کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
توی مجمع شپدیس گفتن اوره رو داریم 240 دلار میفروشیم دنبال خرید کشتی هستیم و هزینه هایی بابت دور زدن تحریم میدیم تولید جهان 50 میلیون تن هست سال 1405 میشه 55 میلیون ما اون موقع 7 درصد تولید جهان رو خواهیم داشت. مبین از ما ارزش افزوده خواسته ما تو منطقه آزادیم نباید بدیم با دارایی سره همین موضوع دادگاه داریم و معافیت مالیاتی فاز 1و2 تموم میشه و بدهی جهاد رو قراره دولت بزودی تعیین تکلیف کنه برای همیشه ممکنه بدهی ما به بانک تهاتر بشه و از دولت شرکت برداریم و تو مجمع بعدی کلش رو تقسیم میکنیم . برنامه افزایش سرمایه و تجدید ارزیابی نداریم. شانس آوردید 5 ماهه قیمت سهم پایین نیومده امسال قطعی گاز نداریم قراره اوره ها رو با پوشش تولید کنیم 20 درصد محصول کشاورزی بیشتر میشه و تو بار کلوخه نمیشه. طلب از جهاد 200 تومن رو از سود تقسیمی کم کرد و 10 درصدم گذاشتن برای هزینه های جاری و 680 تومن تقسیم کردن . تولید امسال اوره 2.9 میلیون تن و امونیاک 1.8 میلیون تن هست و کل تولید 7 میلیون تن هست تو ایران سال بعد میشه 7.7 میلیون بخاطر شلرد و پارسال 38 روز قطعی گاز داشتیم تحریم نباشه تو مزایده هند شرکت میکنیم کلی سود میبریم هند الان خرید نداره بخاطر تحریم ایران پنجمین تولید کننده بزرگ اوره دنیا هست اول چین 55 هند25 امریکا 11 روسیه 10 ایران7 میلیون تن. برای فروش تخفیف نمیدیم. خودشون که خیلی راضی بودن از وضع شرکت. سوالای آخرم که نماینده پارسان جواب داد همش سوالای من بود
بازاری که از اول تا آخرش نوسانگیرن توقع نداشته باشید سهم ها زیاد بالا برن . یکم بالا رفتن بفروشید بره قبل از اینکه تو پاچتون کنن. سهمو تو مثبت نخرید. سهمو از حقوقی نخرید
تقسیم سود برای کسی که 800 تومان سوار این سهم شده مثل غدیری که شما 100 می خریدی خوب و مهم است والا سهمی را یکی بخره 20 هزار تومان سال بعد سهمی 1500 تومان بهش بدن در این دوران بی ارزشی پول واقعا دیگه مفهوم و ارزش قبل را ندارد. البته هر کسی روش معاملاتی خودش را دارد.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
من دیروز به اندازه کل سرمایه دو سال قبلم دی پی اس گرفتم /:.winksmiley02.:/ ولی سال بعد دیدنیه 1500 تا 2000 تومن دی پی اس
-----
من اگه امروز از منفی 5 سهم خریده بودم و سهمم مثبت میشد قطعا میفروختم
بیشتر سهم هایی که مثبت شدن فروشنده ها چپوندن به خریدارها و دوباره منفی شدن . انگار بعضیها شوتن
بورس انزال زودرس گرفته /:.yead.:/
نظر