نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

يكي از آشناها همين اواخر تك سهم آكنتور شده بود و حساب كردم ديدم دوميليارد و سيصد پولش شده بود. خلاصه هر چي بهش گفتن بفروش ميگفت منتظرم 10 برابر بشه. هر 5% منفي كه بخوره 100 ميليون ضررشه. حالا جالبيش اينجاست كه پيش بيني سود سال 94 شركت همش كشكه.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

اين نوشته يكي از معروفترين هاي بازار هستن كه در اوج ركود نوشته شد و بعدا گفت من كفن پوش در بازار ماندم و منجي بازار شدم : ح.اع :D

بعضی وقتها فلسفه ورود به بورس رو فراموش میکنیم . البته اول این را به خودم میگوییم و بعد به دیگران. همیشه فکر میکنیم باید در بازار باشیم و ترید کنیم . انسان باهوش کسی که بداند که چه زمانی به بازار های مختلف ورود کند و کی از آن بازار بیرون رود . اشتباه ما این است که فکر میکنیم فقط بازار بورس فقط هست . گاهی باید در بازار بورس باشیم گاهی باید در بازار دلار باشیم و گاهی باید در بازار مستغلات باشیم و گاهی هم مانند این دو سال باید در بازار بانکی میبودیم . ولی صد افسوس که تشخیص ندادیم . افراد موفق همیشه در یک بازار نمیمانند و با تصمیم گیری های درست خود را به یک بازار گره نمی زنند و با آن ازدواج نمیکنند کاری که ما نکردیم.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

ظاهرا اونايي كه تا خرخره خودرويي دارن يكمي احساس خظر كردن و دنبال تعويض گروه هستن. بنابراين فعلا خريدي تو اين گروه نداريم تا ببينيم پولها كدوم سمت ميره. تا مطمئن نشم خريد نميكنم. هيچ عجله اي نيست. يك سهم كوچيك هم سهامدار حقوقي بهم گفته ميخواد ببره بالا و داره تو منفي جمع ميكنه ولي چون سهم خيلي بالا رفته احتياط ميكنم و مثل تمساح كمين كردم /.:biggrinsmiley.:/ جالبه كه يكي از دوستاني كه سهم رو داشت و اينجا زياد لايك ميكرد هواسم بهش بود يك نوسان خوب ازش گرفت /:.smilingsmiley.:/

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

به نظرم صف خريد بانكي ها خيلي شل هست و خريد تو مثبت 5 ريسك داره. حجم معملاتشون هم نسبت به قبل كمه.

اگر با حجم بالا مثبت بمونن يعني اومدن رو اين گروه.

هيچ دليلي براي رشد معدني ها وجود نداره. حتي دلار هم نزولي و در حال تك نرخي شدن هست.

خودرويي ها و كنتور صف فروش ...

كلا حجم معاملات به علت تعطيلي تو خيلي از سهم ها رو نميشه جدي گرفت.

كيسون رو از 65 بردن 185 . ظاهرا سود مجمع يعني كشك
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/26, 09:21.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

من روي سهم هاي كوچيك مثيت هستم. فرضا بانك صادرات يا ملت براي افزايش سود با اين تعداد سهام و شناوري كار سختي در پيش دارند مگر اينكه حقوقي اونها عرضه كننده نباشه و بخواد سهم بره بالا. ولي سهم هاي كوچيك راحت ميره تو گره يا سود ميسازه.
            فخوز با اين وضعيت درامي كه داره جالبه صف خريده. همچنين هرمز.
            حريل روز عرضه اوليه كسي نميخريد /.:blinksmiley.:/
            همينطور گروه فلزات اساسي چرا بايد مثبت 5 باشند ؟ فقط افزايش سرمايه از محل تجديد اگه سنگين باشه و يا هريد شركت توسط خارجي ها ميتونه توجيه كننده باشه كه اونم خبري نيست وگرنه با اون گزارش هاي داغون ...

به هر حال اگر بازار به هر دليلي خراب بشه اينجور سهم هايي كه بدون دليل بالا رفتن دوباره ميان پائين.
            به نظر مياد سال خوبي باشه براي بازار. لااقل نيمه اولش /:.happysmiley:./

اينو بگم و برم دنبال كارم . وقتي بازار خيلي خراب بود به يكي از اساتيد بازار گفتم چرا بعضي ها هنوز تو اين بازار موندن؟ گفت بعضي ها دنبال سود سالي 20% نيستن. همونا الان 200% تو اين 6 ماهه تو سودن.
            سهم خوب رو وقتي كسي بهش نگاه نميكنه و به علت صف خريد نبودن نميخره شما بخريد و نگه داريد. بالاخره يكروز بازار به اشتباه خودش پي ميبره.
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/26, 10:18.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

خدائيش بترانس رو هر جور حساب كني نمي ارزه. اون موقع كه 400 بود به كارگزارم گفتم كه حافظ داره ميخره گفتش من نميشناسم و خلاصه راي مارو زد. بعدش مهدي مومني اومد توش و ... الانم 1500 صف خريده. كاري به صفش ندارم ولي يك عده 20 سال تو بازارن هيچ پخي نشدن. اونم تو سالهاي طلايي بورس. خوب فكر ميكنن ولي بد عمل ميكنن.

فاذر هم نمودارش رو بعدا ميزارم ولي چون افزايش سرمايه از محل آورده و بعد بازي حق داره و اين اواخر هم زيادي بالا رفته يكم داستان داره ...

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

همونطور كه پيش بيني شد خودرو تا 450 تومن بيشتر رشد نكرد.
                خيلي از سهم هاي بازار واقعا تو اين قيمتها نمي ارزند. مثلا اين ساينا خانم چقدر بالا رفته. يا كنور يا ...
                پارسال خبهمن صف خريد وحشتناكي داشت. من با خودم گفتم يكبار هم مثل بثيه بريم تو صف. خلاصه رفتيم تو صف و جزو نفرات اول خريديم. فرداش سر به سر فروختيم . هيچي كم مونده بود ي چيزي هم بدهكار بشيم. /:.yead.:/
                بازار امروز چيزه خاصي نداره. همون مسخره بازي قندي ها.
                اينم نمودار فاذر تا ديروز هست.

---------
                ي چيزي بگم بخنديد من بعضي وقتا خوابام به زبون انگليسي هست. نميدونم اين اتفاق براي افرادي كه چند زبونه هستن ميوفته يا نه.:D

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

نفوذ
                  برجام 2 و 3 نداريم
                  آزمايش هاي موشكي
                  يعني : مذاكرات و نرمش قهرمانانه فقط مربوط به بحث هسته اي بوده و قرار نيست ما در اصول تغييري ايجاد بكنيم. تغييرات كوچيكي كه نهايتا منجر به تغييرات بزرگ خواهد شد.
                  اميدوارم ته اين داستان يك ا.ن ديگه يا خودش رئيس جمهور نشه.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

پول همه تو بازاره يعني بازار يا پول جديد ميخواد كه بايد سود بانكي كم بشه يا گزارش شركت ها خوب باشه كه فعلا بعيده يا سرمايه خارجي وارد بورس بشه كه اونم كوتاه مدت بعيده. تعارف نداريم قيمت خيلي از سهم ها پر هست. بزرگاي بازار و حقوقي ها هم شدن نوسان گير.

حقيقتش من هنوز هم نظرم در مورد خودروئي ها نظر قبلي هست و هيچ دليلي بجز سفته بازي و قوانين باز شدن سهم و تجديد ارزيابي دليل رشد اين گروه هست وگرنه چه اتفاقي بجز حساب سازي اتفاق افتاده . كدومشون واقعا سود ساختن.
                    همين وضعيت تو گروه معدني هم هست. اين گروه با توجه به تك نرخي شدن ارز نسخشون پيچيده شده. نرخ جهاني هم كه مدتهاست وضعش خرابه.
                    بدان و آگاه باشيد آقاي شاخص آبادي خيلي بهتر از اين يارو جديده بود. اين اصلا تو باغ نيست. يا زيادي تو باغه ي چيزي بهش ميسه. آخه آكنتور رو باز كرديد كه چي بشه. يا اون بلايي كه سره پالايشي ها اورديد. ملت رو بدبخت كرديد بعدش برديد بالا پچونديد.

خيلي از سهم ها الكي رشد كردند. مثلا تجار از 65 برديد 180 با اون گزارش داغون و شركت داغون.

آخه با اون گندي كه تو عرضه اوليه و باد كردن هرمز زديد كه پاي وزارت اطلاعات اومد وسط كدوم سرمايه گذار انگليسي احمقي مياد 15% شركت رو از شما بخره.
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/27, 14:45.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

كانال x :
                      از هفته اول سال ٩٥ براي بهينه سازي پرتفوي استفاده كنيد . در زمان بهينه سازي پرتفوي اجازه ندهيد تمركز فكري و معاملاتي شما بخاطر برخي پارازيت ها بهم بخورد . سال جديد يكي از رويايي ترين سالهاي بورس است
                      --------------
                      ما كه تماما سهميم ولي از قديم گفتن هيچ بقالي نميگه ماست من ترشه /:.yead.:/.
                      امروز حقوقي ذوب هم بد خالي كرد.
                      فردا اگه خودروئي ها جمع نشن كار بيخ پيدا ميكنه. كه به نظرم بيخ پيدا ميكنه.

منفي 5 رتكو امروز ميشد تعداد خريد و از نظر من فرصت خريد بود. بزرگترين شركت بازرسي و مهندسي و نظارت نفتي ايران هست كه مالك اصليش تامين اجتماعي هست و پارس جنوبي كه توسعه داده ميشه تاثير بسيار عالي روي اين سهم داره. هر كسي اين سهم رو خريده سالانه 200% با افزايش قيمت سهم و سود مجمع و افزايش سرمايه سود كرده. خلاصه من حقش استفاده نشدش رو 530 كلا با صد تومن واريزيش خريدم. اينجا هم گفتم. الانم باز ميگم.
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/27, 17:50.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

خيلي ها هم براي بدتر نشدن وضعيت تو صف فروش خودرويي ها نميرن.
                        اصولا بتاي منفي كه به گروه قندي ها نسبت ميدن طبق نظر وارن بافت چيزه مسخره اي هست و گروه قند از نظر بنيادي ارزش خاصي ندارن. و نوسان گيرها در اين گروه هستند.
                        قيافه اون دوستمون كه تك سهم آكنتور بود و ميخواست 10 برابر بشه بعد بفروشه ديدنيه.

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

فزوش به موقع خیلی مهمه.
                          کنتور 10 درصد دیگه بیاد پایین. 250 درصد سود میشه 160 درصد
                          10 میلیون به فرض مثال شده بود 35 . اگر ده درصد دیگه اصلاح کنه میشه 26.میلیون

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post

قیمت بازگشایی به نظرتون چنده؟

من فکر می کنم بین 6000 تا 8000 باشه/:.ph34r-smiley.:/
                            خیلی ها واسه خودشون در اکنتور رویا پردازی میکردن
                            باید واقع بین بود و دندون طمع رو کشید
                            اکنتور خیلی غیرشفاف هستش
                            تا 5000 میریزه

پ.ن : ساینا:*
                            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

من خودم جرات خريد كنتور 5000 تومني ندارم.
                              امروز شروع به خريد سهم رانتي كردم. به همراه حقوقي كه رابطه داريم. خريدهام تموم شد اعلام ميكنم. البته شايد يكم طولاني بشه چون تعداد سهامش كمه. شايد از نظر بنيادي از اين سهم بهتر هم باشه ولي وقتي ميدونم ميخوان ببرن بالا ديگه بايد يك چيزهايي رو بيخيال شد.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

آقا تقلبی به دوستان برسون راه دوری نمیره

نظر

در حال کار...
                                X