نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
    باز هم همون بازی تکراری... یه جو مثبت میدی، ملت همیشه در صحنه گول میخورن و میام توی صف خرید میشینن و سهامی که از صف فروش و منفی خریدی رو توی سرشون خالی میکنی! بلافاصله همون خریداران از ترس قفل شدن در صف فروش، شروع میکنن به فروش چند درصد پایینتر و شیرین نوسان میدن!
    کسی رو مجبور نکردن تو منفی بفروشه تو مثبت از حقوقی بخره . باید به خواست و رفتار سهامداران احترام گذاشت /:.yead.:/

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

ایران با توجه به جمعیتی که داره بیشترین امار تلفات کرونا در جهان رو داره واقعا نظام در تمام ابعاد توی مملکت پی پی کرده.
      من کل صحبتهای ظریف رو گوش کردم همه اش پاچه خواری از شخص اول و دخالت سپاه و اولویت بشار اسد به منافع ملی و خیانت روسیه در برجام بود.

نظر

• Mehrsana
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1191

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        ایران با توجه به جمعیتی که داره بیشترین امار تلفات کرونا در جهان رو داره واقعا نظام در تمام ابعاد توی مملکت پی پی کرده.
        من کل صحبتهای ظریف رو گوش کردم همه اش پاچه خواری از شخص اول و دخالت سپاه و اولویت بشار اسد به منافع ملی و خیانت روسیه در برجام بود.
        من با شنیدن فایل قدری نظرم راجع به ظریف تغییر کرد. قبلاً نظرم همین بود که شما بالا نوشتی که چکیده اش به تعبیر پمپو، ماله کش اعظم بودن این شخصه

اما با شنیدن فایل احساس کردم این فرد، به هیچ عنوان با این سیاستها و کارهای حکومت موافق نیست و میدونه اگه کوچکترین حرکتی برخلاف نظر اونها بکنه میزارنش کنار و چون فکر میکنه بودنش در این سیستم میتونه برای آینده ایران مفیدتر از نبودنش باشه به اصطلاح آخوندها، داره تقیه میکنه و درحالیکه توی سیستم هست کارهاشونو توجیه میکنه و مخالفتی هم نمیکنه و باهاشون هماهنگه اما در کنارش، سعی میکنه وضعیت ایران رو هم در جهان بهبود بده. تحریمها رو کم کنه، چهره بهتری از ایران به دنیا نشون بده و.... اون تعاریف از سران مملکتی هم تعارفی بیشتر نیست و در واقع داره نقش بازی میکنه.

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3143

من با شنیدن فایل قدری نظرم راجع به ظریف تغییر کرد. قبلاً نظرم همین بود که شما بالا نوشتی که چکیده اش به تعبیر پمپو، ماله کش اعظم بودن این شخصه

اما با شنیدن فایل احساس کردم این فرد، به هیچ عنوان با این سیاستها و کارهای حکومت موافق نیست و میدونه اگه کوچکترین حرکتی برخلاف نظر اونها بکنه میزارنش کنار و چون فکر میکنه بودنش در این سیستم میتونه برای آینده ایران مفیدتر از نبودنش باشه به اصطلاح آخوندها، داره تقیه میکنه و درحالیکه توی سیستم هست کارهاشونو توجیه میکنه و مخالفتی هم نمیکنه و باهاشون هماهنگه اما در کنارش، سعی میکنه وضعیت ایران رو هم در جهان بهبود بده. تحریمها رو کم کنه، چهره بهتری از ایران به دنیا نشون بده و.... اون تعاریف از سران مملکتی هم تعارفی بیشتر نیست و در واقع داره نقش بازی میکنه.
          درود بر شما

شما این رفتار رو میپسندید؟

ریا کاری و عمله ظلم بودن رو تایید میکنید؟

به نظر من یکی مثل احمد خاتمی، سگش شرف داره به ظریف!!!

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

متاسفانه این یک برداشت ساده لوحانه است
            ظریف گناه و مسوولیتش بیشتر هست که کمتر نیست
            ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
            ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

فقط اونجای حرف ظریف که در مورد سقوط هواپیمای اوکراینی گفت خب به من میگفتید یک راه علاجی براش پیدا میکردیم. یعنی یک ماله ای روش میکشیدیم. یا تو جلسه در مورد هواپیما بهش گفته بودن بدو برو توئیت بزن خودش افتاده /.:biggrinsmiley.:/
              این بنده خدا خودش چند بار گفت هیشکی منو آدم حساب نمیکنهlaughingsmiley

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

گزارشات شرکتهای بزرگ اکثرا عالی بوده . الان برای خرید سهام بصورت بلند مدت مناسب هست. اونم قبل از مجمع . الان خیلی سهم ها ذلیل شدن و پی به ای 4 و 5 بصورت روان دارن معامله میشن. الان میگم وقت خرید سهامه مردم میترسن بعد که 10 برابر شد میخوان بخرن . یعنی وقتی که باید بفروشن میان بخرن . چون هم طمع کارن هم بیسواد

به نظر میاد ایران و عربستان دارن روابط رو راست و ریست میکنن و یمن هم وضعش بهتر میشه . این دیگه خیلی واضح هست

در حباب مسکن همین بس که افراد زیادی در حال فروش املاک شمال شهر و خرید املاک در کانادا هستن. یعنی خودم از نزدیک دارم می بینم

آغاز ریزشی مسکن 1400
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/04/28, 08:19.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

https://divar.ir/v/%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-%DB%B4%DB%B0%DB%B3-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%DB%B4%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%90-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%A2% D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%AA%D 9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8 %B1%D8%A7%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1/AY_NjZrC

اوفففففففف اینو ببین

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

https://divar.ir/v/2950%D9%85%D8%AA%D8%B1%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%BA%D9% 84%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-11%D8%B7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-270%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C_%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8% B1%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A 7%D9%86_%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86 _%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1/AYz1evgN

توضیحات
                    شخصی ساز برای فرزندانی ساخته شد که هیچگاه حاضر به بازگشت به ایران نشدند /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

https://divar.ir/v/450%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%85-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1_%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA% D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86_% D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%AF%D B%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1/AYIeA4-O

خداوکیلی کیا اینارو میخرن ؟
                      چند سال پیش از سر کنجکاوی به یک آگهی زنگ زدم قیمت کنم شیشه های خونه ضد گلوله بود و دستگیرها و شیرالات طلا و... خلاصه فروشنده ول کن ما نبود /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

https://divar.ir/v/%D8%A7%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-%DB%B1%DB%B5%DB%B0-%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DB%B3-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8%D9%87-_%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86_ %D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D9%86%DB%8C%D8%A7% D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D 8%B1/AYHe84Fk

از بورس چیزی در نمیاد فعلا. هر مسئولی اومده یک تری به بورس زده جوری که چند سال کار میبره. مسئول که چه عرض کنم یک مشت دزد قاتل شدن همه کاره مملکت. یک مشت خ.. مال که اگه مملکت روی حساب کتاب بود اینا باید میرفتن غاز میچروندن ...
                        این اوسکول متری 566 میلیون تومن آگهی کرده نوشته برای کنجکاوی تماس نگیرید. از قدیم گفتن ک... که خارش میکنه خودش سفارش میکنه

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

مادیران برای سال 99 حدود 90 تومن میسازه پی به ای 8.5

نظر

• aminian
                            كاربر فعال
                            • Oct 2012
                            • 663

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                            مادیران برای سال 99 حدود 90 تومن میسازه پی به ای 8.5
                            همتای مادیرا بموتو هست

منظورم از داخلی فروشی و فلسفه تحلیل اون

جناب میتونی مقایسه کنی؟؟؟
                            چون من بموتو رو بهتر میبینم
                            هم فاکتور سود سازیش
                            هم ps pe
                            هم طرحها توسعه اش

نظر

• mossafer
                              عضو عادی
                              • Nov 2020
                              • 87

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                              همتای مادیرا بموتو هست

منظورم از داخلی فروشی و فلسفه تحلیل اون

جناب میتونی مقایسه کنی؟؟؟
                              چون من بموتو رو بهتر میبینم
                              هم فاکتور سود سازیش
                              هم ps pe
                              هم طرحها توسعه اش
                              بموتو در گزارش شش ماهه برای شش ماه دوم قیمت تمام شده رو پیش بینی کرده که خیلی بالا میره و سود عملیاتی خیلی کمتر از شش ماهه اول درمیاد. در صفحه اول خلاصه گزارش های تفسیری در گزارش شش ماهه.

نظر

• sundaaay
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 742

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                                متاسفانه این یک برداشت ساده لوحانه است
                                ظریف گناه و مسوولیتش بیشتر هست که کمتر نیست
                                درود بر شما...
                                گناه جواد ضخیم و ماله کش های داخلی و خارجی از بقیه هزاران بار بیشتره.. چرا؟ چون این جماعت بدون امثال جواد ضخیم نمیتونن کارهاشون رو پیش ببرن... مثلا احمد خاتمی مغز این رو داره که جنایت رو تطهیر کنه و کثافت کاری رو عادی سازی کنه؟؟؟ قطعا خیر.... امثال جواد ضخیم هستن که با خنده، وضعیت رو نرمال نشون میده و همه چیز رو عادی جلوه میدن

افسوس که هنوز هم کسانی داریم که در فهم این موضوع گرفتاری دارن؟؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X