نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    کف بازار کجاست. جایی هست که حقیقی ها دیگه نمیفروشن. تا هر جا که حقیقی میفروشه حقوقی هم کد به کد میکنه و سهم رو میاره پایین تا بیشتر جمع کنه.
    همه چی روزانه داره گرون میشه. گوشت شوینده روغن و همه چی.

جالبه که مردم تو خونه ای زندگی میکنن که چند میلیارده ولی پول قیرگونی و شارژ رو ندارن بدن یا ماشین چند میلیاردی داره ولی خرج لاستیک و بیمه هاش رو نداره بده.
    آدم باید ساده لوح باشه فکر کنه بایدن میاد دلار میاد پایین منابع ازاد میشه. اول انقلاب دلار بوده ۷ تومن این همه جمهوری خواه و دموکرات اومدن شده ۳۰ هزار تومن.
    با شناختی که من از این مردم دارم ۳ روز پشت هم بازار مثبت باشه همه میخوان سهام بخرن
    شخصا از منفی خوردن پورتفو خیلی ناراحت نیستم قصد من گرفتن سود سالیانه بوده و با دریافت سود مجمع میتونم هر سهمی که مد نظر دارم به قیمت مناسب خرید کنم. خرید بعدی اگه عمری بود اواخر برج ۱۰ هست.

کرونا هم وحشتناک در حال گسترش هست . نمیدونم منم شاید همه چی رو ول کنم بشینم تو خونه. با این تورم و قیمتها دیگه کاری بجز دلالی و دزدی صرف نمیکنه. کارمندی هم فقط مثلا تو اداره مالیات باشی رشوه سنگین بگیری خوبه بقیه اش عمر سوزوندن هست.
    طبق شنیده ها دلیل منفی شدن بازار فشار برای برکناری وزیر اقتصاد و مدیران سازمان هست.
    وزیر و مدیرانش مگر مرده اند؟ مگر این حقوقی ها زیر مجموعه خود وزارت اقتصاد نیست
    رییس بانک ملت تجارت و صادرات رو مگر توسط وزارت اقتصاد انتخاب نمیشه؟
    پول اینا که تمومی نداره
    بیشرقها منتظرند نزدیک انتخابات امریکا بورس رو داغ کنند
    صدا و سیما هم خفه شده

نظر

• afsaneh25287
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 56

با سلام
      صدا وسیمای جمهوری اسلامی دانسته یا ندانسته فقط کارش شده فاصله گرفتن از مردم تا آنجاکه دیگر کسی برایش اهمیتی قایل نیست .
      در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
      وزیر و مدیرانش مگر مرده اند؟ مگر این حقوقی ها زیر مجموعه خود وزارت اقتصاد نیست
      رییس بانک ملت تجارت و صادرات رو مگر توسط وزارت اقتصاد انتخاب نمیشه؟
      پول اینا که تمومی نداره
      بیشرقها منتظرند نزدیک انتخابات امریکا بورس رو داغ کنند
      صدا و سیما هم خفه شده

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

هیچ شرکتی مثل شپدیس وضعش خوب نیست. دلار نیما ۲۶۷۸۰ اوره ۲۶۰ دلاری و افزایش نرخ داخلی و سود انباشته سنگین داخل شرکت. مجمع هم کمتر از دو ماه آینده
        ____
        قیمت مصوب کود اوره هم افزایش یافت

?مشاور عالی نظام صنفی کشاورزی از افزایش ۱۹.۵درصدی قیمت مصوب کود اوره خبر داد و گفت: این افزایش قیمت نهاده تولید در حالی است که دولت حداقلِ قیمت را برای خرید تضمینی محصولات مهم اعلام کرده است.

?سید جعفر حسینی از افزایش حدود ۱۹.۵ درصدی قیمت مصوب کود اوره خبر داد و گفت: با ابلاغ سازمان برنامه و بودجه از امروز شنبه سوم آبان ماه قیمت هر کیسه ۵۰ کیلوگرمی کود اوره با ۱۰,۶۰۰ تومان افزایش به ۶۵۱,۶۲۵ ریال رسیده است.
        جناب نجیمی،به نظرم شپدیس هم مثل بقیه سهم ها ،حال و روز خوبی نداره.قیمتش الان شده قیمت اوایل تیر.اگه روند بازار نزولی باشه،کسی به سود و فروش و .... نگاه نمی کنه!!!دیروز نوری رو با اون گزارش عالی شش ماهه در منفی می فروختن!!!

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
          جناب نجیمی،به نظرم شپدیس هم مثل بقیه سهم ها ،حال و روز خوبی نداره.قیمتش الان شده قیمت اوایل تیر.اگه روند بازار نزولی باشه،کسی به سود و فروش و .... نگاه نمی کنه!!!دیروز نوری رو با اون گزارش عالی شش ماهه در منفی می فروختن!!!
          بله . سهم تا صف فروشش جمع میشه در کسری از ثانیه دو میلیون صف فروش اضافه میشه و مشخصه کار حقیقی نیست و میخوان سهم بیاد پایین. اگه کسی برای نوسانگیری خریده یا قصد تبدیل سهامش رو داشته بله ضرر کرده ولی من که برای سود مجمع خرید کردم نه ضرر نکردم

نظر

• TARGET
            عضو فعال
            • Nov 2014
            • 2282

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
            خیلی از سهمها به قیمت فروردین رسیدند قبل رشد بازار! تیر که خوبه

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

فکر کردن بایدن بیاد همه تحریما رو بر میداره میلیارد میلیارد دلار به ایران میده حالا اصلا معلوم نیست بایدن بیاد و حتی بتونه تحریم ها رو برداره چون تحریمها ساختارشون عوض شده و براحتی برداشته نمیشه.

موضوع بعدی حرکت کل بازار با هم هست که یدفه صف خرید و فروش میشه این نشون دهنده این هست که یک مافیا هر وقت اراده میکنه بازار رو بالا پایین میکنه
              کجای دنیا سهمی مثل خودرو رو با این گزارشات فاجعه با این حجم میخرن میبرن بالا. تحلیل رو از بازار خارج کردن

مدل حفظ سرمایه مردم در امریکا بیشتر خرید سهام هست و مقداری هم خرید املاک. ولی اینجا طرف ملک پی به ای ۵۰ مبخره ولی سهام با پی به ای ۵ نمیخره. بعد نتیجش این میشه یک نفر ۱۰ تا خونه داره مالیات هم نمیده و فشارش میاد روی قشر ضعیف.

کل سیستم مملکت از اساس غلطه اصلاح پذیر هم نیست فقط به سمت فروپاشی میریم
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/10/25, 11:32.

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

این کتاب رو از دیجی کالا خریدم کتابه خوبیه
                ___
                یکی از دوستان سال ۸۸ خصدرا فروخته بود ۱۰۰ تومن با هزار بدبختی و فکر میکرد زرنگه. امسال شده بود ۱۰ هزار تومن خخخخ میگفت من اگه هیچ کاری نمیکردم فقط همون رو نگه میداشتم خیلی جلو بودم

نظر

• ریچارد
                  Banned
                  • Feb 2016
                  • 72

چند تا خبر دیگه هم دارم نمیتونم بگم محرمانس
                  خبر محرمانه که به دست من و تو نمی رسه مرد حسابی.

از این خبرهای دوزاری کلی به من هم میرسه و البته فقط برای تنوع و خنده خوبه.

مثلا سه ماه پیش یکی از پرسنل وزارت اطلاعات بهم گفت که در مهرماه قراره شورش سراسری بشه ! خب کو ؟!!

خبر محرمانه واقعی آنست که بهت بگن فلان سهم قراره دو برابر بشه و روی فلان بخر و روی فلان بفروش. والسلام

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

در اصل توسط ریچارد پست شده است View Post

مثلا سه ماه پیش یکی از پرسنل وزارت اطلاعات بهم گفت که در مهرماه قراره شورش سراسری بشه ! خب کو ؟!!

خبر محرمانه واقعی آنست که بهت بگن فلان سهم قراره دو برابر بشه و روی فلان بخر و روی فلان بفروش. والسلام
                    خبر محرمانه همون بود که وقتی دلار ۲۰ بود گفتم تا ۳۲ میره و رفت. شما هم مخالفت میکردی. منتها جنابعالی قصد تخریب کردن داری و من تمایلی به کل کل ندارم. اگه فکر میکنید حرف بدرد بخوری برای گفتن ندارم وقتتان را اینجا حروم نکنید

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8536

نجیمی جان

بازار را چطور میبینی؟

گزارشان به غیر از پتروشیمی پالایشگاهی ها خیلی عالی بودند.

یعنی چی که شرکت تعدیل مثبت سنگین میده سهم صف فروشه

یا تجدید ارزیابی و افزایش سرمایه از سود انباشته میدهد ولی سهم صف فروشه

در عوض سهم زیانده را که هیچ سودی نمیدهد مثل وآیند را مثل نقل و نبات میخرند.

جداً این بازار چندش آور شده !!!

نظر

• Bourse-Plan
                        عضو فعال
                        • Jun 2020
                        • 490

کاری به بورس ندارم ولی قیمت دلار رو ایشون درست پیشبینی کرد. زمانی که خود منم توی دل بهش خندیدم و پیش خودم گفتم اگر اسرائیل هم خاک ایران رو اشغال کنه دلار به 30 تومن نمیرسه ولی تا 32 هم رفت...

نظر

• ریچارد
                          Banned
                          • Feb 2016
                          • 72

خبر محرمانه همون بود که وقتی دلار ۲۰ بود گفتم تا ۳۲ میره و رفت. شما هم مخالفت میکردی. منتها جنابعالی قصد تخریب کردن داری و من تمایلی به کل کل ندارم. اگه فکر میکنید حرف بدرد بخوری برای گفتن ندارم وقتتان را اینجا حروم نکنید

قصد تخریب ندارم . برعکس قصد روشنگری دارم.

در آن جریان دلار که شما بازنده شدید . همان زمان جواب نتیجه پیشبینی شما را هم نوشتم .
                          شما گفته بودید تا فلان ماه دلار فلان می شود که آن ماه تمام شد و دلار هنوز فاصله زیادی با آن قیمت شما داشت.

وگرنه همه می دانند که در هر صورت اگر قیمتی برای دلار گفته شود با توجه به تورم دیر یا زود به آن قیمت خواهد رسید. اما زمان اعلام شده مهم است.

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

قصد تخریب ندارم . برعکس قصد روشنگری دارم.

در آن جریان دلار که شما بازنده شدید . همان زمان جواب نتیجه پیشبینی شما را هم نوشتم .
                            شما گفته بودید تا فلان ماه دلار فلان می شود که آن ماه تمام شد و دلار هنوز فاصله زیادی با آن قیمت شما داشت.

وگرنه همه می دانند که در هر صورت اگر قیمتی برای دلار گفته شود با توجه به تورم دیر یا زود به آن قیمت خواهد رسید. اما زمان اعلام شده مهم است.
                            گاهی وقتا ترافیک میشه ، 5 دقه اخر مسیر 2-3 ماه دیر و زود میشه ، واقعا کسی فکر نمی کرد دلار به 30 برسه ان زمانی که نجیمی گفت ، نگار هم ی روزنامه گذاشت صدای پای دلار 40 تومنی ( معلومه که خیلیا واقعا خبر دارن از اتفاقات بعدی (یا به دیتاهای معتبری دسترسی دارن که با تحلیلش می تونن پیش بینی کنن ) یا همین کاربر شاه ماهی که مشخصه به دیتاها دسترس داره ، حالا تحلیل شخصیش گاهی درسته گاهی هم به ترافیک میخوره یا متن خبرها تغییر میکنه یا...
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8536

وویگلنزج تا پایان سال 50 بید.

ولی فعلاً تا 25 استراحت خواهد داشت.

ظریفی میگفت خاک ایران را اسرائیل اشغال کند عمراً دلار به 30 برسد.

از نظر من خاک ایران اشغال است.

در اصل 2500 ساله که اشغاله.

تمامی حرکتها و اهداف ما در راستای اهداف آمریکا و اسرائیل است.

یعنی عملاً تسخیر شدیم توسط آنها.

این یعنی اشغال

رهایی یعنی کار خودمون را بکنیم بدون توجه به آنها.

حالا هسته ای یا نظامی نباش.

الان همین اسرائیل میخواهد به امارت F35 بده.

یعنی یک سلام علیک کرد امارت با اسرائیل و لبیک گفت.
                              در واقع تسخیر شد.

خرید اف 35 همانا و نابودی امارات همانا.

تفکر خیلی مهمه

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2020/10/25, 15:13.

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2077

آپارتمان 100 متری رامسر (مازندران) شده 2 میلیارد تومن ناقابل

خواستم بخرم ، قیمت رو که دیدم جا خوردم ، بی خیال شدم

اگه ویلا بود هم میگفتم خب می ارزه ولی آپارتمان آخه ؟؟؟!!! /:.nono.:/
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X