نجيمي

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • djdream
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۲
    • ۴۱۵۹

پاسخ : نجيمي

چيزي كه من شنيدم اينه رتكو سال ۹۵ سود ۱۵۰ توماني ميسازه و با توجه به اينكه سهم رو خشك كردن اگه بهش پي به اي ۱۰ بديم ميشه ۱۵۰۰تومان كه به نظر من با توجه به كوچيكي شركت و تعديل هاي مكرر پي به اي ۱۰ واقعا كمه براي سهم.

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • آبان ۱۳۹۲
      • ۴۱۵۹

كانال منو تو برنامه رئيس نامحسوس رو ديديد ؟ به كارگرهاشون ده بيست هزار دلار ميدن از خوشحالي شروع ميكنن به گريه كردن. بعضي وقتها سود يك روزمون اينقدر ميشه.
      --------------
      نصف فيلم مردي كه همه چيز را مي دانست رو ديدم، باحاله خوشم اومد. بقول معروف old but gold
      --------------
      چجوري رو رتكو رنج ميزنن. ميدونن كه سهم طلاست و دست كسي نيست.
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ ۱۳۹۵/۰۲/۰۱، ۱۰:۲۰.

نظر

• djdream
        عضو فعال
        • آبان ۱۳۹۲
        • ۴۱۵۹

تحليل تكنيكال رتكو :

http://rd.agribourse.com/fa/news/۴۷۴۰/%D۸%AA%D۸%AD%D۹%۸۴%DB%۸C%D۹%۸۴-%D۸%AA%DA%A۹%D۹%۸۶%DB%۸C%DA%A۹%D۸%A۷%D۹%۸۴-%D۹%۸۶%D۹%۸۵%D۸%A۷%D۸%AF-%D۸%B۱%D۸%AA%DA%A۹%D۹%۸۸-%D۹%۸۵%D۹%۸۸%D۸%B۱%D۸%AE-۹۵-۰۱-۲۹

اينجا كسي هست كه با سيگنال من رتكو خريده باشه ؟ خوبه چند روز پيش رو ۷۰۰ گفتم بخريد و اينجا سوت و كوره :D از ۵۵۰ صد بار گفتم بخريد.

نظر

• argo
          عضو فعال
          • مهر ۱۳۹۳
          • ۷۴۵

در اصل توسط djdream پست شده است مشاهده پست
          تحليل تكنيكال رتكو :

http://rd.agribourse.com/fa/news/۴۷۴۰/%D۸%AA%D۸%AD%D۹%۸۴%DB%۸C%D۹%۸۴-%D۸%AA%DA%A۹%D۹%۸۶%DB%۸C%DA%A۹%D۸%A۷%D۹%۸۴-%D۹%۸۶%D۹%۸۵%D۸%A۷%D۸%AF-%D۸%B۱%D۸%AA%DA%A۹%D۹%۸۸-%D۹%۸۵%D۹%۸۸%D۸%B۱%D۸%AE-۹۵-۰۱-۲۹

اينجا كسي هست كه با سيگنال من رتكو خريده باشه ؟ خوبه چند روز پيش رو ۷۰۰ گفتم بخريد و اينجا سوت و كوره :D از ۵۵۰ صد بار گفتم بخريد.
          به نظر من زنگ بزنید به کارگزار کشاورزی بگین سهم ولفی تشکیل داده سریعتر ردش کن بره
          پي نوشت
          http://s۳.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji۸۶۹.png
          "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • آبان ۱۳۹۲
            • ۴۱۵۹

در اصل توسط argo پست شده است مشاهده پست
            به نظر من زنگ بزنید به کارگزار کشاورزی بگین سهم ولفی تشکیل داده سریعتر ردش کن بره
            اونجات رو بزار تو آب يخ بلكه خنك بشه. ولفي تشكيل داده laughingsmiley از صف فروش دوم خريدي حالت جا اومد /:.yead.:/ برو عمو در حد ما نيستي. كل سرمايت به اندازه سود يك روز ما هم نيست /.:biggrinsmiley.:/ به جاي اين مزخرفات به حرف بزرگترت گوش كن بلكه سود كني. براي اينكه سوزشت بيشتر بشه خودكفايي هايي كه ۱۰۰۰ خريدم ۲۳۰۰ رد كردم باهاش رتكو ۷۰۰ تومني خريدم. /:.tonguesmiley:./

رتكو ۲۰۰۰ تومني رو مياي با التماس از صف خريد ميخري افتخار هم خواهي كرد. وايسا ...

منتظر جوابت هستم . بگو ديگه .

you are just a jock :.thumbsdownsmileyan
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ ۱۳۹۵/۰۲/۰۱، ۲۰:۱۸.

نظر

• argo
              عضو فعال
              • مهر ۱۳۹۳
              • ۷۴۵

در اصل توسط djdream پست شده است مشاهده پست
              اونجات رو بزار تو آب يخ بلكه خنك بشه. ولفي تشكيل داده laughingsmiley از صف فروش دوم خريدي حالت جا اومد /:.yead.:/ برو عمو در حد ما نيستي. كل سرمايت به اندازه سود يك روز ما هم نيست /.:biggrinsmiley.:/ به جاي اين مزخرفات به حرف بزرگترت گوش كن بلكه سود كني. براي اينكه سوزشت بيشتر بشه خودكفايي هايي كه ۱۰۰۰ خريدم ۲۳۰۰ رد كردم باهاش رتكو ۷۰۰ تومني خريدم. /:.tonguesmiley:./

you are just a jock :.thumbsdownsmileyan
              من از صف فروش دوم ودی خریدم با ده درصد سود هم فروختم هر سهمی رو که از صف فروش نمیخرن دلاور
              اون زمانی هم که شما داشتی رتکو میخردی و به خودرویی بد و بیراه میگفتی و همش دور خودت میچرخیدی من ورنا ۷۷ تومنی رو خریده بودم که تا ثریا رفت
              من ضمانت میکنم تا بحال ۵۰ میلیون تو بورس نداشتی ولی من همین الان ۵۰۰ میلیون فقط سرمایه ملت دستمه
              به اینهایی هم که ادعای فارکس دارن همیشه میگم یک حساب ریل ده هزار دلاری تو به سایت متاکوتس متصل کن حداقل ما بفهمیم ده هزار تا تو فارکس سرمایه داری
              حیف که ایران از این امکانات نداره
              ببین من احتیاج ندارم یک تاپیک راه بندازم سهم تبلیغ کنم نظرات من رو هم بخونی میبنی که هر مرتبه روی یکسهم هستم نوسان میگیرم و خداحافظ
              پس سرمایه تو با من مقایسه نکن
              دوم بازار پر از فرصت و پر از سهم نوسان ده
              الان از اول تاپیکت تو چهار تا سهم گیر افتادی هر دوصفحه میگی این سهم فلان و فلان
              ولفی هم شما متوجه نمیشی چی هست از یکی که میدونه سوال کن ندانستن عیب نیست
              آخرین ویرایش توسط argo؛ ۱۳۹۵/۰۲/۰۱، ۲۰:۲۹.
              پي نوشت

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • آبان ۱۳۹۲
                • ۴۱۵۹

براي اينكه خوب بسوزي اسمم الات تو تركيب رتكو هست و تازه حقم آزاد بشه بيشتر هم ميشه. ضمنا ديوار حاشا بلنده ولي خيلي بچه اي اصلا ازت خوشم نيومد. هيچ كس چشم ديدن سود بقيه رو نداره. من هم روند صعود بازارو تشخيص دادم هم سقوطش رو مخصوصا خودرويي ها. و هم سهم هايي كه خوب رفتن بالا. ادعايي هم ندارم همش تو همين صفحه با تاريخ هست. ضمنا خودم تو زامياد هم سود كردم. ديگه وقت بيشتري بهت اختصاص نميدم. اينم براي تفريح بود ...

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • آبان ۱۳۹۲
                  • ۴۱۵۹

در خصوص رتكو

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • آبان ۱۳۹۲
                    • ۴۱۵۹

رتکو برای سال ۹۴ حدود ۱۲۰ تومن سود ساخته /:.winksmiley۰۲.:/

به نظرمن هر فاز ستاره خلیج ۳۰۰ تومن به سود شرکت اضافه میکنه و کلا ۳ فاز وجود داره.
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ ۱۳۹۵/۰۲/۰۲، ۲۰:۲۸.

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • آبان ۱۳۹۲
                      • ۴۱۵۹

ببخشيد من اشتباها هر فاز رو ۳۰۰ نوشتم و رقم صحيح ۲۰۰ هست.
                      الان ۱۰۰ ميسازه +۳ تا فاز ۲۰۰ تومني ستاره خليج+۱۰۰ تومن بابت پالايشگاه آناهيتا و سيراف = مجموعا ۸۰۰ تومان برآورد سود آينده هست.
                      -----------------------------
                      بعضي ها فكر ميكنن من ميخوام سهم رو براش خبر بسازم و بندازم و در برم. اين حرفها رو از وقتي رتكو ۵۵۰ تومني و حق ۴۳۰ تومني رو ميخريدم ميزدن ولي هر چي جلوتر بريم به اونها اثبات خواهد شد ما سر حرفمون هستيم و چيزي كه ميگيم واقعيت محض هست. همونطور كه هيچ كس باور نميكرد آكنتور يدفه از ۶۰۰ بره تا ۸۰۰۰

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • آبان ۱۳۹۲
                        • ۴۱۵۹

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • آبان ۱۳۹۲
                          • ۴۱۵۹

قيمتهاي جهاني اعم از معدني و نفتي يكروز مياد بالا سهم صف خريد ميشه. فرداش مياد پايين سهم صف فروش ميشه.

مراقب باشيد هيچ گربه اي براي رضاي خدا موش نميگيره و كانال فلان فرد فقط براي انداختن سهم هاي بنجل در سقف قيمتي درست شده.

اين بازار به كسي رحم نميكنه. با طناب كسي تو چاه نريد. تا مطمئن نشديد يك سهم ارزنده هست نخريد.

بازار شايد تا يكشنبه آرام بشه بجز تك سهم هاي خاص ولي ممكنه ديگه به اين راحتي بالا نره. فرضا كسي بره خودرو ۲۸۰ يا ۳۰۰ تومني بخره شايد فقط خواب پول باشه. به نظر مياد اهالي بازار مدتي هست كه رفتن روي تك سهم هاي كوچيك و با قدرت پول ميبرن بالا. حالا بعضي از اين سهم ها ارزنده هست بعضي هم نيست.كاري نداريم. ولي به نظرم تو سهم هاي بزرگ فعلا خبري نيست.

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • آبان ۱۳۹۲
                            • ۴۱۵۹

حواستون به الماس بورس (رتكو) هست يا نه ؟

اين اوردر رو هم نگاه كنيد حالشو ببريد . هارموني داره

نظر

• argo
                              عضو فعال
                              • مهر ۱۳۹۳
                              • ۷۴۵

چقدر نقد شوندگي سهم كم است كه يكنفر ميتونه دو سر خريد و فروش اردر بزاره
                              پي نوشت

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • آبان ۱۳۹۲
                                • ۴۱۵۹

در اصل توسط argo پست شده است مشاهده پست
                                چقدر نقد شوندگي سهم كم است كه يكنفر ميتونه دو سر خريد و فروش اردر بزاره
                                آره مخصوصا وقتي سهم مثبت باشه و تو نداشته باشي /.:biggrinsmiley.:/

همش رصد ميكني بلكه منفي بشه بياي اينجا شروع كني به تخريب./:.yead.:/
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ ۱۳۹۵/۰۲/۰۴، ۱۷:۳۳.

نظر

در حال کار...