کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اصل داستان که نسخه مملکت پیچیده شد در اون یه جمله خلاصه میشه.
امثال ماها چون کار بلدیم و اون داستانو بلد نیستیم و توو دیفالت ذهنموون نیست که از راه خ مالی بجایی برسیم بقول اون هرزه ی تلویزیونی ول میکیم از ایران میریم! بماند برای این جمعیت کاسه لیس.
بعد از ده سال کار درصنعت هواپیمایی که تاپ تک هست توو این مملکت بعد از صنعت نفت استراتژیک ترین صنعت هست ول کردیمو رفتیم جایی که به کاسه لیسی احتیاجی نباشه... امثال ماها خیلی زیادند....
روزی خوبه خدا بده این ح زاده ها خر کین...
سلام دوست عزیز
مگه به یه کارمندچقدرحقوق میدن که نشه بیشترازاونو توبازارهای مالی مختلف (بورس بیتکوین فارکس)کسب کرد؟
مگه به یه کارمندچقدرحقوق میدن که نشه بیشترازاونو توبازارهای مالی مختلف (بورس بیتکوین فارکس)کسب کرد؟
صحبت سر حقوق نبود قطعا میشه بیشتر به دست آورد صحبت سر این بود که شما با یه ایدئولوژی واسه پیشرفت مملکتت میری جلو( بهترین سالهای زندگیتو کارایی میکنی که نود درصد هم سنو سالات نمیکنند و چون ظرفیت فکر و هوشت بهتره میگی ازش استفاده کنی واسه همین خاک ...) بعد میبینی ایدئولوژی سیستم 180 درجه بر خلاف پیشرفته مملکتته ول میکنی میری جای دیگرو آباد میکنی.. اینقدر این چرخه تکرار میشه که حال و روزمون میشه این وگرنه کارمند اصلا دیفالت ذهنش پیشرفت نیست اومده سر ماه حقوقو بگیره و بره... اونی هم که باهوشه خیلی راحت پولشم در میاره اما همه واسه پول نرفتند تخصص بگیرند. چهار نفرم اعتقاد داشتند اینجارو باید ساخت تا حیاط همسایرو... اون 4 نفرم فهمیدند که سلطان که نخواد هیچی رو نباید ساخت...
شما هرچی تخصصت بیشتر میشه تعهدتم بیشتر میشه ولی سیستم خ مال پرور این چیزارو نمیخواد شما بیسواد باش و بمل نامبر وان ایرانی...
حرف زیاده اما مباحث این تاپیک به بیراهه میره.
ارادت.
من يك دوستي دارم ميگه من قبلا راننده حسن كليد بودم و روايت دوم رو تائيد ميكنه. بعد هم ميگه اين بشر هيچ وفت اصلا به من نگاه هم نكرد و هميشه اخماش تو هم بود بر عكس چيزي كه نشون ميدن . ميگفت پسرش عاشق دختر آيت اله شهيدي بود و حسن مخالف بود. خلاصه طرف عاقبت پسرش اين شده شماها چه توقعي داريد ازش . يا مثلا محسن رضايي يك نمونه ديگش بود. توي خيابون ولنجك داخل ماشين بوده كه اينكارو ميكنه
درود جناب نجیمی
امروز لایو هلالات و حمید کوشکی رو نگاه میکردم، صحبت این شد که منابع خارجی اطلاعاتشون از مثلاً زاگرس یا شپدیس بیشتر از خیلی از افراد داخل شرکت یا تحلیلگران داخل هست، چند تا مثال هم آوردند. یه جا هم خیلی گذری گفتند توی یکی از این مجلات معتبر گفتند شپدیس قرارداد اوره ۳۰۰ دلاری برای فروردین بسته در حالی که شرکت هنوز چیزی اعلام نکرده.
فعلا در حد شایعه مطرح شده گویا.
گفتم مربوط به شپدیس هستش اینجا عنوان کنم. البته اگر درست فهمیده باشم.
درود جناب نجیمی
امروز لایو هلالات و حمید کوشکی رو نگاه میکردم، صحبت این شد که منابع خارجی اطلاعاتشون از مثلاً زاگرس یا شپدیس بیشتر از خیلی از افراد داخل شرکت یا تحلیلگران داخل هست، چند تا مثال هم آوردند. یه جا هم خیلی گذری گفتند توی یکی از این مجلات معتبر گفتند شپدیس قرارداد اوره ۳۰۰ دلاری برای فروردین بسته در حالی که شرکت هنوز چیزی اعلام نکرده.
فعلا در حد شایعه مطرح شده گویا.
گفتم مربوط به شپدیس هستش اینجا عنوان کنم. البته اگر درست فهمیده باشم.
بله خبرشو شنيده بودم بازم مرسي كه گفتي. براي همين برج 11 توليد خوب بوده ولي فروش كم بوده. بالاخره اوره اي كه 370 دلار بوده رو 220 دلار فروختن واقعا مفت فروشي تا كجا 40 درصد زير قيمت بازار !
---
من الان دارم حرص ميخورم چرا برج 5 كه نصف پورتفو رو نقد كردم نرفتم يك محله پايين تر از نياوران خونه بخرم . حماقت محض كردم.
غدیرو میانگین 1800 فروختم حدودی میگم . وقتی بالای 2000 تومن داشتم میفروختم یک عده اوسکول دوزاری شروع کرده بودن به مسخره بازی چون سهم هر روز بالاتر میرفت احمقها فکر میکردن باید صبر کنم توی قله بفروشم. از این کودن ها زیادن. یادمه عکس نوشته هاشون رو توی همینجا گذاشتم.
اگه تعداد خیلی بالا باشه
بعضیها در چنین مواقعی صف خرید رو عرضه میکنند
ولی به نظر من هم در روند صعودی فروش پلکانی بهتره
چون در عرضه صف ، آدم نمیدونه بعدش چی میشه
ولی در پلکانی اگه چند روز اتفاق خاصی بیفته
میتونه متناسب با شرایط، فروش رو ادامه بده یا متوقف کنه
(یا حتی برگرده)
یادمه یه بار فقط چند تا اوردر 100 هزار تایی زدم ،ستون تقاضا کلاً خالی شد :D
زنگ زدند گفتند، ناظر گیر داده که بد جور رنج میکشی /:.yead.:/
من قصد نداشتم رنج بکشم که پایینتر بخرم،
میخواستم کلاً خالی کنم و برم پی کارم
در مورد استراتژی
معمولاً به جای لغت « پایبندی » به استراتژی
از لغت « وفاداری » به استراتژی استفاده میشه
یعنی کسی که به استراتژی خودش پایبند نباشه
دقیقاً مثل اینه که خیانت کرده باشه
و سزای خیانت معمولاً اشد مجازاته .
یادم یه بار حق تقدم خریدم که فرداش چند درصد نوسان بگیرم
فردا دیدم سهم اصلی صف خریده ، گفتم بزار چند روز دیگه بمونه ،
همون روز ، آخر وقت ، حقش صف فروش شد.
وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است...
سرزمينی كه متفكرانش بيكار باشند و بیسوادانشان شاغل مشاورانش بيمار باشند و وكلايش ساكت جوانانش دل مرده باشند و سالخوردگانش بلند پرواز مردانش لحن زنانه داشته باشند و زنانش ژست مردانه اغنيايش دزدی كنند و فقرايش كارگری با حقوق بخور و نمیر صادراتش فيلسوف باشد و وارداتش مواد مخدر قبرهايش خريده شوند و مغزهايش فروخته گورستان تاريخ است ...
قانون جدید بورس در مورد اغوا کردن و اوردر گذاری به نظر من احمقانه هست. هر جور دستکاری در بازار خوب نیست. ناظر باید شخصا تشخیص بده چه اوردی اغوا کننده هست یعنی میل و تشخیص خودش رو دخالت بده. ناظر هم یک فرد عادی مثل من و شماست که بارها هم نفع شخصی رو در باز و بسته کردن نمادها دیده ایم. اگه واقعا میخواید معاملات دستکاری نشه کلا اوردرها قابل نمایش نباشن و هر کسی درخواست رو بزاره و در یک ساعت خاص معاملات انجام بشه ولی بهترین کار ممکن برای بورس ما اینه که ببینیم بزرگترین بورس جهان که امریکاست داره چیکار میکنه ما هم همون کار رو انجام بدیم.
مسئولین مملکت ما عقل کل هستند و میخوان چرخ رو از نو اختراع کنن. برید ببینید کشورهای مترقی جهان دارن چیکار میکنن شما احمق ها هم همون کار رو بکنید و لازم نیست هر روز از خودتون قانون در بیارید و نو آوری کنید. کشور به رو به زمان قاجاریه بردن
وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است...
سرزمينی كه متفكرانش بيكار باشند و بیسوادانشان شاغل مشاورانش بيمار باشند و وكلايش ساكت جوانانش دل مرده باشند و سالخوردگانش بلند پرواز مردانش لحن زنانه داشته باشند و زنانش ژست مردانه اغنيايش دزدی كنند و فقرايش كارگری با حقوق بخور و نمیر صادراتش فيلسوف باشد و وارداتش مواد مخدر قبرهايش خريده شوند و مغزهايش فروخته گورستان تاريخ است ...
قانون جدید بورس در مورد اغوا کردن و اوردر گذاری به نظر من احمقانه هست. هر جور دستکاری در بازار خوب نیست. ناظر باید شخصا تشخیص بده چه اوردی اغوا کننده هست یعنی میل و تشخیص خودش رو دخالت بده. ناظر هم یک فرد عادی مثل من و شماست که بارها هم نفع شخصی رو در باز و بسته کردن نمادها دیده ایم. اگه واقعا میخواید معاملات دستکاری نشه کلا اوردرها قابل نمایش نباشن و هر کسی درخواست رو بزاره و در یک ساعت خاص معاملات انجام بشه ولی بهترین کار ممکن برای بورس ما اینه که ببینیم بزرگترین بورس جهان که امریکاست داره چیکار میکنه ما هم همون کار رو انجام بدیم.
سلام
با نظر شما موافقم. ولی پله اول اردرها قابل دیدن نباشن نه موافق نیستم چون محدوده نوسان داریم بازم مثل گذشته رانتی میشه برای معامله گران کارگزاری ها
نظر