کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر میاد الان دارن با نرخ ۲۷۰ _۲۸۰ دلار حدودا میفروشن. ولی میانگین بهمن شاید ۲۴۰ دلار بوده باشه. زیاد مهم نیست حالا مثلا بجای ۲۰۰۰ تومن ۲۲۰۰ بسازه خیلی فرقی نداره.
کسی که ملک ترکیه میخره باید توجه کنه که زیر ۲۵۰ هزار دلار اقامت نمیدن و وقتی خریدی اقامتم گرفتی چقدر میتونی ازش استفاده کنی.
هر کی عقلش کار کرد از این مملکت جمع کرد و رفت...یا بهتره بگم فرار کرد..
اینجا روز به روز بدتر میشه..از اقتصاد بگیر تا مردمش (خود من جز همین مردمم و منم یکیش)
تاریخ ایران رو که نگاه کنید روز به روز ایران کوچک تر شده و بدبخت تر... ما ریشه ای خراب و داغونیم...درست هم نمیشه.. مگه اینکه خودمون گول بزنیم...یا باید رفت از اینجا یا باید مثل بقیه شد...
در کشوری که مسئولینش هیچ ارزشی برای تولید و بورس و سرمایه های مردم قائل نیستن و فقط با دارایکم و دوم و سوم مشول راهزنی از مردم خودشون هستن چرا مردم باید به این قمارخونه بورس اعتماد کنن. افرادی که رفتن توی رمز ارزها هم دارایی خودشون رو دلاری کردن هم ارزش دارائیشون بالا رفت. من با اینکه تا حالا بیت کوین و آلت کوین نداشتم ولی به نظرم داشتنشون خوبه.
ببینید الان مسئولین ما جان مردمشون با نخریدن واکسن واکسن به خطر میندازن اونم بخاطر دشمنی بدون دلیل با امریکا و اروپا. حتی حاضر نیستن واکسن رو وارد کنن خودمون با پول خودمون بخریم. خب به نظر من هر کسی جان و مالش رو برداره فرار کنه از ایران برنده هست.
بیت کوین هم یکی از راه های فرار هست. من خودم 10-15 سال پیش یک اشتباهی کردم با اینکه راحت میتونستم کانادا برم نرفتم امیدوارم از تجربه من درس بگیرید و اگه سنتون زیر 30 سال هست هر چه زودتر از ایران برید قبل از اینکه حاکمان ایران نابودتون بکنن. بهتون قول میدم دلار اعداد بالاتری رو می بینه. تا وقتی این آدم کش ها هستن ایران هر روز بدتر از دیروزه . این کشور هیچ آینده ای نداره
به نظر میاد الان دارن با نرخ ۲۷۰ _۲۸۰ دلار حدودا میفروشن. ولی میانگین بهمن شاید ۲۴۰ دلار بوده باشه. زیاد مهم نیست حالا مثلا بجای ۲۰۰۰ تومن ۲۲۰۰ بسازه خیلی فرقی نداره.
کسی که ملک ترکیه میخره باید توجه کنه که زیر ۲۵۰ هزار دلار اقامت نمیدن و وقتی خریدی اقامتم گرفتی چقدر میتونی ازش استفاده کنی.
سلام اقای نجیمی هر چند زنگ نزدی بما ولی گفتم چند تا نکته راجب ترکیه بهتون بگم:
1-اصلا فکر نکنید قیمت ملک در ترکیه در محله های خوب پایین هست اکثر محلات لوکس و بالای استانبول به دلار معامله میشند
مثلا شهرک های سمت اسیایی که اکثرا ویلایی هست از 1.5 میلیون دلار شروع میشه به بالا اگر مثلا ویو دریا داشته باشه تا 4-5 میلیون قیمت می خورد
یا برج های معروف برای 90 متر با ویو دریا 800 هزار دلار قیمت گذاری می کنند. ولی شاید بصرفه ترین اپارتمان ها سمت معروف به شهرک امریکایی ها باشه
سمت اروپایی که با 170-250 هزار تا میشه یه اپارتمان خوب خرید سبک شهرک اکباتان ایناست ولی اگر پول بیشتری خواستید هزینه کنید برج هایی که شرکت های اینتر نشنال
می سازند خیلی بی درد سر هست شما با 30% معامله شروع میکنید ظرف 60 روز هم سند حاضر هست هم پاس ترکیه تون همه کار خودشون انجام می دهند گرون تر هست ولی بی درد سر هست.
2-به هیچ وجه اگر اشنا ندارید یا ترک ها معامله نکنید مخصوصا در محله هایی که به لیر معامله میشه چون تا 2-3 برابر قیمت اعلام قیمت میکنند.
3-بهترین راه الان اگر می خواهید ببینید شرایط را اجاره 1 سال ملک هست که خیلی به صرفه هست( از تهران ارزونتر هست) و گرفتن اهلیت بعد می تونید تصمیم بگیرید.
مرسی از راهنماییتون. من بیشتر نظرم روی آپارتمان نرمال بود که با یکی از اقوام یک 4 طبقه بخریم کلا در اختیارمون باشه ولی اون بنده خدا فعلا داره برای یک کشور بهتر اقدام میکنه البته الانم اقامت ترکیه رو گرفته. در مورد مواردی که گفتید بی اطلاع نبودم . با توجه به کلاه برداری هایی که میشه و قوانینی مثل اینکه 3 دست قبل تر ملک نباید دست خارجی بوده باشه تا بشه اقامت گرفت به نظر من هم خرید از شرکتهای معتبر سازنده هست. البته شارژ اینا بیشتر از آپارتمان نرمال هست. فقط باید دقت کرد جایی که آدم میخره ازین جماعت ایرانی عرب و تا حدی ترک کمتر توش باشه و بیشتر اروپایی ها باشن. من فقط استانبول رفتم ولی میگن بقیه شهرها هم خوبه ولی فکر کنم استانبول در کل بهتر باشه. سمت اروپایی بافتش قدیمیه چون اجازه ساخت نمیدن خیلی حال نکردم ولی آسیایی خوبه. مشکل اصلی خونه تو ترکیه علاوه بر تو پاچه رفتن اینه که براحتی نمیشه فروخت.
اینم ایده خوبیه برای خرید طرف بره یکسال خونه اجاره کنه. در کل ترکیه هم کاچی بعض هیچیه
----
20 سال دیگه جمعیت ایران شدیدا کهن سال میشه. تامین اجتماعی چجوری میخواد حقوق اینا رو بده جای سئواله
صف فروشها مشکوکه. به نظرم عمدی هست تا پیاده کنن. خریدار اکثرا حقوقی هست که سنگینم خریدن. اینجوری میخوان روند رو صعودی کنن ... مثلا 5 درصد مثبت 2 درصد منفی
باید ببینیم صف فروشها جمع میشه یا نه ولی اگه جمع شد احتمال قوی همینه که گفتم
-------
ارزش بازار سایپا 51000 میلیارد تومن با 5100 میلیارد تومن زیان
ارزش بازار شپدیس 58000 میلیارد تومن با 12000 میلیارد تومن سود
سایپا مثبت شپدیس منفی. دیگه چیو باید تحلیل کرد ؟
ارزش معاملات سایپا 665 میلیارد تومن و شپدیس 30 میلیارد.
کلا مردم آشغال خرن . بقول یکی از دوستان دیروز میگفت باید تا میشه به این مردم سهم انداخت اینا آدم نمیشن همش باید پروژه کنیم بندازیم بهشون
۲۲ بهمن اتفاقی افتادم تو خیابون دماوند یدفه دیدم وسط موتورسوارا هستم هیچی یک دهنمی از من سرویس شد.
خداوکیلی فازشون چیه . یک وانت هم از فرعی اومد تو اصلی من اومدم در برم بهم نزنه داشتم میرفتم وسط موتورا /:.yead.:/ جا خالی دادن . کلی هم فیلم از من گرفتن خخخخ
___
اپل بیت کوین رو قبول کرد ! این مدیرای بی لیاقت بورس و اقتصاد پولها رو فرستادن رو بیت کوین. تو این وضع خراب اقتصاد. گروه غدیر و تامین اجتماعی و بنیاد و.. مدیراشون باید پاسخگو باشن چرا سهامشون اینجوری معامله میشه.
امروز با یک کارگری صحبت میکردم گفت 400 تومن سهام خریدم گفتم هزار تومن ؟ گفت نه میلیون تومن ولی تو ضررم گفتم پورتفوت رو ببینم نشونم داد کشتی نوح بود همه چی توش بود. گفتم بیشتر چی داری گفت فبیرا گفتم چقدر سود نقدی میده گفت سود چیه گفتم الان سود مجمع باید (40 میلیون) بهت بده اندازه حقوقت گفت قبلا روزی 5 میلیون بالا میرفت دیدم طرف کلا مخش تعطیله گفتم خودت خریدی گفت نه فلانی گفت !
یک اوسکول دیگه هم اومد گفت من بترانس خریدم توی ضررم چیکار کنم گفتم نمیدونم گفت منتظرم هزار تومن بشه بفروشم. تا احمق نباشه مفلس در نمی مانه.
اینجوری که خودشون میگن پی به ای شستا با سودی که میسازه 7.5 هست در حالیکه الان سهم پی به ای 5 هم داریم. فعلا اعتماد از بازار رفته. همه بازارها بدجور تو رکودن حتی دلار یکم هم بالا رفت مسکن بازم خریدار نداره.
من از یک طرف هم خوشحالم که بازار پنچر شده. میتونیم سهم مد نظرمون رو ارزونتر بخریم.
اینم نمودار کچاد
تو اینستا حرفای سهیل سنگرزاده رو گوش میدادم حرفای خوبی میزنه .
میشه بگین چه سهمی p/e 5 داره؟ عملیاتی منظوره. مهمتر از عملیاتی قابلیت حفظ سود سازی مهمتره
یعنی اورهال نداشته باشه - قیمت محصولش حباب نداشته باشه و ... که خودتون بهتر میدونین.
اون سهمای خوبی که من میشناسم همه p/e بالای 8 دارن (خراسان-زاگرس-آریا-شپدیس-بفچر-نوری)
نفت 63.5 دلار و به سمت 70 دلار
سهم پی به ای 4و5 مثلا همین شپدیس که 3 ماهه 480 ساخته و هر سال 30 درصد فروشش رو در ماه آخر داره.
بقول وارن بافت برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
احتمالا این کرونای انگلیسی کشور و مردم رو زمین گیر میکنه. تنها شانسی که داریم نزدیکی به عید و قرنطینه دو هفته ای کل کشور هست اگه عقلشون برسه
با نرخ پسانداز ۱۰ درصدی، در شهر تهران، ۲۱۹ سال طول خواهد کشید که فرد بتواند یک واحد مسکونی ۱۰۰ مترمربعی در پایتخت تملک کند. البته با فرض اینکه قیمت مسکن در طول دو قرن تغییر نکند یا رشد قیمت مسکن در این مدت معادل رشد درآمد سالانه فرد متقاضی باشد.
:)) خاک بر سرتون با این مملکتی که درست کردید
نفت 63.5 دلار و به سمت 70 دلار
سهم پی به ای 4و5 مثلا همین شپدیس که 3 ماهه 480 ساخته و هر سال 30 درصد فروشش رو در ماه آخر داره.
بقول وارن بافت برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
احتمالا این کرونای انگلیسی کشور و مردم رو زمین گیر میکنه. تنها شانسی که داریم نزدیکی به عید و قرنطینه دو هفته ای کل کشور هست اگه عقلشون برسه
با نرخ پسانداز ۱۰ درصدی، در شهر تهران، ۲۱۹ سال طول خواهد کشید که فرد بتواند یک واحد مسکونی ۱۰۰ مترمربعی در پایتخت تملک کند. البته با فرض اینکه قیمت مسکن در طول دو قرن تغییر نکند یا رشد قیمت مسکن در این مدت معادل رشد درآمد سالانه فرد متقاضی باشد.
:)) خاک بر سرتون با این مملکتی که درست کردید
متوسط درآمد و متوسط قیمت خانه در آمریکا
دیترویت مناسبترین شهر آمریکا برای خرید مسکن با توجه به درآمد معرفی شد.
کد خبر:۱۰۳۴۴۸۸تاریخ انتشار:۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۰15 February 2021
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا به نقل از فاکس بیزینس، بازار مسکن همواره یکی از جذابترین بازارهای آمریکا برای سرمایه گذاران بوده است. امسال رشد قیمت مسکن آمریکا در یک ماه در ماه ژانویه رکورد تازهای بر جای گذاشت. در ادامه شهرهایی که ساکنان آن با توجه به درآمد خود استطاعت بیشتری برای خرید مسکن دارند معرفی شده اند:
۱- دیترویت- میشیگان
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۵۹ هزار دلار
متوسط درآمد سالانه شهروندان: ۳۶ هزار دلار
متوسط هزینه سالانه مالیات مسکن: ۱۲۶۸ دلار
۲- کلیولند- اوهایو
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۱۴۰ هزار دلار
متوسط درآمد سالانه شهروندان: ۴۷ هزار و ۲۶۸ دلار
متوسط هزینه سالانه مالیات مسکن: ۱۵۰۸ دلار
۳- تولدو- اوهایو
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۹۵ هزار دلار
متوسط درآمد سالانه شهروندان: ۳۷ هزار دلار
متوسط هزینه سالانه مالیات مسکن: ۱۵۴۱ دلار
۴- ممفیس- تنسی
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۱۲۳ هزار دلار
متوسط درآمد سالانه شهروندان: ۳۹ هزار دلار
متوسط هزینه سالانه مالیات مسکن: ۱۶۵۸ دلار
۵- بالتیمور- مریلند
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۱۹۱ هزار دلار
متوسط درآمد سالانه شهروندان: ۵۰ هزار و ۱۰۸ دلار
متوسط هزینه سالانه مالیات مسکن: ۲۷۹۹ دلار
۶- راچستر-نیویورک
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۱۵۱ هزار دلار
متوسط درآمد سالانه شهروندان: ۴۱ هزار و ۶۴۶ دلار
متوسط هزینه سالانه مالیات مسکن: ۲۶۲۵ دلار
۷- میلواکی- ویسکانسین
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۱۶۷ هزار دلار
متوسط درآمد سالانه شهروندان: ۴۱ هزار و ۱۶۶ دلار
متوسط هزینه سالانه مالیات مسکن: ۳۰۰۰ دلار
۸- مونتگومری- آلاباما
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۱۹۲ هزار دلار
متوسط درآمد سالانه شهروندان: ۳۹ هزار و ۵۰۵ دلار
متوسط هزینه سالانه مالیات مسکن: ۵۰۰ دلار
۹- بوفالو- نیویورک
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۱۸۴ هزار دلار
متوسط درآمد سالانه شهروندان: ۴۱ هزار و ۳۰۶ دلار
متوسط هزینه سالانه مالیات مسکن: ۱۰۶۱ دلار
۱۰- کانزاس سیتی- کانزاس
متوسط قیمت خانههای ارزان قیمت در شهر: ۱۷۰ هزار دلار
دیترویت مناسبترین شهر آمریکا برای خرید مسکن با توجه به درآمد معرفی شد.
کد خبر:۱۰۳۴۴۸۸تاریخ انتشار:۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۳:۳۰15 February 2021
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا به نقل از فاکس بیزینس، بازار مسکن همواره یکی از جذابترین بازارهای آمریکا برای سرمایه گذاران بوده است. امسال رشد قیمت مسکن آمریکا در یک ماه در ماه ژانویه رکورد تازهای بر جای گذاشت. در ادامه شهرهایی که ساکنان آن با توجه به درآمد خود استطاعت بیشتری برای خرید مسکن دارند معرفی شده اند:
الان توی ترکیه یه واحد آپارتمان 250 هزار دلاری بخری، اقامت میدن
دامنه نا متقارن نمیتونه کمکی به بازار بکنه دلیلش هم اینه که تو بازار پول نیست به دلایلی که خودتون بهتر میدونید.
متاسفانه بعضی افراد اصلا ماسک نمیزنن دیروز دیدم یکی سوار بی ام و ایکس 6 بود پنجره هاش هم پایین بود. خیلی از شرکتها هم ماسک رایگان میدن مشتری ها و پرسنلشون نمیزنن.
بازار دو حالت داره که میره بالا اول اینکه دلار بالا بره دوم اینکه روحانی بره شاید این دستهای پشت برده بخوان بازار رشد کنه. ولی من بعید بدونم تا 5-6 ماه دیگه رشد خاصی بکنه. روحانی شدیدا میخواد جلوی رشد دلار رو بگیره تا هر چی پایین تر تحویل دولت بعدی بده. به نظرم دلار نهایت تا خرداد 27 بیشتر نمیشه.
کلا تو بازار هیچ خبری نیست و نخواهد بود. رفتیم تو روند فرسایشی تا وقتی حجم نقدینگی دوباره زیاد بشه و یک تورم بیاد. کلا تعادل نداریم یا تورمه یا رکوده. رئیس جمهور بعدی باید ببینیم کیه خلاصه هر کی باشه دوره اول سعی میکنه دلار بالا نره تا دوباره رای بیاره ولی ناراحت نباشید توی دوره دوم عین روحانی و احمدی نژاد یک تورم وحشتناک میاد.
فقط رو تک سهم های پروژه ای و سهم هایی مثل شبندر که خبر رانتی توش هست و ما قبل انتشار توی کدال خبر نداریم بالا میره ولی کلیت بازار خبری نیست.
با تجربه الانم باید بگم بورس جای هر کسی نیست افراد معمولی نباید سرمایشون رو بیارن . افرادی که صبر و مطالعه و شم اقتصادی ندارن حتی یک لحظه نباید توی بورس باشن.
نظر