درصد مثبت خوب میشه.
بنظر من اونی که دید میان مدت داره میتونه این سهم رو بخره و با حد ضرر 95 تومن نگه داره.
طبیعتا روزهای اینده ما این سهم رو زیر نظر خواهیم گرفت.
امروز عطش و حجم تقاضای خریداران در اپرداز جالب بود
خیلی خوب سهم خریدن
در گروه خودش تک است و میتواند بدون مزاحمت، رشد پایدار و پیوسته ای داشته باشد
این عطش خرید ، شاید نشان از اخبار رانتی باشد که بزودی اعلام میشود
معاملات سهم اپرداز ، ناخودآگاه بنده را یاد سهم حسینا در سال 93 می اندازد که از 1600 تومان تا قیمت 6000 تومان یکسره رفت و تازه آنوقت خبر اخذ قراردادها و تعدیلات مثبت آن اعلام شد
نظر