کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فاجعه بی آبی و قطعی برق
از ماست که بر ماست
مملکته:
رویترز: حدود ۴.۵ درصد از کل استخراج بیت کوین در جهان در ایران انجام میشود. کاری که برای جمهوریاسلامی صدها میلیون دلار درآمد دارد.
میزان برق سالانه مورد استفاده برای استخراج این رمز ارز در ایران معادل سوختن ۱۰ میلیون بشکه نفت است.
@mamlekate
لینک پستهای قطعی برق در چند روز اخیر رو اضافه کردم این پایین. قطعی برق، آسیبهای مالی زیادی به مردم میزنه.
#الو ویدئوی بازار مجیدیه امروز صبح ساعت ۹. برق منطقه شمس آباد مجیدیه شمالی کلا قطع شده بود.
#الو گرگان منطقه شهرک سپاه هرشب بدون استثنا از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح آب رو قطع میکنند. امروز هم که قطعی برق اضافه شده. عملا برگشتیم به دهه شصت و دوران جنگ! نمیدونم اینایی که هنوز میخوان رای بدن، به چی میخوان رأی بدن؟!
#الو از ساعت 9:30 امروز اول خرداد هم برق خ ولیعصر از تئاتر شهر تا میدون ولیعصر برق پاساژ کامپیوتریا رفته. این راسته کلا خدمات کامپیوتری و خدمات پس از فروش و پاسخگویی به مشترکین و فروش قطعات کامپیوتری و موبایل فروشی و کلی مجتمع تجاریه که اگه برق نباشه کلا میره رو هوا کلی ضرر مالی رو دست مردم و شرکتا از فروش گرفته تا اسیب به تجهیزات و وسایل گرون قیمت کامپیوتری.
#قطع_برق
#الو امروز شنبه ۱ خرداد، برق شرکت ما (تحقیقات تولید دارو) از ساعت ۹ صبح تا الان که ساعت ۱۰:۳۰ است، رفته. ۳شنبه قبلی هم حدود ۲.۵ ساعت رفته بود. کارهای ما همه با کامپیوتره و عملا وقتی برق میره، هیچ کاری نمیتونیم بکنیم و با توجه به اینکه کالاهایی که ما روش کار میکنیم، جزو کالاهای حیاتی محسوب میشه، به کشور هم آسیب وارد میشه.
#الو سلام. کشوری که روی بزرگترین منابع سوخت فسیلی جهان هست، کشوری که پر از بیابان و تابش نور خورشید تو شهراشه، کشوری که حتی صنعتی هم نیست، از بهار داره هر روز برق رو جیره بندی میکنه. مطمئن باش اونی که کنار جمهوری اسلامی واساده نادان نیست، فقط بی شرفه. اینجا بومهنه از هشت صبح تا الان یعنی نزدیک سه ساعته برق قطعه.
#الو برق منطقه تهرانپارس،غرب باقری از ده صبح قطع شده با دوتا بچه دانشجو. یکیشون سر کلاس آنلاین بود قطع شد. اون یکی یکساعت دیگه ازمون آنلاین داره. باید دوباره پول بسته اینترنت خط و موبایل این قطع شدن ارتباط ها رو هم بدم من بازنشسته.
#الو ما کارمون قنادیه کافیه چند ساعت برق بره تا شیرینی تر و کیک کاملا خراب بشه خمیری که داخل کارگاه گرفتن خراب میشه چون دیگه فر و میکسر کار نمیکنن بستنی ها اب میشن کلا همه چی به فنا میره فقط بخاطر سود اقایان بابت هر قطعی برق حداقل ۲۰۰ کیلو مواد خوراکی اینجا خراب میشه و دور ریخته میشه.
#الو سلام برق شهرک صنعتی عباس آباد هم امروز از صبح قطع شده کلی شرکتای مواد غذایی و صنعتی بزرگ تو این شهرک هستن (امرسان، اخوان، راسان، شودر، میکائیلیان و ...) بدون هیچ اطلاع قبلی قطع شده و فقط توی واحدی که توش کار میکنم، حدود ده تومن مواد اولیه در خطر نابود شدنه.
شهرک صنعتی عباس آباد و کلا شرق تهران رو بیشتر پیگیری کنید اطلاعات زیادی کسب میکنید کلی ریخته گر بدبخت شدن مواد میریختن ذوب بشه یهویی قطع میکردن همه چی داغون میشد.
#الو سلام من اهل قزوین هستم.
امروز ساعت ۹ که از خواب بیدار شدم برق قطع بود تا الان که ساعت ۱۱ باشه جلو مغازه ایستادم و چون برق قطعه نمیتونم مغازه رو باز کنم چون کرکره برقیه و بالا نمیره.
#الو من با یه شرکت خارجی کار میکنم که نیاز به ارتباط تصویری از طریق «زوم» دارم، کارای مشتریها رو سروسامون میدم و غیره. هر بار که برق قطع میشه مجبورم گوشی رو هاتاسپات کنم، اینورتر برق خریدم، و با همهی اینا جریمه از حقوقم کسر میشه. بعد از قطعی برق امروز، خیلی محترمانه گفتند اگه قراره این روند ادامه داشته بشه دیگه شرکت ما نمیتونه با شما همکاری کنه!
[پیامهای مربوط به #قطع_برق رو، با توضیح بیشتری، بجز زمان و مکان قطعی برق بفرستید. توضیحی که نشون بده قطعی برق، چه آسیبی به شما یا محیط کاری اطراف شما داره میزنه.]
?در پی مانور نظامی سپاه، حدود ۶ هکتار از عرصه حساس تالاب سولدوز دچار حریق شد
دیروز سپاه توی تالاب سولدوز از مناطق پارک ملی دریاچه ارومیه، مانور نظامی برگزار کرده. محیطبانا رو هم فرستاده برن اما منطقه آتش گرفته و ۶ هکتارش سوخته. اونم توی فصل تخمگذاری پرندگان. محیط زیست منطقه میگفت جوجهها آتیش گرفتن و از بین رفتن.
KarimiMahshad
نه فقط انسانها، که طبیعت و حیوانات هم از دست «میدان» آسایش ندارند.
Maryammoqaddam
تالاب بینالمللی سولدوز در حال حاضر بیش از ۱۰۰ گونه ژرنده آبزی و کنار آبزی داره. به جز مهاجرها. که تصویر بالا یه نمونهشه.
@mamlekate
میگویند تصویر داروخانهای در تبریز در روزهای #کرونا و #قطع_برق است.
جدا از تلخی دیدن همزمان ماسک، دستکش، تاریکی و چراغ زنبوری؛ آن نوشتهی روی شیشه چنگ بر دل میاندازد: «از پذیرش داروهای اضافی شما معذوریم. لطفا اصرار نفرمایید»
مردم ایران را به چه فلاکتی انداختی فرقه تبهکار؟
roshanak_ast
@mamlekate
شاید باور نکنید ولی علت گرونی خیار #قطع_برق و گاز گلخونه ها و سرمازدگی محصولات جیرفت کرمان هست./ تجارت نیوز
حریری، رییس اتاق ایران و چین: چرا برای استخراج بیت کوین فقط پای چین رو وسط می کشین و نمی گین لهستان، هند و ترکیه هم در ایران ماینینگ می کنن؟ /تحلیل بازار
shokrani_maryam
@mamlekate
در شهرهای ایران از برق هر منطقه ای ۲ ساعت قطع میکنن که به استخراج بیت کوین آسیبی نرسه، زنگ بزنی به اتفاقات برق اعلام میکنه به خاطر مصرف زیاد (منظورش مردمه)، برق هر منطقه ۲ ساعت قطع میشه!
پفیوزا این رو هم میندازن گردن مردم!
shahriar110000
@mamlekate
تو مملکت برق میره میگن تقصیر مردمه. آب نیست میگن تقصیر مردمه. آلودگیه میگن تقصیر مردمه. آره تقصیر ماست که به شما کفتارها اجازه دادیم به اینجا برسید.
#قطع_برق
mamool88
@mamlekate
#الو من تهران حوالی چهار راه قصر و عباس آبادم، امروز نه تنها دو ساعت برق رفت بلکه ایرانسل و همراه اول هردو انتن دهیشون در حد صفر شد.. #اینترنت جفتشون قطع شد و حتی پیامک هم نمیرفت!
#الو تهران کلی از جاها برق رفته و همزمان آنتن موبایل هم رفته و اینترنت همراه هم نداریم.
نمیدونم ربطش چیه ولی اینکه دوساعت اینترنت و موبایل نداشتیم فاجعه بود. میخواستم برای فرودگاه اسنپ بگیرم و اینقدر اذیت شدم که داشتم پرواز رو از دست میدادم.
#الو علت قطع شدن آنتن ایرانسل اینه که باتری که برای مواقع قطعی برای تأمین برق آنتن کار گذاشته شده در خیلی از موارد عمرش تموم شده و اپراتور به فکر جایگزین کردن باتری ها نیستن در نتیجه با قطع برق یک منطقه بی تی اس هم کلا قطع میشه و یک منطقه آنتن موبایلشون میپره.
+پیامهای زیادی فرستادن که همزمان با قطع برق، آنتن تلفن همراه و اینترنت هم قطع شده بود.
@mamlekate
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
خیلی دوست دارند با چهره کردن لاریجانی و دو قطبی کردن انتخابات تنور را داغ کنند ولی کور خواندند
لاریجانی فقط باعث ریزش رای رییسی میشه
اما این رییسی با سوابقی که از کشتار سال ۶۷ داره مگر میتونه از کشور خارج بشه!؟
تحلیل شخصی من اینه نظام لاریجانی را میخواد و رییسی را وارد بازی کردند تا شانسش برای رهبری را بسوزانند
اول خرداد ..چهار هفته قبل از رای گیری
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
باور کنید اصلا تحت تاثیر این روزهای بورس ناراحت نیستم ولی بعضی ها رو می بینم اعصابشون بهم ریخته و گوشه گیر شدن و.. شاید دلیلش این باشه که نیازی به سرمایه ام ندارم به اون صورت که از کاهشش بترسم شایدم بخاطر اینه به سهامم و تحلیل اعتقاد دارم ولی واقعا عین خیالمم نیست امروز دیدم نادرعلی هم رد داده بود. خب دوست عزیز بالاخره در پاچه شما هم سهم میکنن فکر کردی فقط خودت در پاچه فرو میکنی. سعی کنید بجای عصبی شدن از تایمتون استفاده کنید و لذت ببرید که زمان از سهام با ارزش تر هست. اگه سهم خوب خریده باشید سهم پی به ای 5 ترسی به دلتون راه ندید اگه رفتید آشغال سهم تو قله خریدید با پولی که لازمش دارید و قرض و قوله که دهنتون سرویسه منم راهی ندارم ولی اونایی که تو این بازار به فاک عظمی رفتن میگن فقط تو همین بازار جبرانش کردیم. من پول ریز دستم میاد سهم خودم رو میخرم امروزم مثل هر روز خرید داشتم. یادتون باشه گنج توی خرابه هست اینجا رو هم خرابه میکنن ...
---------
وقتی ما چشم انداز تورم نداریم و مدام حرف کاهش دلار هم میزنن (که به نظرم الکیه) و ازون طرف نرخ سود بدون ریسک تا 20 درصد هم هست خب چطور توقع دارید بعضی سهم ها پی به ای های بالا دارن دیگه اصلاح نکنن . درسته سهم خیلی اصلاح کرده ولی در مقابل سود بانکی حرفی برای گفتن نداره.
فرض فولاد و فملی و فارس میرن مجمع نصف سود رو تقسیم میکنن یک ماه بعدم میدن خب مقایسه بکنید با اوراق درامد ثابت بورس که سر ماه سود رو میده. من نمیگم این سهما خوب نیست و نمی ارزه ولی خب این حرف من یک واقعیته. اینم بگم تا حالا کسی با سود بانکی پولدار نشده ولی خب گویا فعلا بازار همینه کاریشم نمیشه کرد. سود بانکی بشه 10 درصد سهم هایی که پی به ای بالاتر دارن و تقسیمی کم دارن هم جذاب میشن واسه خرید ولی خب فعلا بانک مرکزی و دولت از سر ناچاری داره کسری بودجه اش رو جبران میکنه اوراق میفروشه. بانکها هم دارن رقابت میکنن با دولت که بعدا اثر بد روی بانکها میزاره. خلاصه اینکه بعد چند سال دوباره حجم نقدینگی زیاد میشه و یک سیل تورمی دیگه داریم.
دیدی سیگاریا سیگارو با سیگار روشن میکنن /:.yead.:/ دولت هم بدهی رو داره با بدهی پاس میکنه . خدا بخیر کنه
گزارش تفسیری شپدیس رو بخونید واقعا جالبه . در عوض 3 سال سود شرکت 10 برابر شده. تا 10 بعد 10 درصد تولید اوره جهان رو در اختیارش خواهد بود. حجم تولید از 3200 تن قراره به 4200 تن افزایش پیدا کنه. سومین برند اوره در برزیل هست اینم بگم اوره فیوچر در برزیل به 430 دلار هم رسیده. و کلی مطالب جالب دیگه. من کار به قیمت سهم ندارم ولی انصافا این سهم فروشی نیست. 99 درصد بازار فرق ارزش سهم و قیمت سهم رو نمیدونن. اونایی هم که میدونن نمیتونن ارزش یک سهم رو حساب کنن.
طبق گزارش تفسیری قیمت گاز خوراک پتروشیمی ها قیمتش کاهش پیدا میکنه ولی گاز سوختشون گرون میشه . در کل به نفعشونه. سال بعد با همین اوره ای که 307 دلار هست و نیمای 20500 تومن سود شپدیس بیشتر از امسال هست. واقعا سهام پی به ای 3 رو تو منفی میفروشن ؟ بفروشید ما میخریم
آخر هفته 500 میلیون تومن خرید میکنم
چند برابر همین قیمت تو صف خرید تقدیم خواهیم کرد ...
خودرو به عنوان لیدر بازاره متاسفانه . این شرکت همینجوری میگم ولی 10-20 هزار میلیارد فوقش بیارزه . هر چی حقوقی حمایت بکنه فایده نداره. آقا نمی ارزه بفهمید. شرکتی که زیان فوق سنگین میسازه و آینده نداره 50 هزار میلیارد نمی ارزه. شرکت داره دارایی میفروشه حقوق میده . ماشیناش رو تو قرعه کشی میفروشه با ضرر. شرکت دلسوزه نداره. توش بخور بخوره. از این شرکتها زیاد داریم تو بازار
چرا باید شپدیس که سال بعد با مفروضات فعلی 2400 تومن حدودی میسازه. 6 ماه دیگه هم مجمع میره به پای خودرو و خساپا بسوزه. سهم پی به ای 3.5 رسیده منفیه
ما تو اقتصاد ایران خیلی به ندرت کسب و کار بالای حاشیه سود 20 درصد بدست میارن . مخابرات و همراه اول با این همه سرمایه گذاری و انحصار حدود همون 20 درصد حاشیه سود دارن.
روزی 2000 میلیارد تومن سود سپرده پرداخت میشه . چند سال بعد دلار میشه 50 هزار تومن. سهام دلاریتون رو نفروشید.
طی 3 سال سودخالص شرکت 16.7 برابر شده. کدوم کسب و کاری هست سودش اینقدر تصاعدی شده باشه. میفروشید میزارید بانک ؟
با یک محاسبه ساده مشخص میشه هزینه ساخت شپدیس حدود 50 هزار میلیارد تومن میشه که اگه سودی که 9 ماهه ساخته و انباشته رو هم کنار بزاریم به ارزش بازار فعلی 55 هزار میلیاردی روی تابلو میرسیم ضمن اینکه موقعیت شپدیس در پارس جنوبی هست و اسکله اختصاصی داره و اصلا قابل مقایسه با پتروشیمی مسجد سلیمان نیست. ارزش برندش هم میگیم هیچ. تازه کارخونه ای که ساخت اروپا هست کجا ساخت چین کجا.
این روزا حرف از قطعی برقه. ببینید ساخت نیروگاه توجیه اقتصادی نداره کافیه برید صورتهای مالی این صنعت رو ببینید ولی بخاطر اینکه مردم شاکی نشن برق به قیمت واقعیش نمیرسه حالا یک آدم بیسوادی یک زمانی گفت آب و برق مجانی میشه اینا تو رو دروایسی افتادن. ما یک باغی گرفتیم برقش امامه هر چی میریم دنبال کنتور نمیدن حتی من یکبار به فکر بیت کوین افتاده بودم چند روز پیشم مامور برق اومد 300 تومن بهش شیتیل دادیم گفتیم برو برامون کنتور ردیف کن گفت حالاحالاها نمیشه باید صبر کنید. ببینید مملکت چقدر خرتوخره میگیم برق دزدی نمیخوایم میگن نمیشه. آب و برق و گاز و بنزین و ... تو ایران قیمتش واقعی نیست . توی بحث آب که بیشترین مصرف رو کشاورزی داره الان با روش زمان مادها داریم آبیاری میکنیم. خودروهامون استاندارد نیست چون داریم تو صنعت خودروسازی انحصار و توزیع رانت داریم. بخش بانکداری که موتور اقتصاد ما شده عملا داره سفته بازی میکنه. بخش مسکن با این کیفیت افتضاح وارد رکود تورمی شده. کلا مملکت بلبشو شده هیچی جای خودش نیست. هیشکی هم پاسخگو نیست. دست آخرم میگن مقصر مردمن. خونه نوساز دیدم کنتور آب و گاز مجزا نداره یعنی یک واحد مصرف هم نکنه باید جور واحد پر مصرف رو بکشه. چقدر آخه اینجا خر تو خره
سهم رو با پی به ای تحلیل 4 تو منفی به حقوقی میفروشن و احتمال قوی میزارن تو بانک ... فروش بعضی سهما تو این قیمتها اشتباهه. نه به اون خریدشون تو قله نه به این فروششون به یکدهم قیمت با گریه. چقدر این مردم بیسواد و طمع کارن. بازار تو قله بود به هر کی میگفتم نخرید بازار نونش رو داده شرش مونده میگفتم فلانی کمک نمیکنه ما هم یک سودی بکنیم. از چند تا گروه تلگرام هم اخراجم کردم مثل گروه صمدی بقول خودش بزرگترین گروه تلگرام بورسی چون گفتم بازار حبابه. حالا آدم بیشرف بیا جواب ملت رو بده.
من سوزشم از اینه بازم مردمی که اینجوری گول خوردن بازم از این گروه ها و کانالهای کلاه بردارن خارج نمیشن. بابا اینا پول میگیرن سیگنال میدن که رو شماها سهم خالی کنن نمونش نیما و..
فکر کنم مشارکت انتخابات زیر ۲۰ درصد باشه و چون همیشه آقای خا... میگفت رای مردم رای به نظام هست الانم پای حرفش وایسه و بره کنار و کشور رو دست کار بلد بسپاره. با هر کی حرف میزنم حتی افرادی که سینه چاک نظام بودن دارن به همه فحش میدن. مردم در آستانه انفجار هستن.
نظر