نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در صورتيكه شنبه شاخص بالاي 1000 واحد مثبت بشه به نظرم ورود به موج 2 تائيد ميشه. نظرم مثبت هست.

شنيده ها حاكي از اين است كه سهم بالن تعديل مثبت دارد. جمع كنيد بابا . سابقه سهم مشخصه ديگه. خدائيش اينجور سود كردن حلال نيست. وقتي ميدوني خبري نيست و خبر درست ميكني. مهم اينه يك سهمي بالا رفت ديگه پايين نياد. نمونش رانفور.

زمانيكه من اينجا نوشتم شاخص 125000 واحد ميرسه بعيد ميدونم كسي همچين پيش بيني كرده بود. /:.ohno-smiley.:/
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/17, 21:06.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

پيش بيني خگستر . سال 95 به مبلغ 134 ريال با 46 % تعديل منفي. /:.ohno-smiley.:/ سهم رو از 140 تومن باد كردن. سهم 460 تومنه يعني چند برابر شده ؟ /:.nono.:/

البته ممكنه بازم باد كنن ولي هميشه گفتم اينا بنياد ندارن و همش با خبرها دروغ و فشار پول بالا ميرن. دليل: صورتهاي مالي و سابقه سهم و مجامع .

سود بانكي كم و كمتر ميشه بريد سهمي بخريد كه ميريد مجمع دست پر برگرديد نه اينكه آب خنك بخوريد. هيچ سرمايه گذار خارجي پولش رو تو اين سهم هاي زيان ده نمي ريزه.
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/17, 21:15.

نظر

• argo
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
        پيش بيني خگستر . سال 95 به مبلغ 134 ريال با 46 % تعديل منفي. /:.ohno-smiley.:/ سهم رو از 140 تومن باد كردن.

البته ممكنه بازم باد كنن ولي هميشه گفتم اينا بنياد ندارن و همش با خبرها دروغ و فشار پول بالا ميرن. دليل: صورتهاي مالي و سابقه سهم و مجامع .
        شما یک ری ویو کن سهم رو ناو سهم ببین چنده
        این سهم اونزمان که 140 معامله میشد 350 میرزید ولی بدلیل سود تقسیمی پایین همیشه زیر ارزش قرار داشت
        واقعا این سهم 350 میرزه یا ورنا 130 یا وساپا 190 میرزن
        حالا رنا بخت برگشته 80 معامله میشد
        همون موقع من 85 خریدم به قصد یکساله و غگستر 140 تومنی رو هم میخاستم بخرم که دیدم رنا رو زیر 80 دادن بقیه پول رو زدیم به اون
        خگستری که اصلا بدبخت بیشتر سبدش بانکی و پترویی است چرا اینقدر باید پایین میبود
        بازار اشتباه ارزشگزاری کرده بود
        از کی تا حالا شرکت سرمایه گزاری براساس سود قیمت خورده که تعدیل رو قیمت تاثیر داشته باشه
        این تعدیل ترفندی برای منفی کردن سهمه
        من به راحتی از روی سبدش تشخیص میدم چقدر سود تودیع میکنه
        مزحکه بورس فارس است
        سهم 70 تومن سود ساخت فقط 7 تومن تودیع کرد و 1500 تومن قیمت میخورد
        آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/02/17, 21:28.
        پي نوشت
        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

رتاپ تعديل 20% داد . آيا همكاران سيستمي كه هر سال 50% تعديل مثبت ميده و الان 14% اعلام كرده نبايد رشد كنه ؟ مگر ميشه سال رونق اقتصادي باشه و معروفترين برند نرم افزارهاي مالي و اتوماسيوني ايران درامدش زياد نشه ؟ آيا بالاخره شركت در سال 95 بايد سود قرار داد هلدينگ خليج فارس و رايتل و قوه قضائيه و اتكا و.. كه شفاف سازي كرده شناسايي كنه. حتما بايد افسوس اين قيمتها رو بخوريد ؟ سهمي كه تا 3 سال آينده هر سال 33% از انباشته افزايش سرمايه داره و هر سال تقسيم سود حداكثري داشته. بريد تو سايتش قسمت امور سهام بررسي كنيد.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

شبهرن پيش بيني خوبي داده ولي وقتي اجزاي صورت سود و زيان رو بررسي ميكنيد مشخص ميشه كه در قسمت عملياني 3% منفي كار كرده.
            انصار و فملي و چند تا از اين داروئي ها هم گزارشاتشون چيزي براي عرضه نداشت. نهايت 2% سودشون كم و زياد شده.
            بالاس گزارش خوبي داد ولي من بزودي بالاس و فاذر و فاراك و چند سهم ديگه رو مقايسه اي بررسي ميكنم تا ميزان ارزندگي سهم ها مشخص بشه. البته تو يك صنعت نيستند ولي ميشه مقايسه كرد.
            ميان ميگن خچرخش 79% تعديل مثبت داد. حاشيه سود سهم 14% هست ضمن اينكه اوضاع شركت اينقدر خراب بود تجديد ارزيابي داره. اين ديگه چيش خوبه.
            مفاخر با اين پي به اي بالا بدون تعديل مثبت و منفي پيش بيني كرده. خسته نباشيد.

ولي بهترين گزارش براي خگستر بود /:.yead.:/ متاسفم براي اين تحليل بازار. شمايي كه 20 هزار نفر تو تلگرام دنبالت راه افتادن تا ميليارد بشن. خگستر آخر تحليلت بود. نه ؟ استاد ...
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/17, 21:35.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

باشه ميخوايد خگستر رو براتون تحليل ميكنم. جمعه . وعده ما همينجا.

راست ميگي شايدم ليزينگ خودرو كارش يدفه سودده شده ما خبر نداريم.... باشه بررسي ميكنم.

اگه به ناو هست چطور خودكفايي رو با ناوش حساب نميكنيد ؟

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

نجيمي

باشه ميخوايد خگستر رو براتون تحليل ميكنم. جمعه . وعده ما همينجا.

راست ميگي شايدم ليزينگ خودرو كارش يدفه سودده شده ما خبر نداريم.... باشه بررسي ميكنم.

اگه به ناو هست چطور خودكفايي رو با ناوش حساب نميكنيد ؟
                بله به ناو هست شما ناو خودكفايي رو بزار
                تصوير سبد
                جمع ارزش دارايي
                ببينم چه عددي در مياد
                خگستر شركت سرمايه گزاري است من منظور از ليزينگ رو متوجه نميشم
                سبدش هم مشخصه
                البته بنده خگستر بالاي ٤٢٠ رو خالي ميكنم
                آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/02/17, 23:31.
                پي نوشت
                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

بايد ديد تكمبا و خكمك پيش بيني كه دادن واقعيت پيدا ميكنه يا نه.

رانفور تلفيقي 8% تعديل مثبت داد. ميگن تا 2500 ميره.

دلر هم خوب گزارش داده. فرآور گند زده.

وتوشه 5% تعديل مثبت بوده كه 370 ارزش دفتري داره و الان تو همين قيمت هست.

ارفع كه تعديل نداشته. و حاشيه سود صفر. كنور هم ظاهرا گند زده.

كبافق هم خوب نيوده. يكم منفي بوده.

كلا معدني ها و پتروشيمي ها و پالايشي ها و سيماني ها و كاشي ها فاتحشون خوندست.

سيدكو گزارشش خوب نبود %8 منفي.

ثعمرا هم حرفي نداشت.

بترانسي كه همش تو بوق و كرنا ميكردن بدون تعديل . خالي بندي ميكنن زيمنس مياد ميخره و.... مومني پاش پول گذاشته.

همراه و سبحان هم بدك نبودن. اليته همراه رقيب زياد داره و فاصله با دفتريش زياده و سنگين.

اوضاع سياسي منطقه خوب نيست...

همونطور كه گفتم از هفته بعد بايد راه سهم خوب و بد از هم جدا بشه.
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/18, 14:06.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

ماشالا به خاور زيان سال 94 (923 ريال ) تبديل شده به سال 95 (768 ريال )

حالا بريد تو صف خريد

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

با گزارشهاي آشغالي كه گروه خودرو دارن ميدن بعيد نيست هفته بعد بورس منفي بشه. البته موقت. تا جايي كه من از خودرو خبر دارم تعديل با اهميتي نميخواد بده. خپارس هم بعيد ميدونم. حالا گروه سايپا از اونجايي كه بسيار كلاهبردار هستند و مديرانش تا خرخره سهم دارن احتمال اينگه گزارش دروغ بدن زياده.

تا اينجا خاور و خگستر خوب نبود.

من ميترسم اين خودروئي ها بازارو خراب كنند

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/02/18, 14:58.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

من حاضرم سهم هام منفي بشه ولي بازار دست از اين گروه زيان ساز سفته باز برداره. گزارش هاي پشت سر هم بورس نشون ميده كه مديران بازار نميخوان بيشتر از اين گروه خودرو رشد كنه. ظاهرا سر و صداي خيلي ها دراومده. حتي شنيدم وزارت اطلاعات هم تحركاتي در اين زمينه داشته ....

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

تلفيقي وساپا سود هر سهم سال 94 از 45 ريال در سال 95 شده 16 ريال /:.ohno-smiley.:/

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

من حاضرم سهم هام منفي بشه ولي بازار دست از اين گروه زيان ساز سفته باز برداره. گزارش هاي پشت سر هم بورس نشون ميده كه مديران بازار نميخوان بيشتر از اين گروه خودرو رشد كنه. ظاهرا سر و صداي خيلي ها دراومده. حتي شنيدم وزارت اطلاعات هم تحركاتي در اين زمينه داشته ....

مدیران بازار نگران هستند یا شما !! واقعا اطلاعات تحرکی داشته حالا چرا آن زمانی که در شاخص 89 هزار واحد خنجر زدن از پشت به مردم اطلاعات کجا بود شما زیاد نگران نباش روند بازار و حرکت خودروی ها همش دست خود مقامات بلند پایه می باشد
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

گزارش ها بجز چند تا شركت واقعا چيزي براي گفتن ندارن. تازه اونهايي كه تعديل هاي خوب دادن، نسبت قيمت به درامد بالايي دارند و چندين برابر ارزش دفتري معامله ميشن كه از نظر من ارزش خريد ندارند. آيا با اين همه مثبت خوردن سهم ها منتظر اين گزارش ها بوديم ؟ :-w

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

گزارش ها بجز چند تا شركت واقعا چيزي براي گفتن ندارن. تازه اونهايي كه تعديل هاي خوب دادن، نسبت قيمت به درامد بالايي دارند و چندين برابر ارزش دفتري معامله ميشن كه از نظر من ارزش خريد ندارند. آيا با اين همه مثبت خوردن سهم ها منتظر اين گزارش ها بوديم ؟ :-w

البته که روز شنبه تکلیف گروه خودرو کاملا روشن میشه با این گزارشها اگر باز هم صف خرید باشند معلومه که خریداران فعلا به گزارشهای پیش بینی کار ندارند و قدرت پول حرف اول را می زند حالا گزارشهای مهم خساپا - زامیاد و خودرو مانده این 3 سهم روند گروه خودرو را تعیین می کنند
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

در حال کار...
                                X