کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فشاری که الان به مردم و به خصوص سهامداران وارد می شود در بعد از انقلاب به بالاترین سطح خود. رسیده است
یاد آن جمله معروف افتادم :
تا وقتی که مردم بتوانند فشار را تحمل کنند ما فشار میاوریم ( جناب وزیر فشارکی /:.yead.:/)
ما هم حتما میتونیم تحمل کنیم که صدایی ازمون درنمیاد ( این جمله خودم بود یک وقت اشتب نشه /.:biggrinsmiley.:/)
همین دیروز طالبان 70 تا دختر بچه رو تو بمب گذاری تکه تکه کرد.
سقاین منفی 88 درصد ! نتیجه دعوت از مردم عادی به بورس
زیرمجموعه های فارس خوب حمایت و معامله میشن. گروه غدیر گند زده گند
خیلی سهم ها اصلا بطور موقت برگشت هم نمیزنن این خیلی بده
ایران خودرو مجدد صف فروش. وقتی یک شرکت ورشکسته هست و ده ها میلیارد زیان میسازه و آینده ای هم نداره خب معلوم 55 همت نمی ارزه. این شرکت حتی 10 همت هم نمی ارزه و الباقی خودروسازی ها همینطور
کم کم پی به ای شرکتها به 4 میرسه اونم قبل مجمع یعنی سهم میره مجمع میاد پی به ای 3 باز میشه
طبق شنیده ها زیرمجموعه های تحت حمایت گروه های راستی از جمله گروه غدیر و بنیاد و آستان و... عمدا منفی میشن تا روحانی تخریب بشه. امیدواریم زودتر این مدت باقی مونده روحانی هم تموم بشه بلکه بیخیال بشن
هیچ سهمی بالاتر از پی به ای 5 نخرید میره تو پاچتون بدجور
کشور ما یک کشور کمونیستی هست برای همین اقتصاد و بدتر از اون بورسش قابل تحلیل و پیش بینی نیست و دستوری هست.
گفتم که امروز قرار بود پول تزریق کنن تو بازار . قرار شده شاخص 1150 از دست نره. چون این کوچیکها منفی سنگین میخوره باز میشه باید این بزرگها باید جلوی تاثیر اینارو بگیره. امیدوارم حمایت ها ادامه دار باشه.
املاکی ها میگن بعد انتخابات قیمت مسکن یکم رشد میکنه.
بعضی از چهر های فوتبالی در منطقه 22 دارن برج سازی میکنن
حس میکنم اگه دور بعد یک جمهوری خواه بیاد یا الان نتونیم به توافق برسیم و تندروها بیان غنی سازی سنگین کنن ، دلار اعداد بالایی رو می بینه. نگهداری ریال به نظرم اشتباه هست شاید الان کسایی که پول تو بانک دارن از اینکه سهامدار نیستن خوشحالن یک سودی هم میگیرن ولی یدفه پولشون پهن میشه
دلار آزاد 22050
دلار نیما 20900 (دستوری آوردن پایین موقت)
دور بعدی دلار بره رو 50 تومن یعنی چنان فشاری بیاد رو ملت خدا رحم کنه. این یارو گفته دلار 100 هزار تومن میشه اصلا بعید نیست
مس 10700 $
حالا تصور کردین احزاب رادیکال تشریف بیارن گلستان میشه؟
تا زمانیکه این آقایان با مدیریت امام زمانی کشور را اداره میکنند وضعیت همین است خیالتان راحت ;;);;);;);;);;)
?صادرکنندگان موظفند ارز خود را در سامانه نیما عرضه کنند تا واردکنندگان بخرند (با محدود کردن لیست واردات عملاً تقاضا برای ارز کم است و نرخ پایین میآید) اما وارد کننده که از سرکوب نرخ ارز مطلع است، کالایش را با ارز ٢٠تا٥٠ هزار تومان میفروشد
?بدین ترتیب ارز حوالهای (سامانه نیما) به شکل مصنوعی و با محدود کردن واردات حوالی ٢٠ هزار تومان نرخ میخورد اما وارد کننده که از فرمول سرکوب نرخ ارز مطلع است کالای وارداتی خود را با ارز گران میفروشد و اینگونه است که به بهای نابودی صادرات به واردات یارانه میدهیم.
?رویداد فوق قابل تداوم نیست زیرا هزینههای صادرکننده به دلیل رشد تورم عمومی بالا رفته است و خواستار نرخ گزاری صحیح ارز میباشند و از طرفی محدود کردن واردات به واردات کالاهای ضروری به تولید آسیب زده، زیرا اقتصاد به واردات کالای سرمایهای هم نیاز دارد
?شاید ثروتمندانی که این روزها بر خلاف عوام ارز، طلا و سکه را خریداری میکنند از پایان یافتن نرخ گزاری ارز به شیوه همتی مطلعند اما شیوه فوق به بازار سهام نیز آسیب زد زیرا صادرکنندگان مجبور بودند ارز صادرات را به بازار محدود شده نیما بدهند و عملاً سود صادرات یارانه واردات شد.
@BourseNews
مدرسه دخترانه متعلق به شیعه هزاره بوده
اکنون در قلمرو طالبان .شیعه ها در حال زندگی هستند
طالبان گفته که انها منفجر نکرده اند
مدرسه در منطقه حکومت مرکزی افغانستان بوده نزدیک کابل
داعش در افغانستان حضور دارد
داعش مسولیتش را انکار نکرده
نمودار بعضی سهم ها مثل وبشهر و شپنا و.. رو نگاه میکنی برگشته سره جای اولش
امروز اتفاقی دیدم دو نفر بحث صرافی و ارز دیجیتال میکنن نگاه کردم دیدم راننده تاکسی هستن که اصلا به قیافشون نمیخورد. به دوستش میگفت تا کی میخوای رو ماشین کار کنی بیا ازینا بخر سود کن من ماهی 4 میلیون کاسبم رفتم ارز ... خریدم هر چی باداباد یا میرم به عرش یا میشه 1 سنت . اون دوستش هم بنده خدا اصلا تو باغ نبود میگفت هر چی واسه خودت خریدی برای منم بخر اونم میگفت اینا ریسک داره ها ! من خودم 70 میلیون پس اندازم رو خریدم. اون یکی گفت من 5 میلیون دارم همون قدر برام بخر
هر بازاری که پاش به کوچه و محله و زن و بچه و تاکسی و آریشگاه و ... باز شد احتمالا به سقف رسیده و حرفه ای ها در حال خالی کردن بر سر مردم از همه جا بی خبر هستن. تابستون گذشته، بورس شده بود بحث همه محافل، شاخص بالای ۲ میلیون و تارگت ۸ میلیون
انتهای دولت ترامپ ارز و طلا بحث همه محافل بود. زمان دلار ۳۲ تومنی و سکه ۱۵ میلیونی و تارگت ۴۰ میلیونی
ببینیم عاقبت بیت کوین ۶۰ هزار دلاری و تارکت ۳۰۰ هزار دلاری چی میشه!
با سلام
تاوقتی کار به کاردان سپرده نشه وهرکسی در هر کاری بدون تخصص وارد شده ونظرش تحمیل کنه از هر حزب وگروهی باشه وضع همینه بیخودی به این حرفها دلخوش نکنید.
دلالی محصولات پتروشیمی ایران توسط چینی ها @petrochemia
رییس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی: چین دلال محصولات پتروشیمی به ویژه اوره ایران شده است. چینی ها در شرایط تحریم اوره ایران را ۱۰۰ دلار ارزان تر می خرند و با نرخ جهانی به سایر کشورها از جمله هند می فروشند.
محصولات پتروشیمی سهم زیادی در صادرات ایران دارد اما تحریمها هزینه مبادلات این محصولات را بسیار بالا برده است.
---------
اوره رو 260 دلار میخرن و 360 دلار میفروشن. 100 دلار راحت حق دلالیشون میشه. پول ملت بیچاره ایران که بخاطر تحریم میره تو جیب این چینی ها. خب معلومه اینا دوست دارن ایران تحریم بمونه. همه دارن از بقل تحریم ایران نون میخورن.
دیروز که مردم تو صف فروش دلار بیست و خورده ای بودن الان دلار 22200 هست. و طبق معمول بانک مرکزی از مردم نوسانگیری میکنه.
-----
هر کی میاد یک دستی تو سود این شرکتها میکنه. همین اوره ای ها که محبورن به جهاد با ضرر بفروشن پولشم بهشون نمیدن و الباقی رو هم که مفت بدن به چینی ها.
تسعیر بانک ملتم هاپولی کردن انگار
نظر