نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

بایدن گفت روابط با اروپا رو شدیدا قوی میکنم و روسیه و چین رو هم کوبید. دو میلیارد دلار داد به کواکس
    از این به بعد اروپا و امریکا در کنار هم مقابل ایران وای میستن
    دلار ۲۵۳۵۰

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
      تعجب میکنم از شما
      صحبت به این واضحی شما بحث رو بردید کجا؟
      من امروز رو میگم.. کار نداریم به بحث استقلال آمریکا و چی بوده و از کجا امده
      یه روزی نیاز داشته الان که مثل روز اول نیست

دقیقا امروز که داریم صحبت میکنیم هیچ عقل و منطقی نمیتونه قبول کنه یکی از یک کشور دیگه بلند شه بیاد ارشدترین پست یک وزارتخونه یا دولت رو بگیره اما الویت اولش آمریکا باشه
      تازه من میگم فرض بر این هست کسی کینه و عقده از امریکا نداره و مامور هم نیست و فرستاده نشده برای این کار...درصورتی که ایناهایی که نام بردم رو برید چک کنید... اکثرشون مواضع ضدامریکایی کار دارن...

شما پاسخ سوال رو ندادید
      من میگم شما ایرانی فردا میشی معاون اول یا وزیر خارجه یا وزیر دفاع امریکا؛ ایران به هر دلیلی دشمنی داره با امریکا و همین امروز باید حمله نظامی بشه..طوری که کل زیرساخت هاش نابود بشه وگرنه ایران بمب می سازه و تهدید اصلی برای خود امریکا میشه
      شما میتونی چنین دستوری بدی؟ نمیدی
      این یعنی امریکا ول معطله

حالا شما که نژاد پرست نیستی
      فردا یکی متولد کابل یا هرات یا بغداد بشه معاون وزیر خارجه یا معاون اول ریاست جمهوری در ایران
      قبول داری؟
      والا صدای همتون درمیاد
      درست هم هست..کسی که متولد کابل یا بغداد هست هیچ حسی به ایران نداره، خیلی خیلی با شرافت باشه میگه مثلا از امکاناتی که ایران بهم داده ممنونم و تهش خیانت نکنه اما کسی نیست که جان و زندگی اش رو برای ایران و ایرانی بزاره

کسی باید سمت ارشد دولتی رو تصاحب کنه که وطن اصلی خودش رو کشور مقصد بدونه/ چون باید همه چیزش رو بزاره برای دفاع از کشور/بتونه جان خودش رو فدا کنه و هیچ چیزی جز اون کشور و مردم اون کشور براش مهم نباشه
      تازه من که نگفتم برای همیشه ... بر فرض مثال فرد مهاجر تا دو نسل نتونه پست ارشد دولتی بگیره اما میتونه مثلا در یک شرکت تکنولوژی مثل ماکروسافت یا اپل یا هر جای دیگه مدیر اون شرکت بشه

شما میگی قانون هست.. ما هم نمیگیم بی قانونی هست.. اما هر قانونی که لزوما نمیتونه درست باشه..اینجا هم حجاب اجباری قانونه.. پس خوبه و درسته؟
      به عنوان آخرین پست در این باب که تاپیک دوست عزیزمون از مسیر اصلی خارج نشه...عرض کنم:
      تقریبا با غالب فرمایشات شما بخصوص جناب b4city موافقم و اغلب فرمایشات درستی است. با این توضیح که:
      یادمان باشد که ما ملت ایران این سیستم و این وضعیت را داریم که داریم! و آنها یعنی آمریکاییها آن سیستم را درست کرده اند که کرده اند!!! حواسمان باشد که داریم به کی راهکار میدیم!
      خدایی اگر قرار باشد کسی به دیگری توصیه بدهد و اشکال کار برایش بگیرد ، ما هستیم که راه و چاه را به آمریکاییها نشان دهیم یا آنها به ما؟!!!
      واقعا تصور میفرمایید ما در جایگاهی هستیم که اشکالات دموکراسی رابگیریم!!! خوب دموکراسی بد است...جایگزین اش چیست؟

دقت بفرمایید که دموکراسی یک سیستم بی عیب و نقص نیست. شبیه علم است. علم چیزی است که در لحظه حال بهتر و کامل تر از آن بدست نیامده! دموکراسی وجه حکومت داری جهانبینی علمی است. بنابراین دموکراسی با همین مختصاتی که دارد بهترین چیزی است که فعلا میشود داشت!
      دموکراسی ماهیت اش خودپالایی دارد. یعنی خودش به مرور زمان خودش را اصلاح میکند. لذا همواره پویا هست. زنده است...جلو میرود....بهتر میشود. دموکراسی در درون خودش سال به سال...بهتر میشود. اصطلاحا دموکراسی یک روند صعودی است! گیرم که ریزموج های نزولی هم در آن باشد ولی خاصیت اش جوری است که روند بلندمدت صعودی و به سمت جلو است.
      این مهم است!

میفرمایید باید آمریکا سیستمی داشته باشد که مثلا افراد را افکارشان را بسنجند ببینند چقدر مثلا ملی گرایی دارند یا علاقه قلبی به آمریکا دارند یا فلان افکار را دارند بعد!!! فقط به افراد خاصی اجازه بدهند که انتخاب شود! نظر شما و دوست عزیزمان همین است دیگر؟ غیر این است؟
      خوب این سیستم پییشرفته را که ما داریم! شورای محترم نگهبان دقیقا کارش همین است! که بسنجد فقط افرادی بتوانند انتخاب شوند که فلان مشخصات را داشته باشند! یعنی ما در آمریکا باید یک شورای نگهبان ایجاد کنیم؟ نفرمایید که شورای نگهبان آمریکا فقط فلان موضوع و فلان موضوع را باید چک کند! همین که شما برای گروه خاصی یا افکار خاصی امتیاز خاصی را قائل شدید یعنی دموکراسی را برانداختید!
      این دغدغه ای که شما دارید را نمیشود از بیرون ازدموکراسی به آن حقنه کرد! خود دموکراسی وظیفه اشکال زدایی را دارد..خودش اینها را درست میکند. شما از بیرون بخواهید به نهاد دموکراسی دست بزنید یعنی از دموکراسی دور شدید...درست است که بظاهر دارید کارها را درست میکنید ولی در اصل دارید ریشه دموکراسی را میزنید. و این را آنها بهمراه بقیه اهالی کشورهای دموکراتیک بهتر از من و شما میدانند! پس ما به انها درس حکومت داری ندهیم! خودشان بلدند!

کامالا هریس و طباطبایی و همه بقیه منتخبین، انتخاب بایدن هستند. لذا انتخاب مردم هستند. شاید دوست عزیزمان از بایدن خوشش نیاید و یا از انتخابش که هریس بوده راضی نباشد! ولی مردم به این سیستم رای داده اند. ولو اینکه انتخاب غلطی باشند! مهم نیست. اولا در غالب قانون باید عمل کنند. باید! راه در رو ندارد! دوما اگر بهتر عمل نکنند خوب دوره بعد مردم به آنها رای نمیدهند تمام میشود میرود! دموکراسی اینطوری کار میکنه.

نهاد دموکراسی در درون خودش سیستم های نظارتی محکمی دارد. اینکه بگوییم فلانی اسلام گرا هست و بالا می اید و فلان میکند...خیر! نمیتواند! رسانه های قدرتمند و قانون آنجا هستند!

حرف آخر اینکه لطفا شما و سایر دوستان اجازه بدهید ما اول همین دموکراسی پر نقص را ولو به تقلید از آنها داشته باشیم و هر وقت به پای آمریکا و نروژ و دانمارک که همین سیستم پر غلط دموکراسی را دارند، رسیدیم!!بعدش به فکر جلو زدن از آنها بیفتیم!! بعدش ایشششالا یک سیستم بهتری را سرکار خواهیم اورد و از دانمارک و آلمان و فرانسه و انگلیس جلو میزنیم :D مگر اینکه بفرمایید سیستم حکومتی که ما داریم همین الانش هم خیلی جلوتر از آنهاست که در این صورت بنده حرفی ندارم!!
      فعلا بهتر است که درس بگیریم از آنها تا اینکه ما بهمراه برادران افغان و عربستان و سوریه و .... بخواهیم درس حکومت داری به اسکاندیناوی و آمریکا و اروپای غربی و ... بدهیم!!!!
      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/19, 20:37.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
          بزرگواران حاضر در تاپیک اگر لطف کنن بنده رو از گمراهی دربیارن که این دو مورد یعنی قضیه دیشب و برجام چه سودی برای آمریکا داشته؟
          یعنی اینکه شما ایران، متحد چین رو قوی کنی که در اصل سلطه چین در خاورمیانه بیشتر و قوی تر بشه و دردسری برای خودت(امریکا) بشه، چطور منافع آمریکا درنظر گرفته شده؟

یک میس آندرستندینگ! اینجا رخ داده. فکر کنم همین خطای محاسباتی را بازار ما هم کرد که امروز اینجوری دلار رو حراج کردند! چیزی نشده که!
          اتفاقی که افتاده دقیقا چی بوده مگه. چند ماه قبل دونالد ترامپ یک نامه نوشت به شورای امنیت و در اون خواستار این شد که از طریق مکانیزم ماشه، باید فلان تحریمهای سازمان ملل همچنان بر روی ایران باشد. این کل کاری بود که ترامپ کرد.
          نتیجه این کار ترامپ چی بود؟ بجز خود آمریکا و یک کشور کوچک آفریقایی دورافتاده! بقیه همه اعضای شورای امنیت به این درخواست ترامپ رای منفی دادند! دقت کنید لطفا به چیزی که رخ داده! یعنی علاوه به روسیه و چین...کل اروپایی ها و بقیه گفتن این درخواست غیرقانونی هست. جالبش این هست که با این اتفاق این طرف چنان تبلیغ و های و هویی راه انداختند که بیایید ببینید چطور آمریکا و ترامپ شکست خوردند و ضایع شدند! یعنی یک تبلیغات گسترده در نظام مقدس برای این دااستان صورت گرفت! فقط به حرفای روحانی در اون مقطع مراجعه کنید ببیند چه های و هویی راه انداختند!
          خوب اگر خاصیت دیگری هم این اقدام ترامپ داشت شما بفرمایید.
          خوب الان بایدن مگر چکار کرده؟ گفته اون نامه درخواست رو پس میگیریم. یعنی نامه ای که هیچ خاصیتی نداشت....راه به جایی نبرد اصلا!!! نامه ای که اروپا و همه دنیا قبولش نداشتند...
          شما باید به واقعیات توجه کنید. نه به مطلوب هایی که دارید.
          به نظر من هم کار بسیار درستی کرد بایدن.
          عملا داره بایدن اجماع جهانی درست میکنه بر علیه ایران. تمام کارهایی که ترامپ کرد و باعث شد آمریکا اتحادش با اروپا و متحدان مننطقه ای اش ضعیف بشه را بایدن داره برمیگردانه. این کجاش غلطه؟ از دید منافع امریکا چه کاری درسته؟ اینکه بایدن کاری بکنه که بهمراه اروپا و بقیه متحدانش کارها رو جلو ببره...یا اینکه مثل ترامپ یک تنه کارهایی بکنه که همه مخالف اش هستند؟
          ترامپ خودش ضایعه ای بود برای دموکراسی امریکا! در دنیا هم بجز طرفداران تئوری های مضحک توطئه طرفدار دیگه ای نداره. در همون آمریکاش هم طرفداراش رو دیدین دیگه..قشر کم سواد و نژاد پرست و اینها طرفدار این عزیز دل بودند..حالا نه همه شون..ولی غالب طرفداراش اینا بودند. که شکست خوردند. علت اینکه ترامپ رای بالایی داشت مثل احمدی نژاد خودمون پوپولیست بود. حرفای تودل برو بی معنی میزد برای عوام! که شکست خورد . درانتخابات اخیر دموکراتها برنده نشدند! دموکراسی بر پوپولیسم برنده شد...
          من و شما که بهتر از سنا و مجلس نمایندگان و بقیه که دوبار استیضاحش کردند نمیدانیم! البته جمهوری خواهان هم آدم های بزرگی داشتند و دارند. ولی دموکراتها طبقه لیبرال و تحصیل کرده هستند. اهل سیاست و فکر و تدبیر هستند. به این حرفهای مضحک که جو خواب آلو و این شر و ور ها گوش نکنید!
          آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/19, 21:07.
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• مجتبی مصلحMTM
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 1656

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

یک میس آندرستندینگ! اینجا رخ داده. فکر کنم همین خطای محاسباتی را بازار ما هم کرد که امروز اینجوری دلار رو حراج کردند! چیزی نشده که!
            اتفاقی که افتاده دقیقا چی بوده مگه. چند ماه قبل دونالد ترامپ یک نامه نوشت به شورای امنیت و در اون خواستار این شد که از طریق مکانیزم ماشه، باید فلان تحریمهای سازمان ملل همچنان بر روی ایران باشد. این کل کاری بود که ترامپ کرد.
            نتیجه این کار ترامپ چی بود؟ بجز خود آمریکا و یک کشور کوچک آفریقایی دورافتاده! بقیه همه اعضای شورای امنیت به این درخواست ترامپ رای منفی دادند! دقت کنید لطفا به چیزی که رخ داده! یعنی علاوه به روسیه و چین...کل اروپایی ها و بقیه گفتن این درخواست غیرقانونی هست. جالبش این هست که با این اتفاق این طرف چنان تبلیغ و های و هویی راه انداختند که بیایید ببینید چطور آمریکا و ترامپ شکست خوردند و ضایع شدند! یعنی یک تبلیغات گسترده در نظام مقدس برای این دااستان صورت گرفت! فقط به حرفای روحانی در اون مقطع مراجعه کنید ببیند چه های و هویی راه انداختند!
            خوب اگر خاصیت دیگری هم این اقدام ترامپ داشت شما بفرمایید.
            خوب الان بایدن مگر چکار کرده؟ گفته اون نامه درخواست رو پس میگیریم. یعنی نامه ای که هیچ خاصیتی نداشت....راه به جایی نبرد اصلا!!! نامه ای که اروپا و همه دنیا قبولش نداشتند...
            شما باید به واقعیات توجه کنید. نه به مطلوب هایی که دارید.
            به نظر من هم کار بسیار درستی کرد بایدن.
            عملا داره بایدن اجماع جهانی درست میکنه بر علیه ایران. تمام کارهایی که ترامپ کرد و باعث شد آمریکا اتحادش با اروپا و متحدان مننطقه ای اش ضعیف بشه را بایدن داره برمیگردانه. این کجاش غلطه؟ از دید منافع امریکا چه کاری درسته؟ اینکه بایدن کاری بکنه که بهمراه اروپا و بقیه متحدانش کارها رو جلو ببره...یا اینکه مثل ترامپ یک تنه کارهایی بکنه که همه مخالف اش هستند؟
            ترامپ خودش ضایعه ای بود برای دموکراسی امریکا! در دنیا هم بجز طرفداران تئوری های مضحک توطئه طرفدار دیگه ای نداره. در همون آمریکاش هم طرفداراش رو دیدین دیگه..قشر کم سواد و نژاد پرست و اینها طرفدار این عزیز دل بودند..حالا نه همه شون..ولی غالب طرفداراش اینا بودند. که شکست خوردند. علت اینکه ترامپ رای بالایی داشت مثل احمدی نژاد خودمون پوپولیست بود. حرفای تودل برو بی معنی میزد برای عوام! که شکست خورد . درانتخابات اخیر دموکراتها برنده نشدند! دموکراسی بر پوپولیسم برنده شد...
            من و شما که بهتر از سنا و مجلس نمایندگان و بقیه که دوبار استیضاحش کردند نمیدانیم! البته جمهوری خواهان هم آدم های بزرگی داشتند و دارند. ولی دموکراتها طبقه لیبرال و تحصیل کرده هستند. اهل سیاست و فکر و تدبیر هستند. به این حرفهای مضحک که جو خواب آلو و این شر و ور ها گوش نکنید!
            هرجاحرف تحصیل کرده هنرمندان جامعه به گوش میرسد جای تا1400باروحانی درگوشها شنیده خواهدشد
            بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط مجتبی مصلحMTM پست شده است View Post
              هرجاحرف تحصیل کرده هنرمندان جامعه به گوش میرسد جای تا1400باروحانی درگوشها شنیده خواهدشد

خوب اولا که از نظر اکثر اون تحصیل کرده ها سگ زرد برادر شغاله! حالا اگر عده ای از اینها از سر ناچاری فکر کردند شاید روحانی کاری بتونه بکنه یک نظری دادند ، همه اون هنرمندا و تحصیل کردگان هم که الان میگن بابا غلط کردیم! اون زیبا کلام بیچاره داره داد میزنه که دیگه شرکت در انتخابات بی فایده است.
              ولی این حرف رو شما نباید جوری بزنید که انگار اگر این هشت سال دیگری میشد الان دیگه مشکل نداشتیم! اشکال اینجاست که شما دارید با اون موتورسوارانی که 22 بهمن امسال با پوزخند خاصی! شعار مرگ بر روحانی میدادن و پرچم حسن نصر الله حمل میکردند ، هم زبانی و همدلی میکنید!! انگار روحانی مسبب همه بدبختی هاست! این یکی اگر نبود یا نباشه دیگه ما بااقتصاد مقاومتی مثل جت از عالم و آدم جلو میزنیم! انگار که قبل روحانی ایران بهشتی بوده! که این یکی فقط کار رو خراب کرده!
              بابا جان خانه از پای بست...

شاید هم حق با شماست و همش و فقط و فقط! همه چیز تقصیر این دولت هست! اگر اینجوریه ، اینجوری که بوش میاد! ایشالا 1400 یک سعید جلیلی...قالیبافی..خلاصه یک رئیس جمهور انقلابی انتخاب میشه! تا با همراهی مجلس انقلابی که انتخاب شده! مشکلات مملکت سرتاپا حل میشه ایشششالا!!!
              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/02/19, 23:58.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

بیزحمت بحث های متفرقه رو در تاپیک جو بازار انجام بدید. باتشکر

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3147

...

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

فقط دارم به حماقت فروشنده ها نگاه میکنم با خودم میگم چقدر آدم باید احمق باشه سهامش رو به قیمت مفت بفروشه بعدا بیاد حسرتش رو بخوره. پولشم دو حالت داره یا میزارن بانک یا از این سهم به اون سهم میشن فکر میکنن تو بقیه سهما براشون ر...ن /:.yead.:/
                    وارن بافت میگه بورس منتظره تا به شما خدمت کنه.

جالبه توی گروه های تلگرام بعضی نقل قول های اشتباه رو به وارن بافت نسبت میدن یا از نقل قولش برداشت اشتباه میکنن و سیگنال خرید غلط میدن. اینا اکثرا افراد جدید الورود هستن که تا خرخره هم تو ضررن. بابا 2 سال تو بازار باش بعد برو بالا منبر

اگه این فروشنده های اوسکول نبودن من کجا میتونستم غدیر 140-150 تومنی بخرم 2000 تومن بفروشم. خدا پدرشون رو بیامرزه ماهارو پولدار میکنن.

بازار در نهایت راه خودش رو میره. اگه انتخاب درستی کرده باشید بالاخره سهم به ارزش واقعیش میرسه. صبر ما هم زیاده. به کم هم قانع نیستم که تو بانک بزارم

نظر

• kh25
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 694

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                      فقط دارم به حماقت فروشنده ها نگاه میکنم با خودم میگم چقدر آدم باید احمق باشه سهامش رو به قیمت مفت بفروشه بعدا بیاد حسرتش رو بخوره. پولشم دو حالت داره یا میزارن بانک یا از این سهم به اون سهم میشن فکر میکنن تو بقیه سهما براشون ر...ن /:.yead.:/
                      وارن بافت میگه بورس منتظره تا به شما خدمت کنه.

جالبه توی گروه های تلگرام بعضی نقل قول های اشتباه رو به وارن بافت نسبت میدن یا از نقل قولش برداشت اشتباه میکنن و سیگنال خرید غلط میدن. اینا اکثرا افراد جدید الورود هستن که تا خرخره هم تو ضررن. بابا 2 سال تو بازار باش بعد برو بالا منبر

اگه این فروشنده های اوسکول نبودن من کجا میتونستم غدیر 140-150 تومنی بخرم 2000 تومن بفروشم. خدا پدرشون رو بیامرزه ماهارو پولدار میکنن.

بازار در نهایت راه خودش رو میره. اگه انتخاب درستی کرده باشید بالاخره سهم به ارزش واقعیش میرسه. صبر ما هم زیاده. به کم هم قانع نیستم که تو بانک بزارم
                      نجیمی جون به خودتون نگاه نکنید ممکنه سودها رو از دست بدید قدیمی بازار هستید

ولی اون تازه وارد هر روز سرمایش اب میره میگه بزارم بانک لا اقل کم نمیشه

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                        نجیمی جون به خودتون نگاه نکنید ممکنه سودها رو از دست بدید قدیمی بازار هستید

ولی اون تازه وارد هر روز سرمایش اب میره میگه بزارم بانک لا اقل کم نمیشه
                        من که سودی از دست نمیدم. سهام من سره جاشه فقط قیمت تابلوش عوض میشه. سرمایه وقتی آب میشه که بری سهمی بخری که بالاتر از ارزشش خریده باشیو سهمی مثل شپدیس 9250 تومنه با 2000 تومن سود میشه پی به ای 4.5 در حالیکه پی به ای تاریخی بازار روی 7 بوده همیشه.
                        اصلا نباید انتظار داشت که بازار رفتار عقلانی داشته باشه. ممکنه وضع شرکت خیلی خوب باشه ولی وضع معاملات بد باشه و بالعکس.

نظر

• Ali47
                          عضو عادی
                          • Sep 2020
                          • 157

بازار بااین حجم وارزش معاملات تکلیفش پر واضح روشنه
                          بزارین بیاد پایینتر بیشتر بخریم
                          البته سود شپدیس برای امسال ۲۰۰۰ تومن هست ولی دلیلی نداره سال مالی بعد هم همین باشه
                          دولت هم دیگه به بازار احتیاجی نداره

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

بله سود سال بعدش ۲۰۰۰ تومن نیست بیشتره ...

نظر

• رحیم استرلینگ
                              عضو عادی
                              • Sep 2020
                              • 96

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                              بله سود سال بعدش ۲۰۰۰ تومن نیست بیشتره ...
                              فعلا یه عده تو این توهم هستن که دلار میشه 15 یا کمتر
                              ===
                              قرارداد ماه مارس فوب خلیج فارس 358.5دلار

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

زمان نشون میده ... سال ۹۲ با ۱۰۰ میلیون اومدم تا الانم آورده ام حدود شاید ۴۰۰ میلیون بوده بعد این همه ضرر و زیان سال بعد ۲ میلیارد سود مجمع میگیرم. صلاح مملکت خویش خسروان دانند... هر کی هر کاری دوس داره بکنه. من فقط میدونم اگه کاری که همه میکنن بکنید بازدهیتون مثل همه میشه.

نظر

در حال کار...
                                X