نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط mrouzbehi پست شده است View Post
    جالبه همون زمینو یکی میخواد بفروشه ماهها باید اگهی کنه چون بنگاهیا فایلشو سنگ میکنن مگر بجای ۶ تومن بده ۳ تومن مثلا
    من یدونه بچه گربه میخواستم به هر کسی زنگ میزدم نمیداد شاید بالای ۲۰ تا تماس با اینایی که واگذار میکردن گرفتم. اخر سر یکی فروشنده بود تو دیوار من خریدم ازش. اقا این بچه گربه دهنه منو سرویس کرد گاز میگرفت شبا نمیزاشت بخوابیم فرار میکرد تو راهرو خلاصه من گفتم ردش کنم. صد تا جا اگهی کردم با وسایل رایگان و همه هزینه واکسن و کوفت و زهرمار اخر سر تونستم بعد ۱۰ روز به یکی بندازمش خخخخ اونم بعدا ردش کرد. فکر کنم این زمین ها هم همینجوری باشه. وقتی بره تو رکود قیمتش هم که بالا باشه فروشنده باید تخفیف مشتی بده . ظاهرا شمیرانات وارد رکود شده و خریدار نیست. اخیرا املاکی ها خیلی به من زنگ میزدن برای فروش. قدرت خرید نیست منطقه ۱ متری ۷۰ تا ۱۲۰ میلیون خیلی پول میخواد چون متراژها هم بزرگه.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

واقعا زور داره یک مشت ادم داهاتی بیسواد و بی فرهنگ با فروش زمینهای ارثیه ای بیابونی که نه سند داره نه امکانات دارن سودهای میلیاردی میبرن وقتی که یک کارمند لیسانسه با کلی سابقه کار، حقوق ۵ میلیونی میگیره ولی اون بنگاهی و داهاتی دارن سود میکنن. حیف عمری که بچه ها دارن برای درس و دانشگاه حروم میکنن اخرش میخوان چقدر حقوق بگیرن و به کجا برسن.
      تا احمق نباشه مفلس در نمی مونه . به شخصه حاضر نیستم ماشین خارجی و ویلا با این قیمتهای کذایی بخرم با این کیفیت زندگی. مثلا منطقه یک چه خبره متری ۱۰۰ میلیون مگه اونجا بانکهاش به دنیا وصله یا دیسکو داره نه بابا همین عتیقه هایی که همه جای شهرن اونجام هستن فقط راه تیغ زدن رو یاد گرفتن.
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/21, 21:22.

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

متمدترین و با فرهنگ ترین نقاط و شهرهای شمال ایران از نظرت کدوم شهرها و نواحی هستند؟

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

منفی امروز رو بخرید بعد ۳۰ تا ۳۵ درصد منفی خوردن سهمای بنیادی واقعا فرصت نابیه
          بی اعتمادی به بورس مشخصه . کاری کردن بعد ۳۵ درصد اصلاح صف فروشه با فردا ۴۰ درصد بعضی سهما سقوط کردن
          دارا دوم هم بعیده استقبال بشه. من که عمرا بخرم
          شپدیس رو با پی به ای ۷_۸ دارن منفی میفروشن
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/22, 08:34.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

گزارش 9 ماهه فروش شرکت ۵٠,١۵۴,۵۵٢ بوده . برج 10 فروش 7.975.135 بوده. اگه برج 11 و 12 سال مالی هم مثل برج 10 باشه جمعا فروش میشه 74.079.957 که طبق حاشیه سود خالص 61.5% گزارش 9 ماهه در گزارش 12 ماهه سود خالص 45.559.173 بدست میاد که تقسیم بر تعداد سهام 6 میلیاردی عدد 759 تومن سود به ازای هر سهم بدست میاد.
            مجمع برج 9 هست و 75% طبق سنوات گذشته تقسیم میکنه یعنی 570 تومن

سود سال بعد هم با این نرخ اوره و دلار نیما و میزان فروش 30 تا 50% بیشتر هست. یعنی بین 990 تا 1.140 تومن .
            سهم پی به ای 8-9 و منفی معامله میشه
            بازدهی 11 تا 12 درصدی دلاری سالانه با این پی به ای داره که هر سال هم صعودی هست
            سود سپرده های دلاری ایران و ترکیه سالانه حدود 2% هست. یعنی دارید 10 درصد بیشتر میگیرید.
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/22, 10:43.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

بیشترین اصلاحی که از غدیر یادمه مهر 97 بود که 40 درصد اصلاح کرد. منفی فردا 38 درصد از قله اصلاح میکنه. اکثر این اصلاح ها بعد از خالی کردن مدیرهای شرکت اتفاق میوفته اگر دقت کرده باشید سهم حدود 2000 تومن بود که کوثر 100 میلیون فروخت و تا 2600 تومن سهامدارهای درصدی کسی نفروخت.
              متاسفانه بورس ما هم جزئی از این اقتصاد و مملکت بی صاحب هست که هیچ کس پاسخگوی رفتارش نیست . من چیزی که اطلاع دارم این بود که افراد وابسته به دولت در قله خالی کردن و دنبال تصویب سلف نفتی به صورت دلاری بودن که مجلس جلوش رو گرفت. هنگی سیستم و بعضی قوانین در جهت ریزش دستوری بازار بود.

املاکیه خیلی باحال بود میگفت بیا این هزار متر رو متری 4 بخر یک دیوار دورش بکش ماه دیگه بزار 5 کی به کیه برات میفروشیم. مملکتو تورو خدا. حالا تو سندش زده زمین زراعی
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/22, 12:30.

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

و بعدش چی ؟؟؟ قرار هست اون پول های خروج زده برن تو کدوم بازار و اینکه قراره این روند ریزش تا کی ادامه داشته باشه و بنظرت روند صعودی از چند وقت دیگه برمیگرده

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                  و بعدش چی ؟؟؟ قرار هست اون پول های خروج زده برن تو کدوم بازار و اینکه قراره این روند ریزش تا کی ادامه داشته باشه و بنظرت روند صعودی از چند وقت دیگه برمیگرده
                  نمیدونم والا ولی ندیدم تا حالا سهم صفر بشه وقتی یک سهم 40 درصد ریزش میکنه اصولا باید برگشت بزنه.
                  --------
                  املاکیه میگفت چون زمین ها چون سند شورایی دارن عراقی ها هم در حال خرید هستن. هیچی خودمون کم بودیم عراقی و افغانی هم اضافه شده

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

روحانی علنا میگه ما توی بورس و اقتصاد خط صاف نداریم یعنی ما با دست کاری باعث ریزش بازار شدیم بعد وزیر اقتصاد میگه ما سودی در ریزش بازار نداریم. جای مهر روی پیشانیش هست و دروغ میگه. چند روز پیش هم قالیباف گفت که سازمان مسئولیتی در قبال ریزش بازار نداره. مشخصه با دستکاری هسته و عرضه حقوقی ها بازار رو خراب کردن.جمع کردن سهمی که 40 درصد ریخته که منت گذاشتن نداره.
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/23, 07:47.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

چه بخری میکنن حقوقی ها یعنی خاک بر سر حقیقی ها بعد 40 درصد اصلا هنوز تو صف فروشن. فردا هم 45 درصد اصلاح یعنی گاو بیشتر از اینا شعور داره
                      حدس میزنم حقوقی ها به صف فروش اضافه میکنن و جمع نمیکنن تا فردا هم بتونن اضافه کنن
                      شپدیس رو با پی به ای عمیلیاتی 8 میفروشن. یادمه مبین داشتم پی به ای 3 بود صف فروش بود. اینجوری نمیمونه . فقط بازار دیگه بازار بشو نیست. اون رشد های شارپی رو نداره. اعتماد از بازار رفت. بیا اینم از اصلاح طلب ها ببینید روحانی با بورس چه کرد یکبار سال 92 یکبار هم الان
                      من که 1 سهم نمیفروشم. حس میکنم توی شپدیس هم خود سهامدارای عمده دارن سهمو میاره پایین
                      750 میسازه 550 تقسیم میکنه سال بعدم 1000 میسازه گوره پدرشون میرم مجمع
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/23, 08:42.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

هر کی سهم epsمحور خرید نگرانی کمتری داره.نهایتش میره مجمع سود سهامش رو می گیره

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

قالیباف اصل با اشاره به اینکه سهام عدالت متشکل از ۳۶ سهام بزرگ و مهم است، گفت: یکی از دلایل افت بازار، عرضه سهام عدالت بود که از این به بعد سهام عدالت در بازار عرضه نمی‌شود و نهاد‌های مالی این سهم را خریداری می‌کنند.

آیت‌الله خامنه‌ای با صدور ابلاغیه‌ای ضمن موافقت با درخواست رئیس‌جمهور برای آزادسازی سهام عدالت و با اشاره به نقش سهام عدالت در گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی خانواده‌های کم‌درآمد، موارد سه‌گانه‌ای را به‌عنوان امور لازم‌الرعایه در این واگذاری‌ها مورد تأکید قرار دادند

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

دلار نیما گرون شد 199,158 ریال

اگه دارا دوم رو مجانی میدید من میخوام وگرنه برید به درک :D

اوره از 240 دلار رفت تا 280 الان شده 260 دلار

دلار آزاد 23100

هسته مثل ساعت سوئیسی کار میکنه

وسینا رو

خیالی نیست بالاخره باید با این چند میلیون سود مجمع سهم بخریم چه بهتر تو کف گلچین کنیم
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/23, 10:35.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

ونیکی رو تو بازار داغون رفتن تو صف خرید بعد که بهشون دادن تو صف فروش میفروشن یعنی از مخ تعطیلن

ثشاهد حباب خالصه

تاپیکو دمش گرم صاحب داره . غدیر خیلی بی صاحبه همین تعدادم که دارم ردش میکنم بره به وقتش. پورتفوم رو نجس کرده

ارزش بازار خودرو از غدیر بیشتره بعد انتظار دارن یکی بیاد صفش رو جمع کنه خوب اون که میخواد جمع کنه میدونه این چه آشغالیه چرا بیاد اینو جمع کنه وقتی این همه سهم بنیادی ریخته

کاوه دیروز مثبت بود امروز صف فروشش مونده . بعضی ها اصلا به بازار نگاه نمیکنن دیروز فرصت ناب فروش بوده
                              تجدید شیران سوخت شد
                              اول معاملات خیلی ها برای فروش دودل هستن تا اینکه یک بز میپره بقیه هم به دنبالش ... تا اینجا برد با بزها بوده /:.yead.:/
                              طلا 2 درصد مثبت
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/23, 12:12.

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                                ونیکی رو تو بازار داغون رفتن تو صف خرید بعد که بهشون دادن تو صف فروش میفروشن یعنی از مخ تعطیلن

ثشاهد حباب خالصه

تاپیکو دمش گرم صاحب داره . غدیر خیلی بی صاحبه همین تعدادم که دارم ردش میکنم بره به وقتش. پورتفوم رو نجس کرده

ارزش بازار خودرو از غدیر بیشتره بعد انتظار دارن یکی بیاد صفش رو جمع کنه خوب اون که میخواد جمع کنه میدونه این چه آشغالیه چرا بیاد اینو جمع کنه وقتی این همه سهم بنیادی ریخته

کاوه دیروز مثبت بود امروز صف فروشش مونده . بعضی ها اصلا به بازار نگاه نمیکنن دیروز فرصت ناب فروش بوده
                                تجدید شیران سوخت شد
                                اول معاملات خیلی ها برای فروش دودل هستن تا اینکه یک بز میپره بقیه هم به دنبالش ... تا اینجا برد با بزها بوده /:.yead.:/
                                طلا 2 درصد مثبت
                                بز را خوب آمدی
                                در بین گله های گوسفند در بین عشایر برای اینکه گوسفندها از تپه و رودخانه ... عبور کنند (چون همیشه مردد هستند)چوپان ها بز یا بزهای را جلو گله می دازند و به راحتی طی مسیر می کنند.
                                در کلاس درس هم اینطوره یکی میگه برم بیرون الباقی هم متقاضی میشن موقع تحویل ورقه امتحانی اولین ... تحویل میده الباقی هم میان تحویل میدن
                                در بورس هم اینطوره شما فردا یک صف 200 میلیونی برای غدیر بچین ببین ظرف چند دقیقه صف چند میلیون میشه.
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X