نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
    با سلام متوجه نشدم پترول ارزشمند است یا نه
    پترول ارزشمند هست ولی در مقابل بعضی سهم ها نه

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

سهم یک درصد مثبت میخوره حقوقی ها عین آتش نشان سر میرسن شلنگ رو میگیرن رو سهم که خدای نکرده بالاتر نره

زاگرس برای سال قبل 3350 تومن میسازه پی به ای 6

نظر

• djdream
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3997

#شپدیس

شپدیس در فروردین ماه فروش خوب ۱۷۸۵ میلیارد تومانی دلشته است و جمع فروش ۷ ماهه را به عدد ۱۰۶۵۲ میلیارد تومان رسانده است.
        نرخ فروش اوره داخلی به ۴۶۰۰ افزایش یافته و اوره صادراتی با رشدی خوب به ۶۸۷۴ رسیده است.

شرکت در سه ماهه اول با فروش خوب ۴۶۸۱ میلیارد تومانی به سود ۴۸۰ تومانی برای هر سهم رسیده بود
        در سه ماهه دوم با فروش ۴۱۸۶ میلیارد تومانی به سود ۴۵۹ تومانی رسیده است
        شرکت در سه ماهه دوم کمی تحت تاثیر کاهش تولید بخاطر قطع شدن گاز قرار گرفته بود

و حالا در فروردین ماه با فروش ۱۷۸۵ میلیارد تومانی عملکرد خوبی را به ثبت رسانده است

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

شپدیس با سود ۲۰۰۰ تومنی امروز ۹۱۰۰ تومن صف فروش بود یعنی پی به ای ۴.۵ بماند در دفتر خاطرات ...

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

طلب پردیس از دولت بابت مابه التفاوت نرخ اوره به 2454 میلیارد تومن رسیده یعنی هر سهم 409 تومن ! معلوم نیست تا کی شرکتهای بورسی باید با این نرخهای دستوری بفروشن

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

سهم های خوب بازار گزارش های عالی دادن گروه معدنی پتروشیمی فولادی ولی جو سهم های کوچک که با سفته بازی پی به ای بالا گرفتن والان قفل صف فروشن باعث خراب شدن روند معاملات سهم های بنیادی شده . افرادی بی محبا در قیمتهای حبابی خرید میکردن الان انتظار دارن یک منجی بیاد و سهامشون رو بخره.

شرکتهای بورسی ما در ایران تک هستن بعضی هاشون انحصاری هستن و کلا فقط همین یدونه شرکت وجود داره. هر آدم چلغوزی نباید براحتی اجازه ورود به این بازار رو داشته باشه. هر کی با دوزار پول اومده الان بلندگو برداشته بدگویی بورس رو میکنه.

واقعا سهام بعضی شرکتها ارزشمند هست . من میدونم که صورت مالی میخونم و شرکتها رو میشناسم.

کلیپ اون چوپانه رو دیدید میگه من چقدر گفتم سهام نخرید برید آشغال گوجه مرغ و خروس بخرید سهام نخرید. واقعا لیاقت بعضی ها همون آشغال گوجه هست.

به هیچ عنوان حاضر نیستم سهامم رو با هیچ چیزه دیگه ای عوض کنم نه بیت کوین نه خونه نیاوران نه دلار نه سپرده . از اینکه سهامم کمی پایین اومده هم ناراحت نیستم چون تونستم با قیمتهای ارزانتر بیشتر بخرم.

سهام دلاری که حاشیه سود 70 درصدی داره و پی به ای 4 و5 داره حبابه ولی آپارتمان متری 100 میلیون با پی به ای 50 حباب نیست ؟

30 تا شرکت بزرگ بورس دارن خرج مملکت رو میدن بعد طرف میگه اینا کاغذه.

پسرخاله خودم گفت بورس بدرد نمیخوره و ... گفتم کسی برات کارت دعوت نفرستاده ناراحتی فردا بزار صف فروش و دیگه هم پیدات نشه اینجا ما به تو احتیاج نداریم. برید دنبال همون کارهای فروشندگی و گلدکوئست . level شما در همون حده
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/04/27, 08:28.

نظر

• Elcid
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1239

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                  طبق بررسی که من داشتم ساخت ارز دیجیتال جدید شخصی خیلی هم سخت نیست اگه کسی برنامه نویسی و کد نویسی و اینا رو بلد باشه میشه یک ارز جدید راه انداخت . مردم هم که همه دنبال پول بادآورده هستن حتما استقبال میکنن ولی ممکنه مشکل امنیتی درست بشه مثلا بانک مرکزی یا سپاه گیر بدن. اگه کسی در این زمینه اطلاعات قوی داره بگه استفاده کنیم
                  تا حالا حداقل 7000 ارز دیجیتال درست شده و کسی هم نمیتونه جلوی آن را بگیره ، هر کسی میتونه ارز خودشو ایجاد کنه فقط بحث تبلیغات و جا انداختن آن است که از آن استفاده بشه ، میشه حدس زد سرانجام خوبی نداشته باشن

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

از فرصت بوجود آمده برای نقد کردن در شرکتهای زیان ساز و در پیت استفاده کنید

نظر

• ordeal
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 608

سلام دوستان عزیز
                      تک سهم ونیرو هستم البته با تحلیل خودم خریدم و صبر زیادیم دارم به نظرتون با نوری عوض کنم اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
                      می خواهم با صبری که دارم حداقل یک سهام خوب رو داشته باشم و ریز ریز اضافه کنم
                      سپاس از شما
                      اول دفتر به نام ایزد دانا
                      صانع پروردگار حی توانا

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                        سلام دوستان عزیز
                        تک سهم ونیرو هستم البته با تحلیل خودم خریدم و صبر زیادیم دارم به نظرتون با نوری عوض کنم اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
                        می خواهم با صبری که دارم حداقل یک سهام خوب رو داشته باشم و ریز ریز اضافه کنم
                        سپاس از شما
                        اگه قصد تعویض داری با شپدیس عوض کن

نظر

• parnian_3000
                          عضو جدید
                          • Aug 2011
                          • 13

با سلام جناب نجیمی غیر از شپدیس چه سهمی بنظرت ن خوبه با تشکر

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3997

در اصل توسط parnian_3000 پست شده است View Post
                            با سلام جناب نجیمی غیر از شپدیس چه سهمی بنظرت ن خوبه با تشکر
                            از گروه پتروشیمی فولادی معدنی سهم بخرید . بقیه بازار رو بیخیال بشید چون پی به ای ها بالاست
                            -----
                            بازار املاک اینقدر راکد شده که املاکیها با قیمتهای پایین آگهی فیک میزنن تا مشتری پیدا کنن /:.yead.:/

نظر

• Mehrsana
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1191

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                              جناب نجیمی این بازار دستوری منفی است و هیجان فروش شرایط رو بدتر کرده

چرا میگم دستوری منفیه چون اصلاً بازارگردان ها و حقوقیهایی که قبل عید هر روز خرید داشتن الان دو ماهه یک دونه سهم نمیخرن. کل بازار شده چندتا نماد شاخص ساز که اونم تا مثبت بشن حقوقیها خالی میکنن! همین هفته قبل مگه حقوقی بانک ملت بازار رو به گند نکشید؟

حقیقیها هم که این اوضاع رو میبینند هیچی نمیخرن و از اون ور یه عده پول لازم بخاطر اعتبار و بدهی و وام و... داری که باید هرجوری هست نقد کنن و با وضعیت فعلی جوگیر میشن و روی هر قیمتی فروشنده هستند!

وگرنه این بازار انقدر تحلیلگر و شرکت ریز و درشت سرمایه گذاری داره که 4-5 هزار میلیارد تومن پول خرد براشون حساب میشه و میتونن سهام ارزشمند رو به قول شما در کسری از ثانیه جارو کنن

باز هم همون بازی تکراری... یه جو مثبت میدی، ملت همیشه در صحنه گول میخورن و میام توی صف خرید میشینن و سهامی که از صف فروش و منفی خریدی رو توی سرشون خالی میکنی! بلافاصله همون خریداران از ترس قفل شدن در صف فروش، شروع میکنن به فروش چند درصد پایینتر و شیرین نوسان میدن!

نظر

• niki
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 248

نوشته دوست خوبم در تاپیک شفاف سازی امیدوارم به کار دوستان بیاید البته من خودم 90 درصد سبدم انرژی است اما اگر پول داشتم شپدیس هم میخریدم :

" با سلام و درود

فروش ۱۷,۸۵۰,۴۱۰ میلیون ریالی شپدیس در فروردین

تقریباٌ 5 برابر مدت مشابه سال قبل .... البته برای این جور شرکت ها مقایسه با مدت مشابه سال قبل اصلا قیاس صحیحی نمی باشد

ولی چند نکته قابل تامل این گزارش داره :

یکی تولید ۲۹۹,۹۱۱ تن اوره که یک رکورد محسوب می شه ..... 12% بیشتر از اسفند تولید داشته

دوم افزایش نرخ فروش صادراتی به ۶۸,۷۴۳,۶۰۸ و نرخ فروش داخلی به ۴۶,۰۵۳,۴۰۴ ... که اینم یک رکورد جدید محسوب می شه "

نظر

در حال کار...
                                X