نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

وثوق ارز بازار ۳۱۱ میلیاردی دلره بهش زیاد داراییش اوراقه و مجموع بورسی و غیربورسیش ۳۳ میلیارد تومنه. حباب خالص

چخزر هم با حاشیه سود ۲۰ درصدی بدرد نمیخوره

کیمیا امسال حدودا ۱۷۷ تومن میسازه

دروز که ول معطله ۱۵ تومنم نمیسازه

از وقتی شپدیس خریدم دلار و اوره و میزان تولید رفت بالا و تمام گزارشها عالی بوده منتها بازیگر اجازه رشد نمیده دیگه تقصیر من نیست کاری هم نمیشه کرد.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

نوشته بالا رو اصلاح کنم
      وثوق ارزش بازار ۳۱۱ میلیاردی داره و بخش زیادی از داراییش اوراقه
      __
      امروز توفیق احباری برای بازدید زمین رودهن و حومه داشتم. زمین با شیب شدید کنار رودخانه متری ۸ و بیابون های اطراف متری ۱ میلیونم هم بود. طرف میگفت بخر بنداز کنار ۱۰ سال دیگه بیا سراغش. من از این صبرها ندارم. ویلای آماده ۵۲۰ متر اطراف رودهن البته با ساختمان قدیمی۸۰ متری ۷ میلیارد

نظر

• Deutschland
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 838

این هم بگم مشتری نیست و تا ۴ سال دیگه کسی نمیخرد
        اگر خرید داشتی بگو ببرمد گیلاوند زمین خوب هست
        ازون بخری
        شهرکی داخل بافتت...
        خدم فکر کنم ۱اصلا دیگه داریم ودلار سکه و سهام ها با امدن بایدن باز میریزن
        ۲ماه دگه رشت میکنن تا انتخابات
        من تک سهام شستا میشوم ۲ماه دیگر

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

[In reply to کدال_پلاس]
          #شپديس (پتروشيمي پرديس)
          ? #اطلاعات_و_صورت‌های_مالی #دوره_12_ماهه منتهی به 1399/06/31 #حسابرسی_شده

? دوره منتهی به 31 شهریور 1399:
          ?شرکت پتروشیمی پردیس در دوره 12 ماهه منتهی به تاریخ 31 شهریور ماه 1399 به ازای هر سهم 9,581 ریال سود محقق کرده است که نسبت به دوره مشابه سال قبل (144.54%) افزایش داشته است.

? سایر تغییرات موثر دوره نسبت به مدت مشابه سال گذشته:
          ?سود خالص: 5,748.4 میلیارد تومان که 144.51% رشد داشته است.
          ?سود ناخالص: 4,734.6 میلیارد تومان که 86.72% رشد داشته است.
          ?سود عملیاتی: 5,753.2 میلیارد تومان که 138.06% رشد داشته است.
          ?درآمدهای عملیاتی: 7,834 میلیارد تومان که 50.96% رشد داشته است.
          ?هزینه های مالی: 73.2 میلیارد تومان که 44.86% رشد داشته است.
          ?سرمایه: 600 میلیارد تومان که بدون تغییر بوده است.

? نسبت های مالی دوره:
          ?نسبت جاری: 2.85
          ?نسبت آنی: 2.49
          ?نسبت بدهی: 0.29
          ?نسبت پوشش بهره: 78.55
          ?نسبت سرمایه: 0.05
          ?نسبت گردش دارایی ها: 0.71
          ?نسبت بازده دارایی ها: 51.79%
          ?نسبت حاشیه سود خالص: 73.38%
          ?نسبت حاشیه سود ناخالص: 60.44%
          ?نسبت حاشیه سود عملیاتی: 73.44%
          ?نسبت بازده حقوق صاحبان سهام: 73.25%
          ?نسبت مالکانه: 0.71
          ?تعداد سهام شرکت: 6,000,000,000
          ?سود هر سهم محاسبه شده (ریال): 9580.67
          ?نسبت P/E قیمت به سود هر سهم: 11.46
          ?نسبت P/E گروه: 14.88
          ?نسبت P/S قیمت به فروش: 8.41
          ?نسبت P/B قیمت به ارزش دفتری: 8.4

? تابلو معاملاتی نماد در TSETMC:
          ?قیمت پایانی (ریال): 109810 (2.03-%)
          ?آخرین قیمت (ریال): 111400 (0.62-%)
          ?حجم معاملات: 1,899,168
          ?حجم مبنا: 910,664
          ?میانگین حجم ماه: 2,280,767

?دلایل اصلاح:
          اشتباه درج عدد مابه تفاوت طلب از شرکت حمايتي کشاورزي در پايان سال مالي 1399به جاي عدد سال 1398در گزارش حسابرس بود که اصلاح و مجددا در گزارش آورده شد.

? ۱۳۹۹/۰۹/۱۶ ۱۷:۱۶:۳۳
          ⚡️ @codalplus_ir

سهم عالی
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

الان صورت مالی ۶ ماهه شهریور پترو بوعلی رو دیدم عجب تری زده. تو این یکسال همه شرکتها سودشون چند برابر شده این شرکت سود ناخالصش ۳۵ درصد کم شده. ضمنا حاشیه سودش ۱۲.۵ درصده. خلاصه یک شرکت آشغال هست همین

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

نفت ۵۰ دلار رو رد کرد
              بوعلی بخاطر سایر درامدها سودش نسبت به پارسال زیاد شده که نفهمیدم این سایر چی بوده

نظر

• Hssn_mohammadi
                عضو عادی
                • Sep 2020
                • 220

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                الان صورت مالی ۶ ماهه شهریور پترو بوعلی رو دیدم عجب تری زده. تو این یکسال همه شرکتها سودشون چند برابر شده این شرکت سود ناخالصش ۳۵ درصد کم شده. ضمنا حاشیه سودش ۱۲.۵ درصده. خلاصه یک شرکت آشغال هست همین
                سلام
                بوعلی فکر کنم سه واحدِ ۷۰۰، ۸۰۰، ۹۰۰ که به علت آتش سوزی از کار افتاده بودند تا یک ماه پیش حدودا که خبر گرفتم هنوز به مدار تولید برنگشته بودند. این سه واحد حدود یک سوم واحدهای فرآیندی شرکت هست اگر اشتباه نکنم

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

نوشته بالا رو اصلاح کنم
                  وثوق ارزش بازار ۳۱۱ میلیاردی داره و بخش زیادی از داراییش اوراقه
                  __
                  امروز توفیق احباری برای بازدید زمین رودهن و حومه داشتم. زمین با شیب شدید کنار رودخانه متری ۸ و بیابون های اطراف متری ۱ میلیونم هم بود. طرف میگفت بخر بنداز کنار ۱۰ سال دیگه بیا سراغش. من از این صبرها ندارم. ویلای آماده ۵۲۰ متر اطراف رودهن البته با ساختمان قدیمی۸۰ متری ۷ میلیارد
                  نجیمی جان با سلام
                  چون دیدم چندبار به املاک محدوده شرق تهران و رودهن اشاره کردی پیشنهاد میکنم این موارد را هم بررسی کنی

شهر پردیس فاز تازه استارت زده ۵
                  شهر پردیس فاز ۴ محله C که بعد از سالها قراره جواز ساخت بدن
                  شهرک ویلایی گلها چسبیده به فازهای پردیس که از طریق اتوبان پردیس دسترسی داره و به سرعت در حال رشده و عمارات مجللی هم توش داره ساخته میشه

ارادت
                  ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                  ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• TARGET
                    عضو فعال
                    • Nov 2014
                    • 2282

نفت ۵۰ دلار رو رد کرد
                    بوعلی بخاطر سایر درامدها سودش نسبت به پارسال زیاد شده که نفهمیدم این سایر چی بوده
                    متاسفانه پترویی ها پولشون رو سپرده می کنند و سود میگیرند (سایر درآمدها) بانکها این پولها رو میبرند تو دل املاک و مال ها ( بانک آینده دیروز ایران مال رو
                    ۸۵۰۰۰ ملیارد تومان آگهی کرد) یک اقتصاد سراسر فلج و بیمار

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

به نظر من اگه توافقی هم بشه دلار زیر 20 نمیاد و در صورت توافق حداقل 20 درصد درامد شرکتهای صادراتی بیشتر میشه بخاطر کاهش هزینه دور زدن تحریم و تبادلات مالی و حذف تخفیف فروش کالا . ولی بعید بدونم توافق خاصی بکنیم با امریکا

یعنی درسته دلار ارزونتر میشه ولی کاهش تحریم ها به همون نسبت درامدها رو زیاد میکنه
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/11, 20:18.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

این کتاب رو امروز دیدم خیلی جالب بود نمیدونستم بعضی سهم هاسابقه ۵۰ ساله دارن . چند تا عکس گرفتم که به مرور میزارم

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4931

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1...%AC%D9%87-1400

به نظر من اگه توافقی هم بشه دلار زیر 20 نمیاد و در صورت توافق حداقل 20 درصد درامد شرکتهای صادراتی بیشتر میشه بخاطر کاهش هزینه دور زدن تحریم و تبادلات مالی و حذف تخفیف فروش کالا . ولی بعید بدونم توافق خاصی بکنیم با امریکا

یعنی درسته دلار ارزونتر میشه ولی کاهش تحریم ها به همون نسبت درامدها رو زیاد میکنه
                          در موزد صادرات وهزینه ها کاملا با شما موافق هستم ولی اینطور که من شنیدم دلار را میخواهند تا عید در محدوده 18 هزار تومان پایین بیاورند

نظر

• Bourse-Plan
                            عضو فعال
                            • Jun 2020
                            • 491

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                            اینطور که من شنیدم دلار را میخواهند تا عید در محدوده 18 هزار تومان پایین بیاورند
                            مجلس مصرانه اجازه نخواهد داد. در واقع سناریو تا حدودی مشخصه: همیشه رئیس جمهور جدید که میاد روی کار باید حتی اگر شده به شکل صوری قیمت دلار رو تثبیت کنه و یا اگر بتونه مثل روحانی حتی کاهش بده (منظور ابتدای کار هست). حالا شما فرض کنید این دولت دلار رو 18 تحویل بده، در این صورت دولت اصولگرای بعدی باید حداقل برای یک سال اول روی 15 فیکس کنه تا خواسته و انتظار مردم پاسخ داده بشه. چنین کاری خیلی سخت و تقریبا شاید غیر ممکن باشه. به همین خاطر میبینیم دوستان دلواپس، از هیچ کمکی دریغ نکرده و شبانه روز در پی گرونتر کردن دلار هستند، چرا که تحویل گرفتن دلار به فرض 25-26 تومانی و تثبیتش روی 22-23 بسیار راحت تر خواهد بود. باید دید در این جنگ میان دولت و مجلس کدوم یک موفق خواهند شد. فعلا که مجلس به واسطه داشتن حمایت حداکثری سایر دستگاه ها [...] مُشت پرتری داره.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

شنیده ها اینجوریه .
                              دلار در زمان تحویل دولت بطور موقت در محدود 15 تومن خواهد بود
                              دلار تا دولت بعدی توسط اصول گراها در محدوده فعلی نگه داشته خواهد شد بعد کاهش پیدا میکنه
                              تحلیلگرها میگن دلار سال بعد از همین محدود فعلی صعود میکنه
                              نظر خودمم اینه که دلار کف 20 تومن داره که در صورت توافق با امریکا بدست میاد در غیر این صورت دلار ممکنه تا یک یا دو سال بعد در محدوده فعلی بمونه بعد شروع به صعود کنه
                              ----------
                              دولت بعدی اصولگراست بدون شک و با امریکا مذاکره میکنن به یک توافق هایی هم میرسن البته نه در سطح برجام مثلا غنی سازی رو متوقف میکنن اونا هم چند تا تحریم برمیدارن یکم پول آزاد میکنن. این نظر منه . ما هیچ وقت مسائلمون با امریکا حل نمیشه چون منافع ایران و امریکا و اسراییل در اینه که حل نشه. این وسط فرصت تنفس برای مردم بوجود میاد برای یکی دوسال بعد هم تا آخر دولت بایدن ما تنش های کمتری داریم ولی موضوع حجم نقدینگی و مدیریت غلط و فساد باعث بالا رفتن دلار از سطح فعلی خواهد شد
                              --------
                              کتاب بالا رو میخوندم مشکلات اقتصاد برای زمان سال 1346 و مشکلات بورس تا الان که 50 سال حدودا گذشته مثل هم هست و مثل بحث احتکار زمین که میخواستن مردم رو بیارن سمت بورس ولی مردم زمین میخرن و بورس رو قبول ندارن. فکر کنم 50 سال دیگه هم اینا حل نشه

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

نوشته بود محمدرضا شاه بعد از انقلاب شاه و مردم گفته بود 20 درصد از سود کارخانه ها برای کارکنان هست !

نظر

در حال کار...
                                X