کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست داشتم شپديس منفي ميشد ولي نشد. فردا هم اگه منفي درست و درمون بخوره حتما ميخرم.
پالايشي ها منفي دارن باز ميشند
ديروز غديرو تو مثبت ميخريدن زير مجموعه هاش مثبت شد و خبراي خوب براي پالايشي ها اومد. دلار نيما بالا رفت و امروز در صف فروش از هم سبقت ميگيرن. بقول وارن بافت بورس ديوانه هست. هر روز مياد يك پيشنهاد جديد ميده
البته سهم هاي ديگه هم مد نظرم بود براي خريد ولي امروز مثبت بودن و حقوقي ها نميزاشتن بياد پايين
يك عده ابله تو كانال ميزنن صبا تامين 400 تومن سود داره ولي نميگن 300 تومنش فروش دارايي بوده. اگه راست ميگي بگو ناوش چقدر هست . افزايش سرمايه از آورده داره كه سهمو نگه ميداره بعدم تو گزارش توجيهيش سود امسالو اشتباه زده
تامين سرمايه تمدن داره مياد
واكسن چيني كرونا داره مياد 140 دلار هست
ارزش بازار خودرو از غدير بيشتر شده يكي صف فروش يكي مثبت قشنگ ديوونه خونس. ايران خودرو رو تو صف خريد از حقوقي ميخرن. اينا تعطيلن
شبندر جمع شد بقيه شون هم فردا جمع ميشن
غدير تو واچ باشه ممكنه جمعش كنن
يك عده ابله تو كانال ميزنن صبا تامين 400 تومن سود داره ولي نميگن 300 تومنش فروش دارايي بوده.
جناب نجیمی .متاسفانه در مورد شرکت های سرمایه گذاری مثل صبا و قیمت گذاری اونها ،بیشترین مشکل مربوط به قسمت پرتفوی غیر بورسی اونهاست که اکثرا باعث قیمت گذاری اشتباه اونها میشه.برای مثال در پرتفوی غیر بورسی صبا در تیرماه تامین سرمایه امین 118میلیارد تومان قیمت گذاری شده است.
در حالی که تامین سرمایه امین وقتی وارد بورس شد 1040 تومان قیمت خورد و احتمال به قیمت هایی مثل لوتوس و بلکه بالاتر هم برسه .ارزش واقعی امین با قیمت امروز نه 118 میلیارد تومان بلکه 2348 میلیارد تومانه .
سرمایه گذاری هامون شمال که در قسمت پرتفوی غیر بورسی 80 میلیارد تومان ارزش گذاری شده خودش دارای یک پرتفوی بورسی در پایان خرداد ماه بوده که ارزشش 993 میلیارد تومان بوده.همین شرکت در پرتفوی غیر بورسیش 10میلیون سهم پارس آریان با قیمت تموم شده 293تومانی داشته که الان قیمت پارس آریان 2184 تومانه.(چیزی حدود 22 میلیاردتومان!!!)
این شرکت همچنین مالک 19% سنگ آهن مرکزی ایرانه که قیمت تموم شده اش 1284 میلیارد تومانه اما واقعا قیمت واقعی سنگ آهن مرکزی این قدر می ارزه؟(برای نمونه عرض کنم خدمتتون شرکتی کوچولویی مثل شکلر 2500میلیارد تومن قیمتشه!!!)
بقیه سهامش مثل مالکیت3% ملی نفت کش و ... محاسباتشون با خود شما.
نتیجه: صبا بیشتر از پرتفویی که می بینید می ارزه و خریدارانش ابله نیستند!!!
عجب سوتي دادم حواسم نبود كل پولمو يكجا شپديس خريدم اونم 10 تومن بالاتر /:.sadsmiley.:/
ديروز خوب حمايت كردن. امروز بازارو ول كردن حقوقي ها. شايد خودشونم دارن منفي ميكنن. غديرم به نظرم امروز جمع ميشه. حيف شد ميخواستم غديرم بخرم. ديروز حقوقي تو صف خريد كرماشا ميخريد امروز منفي 5 هم نميخره. معلومه كاسه اي پشت نيم كاسه هست. پورتفوم پر شده از اين آشغالاي عرضه اوليه اينام يا صف فروشن يا بستن.
مديرعامل پارسان گفته بازار رواني منفي شده و شاخص بر ميگرده روي 2 ميليون
به نظرم بازارو عمدی منفی کردن شنیدم ساتا و تامین بخاطر خرید بلوک پالایشی ها بازارو خراب میکنن. به هر حال من که امروز بازارو دیگه پیگیری نمیکنم. کاری هم به بقیه ندارم هر کی دوست داره مالشو حراج کنه
گمان مبر که به پایان رسید کار مغان *********هزار بادهٔ ناخورده در رگ تاک است
دلار نيما مجدد صعودي شد 197,752 ريال
تركيه اوضاع اقتصاديش خراب شده همينجوري داره ارزش پولش كم ميشه. ضمن اينكه يك كشور ديگه رو دارم تحقيق ميكنم كه جزو اتحاديه اروپاست. پرتغال هم خوب بود با 250 هزار يورو ميشد اقامت گرفت كه جديدا 100 هزار تا گذاشتن روش. البته چون بورس داغون بود پولي در بساط نبود.
ترامپ ماشه رو فعال كنه دلار 30 رو شاخشه نيما هم 25 حداقل
الان زنگ زدم موسسه مهاجرتي طرف ميگه من با 24 هزار يورو سپرده بانكي يا ثبت شركت 18 هزار يورويي بعلاوه 18 هزار يورو دستمزد خودم برات اقامت اروپا ميگيرم فقط سالي يكبار بايد بري اون كشوره ! دمش گرم :D
این کانالو نگاه میکنم خیلی حرص میخوره من خیلی میخندم بهش
@StocksIran گاهی اوقات فکر میکنم چرا اینقدر به منفی مثبت بازار بی تفاوت شدم. شاید دلیلش اینه من میدونم چه سهمی خریدم و میدونم چقدر قراره ازش سود مجمع بگیرم. مثلا کسی که قصابی و بقالی و هزار جور مغازه دیگه داره هر روز میره بنگاه قیمت مغازش رو در میاره ؟ اگه یکروز بنگاهی بهش گفت خریدار تو بازار نیست وحشت برش میداره میگه بیا من مغازمو ۴۰ درصد زیر قیمت قبل بهت میدم /.:biggrinsmiley.:/ خوب مغازه منم شپدیس و غدیره دیگه
الان با استریت ویو گوگل ارث تو کوچه پس کوچه های لیسبون پایتخت کشور پرتغال یه دور مجاز زدم اصلا حال نکردم باهاش اصلا . درضمن میانگین سنی کشورشون خیلی بالاست در واقع اکثرا پیر هستند.
الان با استریت ویو گوگل ارث تو کوچه پس کوچه های لیسبون پایتخت کشور پرتغال یه دور مجاز زدم اصلا حال نکردم باهاش اصلا . درضمن میانگین سنی کشورشون خیلی بالاست در واقع اکثرا پیر هستند.
تو رو خدا اونجور جاها نرو
اره دیدم مهم پاسپورتش هست و وصل بودن به دنیا و امنیت و ازادیش. جنله درست اینه : تورو خدا نرو اونجور جاها :D
گمان مبر که به پایان رسید کار مغان *********هزار بادهٔ ناخورده در رگ تاک است
دلار نيما مجدد صعودي شد 197,752 ريال
تركيه اوضاع اقتصاديش خراب شده همينجوري داره ارزش پولش كم ميشه. ضمن اينكه يك كشور ديگه رو دارم تحقيق ميكنم كه جزو اتحاديه اروپاست. پرتغال هم خوب بود با 250 هزار يورو ميشد اقامت گرفت كه جديدا 100 هزار تا گذاشتن روش. البته چون بورس داغون بود پولي در بساط نبود.
ترامپ ماشه رو فعال كنه دلار 30 رو شاخشه نيما هم 25 حداقل
الان زنگ زدم موسسه مهاجرتي طرف ميگه من با 24 هزار يورو سپرده بانكي يا ثبت شركت 18 هزار يورويي بعلاوه 18 هزار يورو دستمزد خودم برات اقامت اروپا ميگيرم فقط سالي يكبار بايد بري اون كشوره ! دمش گرم :D
سلام جناب اقای نجیمی
ترکیه شرایطش با بقیه جاها فرق میکنه تو ترکیه با 250هرار دلار خرید ملک بهنون پاسپورت یا به زبان خودشون وطن داشی میده ولی بقیه جاها مثل پرتقال واسپانیا بهتون اقامت میده اونم به شرطی که برید اونجا زندگی کنید ولی ترکیه ترکیه شرط رندگی نداره به محض اینکه خرید ملک انجام بشه ومدارک تکمیل بشه ظرف 3ماه ( پروسه اداری ) پاسپورتتون رو میدن
نظر