نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sundaaay
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 742

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
    هدف وسیله رو توجیه می کنه... تنها تزی که همه ی این شرایطو ترجمه میکننه همون جمله است.
    سالهاست اینو بکار میبرند رفقا و سالهاست که شیب به ته دره رفتنو با این تز دارند زیادو زیاد تر میکنند...

الان کمتر کسی هست که به جناح سواره بدو بیراه نگه درسته؟
    جناح پیاده هم نقش ناجی و سوپرمن ...

تو خود حدیث مفصل بخوان...

با احترام به شما، اشتباه میکنید
    درسته مردم به شعبه فعلی در نظام فحش میدن و ناراضی هستن اما معنیش رضایت از اون شعبه نیست.. اگر راضی باشن باید برن پای صندوق رای
    اما مثل اسفند 98 میبینیم که فقط اون قشر ثابت از خودشون میرن رای میدن...

نظر

• CHESTER.2020
      عضو فعال
      • Apr 2020
      • 1255

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
      با احترام به شما، اشتباه میکنید
      درسته مردم به شعبه فعلی در نظام فحش میدن و ناراضی هستن اما معنیش رضایت از اون شعبه نیست.. اگر راضی باشن باید برن پای صندوق رای
      اما مثل اسفند 98 میبینیم که فقط اون قشر ثابت از خودشون میرن رای میدن...
      بزرگوار صحبت از جناح پیاده نیست هدف از بین بردن پایگاه جناح سوار بود که با ایجاد بی اعتمادی و هزار مورد دیگر انجام شد و خود جناح سوار هم با بی فکری تمام بازیو برای سالهای متوالی باخت... رضایت از جناح پیاده اصلا موضوعیتی برای آنها ندارد...(لا اقل در این برهه که میدانند مشارکتی وجود نداره) ولی تخریب سنگین خاکریز حریف چرا.
      دوستان توجه دارید که منظور از جناح پیاده اصلا راستی ها نیستند/:.coolsmiley02:./
      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

ایران و ترکیه تنش هاشون داره زیاد میشه . اول سره سوریه بعد آذربایجان بعد هم عراق. به نظر میاد باید در مورد سرمایه گذاری در ترکیه محتاط بود. ایران و عربستان با هم درگیر شدن یدفه ترکیه این وسط شاخ شد. بدبختی تو دور زدن تحریم ها هم به ایران کمک میکنه و ایران دستش بسته هست

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

https://www.tahlilbazaar.com/news/70434/%D8%AA%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%DA%A9%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D9%88%D8%A8-%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%82-%D8%A8%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%86%D9%88%D8%A8-%D9%86%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF%D B%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C

مطالب قرمزش مهمه

همون حرف منو ميزنه. بعدا اين سودها تورم رو تشديد ميكنه. عين كاري كه روحاني دور اول كرد.

نظر

• sundaaay
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 742

همتی ۵۰ درصد بیشتر از سیف پول تورم‌زا چاپ کرد

به گزارش «نود اقتصادی»، بانک مرکزی در دوره ریاست همتی از ابتدای مرداد ۱۳۹۷ تا پایان آذر ۱۳۹۹ بیش از ۱۸۷ هزار میلیارد تومان پایه پولی را اضافه کرده است.این در حالی است که در دوره حدودا ۵ ساله سیف از ابتدای دولت یازدهم تا مرداد ۱۳۹۷ بیش از ۱۲۴ هزار میلیارد تومان بر پایه پولی افزوده شده بود. تقریبا در دوره همتی ۵۰ درصد بیشتر از دوره سیف پول تورم‌زا در اقتصاد کشور چاپ شده است.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

ای فروشندگان سهام منفی 80% چه نشسته اید که هیچ چیزی ارزون نشده که هیچ، گرونتر هم شده

واکسن ابرتورم بازار مسکن

امروز بیشترین تقاضا توی فرابورس مربوط به اوراق بود. توی بورس هم تقاضا برای اوراق زیاد بود ولی یخورده کمتر از فرابورس
              ترامپ از الان داره آماده میشه برای انتخابات بعدی. سن بایدن هم که زیاده بعیده نوبت بعدی کاندید بشه
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/01, 09:59.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

اون اقتصاد دان هایی که برج 5 نامه نوشتن بورس حباب داره الان نمیخوان نامه بنویسن بورس حباب نداره. نمیخواید بگید پی به ای خونه به 50 رسیده ولی الان بورس پر از سهم پی به ای 5 هست. بازار ما دستوری منفیه تا وقتی که همتی و واعظی و دژپسند و ... نخوان بالا نمیره. سال 92 هم روحانی همینکارو کرد مردم رو تشویق کرد بیان بورس بعد بازارو ول کرد. سود اوراق رو بالا برد دلار رو ثابت نگهداشت یک نقدینگی وحشتناک درست کرد پشت بندش هم تورم. برای همین من برج 4 و 5 خیلی اخطار میدادم بازار خطرناک هست. چون تجریه 92 رو داشتم ولی توی تالار بورس چند نفر داشتن منو مسخره میکردن من بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم غدیر فروختم ! الان وضعیت دقیقا مثل 92 هست و این سیکل مجدد داره تکرار میشه. سهم های زیادی یادمه حقوقی ها سرکوب میکردن و تو قیمتهای حداقلی اجازه رشد نمیدادن ولی الان اون حقوقی ها رو پرت کردن بیرون و سهم ها رشدهای آنچنانی کرده. مثل بانک صنعت و معدن توی کپارس که پدره سهم رو دراورده بود. من نمیگم کف بازار اینجاست ولی میگم بعضی سهم ها خیلی با کف فاصله ندارن. مردم سهمشون رو با گریه و التماس میفروشن یک مدت هم فکر میکنن زرنگی کردن ولی بعد چند سال می بینن چه اشتباهی کردن. بورس همیشه همین بوده. افرادی مثل من هیچ وقت دنبال سود 20 درصدی نیستیم ما اینجا اومدیم که سودهای زیاد ببریم و بردیم ...
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/01, 10:45.

نظر

• محقق 4
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 72

اینده برجام:
                  امریکایی ها خیلی بهتر و دقیقتر از اوضاع ایران و ایرانی با خبر هستند انها در یافتند که:
                  1)تحریم های ترامپ چه اثرات هدفمندی بر اقتصاد ایران گذاشته و از ان شادمانند و این راه را ادامه میدهند.
                  2)پولهای ازاد شده برجام کجا خرج شد و چقدر در داخل ایران هزینه شد.
                  3) و مطالب دیگری که نمیشه عنوان کرد
                  و لذا ارام و بی سرو صدا تحریم ها را حفظ میکنند تا نا امیدی و نا رضایتی مردم را تشدید کنند و انتخابات کم فروغ و کم رونق با مشارکت حداقلی انجام شود و از انجا ببعد طرح جدید و سیاست جدیدی را پیاده میکنند.
                  اراد سازی منابع ایران قطره چکانی و تدریجا خواهد بود تا نان بخور و نمیری مهیا شود.
                  تورم بطور فزاینده ای ماندگار خواهد بود

نظر

• Ali47
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 157

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    اون اقتصاد دان هایی که برج 5 نامه نوشتن بورس حباب داره الان نمیخوان نامه بنویسن بورس حباب نداره. نمیخواید بگید پی به ای خونه به 50 رسیده ولی الان بورس پر از سهم پی به ای 5 هست. بازار ما دستوری منفیه تا وقتی که همتی و واعظی و دژپسند و ... نخوان بالا نمیره. سال 92 هم روحانی همینکارو کرد مردم رو تشویق کرد بیان بورس بعد بازارو ول کرد. سود اوراق رو بالا برد دلار رو ثابت نگهداشت یک نقدینگی وحشتناک درست کرد پشت بندش هم تورم. برای همین من برج 4 و 5 خیلی اخطار میدادم بازار خطرناک هست. چون تجریه 92 رو داشتم ولی توی تالار بورس چند نفر داشتن منو مسخره میکردن من بزرگترین اشتباه زندگیم رو کردم غدیر فروختم ! الان وضعیت دقیقا مثل 92 هست و این سیکل مجدد داره تکرار میشه. سهم های زیادی یادمه حقوقی ها سرکوب میکردن و تو قیمتهای حداقلی اجازه رشد نمیدادن ولی الان اون حقوقی ها رو پرت کردن بیرون و سهم ها رشدهای آنچنانی کرده. مثل بانک صنعت و معدن توی کپارس که پدره سهم رو دراورده بود. من نمیگم کف بازار اینجاست ولی میگم بعضی سهم ها خیلی با کف فاصله ندارن. مردم سهمشون رو با گریه و التماس میفروشن یک مدت هم فکر میکنن زرنگی کردن ولی بعد چند سال می بینن چه اشتباهی کردن. بورس همیشه همین بوده. افرادی مثل من هیچ وقت دنبال سود 20 درصدی نیستیم ما اینجا اومدیم که سودهای زیاد ببریم و بردیم ...
                    نجیمی جان مگه غدیر را چن فروختید
                    وبرای چی اشتباه
                    منم غدیر را تو سقف نفروختم ولی ده ماه پیش که من فروختم قیمتش از الان بیشتر بود

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

حمله مجدد اسرائیل به مواضع رژیم ایران در سوریه: پایگاەھای سپاە قدس در دمشق با خاک یکسان شدند

بنا بر گزارشهای منتشر شده ساعاتی پیش ھواپیماھای اسرائیل پایگاەھای سپاە قدس در دمشق پایتخت سوریە ھدف قرار دادند.

این حملات در پاسخ بە بمبگذاری جمھوری اسلامی در کشتی اسرائیلی در بندر عمان بودە است.

خبرگزاری دولتی سوریە این خبر را تایید کردە است

تکمیلی - حمله سنگین و درهم کوبنده، امشب اسرائیل به مرکز فرماندهی سپاه قدس در منطقه سیده زینب بود

ساعاتی قبل اسرائیل در انتقام حمله به کشتی اسرائیلی، پایگاه اصلی سپاه قدس در سیده زینب دمشق را هدف قرار داد و تعداد قابل توجهی از افسران سپاه را به هلاکت رساند.

پس از این حمله شدید حزب الله لبنان و شبه نظامیان وابسته به جمهوری اسلامی منطقه سیده زینب را محاصره کرده و برای جلوگیری از انتشار خبر تلفات سنگین انسانی، رفت و آمد در این منطقه را به طور کلی ممنوع کردند.

منطقه سیده زینب جایی است که مرکز فرماندهی سپاه قدس محسوب می‌شود و به دلیل امنیت مذهبی آن گمان نمی رفت که اسرائیل به آن حمله کند.

منابع اسرائیلی اعلام کردند حمله امشب پاسخ حمله به کشتی اسرائیل بود

یک منبع نظامی به شبکه تلویزیونی کان اسرائیل گفت: «حمله هوایی شامگاه یک‌شنبه به اهدافی در حومه دمشق، نیروهای تحت حمایت ایران در سوریه را هدف قرار داده است و تلافی حمله پنج‌شنبه گذشته به یک کشتی اسرائیلی در دریای عمان است.»
                      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

کاخ سفید: آمریکا از امتناع رژیم ایران از مذاکره با اتحادیه اروپا و ایالات متحده ناامید شده است

به گزارش رویترز کاخ‌سفید اعلام کرد: آمریکا از امتناع رژیم ایران از مذاکره با اتحادیه اروپا و ایالات متحده در رابطه با توافق هسته‌یی ناامید شده است، اما هم‌چنان آماده مذاکره در فرایند دیپلماسی معنادار است.

خبرگزاری رویترز نوشت: روز یکشنبه ۱۰اسفند کاخ‌سفید گفت آمریکا از این موضوع که رژیم ایران شرکت در یک جلسه غیررسمی برای بحث در مورد احیای توافق هسته‌یی ۲۰۱۵ این کشور با قدرتهای بزرگ را رد کرده است، ناامید شده است. اما آماده است تا در دیپلماسی مهم درباره این موضوع شرکت کند.

سخنگوی کاخ‌سفید گفت: در حالی که ما از پاسخ ایران ناامید شده‌ایم، اما هم‌چنان آماده همکاری مجدد در دیپلماسی هدفمند برای دستیابی به بازگشت دوطرفه به پیروی از تعهدات برجام هستیم
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

در اصل توسط Ali47 پست شده است View Post
                          نجیمی جان مگه غدیر را چن فروختید
                          وبرای چی اشتباه
                          منم غدیر را تو سقف نفروختم ولی ده ماه پیش که من فروختم قیمتش از الان بیشتر بود
                          غدیرو میانگین 1800 فروختم حدودی میگم . وقتی بالای 2000 تومن داشتم میفروختم یک عده اوسکول دوزاری شروع کرده بودن به مسخره بازی چون سهم هر روز بالاتر میرفت احمقها فکر میکردن باید صبر کنم توی قله بفروشم. از این کودن ها زیادن. یادمه عکس نوشته هاشون رو توی همینجا گذاشتم.
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/01, 12:12.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

داشتم صورت مالی اپال رو نگاه میکردم چشمم خورد به سوادکوهی اسمش آشنا اومد یادم افتاد 20 سال پیش برای استخدام رفتم و ایشون میخواست منو دست به سر کنه گفت توی هر دقیقه چند تا حرف تایپ میکنی. حالا من برای منشی گری نرفته بودم ! البته ایشون موفق شد منو رد کنه و من هم جای بهتری رفتم. مرتیکه زاغول . برای پیشرفت در ایران باید خایه مالی رو خوب بلند باشی. من هیچ وقت خایه مالی نکردم برای همین رشد نکردم. اگه آدم قراره خایه کسی رو بماله لااقل اون آدم اینقدر بزرگ باشه که ارزشش رو داشته باشه. اتفاقا من افرادی که خیلی فکر میکنن خری شدن رو به تخمم حساب نمیکنم. روزی رسون یکی دیگست این آدما هیچی نیستن

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/01, 12:08.

نظر

• CHESTER.2020
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 1255

داشتم صورت مالی اپال رو نگاه میکردم چشمم خورد به سوادکوهی اسمش آشنا اومد یادم افتاد 20 سال پیش برای استخدام رفتم و ایشون میخواست منو دست به سر کنه گفت توی هر دقیقه چند تا حرف تایپ میکنی. حالا من برای منشی گری نرفته بودم ! البته ایشون موفق شد منو رد کنه و من هم جای بهتری رفتم. مرتیکه زاغول . برای پیشرفت در ایران باید خایه مالی رو خوب بلند باشی. من هیچ وقت خایه مالی نکردم برای همین رشد نکردم. اگه آدم قراره خایه کسی رو بماله لااقل اون آدم اینقدر بزرگ باشه که ارزشش رو داشته باشه. اتفاقا من افرادی که خیلی فکر میکنن خری شدن رو به تخمم حساب نمیکنم.
                              اصل داستان که نسخه مملکت پیچیده شد در اون یه جمله خلاصه میشه.
                              امثال ماها چون کار بلدیم و اون داستانو بلد نیستیم و توو دیفالت ذهنموون نیست که از راه خ مالی بجایی برسیم بقول اون هرزه ی تلویزیونی ول میکیم از ایران میریم! بماند برای این جمعیت کاسه لیس.

بعد از ده سال کار درصنعت هواپیمایی که تاپ تک هست توو این مملکت بعد از صنعت نفت استراتژیک ترین صنعت هست ول کردیمو رفتیم جایی که به کاسه لیسی احتیاجی نباشه... امثال ماها خیلی زیادند....
                              روزی خوبه خدا بده این ح زاده ها خر کین...
                              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3753

فروش غدیر امسال اشتباه بوده جناب نجیمی ؟؟؟یعنی غدیر رو ارزنده تر میدونید ؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X