نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط argo پست شده است View Post
    این رانفور که سودش 198 تومنه خریدش در 1980 چه تو جیهی بنیادی داره ؟؟؟؟
    یا مداران با سود 22 تومنی چرا باید 220 تومن یک بنیادی کار خرجش کنه ؟؟؟؟
    این حرفا که اینا دونه بامبو هستن و نمیدونم شتران اینده خاهند بود ووو من میدونم که تحلیل بنیادی نیست
    تحلیل یعنی عدد و رقم
    بابا ولمون كن تو يدونه ارزش دفتري خودكفايي بلد نيستي در بياري. گذاشتمت تو ليست چشمپوشي. ادعات ميشه تو بورس نيويورك سهام ميخري. كسي كه ندونه كل شبكه بانكي ايران براي رانفوره چه تحليلي بلده.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

الان قيمت خونه رو نگاه ميكردم ديدم هم فايل ها كم شده براي فروش هم قيمتها بالا رفته. اي خاك بر سرتون. ملت از كجا 1 ميليارد بيارن آپارتمان بخرن. معلوم نيست چه خبره تو اين مملكت. حتما موقع راي دادن جبران مي كنيم. تورم كم شده . كجاش كم شده.

نظر

• argo
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        بابا ولمون كن تو يدونه ارزش دفتري خودكفايي بلد نيستي در بياري. گذاشتمت تو ليست چشمپوشي. ادعات ميشه تو بورس نيويورك سهام ميخري. كسي كه ندونه كل شبكه بانكي ايران براي رانفوره چه تحليلي بلده.
        من فکر میکنم ارزش دفتری رو شما بلد نیستی در بیاری
        ارزش دفتری هر سهم عبارت است از حاصل تقسيم ارزش ويژه (مجموع حقوق صاحبان سهام)يک شـرکت بـه تعداد سهام آن‌
        کار نداره ضرب تقسیمشو که یک خط بیشتر نیست بنویس
        خدایی اینم شد تحلیل
        رانفور شبکه بانکی دستشه پس بخرین
        پررویی یکی از خصوصیات مهمه که یک تریدر نما باید داشته باشه
        تحلیل بنیادی ولمون کن ترو خدا
        من تا حالا 4 تا ضرب و تقسیم تو نوشته ها ندیدم
        سهم پی بر ای ده میخری .... چی بگم
        تحلیل بنیادی یک چک لیست داره
        از ده تا ایتم چک لیست اینا دو هم نمی گیرن
        آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/02/23, 21:48.
        پي نوشت
        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

ديروز سره ي داستاني شوراي حل اختلاف بوديم. من به دوستم گفتم ببين هر جايي باشي آدم رو مخ و اذيت كن هست. سره كار . محل زندگي. فاميل و... يادم رفت بهش بگم تو فروم هم هست :))

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

دوباره اين كني پيش بيني كرد شاخص ميشه 144 هزار تا. خلاصه هر چي ميگه برعكس در مياد. پارسال تو مهر قرار بود سهام ناياب بشه. همشون تو صف فروش گير كرده بود.
            به نظر من مبين بهتر از فجر هست.

حالا زور بزن اين صادرات رو ببر بالا. مواظب باش توش مثل مخابرات گير نكني. تحريمش هم برداشته نشد. /:.winksmiley02.:/

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

تنها جايي كه مي تونيد سريع ميلياردر بشيد همين بورسه. فكر جاي ديگه هم نباشيد. ي وقت ميريد ي سهمي ميخريد كه به نظرتون خوبه ولي بالا نميره ولي يكهو مي بينيد ميان رو سهمتون و در عرض مدت كمي 10 برابر ميشه. منتها يكسري بعد دو تا مثبت خوردن ميفروشن. فكر ميكنن آخر بازيه ولي تازه شروع شده. اين داستان تو سهم هاي كوچيك و سهم هايي كه تعديل خوب ميدن زياد ديده شده. همين پارسال ثنوسا و ثاباد همينجوري شد. البته خيلي هم سهم هاي توپي نبودن ...
              سهام كسرا در سالهاي قبل بررسي شود ...

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

پيش بيني سال 95 تلفيقي 18.5% افزايشي بود.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

ديروز ملت ديدن حقوقي تو خودرو دارن خالي ميكنه هي خريدن. حالا معلوم شد خود سرمايه گذاري سمند بوده كه 2 روز پيش 300.000 تا خريد و روز بعدش 8.300.000 تا فروخت /:.yead.:/ حالا بريد تو منفي بفروشيد

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

پارسال رکیش لعنتی 50% تعدیل منفی داد و سهمش نصف شد رو من چرا باید فراموش بکنم در حالی که هیچ کس حتی احتمال هم نمیداد ! ولی پشت پرده + نامردی بانک تجارت = ضرر سهامداران نگون بخت از جمله من

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

حقيقتش امسال هم ركيش و رتاپ بابت تصميم بانك مركزي كه هر تراكنش رو 50 تا 250 تومن كارمزد ميده تعديل مثبت دادن. يعني پي اس پي ها ديگه طرف حساب بانك نيستن. تو صنعت تراكنش فقط رانفور خوبه. رتاپ از ركيش بهتره از نظر عملكرد.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

اينايي كه مثبت 5 ميخرن منفي5 ميفروشن تا حالا سودي هم كردن ؟

با تصمیم مجمع عمومی فوق العاده که با حضور ٩١.١۴ درصد سهامداران رسمیت یافت، افزایش ١٠٠ درصدی سرمایه از مبلغ ۴۵٠ میلیارد به ٩٠٠ میلیارد ریال به تصویب رسید که در م...

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

من اعتقاد دارم اگر بخشي از سودتون رو به افراد مستحق كمك كنيد ده ها برابرش بهتون برميگرده. اصلا كاري هم به ثواب و اين چيزها ندارم.
                          همين الان يك بنده خدايي يك ماشين برنده شد و مثل هميشه اهدا كرد به خيريه. اينجور آدمها بيشتر از اينكه وسع مالي داشته باشن دل بزرگي دارند.
                          اگه مستحق نمي شناسيد يا وقت نداريد همين سايت محك ميتونيد اقدام كنيد.
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/24, 11:13.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

همين امروز تو پترول 22 ميليارد تومن و خودرو 5 ميليارد حقوقي از بازار خارج كرد. بازار بايد بياد روي سهم هاي خوب و كوچيك. با 1 ميليارد ميشه خيلي از سهم ها رو قفل كرد.

از داخل پترول خبر دقيق دارم كه هيچ خبر خاصي نيست.

هفته بعد آمار پيشرفت همكاران سيستم رو توي هلدينگ خليج فارس ميگيرم.

اگر يك سهم رو بخاطر بالا نرفتن بفروشيم اشتباه بزرگي مرتكب شديم.

قيمت سهام تو ايران جوكه.
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/24, 16:09.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

عملكرد شركتها در سال 95 مطابق با عملكردشان در سال 93 و 94 خواهد بود و انتظار هيچ معجره اي نداشته باشيد. البته گروه بانك و دارو بهيود سوداوري در حد ميانگين 10 تا 15% خواهند داشت.
                              در سال بعد فقط پايه هاي اقتصادي ايران محكم ميشه ولي اتفاق خاصي تو صورت مالي شركتها اتفاق نمي افته.
                              گروه سايپا هيچ سودي نه امسال و نه سال بعد در مجمع تقسيم نخواهد كرد.تقسيمي سود سال 96 هم عدد جذابي نخواهد بود.

دنیای اقتصاد: بورس تهران که در مدت 8 هفته بیش از 25 درصد رشد کرده بود، در پایان معاملات این هفته، برای نخستین بار طی دو ماه اخیر با افت همراه شد. به‌دنبال ارائه گزارش‌های نخستین پیش‌بینی سودآوری شرکت‌ها، انتظارات سهامداران تا حدود زیادی تعدیل شده است. بر این اساس، فضای هیجانی و صف‌نشینی سهامداران به سمت منطقی‌تر شدن حرکت کرده و متعادل شدن نسبی عرضه و تقاضای سهام را رقم زده است. به این ترتیب، شاخص سهام همچنان زیر سطح 78 هزار واحدی نوسانات محدود خود را ادامه می‌دهد. گروه بورس، شروین شهریاری: بازار سهام با فرو نشستن گرد و غبار هیجانات شدید دوران پسابرجام در این هفته شرایط متعادل‌تری را تجربه کرد و نشانه‌هایی از توازن نسبی عرضه و تقاضا را به نمایش گذاشت.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

خوشبختانه شناسنامه من 3 تا مهر بيشتر نداره اونم ماله ساليان دور هست و ديگه هم مهري بهش اضافه نخواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X