نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

من چيكار دارم به قدرت پول . من فقط اينجا نظرم رو راجع به سهام و باز و اقتصاد مي نويسم. همون موقعي كه زامياد داشتم بر عليهش نوشتم. فقط واقعيتها گفته ميشه. سال 92 هم خيلي از سهم ها حبابي بالا رفت و نتيجش چي شد ؟

يكي از دوستانم با اعتبار كارگزار اول وقت سهمش رو صف ميكنه و تا ساعت 9 اوردرهاش رو برميداره. وقتي كه بازار واقعي نيست همين ميشه ديگه. راست ميگن دامنه و حجم مبنا رو بردارن. /:.yead.:/

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

گزارش غپاك جزو بهترين ها بوده. من سهم رو ندارم و فقط اينو بگم كه الان با سود جديد پي به اي سهم 6.6 هست. اصولا سهم رو بايد زمانيكه كسي نميخره خريد نه تو قله. تعديل سهم 414% بوده . من باشم اين سهم رو خيلي بيشتر از قيمت فعلي نميخرم.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

گزارش ليدر بازار يعني خودرو با افزايشي بسيار جزئي سود از 53 به 56 ريال.

قبلا گفته بودم تعديل خواصي نميده.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

اينم از ختوقا كه دوستان همش حضورا به من ميگفتن بخريم. تلفيقي 15 تومن سودش شده 6 تومن . اونم سال بعد كه همه انتظار معجزه داشتن.

ديگه از مارون توقع نداشتيم گند بزنه /:.yead.:/

فكر كنم شنبه قنديا مثبت بشه. گزارششون هم بدك نبود. خودم ندارم و نميخرم.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

شايعه شده شده كه دارن تو گروه خودرويي پولشوئي ميكنن. بعضي ها ميگن مربوط به بابك زنجاني هست بعضي ها هم ميگن مربوط به انتخاباته.

با توجه به گزارش تلفيقي وساپا كه منفي بود، بعيد ميدونم خود سايپا هم گزارش خوبي بده.

گزارش شاراك و باما هم افتضاح بود.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

بهترين گزارش ها براي گروه رايانه بوده. البته بجز مداران كه هميشه گفتم آشغاله. ضمنا مفاخر هم بدرد نميخوره.

چرا بايد يك گروه با هم حركت كنه . چرا نبايد سهم خوب و بد از هم جدا باشه.

ناز هيچ سهمي رو نميكشم . هر سهمي كه گزارش خوب داده باشه و قيمت معقول خريداري ميشه.

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                شايعه شده شده كه دارن تو گروه خودرويي پولشوئي ميكنن. بعضي ها ميگن مربوط به بابك زنجاني هست بعضي ها هم ميگن مربوط به انتخاباته.

با توجه به گزارش تلفيقي وساپا كه منفي بود، بعيد ميدونم خود سايپا هم گزارش خوبي بده.

گزارش شاراك و باما هم افتضاح بود.
                پولشيويي يعني تبديل د پول بصورت كش به پول داخل سيستم بانكي
                بورس براساس سيستم بانكي كار ميكنه و كسي نميتونه بره كارگزاري ٢٠٠ ميليون نقد بده بگه ١٩٥ ميليون واسم سهم بخرين
                اين مهم رو در ايران موسسات ديگه انجام ميدهند
                ولي اگر منظورتون باد كردن سهم و انداختن باشه
                اين ممكنه يك پول قلمبه وارد بشه قيمت رو بالا ببره و بعد از دو برابر شدن خارج بشه
                پي نوشت
                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

واي خپارس تركوند. سود 21 ريالي امسالش رو ميخواد 25 ريال بكنه. تبريك ميگم.

خكاوه هم 1 ريال پيش بيني كرده. عمرا اگه 1 ريال رو بسازه. مثل هر سال زيادي پيش بيني ميكنن. اينها همشون باند هستن.

فقط بايد تاسف خورد
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/19, 19:30.

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

خكاوه هم 1 ريال پيش بيني كرده. عمرا اگه 1 ريال رو بسازه. مثل هر سال زيادي پيش بيني ميكنن. اينها همشون باند هستن.

فقط بايد تاسف خورد براي اين مملكت

زیاد ناراحت نباش این بار در سال 95 با این گشایش اقتصادی معلوم میشه که این خکاوه چند مرده حلاجه ! با این افزایش سرمایه سنگین
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

بچه بوديم به ما ميگفتن 1 كيلو آهن سنگين تره يا 1 كيلو پنبه. ما هم اوسكول بوديم ميگفتيم خوب معلومه آهن سنگين تره.

الان به طرف ميگم فلان سهم خيلي مفته. ميگه چنده؟ ميگم مثلا 1000 تومنه. ميگه خيلي گرونه كه. تازه اين آدم چند سال سابقه بورسي داره.

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

فقط بايد تاسف خورد براي اين مملكت
                        پیشبینی خکاوه که شاهکار بود.... حاشیه سود و حجم فروش را بالا اعلام کرده و هزینه های مالی را کم گرفته...زور زدند تا سودش شده یک ریال/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                          زیاد ناراحت نباش این بار در سال 95 با این گشایش اقتصادی معلوم میشه که این خکاوه چند مرده حلاجه ! با این افزایش سرمایه سنگین
                          نه بابا ناراحتي چرا . خدارو شكر همين فردا هم از بورس در بيام كه در نميام. اينقدر دارم كه تو اين سن و سال خودم رو بازنشست كنم. دلم براي اون بدبختايي ميسوزه كه نابود ميشن. همين چند ماه پيش بود كه هر روز ميرفتن جلوي تالار حافظ پلاكارد دست ميگرفتن. ضمنا ما خيلي در اين گلستان موندني نيستيم شما بمون حالش رو ببر. والا آدم يكبار عمر ميكنه تو اينجا حرومش كنه. خدا شاهده يك بنده خدايي كه خيلي وضعش توپه و براي جفت پسرش همين چند روز پيش 2 تا پورش خريد ميگفت من اينقدر دارايي دارم كه حساب كتابش دستم نيس ولي چه فايده كه تا الان زندگي نكردم.

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

نه بابا ناراحتي چرا . خدارو شكر همين فردا هم از بورس در بيام كه در نميام. اينقدر دارم كه تو اين سن و سال خودم رو بازنشست كنم. دلم براي اون بدبختايي ميسوزه كه نابود ميشن. همين چند ماه پيش بود كه هر روز ميرفتن جلوي تالار حافظ پلاكارد دست ميگرفتن. ضمنا ما خيلي در اين گلستان موندني نيستيم شما بمون حالش رو ببر. والا آدم يكبار عمر ميكنه تو اينجا حرومش كنه. خدا شاهده يك بنده خدايي كه خيلي وضعش توپه و براي جفت پسرش همين چند روز پيش 2 تا پورش خريد ميگفت من اينقدر دارايي دارم كه حساب كتابش دستم نيس ولي چه فايده كه تا الان زندگي نكردم.

خدا را شکر الحمدالله که آن قدر دارید که مشکلی پیش نیاید بنده هم اول آخرت برای مهم می باشد و هم آن قدر داشته باشم که پیش خانواده شرمیده نباشم کافیه پول دوستی خوب نیست امید واریم همه دوستان سود کنند
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

خكاوه در اولين پيش بيني سال 94 مبلغ 143 ريال زيان پيش بيني كرده بود ولي در واقعيت 1.078 ريال زيان ساخت. منبع كدال

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

دليل اينكه من كي بي سي رو فروختم اين بود كه ديدم يك مبلغ زيادي غيرعملياتي بوده و من موقع تحليل حواسم نبوده. وقتي كه فروختم خوردش به اين هيجانات و من جاموندم. الان سود سال بعدش رو 32 % تعديل منفي داده.

نظر

در حال کار...
                                X