نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : نجيمي

آریا ساسول رو دیدم گزارشش خوبه شرکت آینده داری هم هست منتها یک ایرادی داره اینکه ارزش شرکت دو میلیارد دلاره و روی تابلو بیشتر معامله میشه
    سازنده ها طبقه اول رو که آشغاله گذاشتن برای فروش بقیه رو نگهداشتن نمیدونم اینا دیگه میخوان چند تو پاچه ملت بکنن

نظر

• aminian
      كاربر فعال
      • Oct 2012
      • 663

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      دلار لحظه ای رو سنا زده 31500 حتما آزاد بالای 32 هست. من چون گوشیم رو جا گذاشتم خبر ندارم بازار چنده
      فعلا بازی رو بردن رو سهم هایی که اصلا نمی ارزه مثل خودرو شپنا و.. اگه اهل قمارید برید اینارو نوسان بگیرید ولی کار دولت با این سهم های آشغالش که تموم بشه ولشون میکنه عین سنگ سقوط میکنن

بازارهای مالی دنیا به برد بایدن رای دادن ولی باور کنید برای ما فرقی نداره بایدن هم براحتی پولای ایران رو آزاد نمیکنه. حجم نقدینگی و خروج سرمایه هم هست

شخص آقای روحانی دستور سقوط بورس رو داد بعضی ها هم خبر داشتن خالی کردن 2 روز بعد سقوط شروع شد . خودش تو جلسه دستور داده بود

دلار فعلا زیر 30 نمیاد . تا ببینیم کی رای میاره. دلار فعلا 32 تا 36
      پارسان مثبت 5 !
      مغز گردو کیلویی 270 هزار تومن بادوم هندی 380 هزار تومن . قیمت سهام مفت

3 ماه قبل شپدیس خریدم 10500 بالاترم هم خریدم دلار بود 20 تومن الان دلار 32 شده شپدیس همون عدده تازه خوش شانس بودم که پایین نیومده. تمام بازارهای موازی بر علیه بورس شعر میدادن. البته تو خیلی از سهم ها هم حباب بود و هست ولی خیلی سهم ها هم مفت هستن. وقتی پی به ای مسکن 50 هست و هزار دردسر داره بدی دست مستاجر کرایه بگیری مقایسه کنید با بعضی سهم ها پی به ای 10 و زیر 10

فعلا که روند بازار دستوریه باید ببینیم حضرات کی میخوان ببرن بالا . بورسم به گند کشیدن . نرخ گذاری دستوری محصولات و... همه چی رو دخالت میکنن و سیاسی میکنن که مثلا تو دهن ترامپ بزنن. مملکتی که 9% منابع جهان رو داره با 1% جمعیت جهان با تفکرات یک احمق به ته چاه بردن. شعب ابی طالب درست کردن افتخار هم میکنن
      مردم از بورس ترس خوردن
      شما حساب کن دلاری که سال 97 یه شبه از 18 به 10 آوردن بازار به زور بعد دو سال ، تازه حرکت اصلی خودشو شروع کرده
      بنظرم همین اتفاق برا بورس تهران بیفته
      تا خاطره این افتها پاک بشه خیلی طول میکشه

نظر

• djdream
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3997

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
        مردم از بورس ترس خوردن
        شما حساب کن دلاری که سال 97 یه شبه از 18 به 10 آوردن بازار به زور بعد دو سال ، تازه حرکت اصلی خودشو شروع کرده
        بنظرم همین اتفاق برا بورس تهران بیفته
        تا خاطره این افتها پاک بشه خیلی طول میکشه
        حافظه مردم ضعیفه دو روز بازار مثبت بشه همه چی یادشون میره

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

خبر خاصی نیست
          من میگم فلان سهمو روی مثلا 1000 تومن بخرید طرف نمیخره نمیخره تا میشه 4000 تومن اون موقع میخره من میخوام توی اون عدد بفروشم بعد اونی که خریده میاد میگه نفروش. آیا باید برای خرید و فروش هام از کسی اجازه بگیرم !
          کانال geroni_news جالبه
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/14, 09:15.

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

من با خودم میگم یک کارخانه ای دارم سالی 711 تن اوره صادر میکنه نگاه من به سهامم اینه. نمیگم یک سهامی دارم که امروز منفیه. اگه فکر میکنید با خرید و فروش روزانه میتونید تو بورس سود کنید اشتباه هست. میگم من یک قسمت از 4500 قسمت بزرگترین کارخانه اوره جهان رو دارم . زیبا نیست /:.wubsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/14, 09:47.

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

دلار نیما 250,627 ریال

نحوه خرید فروش ها رو نگاه میکنم فاجعه هست . حقیقی ها تو یک سری سهم ها رنج منفی میزنن تا منفی5 بعد سهم راحت متعادل شده و میرن تو صف خرید یک سری سهم آشغال .
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/14, 10:17.

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

عجیب قیمت مسکن بالا رفته اصلا افتضاح شده آقای خ میگه نگاه به داخل داشته باشید الان مسکن همه چیش داخلیه چرا پس وضع اینه متری 50 میلیون وسط شهر و 100 میلیون به بالا در بالای شهر. آیا این مملکت صاحب داره ؟ بعد جالبه ایشون میگه سرمایه ها به سمت خرید مسکن در ترکیه نره خوب شما قیمت مسکن و خودرو رو متناسب و رفاه موجود و وضع فعلی کیفیت زندگی بیار پایین کسی مملکتش رو ول نمیکنه بره غربت. فروشنده های سهام یک سری هم به بازارهای موازی بزنن بد نیست. ترکیه با این همه مهاجر چجوری داره مسکن ارزونتر میفروشه . چیزی که ما می بینیم کاهش روزانه ارزش پورتفو هست و در مقابل گران شدن همه چیزه دیگه بعد مدیران سازمان هم میگن هنوز باید اصلاح ادامه داشته باشه. نمیدونم چرا این اصلاح نباید توی مسکن و خودرو و چیزای دیگه باشه

دلار صرافی ملی 31580
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/14, 11:07.

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

وای دلار نیما 264,997 /.:blinksmiley.:/ ملت دیوانن چرا دارن سهم دلاری رو منفی میفروشن

هر جنسی میخواید بخرید فروشنده ها ناز میکنن حتی نمیفروشن چند تا جا زنگ میزنن ولی تو بورس خیلی راحت طرف تو منفی میفروشه بعد چیکار میکنه مثلا تاپیکو میفروشه میره تو فولاد فکر نمیکنه کل بازار باهم بالا پایین میشه
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/14, 11:14.

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3090

عجیب قیمت مسکن بالا رفته اصلا افتضاح شده آقای خ میگه نگاه به داخل داشته باشید الان مسکن همه چیش داخلیه چرا پس وضع اینه متری 50 میلیون وسط شهر و 100 میلیون به بالا در بالای شهر. آیا این مملکت صاحب داره ؟ بعد جالبه ایشون میگه سرمایه ها به سمت خرید مسکن در ترکیه نره خوب شما قیمت مسکن و خودرو رو متناسب و رفاه موجود و وضع فعلی کیفیت زندگی بیار پایین کسی مملکتش رو ول نمیکنه بره غربت. فروشنده های سهام یک سری هم به بازارهای موازی بزنن بد نیست. ترکیه با این همه مهاجر چجوری داره مسکن ارزونتر میفروشه . چیزی که ما می بینیم کاهش روزانه ارزش پورتفو هست و در مقابل گران شدن همه چیزه دیگه بعد مدیران سازمان هم میگن هنوز باید اصلاح ادامه داشته باشه. نمیدونم چرا این اصلاح نباید توی مسکن و خودرو و چیزای دیگه باشه

دلار صرافی ملی 31580
                    کلا سیاست ایشون این هست که همه کاره هیچ کاره باشن

توی تمام زمینه ها اظهار نظر و دخالت میکنند و همیشه هم خودشون رو بیطرف و نامتخصص معرفی میکنند

جالبه که تمام طرفدارانشون هم این نظر رو قبول دارند و ایشون رو هیچ کاره میدونند

قبلا هم شنیده بودم که وقتی بهش گفتند که بعد از مرگتون اوضاع خیلی خراب میشه

فرموده بودند: من تا وقتی زنده هستم به من مربوط میشه، یعنی بعد ازمن، به شخمم!!!!

حکومت عرضه نداره جلوی مافیای مسکن و خودرو رو بگیره بعد واسه کل دنیا نسخه میپیچه!!

.

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3997

با همین دلار 32 تومنی نیما حدود 28 باید بشه یعنی سود سال بعد شرکتهای دلاری دوبل هست. اگه شپدیس 800 بسازه سال بعد 1600 راحت میسازه تازه دلار هم صعودیه. البته اینکه ایران تسلیم بشه و بایدن بیاد منابع رو آزاد کنه و اتفاق های اینجوری رو نمیدونم
                      بازارگردانی تاپیکو خیلی خوب شده کلا تامین اجتماعی یکم از اون حالت قبلش درومده

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

اين نمودار غدير هست . من هميشه گفتم اعتقادي به نمودار ندارم ولي خب خيلي ها دارن و از روي همين چيزا خريد فروش ميكنن. نموداري حساب كنيم سهم جاي حساسي هست و نبايد خط رو بشكنه

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3997

يكي از اقوام خارج كشوره گفت ميخوام بيام ايران برو برام آرد بخر گفتم چقدر گفت هر چي دادن منم رفتم نونوايي گفتم آرد ميفروشيد گفت اره گفتم چقدر ميفروشي گفت هر چي بخواي گفتم يك گوني 40 كيلويي بده گفت نه بيشتر از 20 كيلو بهت نميدم منم گرفتم كيلو 5 هزار تومن آرد سنگك. اين آشناي ما شنيده بود آرد كمه و صف ميندن و اين چيزا يخورده ترسيده بود /:.yead.:/ مردم تو صف بودن چشاشون گرد شده بود /.:blinksmiley.:/

نظر

• afsaneh25287
                            عضو عادی
                            • Sep 2020
                            • 56

با سلام
                            من چنتا از نوشته های شما روخوندم برام تامل برانگیزه که شرکتی که دلاریه اما پول فروشش برنمیگرده چرا اینهمه اصراربه نگهداری سهامش دارید نمونش کشور عراق که در8سال جنگ کافربودن وبعداز جنگ مسلمان شدند الان هم به گفته رییس بانک مرکزی 5میلیارددلار کشورمان درش مانده [که یا باید دینار عراقی بگیرن یا آشغال بجاش وارد کنند .QUOTE=djdream;841653]با همین دلار 32 تومنی نیما حدود 28 باید بشه یعنی سود سال بعد شرکتهای دلاری دوبل هست. اگه شپدیس 800 بسازه سال بعد 1600 راحت میسازه تازه دلار هم صعودیه. البته اینکه ایران تسلیم بشه و بایدن بیاد منابع رو آزاد کنه و اتفاق های اینجوری رو نمیدونم
                            [/QUOTE]

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

در اصل توسط afsaneh25287 پست شده است View Post
                              با سلام
                              من چنتا از نوشته های شما روخوندم برام تامل برانگیزه که شرکتی که دلاریه اما پول فروشش برنمیگرده چرا اینهمه اصراربه نگهداری سهامش دارید نمونش کشور عراق که در8سال جنگ کافربودن وبعداز جنگ مسلمان شدند الان هم به گفته رییس بانک مرکزی 5میلیارددلار کشورمان درش مانده [که یا باید دینار عراقی بگیرن یا آشغال بجاش وارد کنند .QUOTE=djdream;841653]با همین دلار 32 تومنی نیما حدود 28 باید بشه یعنی سود سال بعد شرکتهای دلاری دوبل هست. اگه شپدیس 800 بسازه سال بعد 1600 راحت میسازه تازه دلار هم صعودیه. البته اینکه ایران تسلیم بشه و بایدن بیاد منابع رو آزاد کنه و اتفاق های اینجوری رو نمیدونم
                              [/QUOTE]

شما بهتره خواننده مطالب باشي تا منتقد . نوشته ها رو هم كامل بخونيد. قبلا گفتم مشكلي براي دريافت پول ندارن از طريق صرافي انجام ميشه.

نظر

• جان اسنو.
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2020
                                • 1992

يكي از اقوام خارج كشوره گفت ميخوام بيام ايران برو برام آرد بخر گفتم چقدر گفت هر چي دادن منم رفتم نونوايي گفتم آرد ميفروشيد گفت اره گفتم چقدر ميفروشي گفت هر چي بخواي گفتم يك گوني 40 كيلويي بده گفت نه بيشتر از 20 كيلو بهت نميدم منم گرفتم كيلو 5 هزار تومن آرد سنگك. اين آشناي ما شنيده بود آرد كمه و صف ميندن و اين چيزا يخورده ترسيده بود /:.yead.:/ مردم تو صف بودن چشاشون گرد شده بود /.:blinksmiley.:/
                                اقای نجیمی سلام

بنظرم نباید این کارو میکردین اخه آرد دیگه مایحتاج ضروری مردمه

انصاف کجاست بس

این که دیگه دلار نیست بخرن نگهدارن

خیلی ها الان دیگه فقط میتونن نون بخرن بخورن چیز دیگه پولشون نمیرسه واقعا
                                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

در حال کار...
                                X