نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

كل بازار به گروه خودرو نگاه ميكنه. اونايي كه خريدن كه هيچ ولي اونايي كه نخريدن هر روز فكر ميكنن روزه آخر مثبت بودنشون هست. اونايي كه تجربشون تو بورس بيشتر كه جرات خريد ندارند. اونايي كه تجريه سقوط رو ندارن ميخرن و به قول خودشون چند درصدي سود ميكنيم و بعد خارج ميشيم. ولي اين نارنجك بالاخره دست يكي منجر ميشه.
    امروز هر كاري تونستن كردن تا شاخص مثبت بمونه ولي من به نظرم اگه بقيه گروه ها مثبت نشه كم كم خيلي ها به فكر فروختن ميوفتن.

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      شركتي كه حتي توي ركود سال 92 و 93 تعديل هاي پشت سر هم داشت.
      الان فعلا دور دست شرکت های است که زیان ده بودن و زیان انباشته داشتن
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
        الان فعلا دور دست شرکت های است که زیان ده بودن و زیان انباشته داشتن
        دولت و دست اندرکاران باهوشند . با این رفتار سعی میکنه از شر این شرکت های درپیت راحت بشه و همه رو بده دست مردم
        مردم بمونند و سهام چند دلاری=))
        زامیاد خود شرکت ارزیابی کرده گفته سقفش 600 میلیارد میرزه . امروز 1000 میلیارد بود /:.rolleyessmileyani

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          دولت و دست اندرکاران باهوشند . با این رفتار سعی میکنه از شر این شرکت های درپیت راحت بشه و همه رو بده دست مردم
          مردم بمونند و سهام چند دلاری=))
          یک ماه پیش این پست رو زدم.....با حرفتون موافقم ولی به نظرم باید استفاده کرد ما که میتونیم خوب دستشون رو بخونیم چرا استفاده نکنیم.....هم بنده و شما و جناب نجیمی افراد با تجربه ای هستیم و میدانیم بالاخره این نارنجک ها دست کسانی منفجر میشن فقط باید سعی کنیم اون اشخاص ما نباشیم

این روند افزایش سرمایه ها به نظرم ادامه دار باشه

اکثر شرکت ها واسه این که از زیان خارج بشن در گام اول به افزایش سرمایه رو میارن

اگر شرکت زیان ده هم باشه بهتره چون هم قیمتش پایینه و هم احتمال افزایش سرمایه داره

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

یک ماه پیش این پست رو زدم.....با حرفتون موافقم ولی به نظرم باید استفاده کرد ما که میتونیم خوب دستشون رو بخونیم چرا استفاده نکنیم.....هم بنده و شما و جناب نجیمی افراد با تجربه ای هستیم و میدانیم بالاخره این نارنجک ها دست کسانی منفجر میشن فقط باید سعی کنیم اون اشخاص ما نباشیم
            بله درسته.ولی فعلا درحال حاضر زمان مناسبی فکر کنم نباشه .چون خودرویی ها حداکثر 25-30 درصد تا سقف تاریخی به نظرم فاصله دارند
            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/03/15, 23:02.

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

نزدیک یک هفته است دارم به یه چیزی فکر میکنم
              اون هم اینه که چرا شخصی مثل من که کلی تجربه داره و کلی معلومات بنیادی و تکنیکال و توانایی تحلیل (البته فکر میکنم این سوال کاملا شامل حال شما جناب حیدر و جناب نجیمی هم بشه) داره در روند صعود اخیر انچنان که باید سود نگرفته
              اگه از یه شخصی پاییز می پرسیدن که قراره زمستان همین امسال برخی سهام دو برابر و سه برابر بشه و به نظرت این سه نفر چند درصد سود میکنن مسلما جواب اون شخص عدد بالایی بود در حالی که ما سه تا شاید به نصف اون عدد هم نرسیدیم چرا؟

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

شايد دليلش اين باشه كه ما سقوط هاي سنگين رو ديديم و محتاط تر عمل مي كنيم و ميدونيم كه خودروئي ها هيچ چيزي توشون نيست. ولي افرادي كه اول وارد شدند و افراد آماتور از اين بابت ترسي ندارند. به هر حال ورود به خودروئي ها تو اين قيمتها ريسك زيادي دارد مگر اينكه شركتي مثل ايرانخودرو تجديد ارزيابي سنگين از محل تجديد داشته باشه كه در حال حاضر چيزي مشخص نيست.
                به نظرم سال بعد گروه هاي ديگه اي بايد ليدري رو به عهده بگيرن.
                شايد من سرمايم چند برابر نشد ولي همين سود با ريسك كم و دائم كه دارم به نظرم خوبه.

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

نزدیک یک هفته است دارم به یه چیزی فکر میکنم
                  اون هم اینه که چرا شخصی مثل من که کلی تجربه داره و کلی معلومات بنیادی و تکنیکال و توانایی تحلیل (البته فکر میکنم این سوال کاملا شامل حال شما جناب حیدر و جناب نجیمی هم بشه) داره در روند صعود اخیر انچنان که باید سود نگرفته
                  اگه از یه شخصی پاییز می پرسیدن که قراره زمستان همین امسال برخی سهام دو برابر و سه برابر بشه و به نظرت این سه نفر چند درصد سود میکنن مسلما جواب اون شخص عدد بالایی بود در حالی که ما سه تا شاید به نصف اون عدد هم نرسیدیم چرا؟
                  شخصا رو حباب حساسیت زیادی دارم. اگر ببینیم حبابی شده سهام . خرید نمیکنم حتی اگر نمودارها هم اعداد خوبی نشون بدند که نشون میدادند ولی باز تکنیکال و نمودار اولویت نخست بنده نیست. دست خودم نیست نمیتونم=))الان هم معتقدم سهام قسمت زیادی حبابه. نه خودرو فقط بلکه فولاد و معدنی ها هم اینطور. پی به ای خیلی بالایی دارند در این شرایط رکودی که باید برعکس باشه
                  پی به ای متوسط بازار 6 بوده و فکر کنم در آینده هم 6 بمونه البته گاها زیر و یا بالای این عدد بوده و متوسط 6 هست الان بالای 8 باید باشه البته جدیدا چک نکردم .

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

اتفاقي كه حدس زدوم داره ميوفته. سهامدارهاي ساير گروه ها خسته شدن و دارن خارج ميشن و بازار داره كم كم خراب ميشه.
                    امروز ميخواستم منفي كرازي رو بخرم كه نشد. عرضه اوليه امروز هم حريل هست كه كاچي بعض هيچي هست.
                    دماوندم داديم رفت. نميداديم دي ميداد.

اميدوارم سال 95 سال پر سودي باشه براتون./:.Heart.:/

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

رتكو هم از 560 تومن سيگنال خريدش رو دادم. و حق استفاده نشده تعداد زيادي در 430 خريدم. الانم صف خريده. اگر اون بنده خدايي كه بهش گفتم توي سهم اومده باشه، سهم تارگت هاي بالايي داره. بخش اصلي سبد من هم همين سهمه.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

پنهان سازي سود تو سط رانفور و عدم بند حسابرس و پاسخگويي اداره سهام.

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                          شايد دليلش اين باشه كه ما سقوط هاي سنگين رو ديديم و محتاط تر عمل مي كنيم و ميدونيم كه خودروئي ها هيچ چيزي توشون نيست. ولي افرادي كه اول وارد شدند و افراد آماتور از اين بابت ترسي ندارند. به هر حال ورود به خودروئي ها تو اين قيمتها ريسك زيادي دارد مگر اينكه شركتي مثل ايرانخودرو تجديد ارزيابي سنگين از محل تجديد داشته باشه كه در حال حاضر چيزي مشخص نيست.
                          به نظرم سال بعد گروه هاي ديگه اي بايد ليدري رو به عهده بگيرن.
                          شايد من سرمايم چند برابر نشد ولي همين سود با ريسك كم و دائم كه دارم به نظرم خوبه.
                          دوست عزیز...هنر یک سرمایه گذار و تریدر هم همین هست ...که همیشه بتونه سود مستمر از بازار کسب کنه....خیلیها را من دیدم سال 92 سود های خوبی کردند...ولی زمستان 92 بیشتر سودی که کسب کرده بودند از دست دادند.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

ديروز رفته بودم خكمك - كمك فنر ايندامين. عجب شركت داغونيه. 2 تا كانكس گذاشتن دم در وروديش با ي سوله درب و داغون و چند تا پالت داغي رو هم چيده بودن. اصلا خنده دار بود. من با خودم فكر ميكردم اين آشغالدوني چي داره كه سهمش داره مثبت ميخوره. حتي مساحت زمينش هم بزرگ نبود و فقط بر جاده مخصوص بود.:D

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

يك اصلاح يا پول بك براي بازار خوب هست.

براي همه سئوال هست بعد از خودرو بازار سراغ چه گروهي خواهد رفت. يعني همه دوست دارن اول روند گروه بعدي وارد بشن. فقط كافيه براي بازار محرض بشه كه اين گروه چه گروهي خواهد بود تا ببينيد چجوري براش صف ميزارن. خيلي ها بحث از گروه بانكي ميكنن همينطور تجهيزاتي و البته اينو بگم كه ركيش و رتاپ و رانفور و فن آوا درسته آي تي هستن ولي همشون در زمينه بانكي فعاليت ميكنن يعني تراكنش و خدمات بانكي. البته بعضي ها هم ميگن بازي گروه خودرو ادامه داره ولي به شخصه ميگم ديگه گندش رو در نياريد :.thumbsdownsmileyan

به نظر ميرسه امروز موج 1 بازار تموم شد.
                              -------------
                              مشكلات صنايع :
                              گروه بانكي= عرضه كننده حقوقي زياد داره.
                              گروه پالايشي = نرخ پالايش و پخش و نفت
                              پترويي = خوراك و جهاني
                              معدني= بهره مالكانه و جهاني
                              مسكن=ركود
                              خودرو و قندي = پر بودن قيمت
                              ------------
                              شايد بهتر باشه چند تا صنعت كوچيك با هم حركت داده بشه. از گروه هاي تجهيزاتي و آي تي و بيمه و حمل نقل.
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/16, 23:53.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

به نظرم اظهار نظرهاي اخير مقام هاي ايراني و امريكايي در خصوص برجام و مسائل داخلي خيلي جاي نگراني نداره اگر چه در داخل شعار امسال مبني بر اقدام و عمل نشون دهنده توقعات بالا از دولت فعلي هست.به نظرم حتي حرفهاي ترامپ هم بيشتر تئاتر هستش تا عمل.بايد منتظر شد و عكس العمل بازار رو ديد. و همينطور اقبال بازار به صنايع. به هر حال سهم هاي مختلف و استراتژي هاي مختلفي در تعطيلات بررسي شد. قبل از تعطيلات زمزمه هايي مبني بر صعود گروه بانكي شنيدم و ميدونم بعضي صندوق ها در حال خريد هستن ولي من كمافي السابق با اين سهم و گروه مشكل دارم. دليلش هم عرضه حقوقي و عدم شفافيت صورتهاي مالي مخصوصا سمت چپ ترازنامه هست .ضمن اينكه چندتا بانك هنوز تحريم هستند. گروه خودرو و قطعه هم بعضي ها ميگن داستانش ادامه داره و... خلاصه اگر براي من مشخص بشه كه بازار باز هم بخواد تو اين گروه بمونه سهم خاصي مد نظرم هست كه معرفي خواهم كرد.
                                همونطور كه اوباما گفت مدتي زمان ميبره تا مردم ايران برداشته شدن تحريم ها رو احساس كنند.
                                ضمنا كفه ترازوي من بيشتر سمت خوش بيني هست ولي با دقت تحولات رو دنبال ميكنم. بورس ما با يدونه كشمش گرميش ميكنه با يدونه مويز سرديش ميكنه.
                                همونطوري كه قبلا گفتم خيلي ها از رشد گروه خودرو جاموندن و منتظر ورود به گروه جديد هستند. خيلي ها از عدم و يا مقدار رشد سهم هاشون ناراضي هستند براي همين ممكنه سهم هاشون رو تو منفي بفروشن كه در روز آخر ديديم. البته مشكل از جايي شروع ميشه كه پولشون از بازار خارج بشه چون يك عده كه سودهاي چند صد درصدي كردند از سهم هاشون خارج و سهم هاي بنيادي كه قيمتش پائين اومده ميخرن و همين موضوع باعث ميشه گروهي كه اقبال بازار رو داره شروع به ريزش بكنه. براي همين من ميگم امسال بايد حداقل يك گروه جديد بالن بشه كه پول از بازار خارج نشه.

تنها جايي كه ميتونيد راه صد ساله رو يك شبه بريد همينجاست. اميدوارم سال 95 اين اتفاق براي ما بيوفته.

موضوع مهم ديگه خروج روسيه از سوريه و عدم تحويل اس300 و همكاري با عربستان براي ثبيت توليد نفت هست.
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/03/22, 23:07.

نظر

در حال کار...
                                X