کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
۱۸۷۰۰
غدیر روی ۱۲۰۰ کف سازی خوبی کرده به نظرم خیلی زود ۱۵۰۰ میشه.
شاخص هم قطعا تا اخر سال ۲ میلیون هست
غدیر قطعا تا اخر سال ۲۰۰۰ تومنه
کنگره میخواد کاری بکنه که اگه دموکراتها رای اوردن بازم نتونن با ایران توافق کنن. احتمال باخت ترامپ الان بیشتر از بردش هست به نظرم.
قبلا راجع به قیمت دلار صحبت کردم . الان بهتره صبر کنیم و فقط نگاه کنیم . ما کاری که باید میکردیم رو کردیم
جالبه دلار همینجوری ریزریز داره میره بالا
شپدیس تا اخر سال ۲۰ تومنه به نظرم
چیزی که مشخصه کفگیر بانک مرکزی و دولت به ته دیگ خورده است! از سخنان جهانگیری پیداست وقتی معاون اول رییس جمهور اقرار می کند که اوضاع درامد ارزی بحرانی است بقیه داستان گفتن ندارد . شک نکنید اگر بانک مرکزی منابعی داشت اجازه نمی داد روزانه قیمت دلار بالا برود !اینکه بهمنی می گوید منبعد ما ارز را فقط به دارو و کالاهای اساسی اختصاص می دهیم گویاست ! یعنی مجوز افزایش نرخ دلار در بازار آزاد ! تا کجا ؟ تا هر کجا که بشه !
۱۸۷۰۰
لوازم خونگی خارجی داره میکشه بالا ولی داخلی ها فعلا بالا نرفتن
۱۸۸۰۰ شد
سهامهاتون رو سفت بچسبید شنبه همشون صفه . البته بازار پر از سهام حبابی شده مثل همین خودرو سازی ها و سهم های کوچک
گنجور >> سعدی >> گلستان >> باب سوم در فضیلت قناعت >> حکایت شمارهٔ ۲۱
اینم حکایت ما هست /.:biggrinsmiley.:/
----
میگن غدیر بزودی بسته میشه چون خیلی سهم فروخته باید شفاف سازی بده و طبیعتا بالا باز میشه
--------
شساخت 66 میلیارد تومن پارسال سود ساخته ارزش بازارش شده 15.550 میلیارد تومن . خدا به داد روزی برسه که این حبابها بترکه . هر سهمش شده 6100 تومن که 26 تومن به ازای هر سهم پارسال سود ساخته.
صف خریدهای اکثر این شرکتهای درپیت توسط خود سهامدار عمده گذاشته میشه و ساعت 9 میره ته صف
صف خودرو رو هم به نظرم امروز میدن
ارزش بازار خودرو 76 هزار میلیارد ارزش بازار غدیر 87 هزار میلیارد ! مسخره نیست ؟
جناب نجیمی
در خصوص شساخت جسارتا به نظرم اشتباه میکنید.
همه کسایی که تو صنعت نفت و گاز هستن میدونن اگه 3 تا پیمانکار درجه 1 داشته باشیم، اویک یکی از ایناست.. 6 تا زیرمجموعه داره که هر کدومشون غولی هستن برای خودشون.
من خودم تو اویک کار کردم قدیم. کامل میشناسم این شرکت و.. همیشه پروژه های بزرگ کشور دست اویک یا پتروپارس داده میشه.چندین فاز عسلویه رو انجام داده..گزینه های IPMI و.. حتی در سطحش هم نیستن.
صدرا اصلا در حد اویک نیست..ولی ارزش مارکتش اندازه اویکه!
حقیقی های گردن کلفت میخرش..سرانه خریدش بالاست
در مورد شساخت برای من فقط صورت مالی و سود سازی مهمه. ارزش بازارش با سودی که میسازه همخونی نداره. شایدم دارایی زیاد داره ولی سودخاصی نمیسازه. غدیر هم یکجورایی سهامداره شساخت هست ۱۲ درصد داره یعنی منم سهامدارشم ولی واقعیت اینه که عرض شد.
_____
قیمت اسباب بازیش با واقعی نزدیکه همه خخخخ
یک مشت پورفسور داشتن شپدیس رو تو منفی میفروختن الان مثبت 4 هست اصلا طرف نمیدونه شپدیس چی هست پارس چی هست ایرانخودرو چی هست همینجوری یلخی میخرن حالا طرف تی شرت بخواد بخره 10 تا جا میره چونه میزنه
پارس هم مثبت شد. کلا تو این بازار سهم های بنیادی منفی رو بخرید همون اوسکولایی که فروختن میان بالاتر میخرن
من خودم پول لازمم 1 برگ سهم نفروختم
پارسان و غدیرو بخاطر نوسان 50 درصدی بستن . حالا خوبه قبلش 30 درصد اومده بود پایین /:.weirdsmiley.:/
دلار نیما 16060
شستا رو خوب میخرن میگن میره بالا ... من ندارمش
غپینو با ارزش بازار 9 هزار میلیاردی 3 تومن تو مجمع تقسیم کرد و زاگرس 39000 میلیاردی 1100 تومن ! پولتون رو تو این سهم های آشغال گروه مینو نریزید بازار همیشه اینجوری نمیمونه
دلار 19 رو رد کرد مسخره بازی شده همه کسب و کارا خوابیده تا ببینن دلار چند میشه خوب بگید 20 تومن یک مدتم نگهش دارید لااقل مردم تکلیف خودشو رو بدونن
گازویل از امشب 550 میشه
نظر