نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط شهرقدس پست شده است View Post
    جناب نجیمی خرید کدام بانک بهتر است ممنون می شوم پاسخ دهید
    سينا و نوين دي به علت شارپ بودن
    ملت به علت بنياد خوب
    حكمت داشتن خبر
    وقوام مفت بودن ولي ريسكي
    صادرات و تجارت هم بعضيا روش فعالن اگه گير نكنن /:.winksmiley02.:/
    -----------------
    به شخصه در اولين فرصت از سهم هايي كه حقوقي بد ذات و عوضي داره خارج ميشم. فرصت هاي بازار رو نبايد از دست داد.
    ----------------
    گروه پيشرو و پر بازده سال 95 گروه تجهيزاتي و پيمانكاري اقدام و عمل ميباشد. :D
    ---
    واقعا اگر در گروه بانكي خبري باشد بايد رانفور كه خدماتي انحصاري ميده بيشترين بازدهي رو داشته باشه ولي از اونجايي كه سهامدار عمده اون بسيار آشغال تشريف داره من هم مترصد خروج از سهم هستم. سهامداران بايد در مجمع اعتراض خودشون رو نشون بدن./:.sadsmiley.:/
    كلا امروز 5000 تا معامله شده. شركت به اين عظمت.
    ----------
    حجم خريد تجار با اون وضع خراب شركتش خيلي جالبه.
    -------
    ساينا ترمز بريده.
    ----------
    بعضي از سهم ها واقعا قيمتشون از ارزششون فاصله گرفته و خريدش ريسك زيادي داره.
    ------------------
    ظاهرا تلگرام براي همراه داستان شده.
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/30, 10:52.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

دوستان عزيز من خريدم تكميل نشد ولي ميگم خدمتتون چه سهمي هست.
      ترجيحا در منفي بخريد
      تك سهم نشويد
      مسئوليت خريد را به عهده بگيريد
      سهم مورد نظر شتوكا ميباشد

تو اين 2 روز تعطيلي قشنگ بررسيش كنيد. فكر كنيد من ميخوام بهتون سهم رو بندازم. اگر چه تعداد زيادي هم ندارم.
      خريد حقوقي لفاف هاي چند لايه زير مجموعه پترول بررسي شود./:.winksmiley02.:/
      ----------
      با عرض معذرت از دوستاني رانفوري بابت رنج منفي امروز.
      امروز يك سهم ديگه خريدم با يكي از دوستان كه در مثبت 5 فروشندش ته كشيد./:.tonguesmiley:./
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/30, 12:16.

نظر

• sarmaiedar
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 32

جناب نجیمی

کدوم حقوقی ها به قول خودتان بدذات هستند؟
        [CENTER][SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#008000]«وجود است که مشهود ماست»[/COLOR][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

در اصل توسط sarmaiedar پست شده است View Post
          جناب نجیمی

کدوم حقوقی ها به قول خودتان بدذات هستند؟
          بانكي ها و رانفور و گروه بهمن و فرهنگيان و مهر اقتصاد و ... همون هايي كه توي مثبت آبشاري عرضه ميكنند و در منفي ها از صف فروش بر ميدارند و سود را مخفي ميكنند.
          -----------
          بعضي از دوستان ميگن شتوكا راه شسينا رو ميره. ولي به هر حال شركت به اين كوچيكي مگه چقدر ديگه فروشنده داره كه حقوقي هر روز 200.000 تا حداقل ميخره.
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/30, 13:13.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

اگر توي تعطيلات عيد اينجوري سهم ميخورن پس بعد از تعطيلي و گزارشات خوب شركتها چي ميشه /:.grlim:./
            سالي كه نكوست از بهارش پيداست. امسال را از دست ندهيد.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

كارگزاري حافظ و هدف حافظ هم تا خرخره رانفور خريدن اونم تو چه قيمتهايي و دارن تبليغ ميكنن. وقي كه بازار گاوي و صعودي هست بريد رو سهماي روند بازار و كوچيكا و اونايي كه ميخوان ببرن بالا. سهم بنيادي ميخوايد فارس. ولي لامصب بالا نميره. خوب چه فايده. هي بشيني بازارو نگاه كني و دپرس بشي. سهمت بالا نره بقيه 5% مثبت بشن. به فرض همين فارس بخواد تجديد ارزيابي بده ميدونيد يعني چي. ولي خوب نميده /:.yead.:/ همين داستان تو سيماني ها و پتروشيمي ها و ... هست.
              استراتژي رو بايد در بازارهاي خرسي و گاوي تغيير داد. با روند نبايد جنگيد. اشتباه من اينه كه فكر ميكنم بازار تحليل سرش ميشه. نه بابا بايد از فرصت ها استفاده كرد. به شخصه با 20% بازدهي به جايي نميرسم و دنبال سودهاي شبيه آكنتوري هستم. ريسكش رو هم بايد بپذيرم.
              تجديد ارزيابي ايرانخودرو هم هركي مياد جزئيات ميگه حرف مفت ميزنه. حتي مديراي ارشد شركت هم اطلاعات ندارند. برعكس سايپا كه آبدارچياش خبر داشتن تو خودرو بسيار قضيه مخفي هست.
              بازار خوب شد سايتها هم پولي شدن. اساتيد و مهندسين جديد تكنيكال و تلگرامي در حال تكثير هستن./:.smilingsmiley.:/ ديديد گفتم كه ...

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

فیلم مردی که زیاد میدانست دیدی؟
                محصول دهه 1360

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  فیلم مردی که زیاد میدانست دیدی؟
                  محصول دهه 1360
                  نه خير من بيشتر به فيلم گرگ وال استريت علاقه مندم. /:.yead.:/
                  حالا به نظر شما من همون پسره هستم ؟ نه اتفاقا من اينقدر وضعم توپ بشه تازه ميرم دنبال نامزد /.:biggrinsmiley.:/
                  ولي ظاهرا داستان فيلمي كه گفتيد از اين قراره :
                  كارمند جواني كه از زندگي سخت خود ناراضي است، با پيرمرد مرموز سياهپوشي ملاقات مي كند. پيرمرد اظهار مي دارد كه مي تواند كارمند را به مرادش برساند، با اين شرط كه در راه صواب گام بردارد. كارمند مي پذيرد. پيرمرد روزنامه ي سه ماه بعد را كه خبر جنگ ايران و عراق در آن چاپ شده است به او نشان مي دهد. كارمند با خريد اجناس و كالاهاي ضروري و احتكار آنها و سپس فروش آنها در روزهاي جنگ ثروت كلاني به جيب مي زند. اما نامزد خود را از دست مي دهد و از دوستانش نيز جدا مي افتد. پيرمرد مرموز او را از ادامه ي راه ناصواب نهي مي كند و در آخرين ملاقات توصيه مي كند يا مرد جوان به زندگي پيشين خود بازگردد، يا مرگ در انتظارش خواهد بود. ترس از مرگ كارمند را بر آن مي دارد كه اموال غيرمشروع را به بنيادهاي خيريه ببخشد و زندگي شرافتمندانه را از سر گيرد.

حتما دانلودش ميكنم و مي بينم
                  /:.winksmiley02.:/
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/30, 18:45.

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    نه خير من بيشتر به فيلم گرگ وال استريت علاقه مندم. /:.yead.:/
                    حالا به نظر شما من همون پسره هستم ؟ نه اتفاقا من اينقدر وضعم توپ بشه تازه ميرم دنبال نامزد /.:biggrinsmiley.:/
                    ولي ظاهرا داستان فيلمي كه گفتيد از اين قراره :
                    كارمند جواني كه از زندگي سخت خود ناراضي است، با پيرمرد مرموز سياهپوشي ملاقات مي كند. پيرمرد اظهار مي دارد كه مي تواند كارمند را به مرادش برساند، با اين شرط كه در راه صواب گام بردارد. كارمند مي پذيرد. پيرمرد روزنامه ي سه ماه بعد را كه خبر جنگ ايران و عراق در آن چاپ شده است به او نشان مي دهد. كارمند با خريد اجناس و كالاهاي ضروري و احتكار آنها و سپس فروش آنها در روزهاي جنگ ثروت كلاني به جيب مي زند. اما نامزد خود را از دست مي دهد و از دوستانش نيز جدا مي افتد. پيرمرد مرموز او را از ادامه ي راه ناصواب نهي مي كند و در آخرين ملاقات توصيه مي كند يا مرد جوان به زندگي پيشين خود بازگردد، يا مرگ در انتظارش خواهد بود. ترس از مرگ كارمند را بر آن مي دارد كه اموال غيرمشروع را به بنيادهاي خيريه ببخشد و زندگي شرافتمندانه را از سر گيرد.

حتما دانلودش ميكنم و مي بينم
                    /:.winksmiley02.:/
                    هیاهوی بسیار بر سر هیچ آخرش مرگه
                    اما لذت بورس به همین چیزاست به بالا و پایینش

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

تو بعضي نمادها خودرويي و سرمايه گذاري خودرويي امروز عرضه هاي زيادي بوده. بايد يكمي مراقب بود. چون خودروئي ها منفي بشن بازار هم تاثير ميگيره. ممكنه شنبه بازار شل و سفت بشه.

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                        بانكي ها و رانفور و گروه بهمن و فرهنگيان و مهر اقتصاد و ... همون هايي كه توي مثبت آبشاري عرضه ميكنند و در منفي ها از صف فروش بر ميدارند و سود را مخفي ميكنند.
                        -----------
                        بعضي از دوستان ميگن شتوكا راه شسينا رو ميره. ولي به هر حال شركت به اين كوچيكي مگه چقدر ديگه فروشنده داره كه حقوقي هر روز 200.000 تا حداقل ميخره.
                        شتوکا : کل تعداد سهام شناور قابل معامله 12846111 سهم . البته اگه همه فروشنده باشن ! فعلا که دارن به لفاف میبخشن . تا کی معلوم نیست !
                        نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

كاري به اين ندارم كه شتوكا مي ارزه يا ارزش بازارش چقدره و رشد كرده و افزايش سرمايه داره نداره و... من فقط گفتم اين سهم قراره بره بالا. ضمن اينكه من خودم خيلي شتوكا ندارم و در حال جمع كردن سهم خاصي هستم كه اميدوارم راه آكنتور رو بره. توصيه من به خريداران احتمالي شنبه اينه كه در خريد شتوكا از مبلغ 333 تومن بالاتر اوردر نزاريد چون سهم خشكه.
                          با توجه به صحبت هاي رهبري در شنبه جانب احتياط رو بايد رعايت كرد. و از هر منفي احتمالي در بهينه كردن و چابك سازي پورتفو اقدام كنيد.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

/:.yead.:/

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

برعكس همه به نظرم تك سهم شدم كار اشتباهي نيست اگر بدونيد كه چه سهمي رو در چه قيمتي تك سهم بشيد. حتي وارن بافت به تشكيل پورتفو اعتقادي نداشت بلكه سهامي كه معيارهاي اون رو داشت تا جايي كه ميشد ميخريد. پرتوهاي خورشيد تا متمركز نشوند نمي سوزانند.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

منم به تک سهم بودن معتقدم اما خیلیا میگن اشتباست

نظر

در حال کار...
                                X