نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arsenal2009
    عضو فعال
    • Jun 2015
    • 356

پاسخ : نجيمي

البته ترکیه قابل مقایسه با اسپانیا نیست. شما اقامت اسپانیا رو بگیرید و بعد چند سال سیتیزن اسپانیا بشید براحتی کل کشورهای عضو شینگن می تونید تردد و حتی زندگی و کار کنید و به خیلی کشورهای دیگه مثل کانادا و امریکا به راحتی سفر کنید . البته در مورد امریکاحتی با ایرانی های دو تابعیتی هم مقداری سختگیری میشه.

نظر

• خوش نیت
      عضو عادی
      • May 2013
      • 237

مشکل همون چند سال اقامت وزندگی هست باید چند سال رندگی و زن وبچه رو جمع کنی بری اونجا

نظر

• arsenal2009
        عضو فعال
        • Jun 2015
        • 356

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
        مشکل همون چند سال اقامت وزندگی هست باید چند سال رندگی و زن وبچه رو جمع کنی بری اونجا
        اگر بچه مدرسه ای نداشته باشید اون قضیه ۶ ماه زندگی در یک سال رو می تونید یه جوری پوشش بدید. ولی بچه مدرسه ای داشته باشید باید اونجا باشید چون رکورد تحصیلی رو چک می کنند.

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

دوستان الان که دارم میبینم دغدغه های شما هم یجورایی قابل تحسینه /.:biggrinsmiley.:/
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• CHESTER.2020
            عضو فعال
            • Apr 2020
            • 1255

داستان کرونا تموم شه خیلی از گرگهای حافظ استریت ره سپار دیار کفرند!!! /:.rolleyessmileyaniچه دلاری خارج بشه!!! /:.ph34r-smiley.:/
            نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
            نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

وزیر خارجه آمریکا :
              ?فردا مکانیسم ماشه فعال خواهد شد و ۳۰ روز پس از آن دنیا مکانی امن تر خواهد بود.
              قدیمی های بازار میگن بازار به سقف قیمتهای قبلی بر میگرده
              هر چی بورس بالا رفته به لطف ترامپ بوده. خدا خیرش بده

نظر

• bia2learn
                عضو عادی
                • May 2020
                • 138

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                وزیر خارجه آمریکا :
                ?فردا مکانیسم ماشه فعال خواهد شد و ۳۰ روز پس از آن دنیا مکانی امن تر خواهد بود.
                قدیمی های بازار میگن بازار به سقف قیمتهای قبلی بر میگرده
                سلام
                اگه منظورت مهدی میرزایی هست اون فقط بر اساس منافع خودش حرف میزنه ، منفعت این ها توی موندن ملت توی بازار و مشتری شدن برای سبدگردانی و .... هست، هر روز میگن فردا حمایته و برگشت پر قدرت!

ولی روند نزولی کاملا واضح شکل گرفته و هربار برگشت کف ها و سقف ها داره میاد پایین تر.
                احتمالا هفته آینده یه موج B صعودی رو به بالا بازار بزنه که فرصت خروج برای جاماندگان هست، و خیلی خیلی بعیده که بازار به این راحتیا به سقف های قبلی برسه.
                من خودم هم گیر کردم متاسفانه.

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

در اصل توسط bia2learn پست شده است View Post
                  سلام
                  اگه منظورت مهدی میرزایی هست اون فقط بر اساس منافع خودش حرف میزنه ، منفعت این ها توی موندن ملت توی بازار و مشتری شدن برای سبدگردانی و .... هست، هر روز میگن فردا حمایته و برگشت پر قدرت!

ولی روند نزولی کاملا واضح شکل گرفته و هربار برگشت کف ها و سقف ها داره میاد پایین تر.
                  احتمالا هفته آینده یه موج B صعودی رو به بالا بازار بزنه که فرصت خروج برای جاماندگان هست، و خیلی خیلی بعیده که بازار به این راحتیا به سقف های قبلی برسه.
                  من خودم هم گیر کردم متاسفانه.
                  ولی خدایش مهدی میرزایی و دوستانش خوب حکشتی را رشد دادند فکر نکنم تونسته باشن از آن خروج بزنند.
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

میرزایی رو نمی شناسم . حکشتی که اشغاله. ماشه فعال بشه دلار میره بالا دنبالشم بورس میره بالا.
                    این حسن روحانی چقدر منفور شده زده رو دست مموتی /:.yead.:/
                    کلا همه رییس جمهورها باید جوری منفور بشن که سودای رهبری نکنن ...
                    ترامپ دنبال درگیری نظامی محدود با ایران هست و تا انتخابات ایران رو تحریک میکنه
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/20, 15:00.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

میگن شنبه بازار مثبت میشه ...

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                        میرزایی رو نمی شناسم . حکشتی که اشغاله. ماشه فعال بشه دلار میره بالا دنبالشم بورس میره بالا.
                        این حسن روحانی چقدر منفور شده زده رو دست مموتی /:.yead.:/
                        کلا همه رییس جمهورها باید جوری منفور بشن که سودای رهبری نکنن ...
                        ترامپ دنبال درگیری نظامی محدود با ایران هست و تا انتخابات ایران رو تحریک میکنه
                        جناب نجیمی ،فعال شدن تحریم های شورای امنیت ،چه تاثیر بیشتری نسبت به تحریم ها ثانویه امریکا علیه ایران داره؟ کدوم شرکت بورسی رو می شناسید که هنوز تحریم نشده؟امریکایی ها ریشمک رو هم که شیرین بیان تولید می کنه تحریم کردن.:D
                        به نظرم با ماشه و بی ماشه چیزی عوض نمیشه.یادم میاد آمریکایی ها به افغانستان که حمله کردن ،چند روز بعدش اعلام کردن که دیگه هیچ هدفی برای حمله هوایی و موشکی در افغانستان وجود نداره ،الان تحریم های ایران همین جوره ،دیگه جایی برای تحریم نمونده.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

استالین دیكتاتور روسیه در ١٩٥١ در یکی از جلسات
                          معمول خود خواست که برای او مرغی بیاورند.
                          او آن را گرفت و در حالیکه با یك دست آنرا می فشرد
                          با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد.
                          مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن
                          اما بدون موفقیت فرار کند.
                          دستان استالین برای مرغ بیچاره خیلی نیرومند بود.
                          استالین بدون هیچ مشکلی توانست همه پرها را از بین ببرد
                          و پس از پایان کار به یارانش گفت:
                          حالا ببینیدچه اتفاقی می افتد
                          او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی
                          او ریخت و از او دور شد
                          همکارانش در کمال تعجب دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال می کند.
                          استالین با دانه های گندم مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود میکشید
                          در همه این مراحل مرغ پی در پی او را تعقیب میکرد
                          و قدم به قدم همراه او بود!

در این مرحله استالین به دستیاران شگفت زده خود گفت:
                          مشاهده میکنید که مرغ با وجود تحمل تمام دردهایی
                          که من برای او ایجاد کردم به دنبال من می‌آید.

استالین افزود:
                          احمق ها به همین راحتی اداره می شوند!
                          ____
                          ما مرغیم ای تی اف دوم هم دانه هست

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

امروز يكي از دوستان گفت ميخوام غدير و شپديس رو بفروشم زمين بخرم از سهام مترسم . رفتيم آئينه ورزان دماوند. زمين از متري 2 تا 14 ميليون بود. املاكي ميگفت پارسال برج 10 واسه رفيقم زمين خريدم يك ميليارد الان 6 ميليارد قيمتش هست بازم گرون ميشه. خوب اينو نگه كه كسي نميخره. يك زمينم باباي طناز ط بازيگر گذاشته بود كه نشد بازديد كنيم. زمينها اكثرا بدقواره بود و بر جاده كه صداي ماشين ها آسايش نميزاشت و املاكي ميگفت برجاده هست و زود ميريد تو وبلا ! جاده فرعي دو تا ماشين از كنار هم رد نميشد . خلاصه كه به نظر من رشدش رو كرده بود و ارزنده نبود. خارج تهران جاهايي كه توي بافت روستايي هست كه بدرد نميخوره چون فرهنگها افتضاح هست و مردم فضول. والا حيف اين چند ميليارد كه اينا خرج اين آشغال دوني ميكنن. سندها هم شورايي و قولنامه اي و ساختها اكثرا خلاف بود. چقدر هم املاكي بود. همينا قيمتو ميبرن بالا. البته حرف زياده كه خلاصش كردم. اينو بهتون بگم ته تهش هنوز مفت ترين دارايي سهامه. يارو ميگه ديوار بكش دورش ولش كن چند سال ديگه بيا. خوب چرا طرف حاضره تو بيابون اينكارو بكنه ولي بايد سهامش رو هر ثانيه چك بكنه. والا اين آشنايان ما زمين بخرن ما هم از دستشون راحت ميشيم. براي طرف رانفور خريديم 20 درصد يهو رفته تو سود ميگم من فروختم فردا هم صفه بالاتر از من بفروش. نفروخته طمع كرده الان رفته تو ضرر حالا از من طلبكاره.

نظر

• mrouzbehi
                              عضو عادی
                              • Jul 2012
                              • 219

جالبه همون زمینو یکی میخواد بفروشه ماهها باید اگهی کنه چون بنگاهیا فایلشو سنگ میکنن مگر بجای ۶ تومن بده ۳ تومن مثلا

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

اینم عکس امروز . رفیق ما که حالش گرفته شد. فکر کرده بود چند میلیارد پول داره چیزی بهش میفروشن /:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X