کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من اگه میخواستم قهکمت در سبدم باشه امروز یه پله میخریدم.پله دوم هم اگه پایین میومد (330 تومن) که احتمالش کم هست اونجا یا اگه بالا رفت با شکست مقاومتش میخریدم.
البته قیمت پایانی منفی رو هم مد نظر قرار بدید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اگر امروز گروه قند و خودرو صعود کنند باید برای بورس ایران جشن کرفت یعنی صعود بزرگ بورس ایران رسما امروز کلید می خوره
فردا مشخص میشه.البته من از قندیها اصلا نگران نیستم در مورد گروه خودرو هم بنظرم اونها هم نمیتونند اصلاح زیادی بکنند. من فکر میکنم ما در حال واکنش به مقاومت هستیم و این بمعنای اصلاح زیاد نیست.اینا بغیر از خساپا رشدی نداشته اند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ماشالله به این همت فروشندگان غالبر ،سهم رو میخوان صف فروش کنند.
بموقعش غالبر رو هم خواهیم دید چند میشه.حالا بفروشید.
فردا مشخص میشه.البته من از قندیها اصلا نگران نیستم در مورد گروه خودرو هم بنظرم اونها هم نمیتونند اصلاح زیادی بکنند. من فکر میکنم ما در حال واکنش به مقاومت هستیم و این بمعنای اصلاح زیاد نیست.اینا بغیر از خساپا رشدی نداشته اند.
تحلیل عالی :.thumbsupsmileyanim داره اتفاقات خوبی در بورس می افته
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
مشاور اقتصادی رییس جمهور: بودجه96 بر اساس ارز تک نرخی بسته می شود.
...خبر بالا به نفع خودروییا نیست...
.
.
.
.
.
اینو از کانال سامان برداشتم .
مشاور اقتصادی رییس جمهور: بودجه96 بر اساس ارز تک نرخی بسته می شود.
...خبر بالا به نفع خودروییا نیست...
.
.
.
.
.
اینو از کانال سامان برداشتم .
در گروه خودرو شهریور نسبت به انتهای سال 94 نسبت p/e چهل و پنح درصد کاهش پیدا کرده و این یعنی عالی برای گروه خودرو ، تک نرخی شدن ارز به نفع گروه خودرو است اگر لازم باشه توضیح خواهم داد
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
بررسی و هماهنگی جهت افزایش قیمت سیمان در نیمه دوم مهرماه۱۳۹۵ در استان های البرز، قزوین، تهران و سایر مناطق کشور در دست انجام است.
با توجه به موفقیت نسبی اجرای طرح “اوپک سیمانی” که در واقع مدیریت تحویل و سهمیه بندی عرضه سیمان توسط کارخانجات و هلدینگ ها را در بر می گیرد در طی ۸ماه اخیر صنعت سیمان به ویژه کارخانجات نزدیک مرکز، موفق شدند تخفیفات فلج کننده را به مرور در تاریخ های ۱۷بهمن۹۴، ۲۲اسفند۹۴، ۲۱فروردین۹۵، ۲۵اردیبهشت۹۵، ۱۰مرداد۹۵ و ۱۵شهریور۹۵ کاهش دهند، به گونه ای که تقریبا قیمت های فروش شهریورماه برخی کارخانجات تا ۵۰٪ قیمت ابتدای سال ۹۵ رشد نشان میدهد. مدیر فروش و بازاریابی سیمان آبیک در این باره به خبرنگار سیمان خبر گفت: اثر این تغییرات بر وضعیت سود و زیان شرکتها به ویژه برای کارخانجاتی که درکنار کاهش تخفیفات وضعیت تحویل و فروش مناسبی داشتند و بودجه محتاطانه ای را ارایه نموده بودند، بسیار مثبت خواهد بود. لذا انتظار میرود گزارشات ۶ماهه این شرکتها در کدال حاوی ارقام امیدوارکننده ای برای سهامداران محترم باشد. اسماعیل گل محمدی افزود: تداوم روند مثبت برای صنعت سیمان با برنامه مدون مدیریت تحویل و سهمیه بندی بر اساس نیاز بازار، در دست پیگیری بوده و برنامه ریزی جهت افزایش قیمت سیمان برای نیمه دوم مهرماه ۱۳۹۵ در حال انجام است به صورتی که در گام نخست روز گذشته در موزخ ۷مهر ماه جلسه بررسی بازار برگزار گردید و انشاالله در طی دو هفته پیش رو جلسات نهایی افزایش قیمت و تصمیم گیری لازم در این خصوص صورت خواهد پذیرفت.
وی با تاکید بر آنکه بازیگران اصلی بازار سیمان کشور همگی پای کار بوده و انتظار میرود با همدلی ایجادشده بین شرکت ها و بازار و مکانیسم های اجرایی تعریف شده بتوانیم برنامه افزایش قیمت نیمه دوم مهرماه را در استان های البرز، قزوین، تهران و بلافاصه در سایر مناطق کشور همانند گذشته با موفقیت کامل به انجام برسانیم.
معاملات سایپا برای بازار فردا جذاب خواهد بود.
. در صورتی که در این قیمت عرضه شود خودرویی ها را تماما پر عرضه خواهد کرد.
اما گروههایی همچون ساختمانیها و پالایشیها که در استراحت قیمتی به سر میبرند با متعادل شدن خودروییها مورد توجه قرار خواهند گرفت. پیشبینیها در خصوص افزایش قیمت نفت نیز میتواند این گروه را با اقبال مواجه کند
اره،گفتم تا 140 تومن مشکلی نداره،بقیه هم باید برن.
منتظر خبر افزایش قیمت هستم
نظر