نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

بانك ملت همه انچه كه ميدانستيم را شفاف كرد.
    خلاصه كنفراس ملت: حقتون را ضايع مي كنيم هميني كه هست.
    اداره ماليات بر اساس نرخ نيما ماليات ميگيره ما بر اساس نرخ بانك مركزي سود شناسايي مي كنيم!!
    هر چي هم درامد باشه نصفش رو ميبريم ذخيره مشكوك الوصول .
    سال ٩٨ كلا ١٠ هزار ميليارد درامد ارزي داشته اداره ماليات ١٣٢٠٠ تا ماليات طلب كرده?

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

این یارو سینا رو گرفتن ارز brg یدفه 65 درصد منفی خورده /.:biggrinsmiley.:/

خیلی از سهم ها حباب دارن چه کوچیک چه بزرگ . هر سهمی پی به ای بالای 7 داره حبابه و باید اصلاح کنه. این اصلاح هر چی طولانی تر بشه به ضرر سهم و بازار هست. ولی افرادی که بالا فروختن میخوان در پایین ترین نقطه جمع کنن برای همین سهامدار باید خسته شده باشه

این چند روز بعضی سهم ها رو مثل مبین و فولاژ و.. بررسی میکردم که طرح توسعه دارن. نه اینکه ارزنده نباشن نه ولی پی به ایشون برای من جذاب نیست. البته فعلا فقط دارم رصد میکنم.

نظر

• Mehrsana
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1191

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        این یارو سینا رو گرفتن ارز brg یدفه 65 درصد منفی خورده /.:biggrinsmiley.:/

خیلی از سهم ها حباب دارن چه کوچیک چه بزرگ . هر سهمی پی به ای بالای 7 داره حبابه و باید اصلاح کنه. این اصلاح هر چی طولانی تر بشه به ضرر سهم و بازار هست. ولی افرادی که بالا فروختن میخوان در پایین ترین نقطه جمع کنن برای همین سهامدار باید خسته شده باشه

این چند روز بعضی سهم ها رو مثل مبین و فولاژ و.. بررسی میکردم که طرح توسعه دارن. نه اینکه ارزنده نباشن نه ولی پی به ایشون برای من جذاب نیست. البته فعلا فقط دارم رصد میکنم.
        یه سری به سهام گروه های ریالی دارو و بیمه هم بنداز.
        پیشنهاد من از گروه بیمه : البرز و ودی
        از گروه دارو : دتماد و دابور

نظر

• سرمایه گذار
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1925

[QUOTE=djdream;910746]برای شادی روح بیت کوین و همه اموات کریپتو صلوات بلند ختم کنید

همین مونده مموتی دزد ناجی کشور بشه . چقدر یک ادم میتونه وقیح باشه[/QUOT

حالا جالب اینجاست طرف نمی یاد در ملک و طلا و سهام که سود دهی و امنیت بالا را دارا هستند سرمایه گذاری کند میاد یک کوین را بقول خودش هولد می کنه برای 5 سال بعد. همین پول را در ایران هر چه بخری و هلدی کنی چندین برابر کریپتو ها سوددهی دارد.
          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

سهام گروه دارو و بیمه رو خوشم نمیاد کلا
            افرادی که ارز دیجیتال میخرن نمیدونن هیچ ارزشی پشت اینا نیست اگه میدونستن نمیخریدن

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

دارم رادیو گوش میدم سئوال گذاشته کدوم حیوان بالاترین صدارو داره و اکثرا میگن مورچه هست /.:biggrinsmiley.:/ خدایی با کیا شدیم 80 میلیون نفر تو مغزشون چی میگذره ؟

دیروز صبح با خبر قتل بابک خرمدین با اون وضع فجیع شوکه شده بودم که فیلم خانه پدری رو دیدم و واقعا حالم بد شد. چه خبره اینجا

جزییات قتل بابک خرمدین از زبان پدر و مادرش
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/18, 08:48.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

پتروشیمی بوعلی رو بررسی میکنم که انواع برش رو تولید میکنه . به نظرم این شرکت اصلا بدرد نمیخوره . حاشیه سود کم و پی به ای بالا و...
                مخابراتم گزارشش رو دیدم واقعا افتضاح بود

وضعیت سودآوری الفینی‌ها در بورس

ارزش بازار مارون 118 هزار میلیارده . خیلی زیاده /:.wacsmiley.:/

به نظر من از 700 تا نماد بازار 50 تاش بدرد بخورن بقیه سیاهی لشکرن

شرکتهای سرمایه گذاری هم که همشون خر تو خرن شصت تا شرکت زیرمجموعه ساختن آقازاده هاشون رو گذاشتن مدیر اونجا
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/18, 09:04.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

بعضی شرکتها تحت تاثیر جو بازار منفی هستن. همین الان یک شرکت رو که اسمش رو نمیگم بررسی میکرد طرح توسعه اش که تا الان هزینه کرده اندازه ارزش بازار هست و تو صف فروش قفله. پتانسیل این شرکتها بعدا مشخص میشه که فروشنده مفت بفروشن و بعد قیمت سهم چند برابر بشه.

مجمع آریا ساسول خیلی خوب بوده. 96 درصدم تقسیم کرده . جزئیات مجمع رو بتا سهم نوشته

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

گزارشا اومده برید بخونید
                    مثلا وامید با سرمایه جدید هر سهمی 80 تومن ساخته . 250 تومن با سرمایه تقدیم میشه پی به ای 15 نمی ارزه. حالا بحث ناو نمیکنم
                    فرابورس200 ساخته حالت عادی بازار 100 میسازه پی به ای 7 بدیم 700 می ارزه. الان 3000 تومنه
                    دامین سودش کم شده . گند زده
                    /:.yead.:/
                    ستران گزارشش عالی بوده ولی وقتی پی بع ایش رو حساب میکنی متوجه حبابش میشیم. بعد اون زمین اطرف تهرانشم بخوره تو سرش
                    آسیا خوب بوده ولی بیمه ای حال نمیکنم
                    کسرام داره با ضرر میفروشه محصولاتش رو
                    /:.mellowsmiley.:/ خب ببندید درشو
                    کارگزاری مفید 1138 میلیارد تومن سود خالص ساخته
                    /.:blinksmiley.:/
                    فسرب خوب بوده ولی پی به ای 15 هست
                    دارویی ها خیلی مالی نبودن
                    فروسیلیس پی به ای 8 هست
                    پتروشیمی دهدشت زیان ساخته این اصلا یک زمین بایر هست مثل گلستان. سال 92 دهدشت کازرون ممسنی رو چجوری بردن بالا یادش بخیر هر چی میگفتیم گچش رو خاکه تو مخ ملت نمیرفت
                    /:.yead.:/
                    شخارک پی 7.5
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/18, 21:43.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

زاگرس پی 8.5
                      وپخش پی فضایی
                      کحافظ گزارش خوب پی 20

والا من فکر کنم این بازار با این پی به ای ها از اون رشدهای پارسال که هیچ بلکه بعیده تا آخر سال هم متعادل بشه. چنان بالنی ساختن تو بعضی سهما. ولی خب برای بنیادی کارها و بلند مدتی ها فرصت های خرید خوبی مهیا میشه.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

بیت کوین شده 40 هزار دلار /.:biggrinsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/19, 07:55.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

دکتر روحانی با تقدیر از تلاش کشاورزان در افزایش تولید محصولات کشاورزی، ادامه حمایت از کشاورزان در این زمینه را سیاست قطعی دولت اعلام کرد و از سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد و دارایی خواست نسبت به تامین منابع لازم جهت پرداخت مابه‌التفاوت مربوط در قیمت کود اوره اقدام لازم را به عمل آورند.

قدرتمند شدن اقتصاد کشور در گرو افزایش تولید داخلی با کیفیت است / ادامه حمایت از کشاورزان سیاست قطعی دولت | اقتصاد آنلاین

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

فیوچر اوره ماه جون 375 و جولای 378 دلار افزایش پیدا کرد.
                            تا پایان فروردین ماه شپدیس به ازای هر سهم 409 تومن طلب از دولت داشت
                            1800 تومن حداقل امسال بسازه با 400 تومن طلبش میشه 2200 حالا سهمو بفروش 9300 پی به ای 4

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                              بیت کوین شده 40 هزار دلار /.:biggrinsmiley.:/

بازی کوین ها را مدتی زیر نظر گرفتم آنجا هم مثل بورس ایران در سراشیبی دانه می پاشند یک مثبت 10 تا 15 درصدی را ایجاد می کنند در همین موج کوتاه مثبت حجم بالای را می فروشند.
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                                بازی کوین ها را مدتی زیر نظر گرفتم آنجا هم مثل بورس ایران در سراشیبی دانه می پاشند یک مثبت 10 تا 15 درصدی را ایجاد می کنند در همین موج کوتاه مثبت حجم بالای را می فروشند.
                                من که چند بار اخطار دادم باید خارج شد عین روز روشن بود بازیشون تموم شده
                                من حتی بیت کوین 1000 دلار رو هم نمیخرم هیچ ارزشی نداره
                                ---------
                                عساتید بازار که به لطف دولت اسمی در کرده بودن و سرمایه ای بهم زدن و فکر میکردن وارن بافت باید شاگردیشون رو بکنه دارن به زمین و زمان فحش میدن و اعصاب معصاب براشون نمونده واگه کمی عقل داشته باشن همین الان از سهم های آشغالشون خارج میشن مثل خودروسازی ها ولی افسوس که عین بز به تابلو نگاه میکنن و حرص میخورن /:.yead.:/
                                ----------
                                دیشب خواب مهناز صادقی رو میدیدم /.:biggrinsmiley.:/ خواب دیدم داره با تلفن حرف میزنه تارگتهای خفن میده منم گوشم رو تیز کرده بودم ببینم چی میگه. حتی تو خوابم از دست بورس راحت نیستم
                                --------
                                تا جایی که من میدونم امسال قراره سود شپدیس خالی بشه حتی از انباشته . طلبش هم داره وصول میشه. میتونه 2000 تومن تقسیم کنه

نظر

در حال کار...
                                X