نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1803

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    دلار نیما 231,830
    شپدیس با 2000 تومن سود در قیمت 9185 صف فروشه !
    حماقت تا کجا . الان وقت سهام فروختنه ؟ بازار تا ابد نزولی نمی مونه. اون وقتی که باید میفروختید خریدید الان که باید بخرید میفروشید
    قیمت اوره در چین مجدد صعودی شده !
    سود فقط سود عملیاتی مهمه.
    با سلام الان خیلی ها نقد هستند نه اینکه سهام فروخته باشند پولی از بیرون وارد حسابشون شده ولی چون می بینند بازار خراب هست حاضر به خرید نیستند دیروز یک نفر به من زنگ زد گفت. ده میلیون تومان نقد هستم می خواهی پول را به حساب بریزم تا برایم سهم بخری. گفتم فعلا نه دست. نگه دار تا ببینم بازار چی میشه. اتفاقا یک نفر دیگه هم گفت من پنج میلیون تومان دارم برای سهم بخر من خودم هم در حد. 7 تا 8 میلیون نقد. دارم منتظر این هستیم تا باز خوب شود در دست مردم پول تایید در حد چند میلیون تومان زیاد. است. اگر بازار به تعادل برسد این پولها وارد می شود

نظر

• Mehrsana
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1191

من حدود 250 میلیون ته حسابم مونده که اونم گذاشتم واسه روزی که دامنه نوسان رو برداشتن سهام ارزنده رو توی منفی بالا بخرم وگرنه با این شرایط بزار توی همون حساب بمونه... 98% سرمایه ام توی بورس قفل شده گرچه هیچ نگرانی ندارم. فعلاً اعتبارم ندارم و نمیگیرم. باید اول صبر کرد و دید پایان این بازی کجاست.
      سهام ارزنده الان توی بازار مثل نقل و نبات ریخته و اصلاً دغدغه جاموندن از بازار برای کسی وجود نداره

نظر

• trojan
        ستاره دار(1)
        • Nov 2013
        • 881

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
        چقدر ته مانده حساب دختر وخودش شبیه ته مانده حسابهای قالیباف وپسرش است به احتمال بسیار زیاد تا چند وقت دیگر مردم ایران باید برای سران ایران صدقه هم جمع کنند تا از فقر نمیرند
        در اصل داره به مردم بيگ لايك نشون ميده و به ريششون ميخنده و ميگه من ردي از خودم به جا نذاشتم ...

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

همین روزها کرونای هندی وارد میشه و آمار کشته ها بطور تصاعدی بالا میره. کافیه ۱ مورد وارد بشه. شایدم وارد شده

صحبتهای ظریف جالبه گوش کنید . فایل صوتی جدید

گزارش ها اکثرا خوب هستن
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/04/25, 21:15.

نظر

• Deutschland
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 838

ظریف فکر نکنه رای میاره..
            کسی به اصلاطلب رای نمیده...

نظر

• sundaaay
              عضو فعال
              • Dec 2020
              • 742

همین روزها کرونای هندی وارد میشه و آمار کشته ها بطور تصاعدی بالا میره. کافیه ۱ مورد وارد بشه. شایدم وارد شده

صحبتهای ظریف جالبه گوش کنید . فایل صوتی جدید

گزارش ها اکثرا خوب هستن

جناب نجیمی، ببخشید چیش جالبه؟ از شما تعجب میکنم که همان راهی رو دارید میرید که کسانی که میخوان تنور انتخابات کذایی رو داغ کنن دارن انجام میدن...

1 درصد هم امکان نداره این فایل بدون هماهنگی خود جواد ضخیم و حکومت منتشر شده باشه... همش در جهت گرم کردن تنور انتخابات درپیتی شون هست...

مردم هوشیار باشید و گول نخورید...

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

مگه من گفتم برید رای بدید /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

مگه من گفتم برید رای بدید /.:biggrinsmiley.:/
                  شما میفهمید و فریب نمیخورید اما عوام فکر میکنن که این بازی ها، واقعی هست و واقعا خبریه... لذا میرن صف میکشن و رای میدن.... بدبختی شو علاوه بر خودون ما هم باید تحمل کنیم...

نظر

• sundaaay
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 742

کامران متین، استاد روابط بین‌الملل در دانشگاه ساسکس: این فایل صوتی خیلی آشکارا از طرف آقای ظریف یا جریان اصلاح‌طلبی در ایران است که بازار انتخابات را گرم کنند

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

عاشقان حباب مسکن چه کسانی هستند؟ - بورس24 - Bourse24.ir

بازار مسکن آماده ریزش اساسی است! - بورس24 - Bourse24.ir

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

بنام خدا توی دروازه /:.yead.:/ بابا بزار بازار شروع بشه بعد بزار صف فروش

ظاهرا بعضی هلدینگ ها هم دوست دارن سهامشون بیاد پایین شاید به این دلیل هست که مدیران در قیمتهای بالا نقد شدن . اینکه هیچ اوردر حمایتی گذاشته نمیشه و با کد اصلی سهامداران عمده خرید انجام نمیشه نشون میده بعضی ها دوست دارن سهامشون بیاد پایین

اقتصاد هیچ وقت اولویت نبوده مخصوصا بورس. وقتی افراد رده بالای مملکت به این سقوط بی تفاوت هستن با اینکه میدونن ابعادش چقدر وسیع هست آدم متوجه میشه که در این کشور وطن پرستی باقی نمونده. کلا این مملکت هر روز بدتر از دیروزه هر کسی برای حفظ موقعیت و منفعت شخصی هر کاری میکنه.

دیروز با یک بنده خدایی توی تالار معاملات صحبت میکردم میگفت اگه دامنه رو بردارن سهم ها سقوط میکنه و تبعات بدی داره
                        دلار نیما 23190 تومن . هنوز منتظر دلار 15000 تومن هستیم
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/04/26, 08:14.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

جهش قیمت در بازار خودرو

یکی از همسایه هامون یدونه سمند خریده الان دوساله گذاشته تو پارکینگ که بالاتر بفروشه.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

الان ساخت مسکن متری 12 تومن بیشتر نمیشه بگیم 2 تومنم بابت مجوزها و پروانه اضافه کنیم میشه متری 14 حالا 100 متر خونه میشه 1.4 میلیارد.
                            چطور میشه قیمت خانه در نارمک متری 60 میلیون در میرداماد 80 میلیون و نیاوران 100 میلیون میشه ؟ یعنی این همه فاصله قیمت خونه مربوط به دو عامل میشه اول قیمت کلنگی دوم سود سازنده.
                            ------
                            دارم ... شعرای ظریف رو گوش میدم:D
                            ------
                            در مورد پترول 9000 میلیارد فروش دارایی عملیاتی داشته حدودی هم بورسیو غیر بورسیش 15.500 میلیاردتومنه میشه مجموعا 24.500 تومن در حالیکه ارزش بازار شرکت 20 هزار میلیارده ولی خوب ما الان سهم داریم 50 درصد ناوش معامله میشه ! البته ایلامش به بهای تمام شده اومده که 58 درصد مالکیتش با پتروله و ارزش فعلیش بیشتره
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/04/26, 09:00.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

طبق بررسی که من داشتم ساخت ارز دیجیتال جدید شخصی خیلی هم سخت نیست اگه کسی برنامه نویسی و کد نویسی و اینا رو بلد باشه میشه یک ارز جدید راه انداخت . مردم هم که همه دنبال پول بادآورده هستن حتما استقبال میکنن ولی ممکنه مشکل امنیتی درست بشه مثلا بانک مرکزی یا سپاه گیر بدن. اگه کسی در این زمینه اطلاعات قوی داره بگه استفاده کنیم

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1803

الان ساخت مسکن متری 12 تومن بیشتر نمیشه بگیم 2 تومنم بابت مجوزها و پروانه اضافه کنیم میشه متری 14 حالا 100 متر خونه میشه 1.4 میلیارد.
                                چطور میشه قیمت خانه در نارمک متری 60 میلیون در میرداماد 80 میلیون و نیاوران 100 میلیون میشه ؟ یعنی این همه فاصله قیمت خونه مربوط به دو عامل میشه اول قیمت کلنگی دوم سود سازنده.
                                ------
                                دارم ... شعرای ظریف رو گوش میدم:D
                                ------
                                در مورد پترول 9000 میلیارد فروش دارایی عملیاتی داشته حدودی هم بورسیو غیر بورسیش 15.500 میلیاردتومنه میشه مجموعا 24.500 تومن در حالیکه ارزش بازار شرکت 20 هزار میلیارده ولی خوب ما الان سهم داریم 50 درصد ناوش معامله میشه ! البته ایلامش به بهای تمام شده اومده که 58 درصد مالکیتش با پتروله و ارزش فعلیش بیشتره
                                با سلام متوجه نشدم پترول ارزشمند است یا نه

نظر

در حال کار...
                                X