نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

دویچه بانک هم بیت کوین رو قبول کرده اونوقت روزنامه های ایران همش مینویسن حباب بیت کوین. نقدینگی کشور رفته سمت خرید بیت کوین که به معنی خروج سرمایه هست. ایران تو این همه سال نتونست یک کوین الکترونیکی راه بندازه. کلا استعداد خاصی برای فرصت سوزی داریم. اکثر کارخانه های ما مخصوصا پتروشیمی با تکنولوژی اروپا هست ما فقط داریم با فروش ذخایر نفت و گاز و معادن درامدزایی میکنیم این منابع هم نامحدود نیست.
    سالانه 11 میلیارد دلار از کشور خارج میشه عدد بزرگی هست. کشور با شیب عجیبی به سمت نابودی میره. خیلی سعی میکنن همه چی رو گردن روحانی بندازن ولی خب مشخصه مشکل اصلی مملکت کیا هستن

نظر

• Davar
      Banned
      • May 2017
      • 3132

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      :-)/\:-)
      قیمت برق و گاز واحد های تولیدی تغییر نمی کند.
      پتروشیمی ها براشون خوب شد ولی انگار برای معدنی ها برنامه دارن

اهم اصلاحات بودجه؛ از نرخ ارز تا تعرفه گمرکی و حقوق

فیلتر من کلا قطع شده تلگرامم از صبح قطعه هر چی نصب میکنم کار نمیکنه
      /:.hmmsmiley.:/

میخواستم بگم با سایفون ردیفش کن

دیدم مال خودم بالا نمیاد!!

ولی بگیر نگیر داره، به زحمت بالا اومد.

باز دوباره چه خبر شده؟ یا چه خبر خواهد شد؟؟

ماهواره ها رو هم پارازیتیش کردن نامردا!!!

نظر

• kh25
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 694

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
        میخواستم بگم با سایفون ردیفش کن

دیدم مال خودم بالا نمیاد!!

ولی بگیر نگیر داره، به زحمت بالا اومد.

باز دوباره چه خبر شده؟ یا چه خبر خواهد شد؟؟

ماهواره ها رو هم پارازیتیش کردن نامردا!!!

اره همین راهشه

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

رویترز در گزارشی نوشته است در حالی که جهان به سرعت به سمت استفاده از منابع انرژی کم‌کربن‌تر (هیدروکربن‌های سبک و سوخت‌های غیرفسیلی) حرکت می‌کند، ذخایر نفتی ایران در وضعیت تحریم با ریسک تبدیل شدن به دارایی سرگردان مواجه است
          رخی از مقامات ایرانی، از جمله بیژن زنگنه، وزیر نفت، بارها و بارها گفته‌اند که تهران باید تولید را به سرعت به حداکثر برساند -قبل از اینکه تقاضای نفت محو شود و رقبای تولید کننده سهم بازار را از آن خود کنن

نفت ایران از سکه می‌افتد؟

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

70 درصد سپرده های بانکی دست 1 درصد جامعه .
            روزانه 1700 میلیارد نقدینگی زیاد میشه هر 10 هزار میلیارد 2.5 درصد تورم میاره . خودتون حساب کنید چه اتفاقی قراره بیوفته
            قرار بود نفت پیش فروش نکنن ولی اوراق نفتی اومده با سود 15 درصد نمیدونم سودش ریالیه یا دلاری . اوضاع کسری بودجه اینقدر خرابه که مجبور شدن انجام بدن. تکفگیر خورده ته دیگ.

مراقب سهم های دلاریتون باشید. کشور در آستانه ونزوئلایی شدن هست

کسری 344 هزار میلیارد تومانی بودجه در سال آینده/هشدار درباره تورم ناشی از خلق پول براساس لایحه دولت/ 70 درصد سپرده‌های بانکی در اختیار 1 درصد جامعه :: خبرگزاری خانه ملت

نظر

• Davar
              Banned
              • May 2017
              • 3132

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
              70 درصد سپرده های بانکی دست 1 درصد جامعه .
              روزانه 1700 میلیارد نقدینگی زیاد میشه هر 10 هزار میلیارد 2.5 درصد تورم میاره . خودتون حساب کنید چه اتفاقی قراره بیوفته
              قرار بود نفت پیش فروش نکنن ولی اوراق نفتی اومده با سود 15 درصد نمیدونم سودش ریالیه یا دلاری . اوضاع کسری بودجه اینقدر خرابه که مجبور شدن انجام بدن. تکفگیر خورده ته دیگ.

مراقب سهم های دلاریتون باشید. کشور در آستانه ونزوئلایی شدن هست

کسری 344 هزار میلیارد تومانی بودجه در سال آینده/هشدار درباره تورم ناشی از خلق پول براساس لایحه دولت/ 70 درصد سپرده‌های بانکی در اختیار 1 درصد جامعه :: خبرگزاری خانه ملت
              امروز قراره توی مجلس، بودجه مجدد بررسی بشه و به رای گذاشته بشه.

ولیکن اول جلسه غیر علنی دارن!!! بعد علنی!!!

همش زیر سر همتی هست که نامه نوشته ارز 4200 رو قطع نکنید.
              .

نظر

• خوش نیت
                عضو عادی
                • May 2013
                • 237

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
                امروز قراره توی مجلس، بودجه مجدد بررسی بشه و به رای گذاشته بشه.

ولیکن اول جلسه غیر علنی دارن!!! بعد علنی!!!

همش زیر سر همتی هست که نامه نوشته ارز 4200 رو قطع نکنید.
                .
                ارز4200 اصلا وجود خارجی نداره خود همتی تو تلوزیون گفت الان نرخ ارزی که داریم به دارو وروغن میدیم بر مبنای 11500 حساب می کنیم

نظر

• Bruce
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 288

دوستان برای اموزش الیوت بروش ساده کتاب یا جزوه چه کسی را پیشنهاد میکنین؟
                  جناب djdream برای مبتدی میخوام.
                  خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

#شپدیس

در سه ماه نخست سال مالی، پتروشیمی پردیس توانست به 4804ريال سود برسد و پاییز نسبتا گرمی را پشت سر گذاشت.

اگر دلار 235.000ريال، اوره با 25درصد تخفیف 263دلار، گاز برای 9 ماه بعدی 8سنت باشد آنگاه شپدیس به سود 18066ريالی در سال مالی منتهی به شهریور 1400 می رسد.

@validhelalat

نظر

• sundaaay
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 742

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
                      ارز4200 اصلا وجود خارجی نداره خود همتی تو تلوزیون گفت الان نرخ ارزی که داریم به دارو وروغن میدیم بر مبنای 11500 حساب می کنیم
                      برنج وارداتی با ارز 11500 تو بازار هست الان.

اما روغن و دارو خیر، هنوز 4200 هست. روغن اگر گیرتون بیاد حداکثر 15 درصد گران شده درصورتی که اگر ارز 11500 بخوره بهش، 3 برابر میشه راحت

روغن هم در قدم اول میخوان همین 11500 بشه اما چون روغن در همه جا مصرف و کاربرد داره و اثر تورمی شو روی تمام کالاها میزاره با احتیاط قدم برمیدارن به اینصورت که اول کمیاب ش میکنن چند ماه بعد گرونش میکنن

گران کردن نان و روغن و دارو رو میخوان بندازن گردن دولت بعدی یا اواخر دولت خودشون که اثر تورم ی و ناراضیتیش به خودشون نخوره

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

در اصل توسط Bruce پست شده است View Post
                        دوستان برای اموزش الیوت بروش ساده کتاب یا جزوه چه کسی را پیشنهاد میکنین؟
                        جناب djdream برای مبتدی میخوام.

به نظرم من که این امواج الیوت کلا شر و ور هست. تکنیکالم تقریبا چرت و پرت هست. منتها وقتی عهده زیادی روی تکنیکال کار میکنن قیمت بر اون اساس شکل میگیره . یعنی وقتی به کف کانال میرسه همه خریدار میشن و ... در کل ارزش شرکت رو فقط بنیادی باید تحلیل کرد.
                        --------
                        قیمت نوساز محل ما 50 تومن بود الان پرسیدم طرف گفت 65 نمیدونم همینجوری یک چیزی پرونده وگرنه آدم باید خل باشه اینقدر پول بده. املاکیا میگن قیمت خونه همه جای تهران داره به هم نزدیک میشه. توی استانبول هم همینطوری بود تفاوت آنچنان زیادی مثل تهران که شمال جنوبش داره اونجا نداره. به نظر من همونطور که کابل از تهران الگو برداری میکنه تهران هم از استانبول الگو برداری میکنه. به هر حال امیدوارم که فروشندگان سهام هم کمی فکر کنن بعد مالشون رو حراج کنن. والا کل بورس ایران عدد کوچکی هست وقتی در مقیاس بین الملل نگاه کنیم. منتها وقتی درهای ایران به روی دنیا باز بشه سهم ها به قیمتشون میرسن. این هم با این نظام فعلی امکان پذیر نیست.
                        در مورد شپدیس هم به نظر من حداقل 2000 تومن سود رو میسازه.
                        حذف دلار 4200 هم قبلا یک لینکی گذاشته بودم اقلام توش بود بیشتر خوراک انسان و دام و دارو هست. خلاصه من که میگم داریم راه ونزوئلا و کره شمالی رو میریم. سوء مدیریت کلان کشور رو نابود کرده. ما 80 میلیون جمعیت داریم از 7 میلیارد جمعیت جهان و 9 درصد منابع انرژی توی ایرانه. مردم باید وضعشون مثل امارات و کره جنوبی میبود نه این وضع فلاکت بار. کل تیتر اخبار شده مقابله با جهان غرب. مانور. غنی سازی . موشک حاله آدم بهم میخوره

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

دلار 15 تومن روحانی الان داره 26150 معامله میشه و اگه دقت کنید می بینید کف دلار هر روز داره میاد بالا

نظر

• میلاد سودی
                            ستاره دار (1)
                            • Apr 2020
                            • 1034

تو این چند روز کلا افسردگی شدید گرفتم کلا امیدی ندارم بیمارستانا پولمونو نمیدن این همه فشار کاری داریم دورو بری هام کلا قطع امید کردن این بورس هم که از یه طرف من یه شرکت خصوصی دارم عمل های مغز و اعصاب و تروما رو پوشش میده ار سال ۹۷ طلب دارم از بیمارستانا این کرونا هم از یه طرف هر روز استرس دارم به قرآن یه بار گرفتم از تنگی نفس نمیتونستم صحبت کنم یکی از دوستام گرفت به رحمت خدا رفت کلی از همکارام گرفتن بعضی هاشون فوت شدن من ۳۲ سالمه خودمو به یه جایی کم و بیش رسوندم ولی از لحاظ روحی خیلی خستم یه زمانی به همه روحیه میدادم مرد میدان من بودم ولی الان ته دلم خالیه
                            خالیه بخاطر اینکه احساس میکنم تو این مملکت سرنوشتم دست خودم نیست هرچقدر هم تلاش کنم باز عقبم نگا میکنم میبینم کشور های اطراف دغدغشون چیه ماها دغدغمون چیه یدونه هم دانشگاهی داشتم تخصصش رو تو فیزیولوژی ادامه داد رفت کانادا میگه از لحاظ آب و هوا جای سرد و مزخرفیه بچه کرمانشاه بود ولی میگفت اینجا ۵ سال زندگی می ارزه به یک عمر زندگی تو ایران
                            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

احساس میکنم از شدت بی پولی و فشار های روحی ما مردم رو انداختن به جون هم هیشکی حوصله هیشکی رو نداره یه حس برتری نسبت به هم توهمی تو بین مردم حکم فرما شده چه تو بدبختی چه تو اقتصاد و .... کاش میگم یه بمب اتم بزنن دقیقا بزنن اونجایی که اول من هستم از اونجا شروع شه هممون بمیریم راحت شیم
                              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• CHESTER.2020
                                عضو فعال
                                • Apr 2020
                                • 1255

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                                احساس میکنم از شدت بی پولی و فشار های روحی ما مردم رو انداختن به جون هم هیشکی حوصله هیشکی رو نداره یه حس برتری نسبت به هم توهمی تو بین مردم حکم فرما شده چه تو بدبختی چه تو اقتصاد و .... کاش میگم یه بمب اتم بزنن دقیقا بزنن اونجایی که اول من هستم از اونجا شروع شه هممون بمیریم راحت شیم
                                از اونجایی که شما درد آدمارو خوب میکنی و منم حال هواپیماها رو بواسطه ی تحصیلاتو شغلمون و هم سنیم. خواستم بهت امید بدم از این موود در بیای ولی واقعا تهش هیچی نیست..../.:biggrinsmiley.:/
                                عشق کردی چه امیدی دادم بهت...:D
                                یه مدت پای چارت نباش هر روز نباش میگذره.. هرچی بزنند زمین هوا میره دیرو زود داره سوختو سوز نداره...
                                هرچی اوضاع دارک تر بشه ذهنتو روشن تر نگه دار... این روزا 4 تا کم بضاعت پیدا کن خوشحالشون کن مثل این کلیپایی که یارو میره تو یه فروشگاه یه ps5 میخره میگرده یه آدمه غمگینو پیدا میکنه و... شادی اون لحظه اون آدما سوخت یه ماهتو فراهم میکنه ... شک نکن...و این کارو ماهی یک بار تکرار کن... با سودت یا حتی اصل پولت ...
                                به حرفای نجیمی هم گوش نده او جزو مرفهین بی درده :D:D:D
                                چارلی چاپلین میگه: همه چی در آخر خوب خواهد بود، اگر الان خوب نیست پس یعنی هنوز به آخرش نرسیدیم...
                                make it happen brother.
                                آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/02/16, 21:05.
                                نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                                نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

در حال کار...
                                X