نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

كليت بازار خبري توش نيست. يكم جو درست كردن سنگ آهني ها رو چپوندن. ظاهرا 3 ماه ديگه قيمت جهاني دوباره نزول ميكنه.
    سايپا هم ميخواد 40 تومن سود كاغذي اعلام كنه تا خوب بچپونن به ملت.
    يكسري تك سهم هاي كوچيك هم خوب دارن ميرن بالا مثل چافست و...
    اوراقم كه كشيده بالا
    در اصل شاخص امروز منفي بود نه مثبت. باز رفته تو فاز كسل كننده تا يك خبري بياد... خبري تو خيلي از سهم ها نيست و فقط دارن بازار رو مديريت ميكنن كه نريزه در حاليكه بعضي از سهم ها تو اين قيمتها حباب هستش.

نظر

• argo
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 745

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      آره مخصوصا وقتي سهم مثبت باشه و تو نداشته باشي /.:biggrinsmiley.:/

همش رصد ميكني بلكه منفي بشه بياي اينجا شروع كني به تخريب./:.yead.:/
      تجربه اینو میگه
      https://i.imgur.com/Uv7ySzN.png
      پي نوشت
      http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
      "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

من اگه خاور داشتم از شرش خلاص ميشدم /:.smilingsmiley.:/

بانكي ها همينجوريش كلي شناور دارن همين مونده افزايش سرمايه هم بدن.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

متاسفانه بيشتر سهم ها نقد شوندگي ندارند. يكي از دلايل اقبال به گروه خودرو همين نقد شوندگي و عدم عرضه حقوقي هست.

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

djdream سلام بر شما سوالی داشتم : شما ان مدت که فرانسه برای تحصیل رفته بودید در چه دانشگاهی و به چه زبانی درس خواندید؟

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
              djdream سلام بر شما سوالی داشتم : شما ان مدت که فرانسه برای تحصیل رفته بودید در چه دانشگاهی و به چه زبانی درس خواندید؟
              سلام. من فرانسه نبودم. فقط يكسال تو ايران فرانسه خودم براي اينكه برم كبك. ولي پشيمون شدم و نرفتم. از انگليسي خيلي سخت تره مخصوصا نوشتنش.
              ------------
              دليل اينكه وپست ميخرن با اينكه مثلا بانك ملت بسيار ارزنده تر هست اينه كه عرضه كننده حقوقي نداره مثل بقيه بانكها. اين داستان تو خيلي از سهم ها هستش. يعني اگر ميخوايد يك سهمي رو ببريد بالا بايد مطمئن باشيد حقوقي بهتون نميفروشه. من تو رتكو ميدونم كه فروشنده نيست.

مواظب گرگها باشيد وقتي رفتن تو يك سهم شما كم كم بايد خارج بشيد نه اينكه وارد بشيد. الان ارفع جزو بنجل ترين سهم هاي بازار هست.
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/25, 09:55.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

گزارش زير مجموعه هاي اصلي رانقور اومد. شركت مهمش كه كيش هست درآمد سرويس تبادل اطلاعات بانكي رو صفر گرفته و چيزي شناسايي نكرده. قبلا به كرات گفتم كه اين شركت عالي هست ولي خيري به كسي نميرسونه. يعني نميخوان كه برسونه. منم الان مدتي هست از سهم خارج شدم. اصلا سهم آي تي ندارم. از سيستم هم خارج شدم. كلهم اجمعين بر خلاف تصور همه گزارش رانفور تر زده و به نظرم از قصد اينجوري گزارش دادن.
                اخيرا زياد كدال نميخونم چون فايده نداره. بازار ما با تحليل كاري نداره. بايد ببيني چيو ميخوان ببرن بالا يا شايعه كجاست يا خبر رانتي داشته باشي. از تحليل چيزي در نمياد.

نظر

• djdream
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 4001

david cook كلا 2 تا آلبوم داده بيرون خيلي حال ميكنم باهاش مخصوصا آلبوم اولش.
                  سريال vikings هم ارزش ديدن داره. منتظر فصل جديدش هستم. ولي سريال breaking bad واقعا محشر بود.
                  من خودم جزو معتادين game هستم. با اين سنم . مخصوصا بازي هاي جنگي sniper /.:biggrinsmiley.:/
                  اين استراليائي هاي كانگرو با اون لهجه داهاتيشون سابقه كاري منو بعد فوق ليسانس قبول ميكنن. هر روز يك بامبول جديد دارن. يك روز به مدرك گير ميدن يك روز آيلتس يك روز سن. نخواستيم بابا. وكيل هاي مهاجرت هم چه خر كلاسي ميزارن. جمع كنيد باو ، رفتيد يك دوره گذرونديد فكر كرديد چي، پول مفت به اينا نديد خودتون اقدام كنيد. بخدا اينا هيچ كار خاصي نميكنن. خودتون بهتر نتيجه ميگيريد.
                  اينايي كه كانال بورسي درست كردن خيلي سعي ميكنن خودشون رو متفكر و اهل كتاب خوندن و كمك به خيرين و شركت كنندگان در انتخابات و معتقد به نظام و دلسوز بورس و اقتصاد نشون بدن. ولي ميري تو بحرشون ميبيني خودشون ختم همه چي هستن. دير بجنبي چنان بهت سهم ميندازن /:.yead.:/
                  اين يارو dan bilzerian دهن سرويس داره جاي همرو خالي ميكنه.
                  ----------
                  شنيدم وپترو ميخواد يكي ديگه از شركتهاي مهندسيش رو وارد بورس كنه.
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/26, 07:43.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

حتايد از محل آورده افزايش سرمايه ميخواد بده. ظاهرا لايروبي هم ماليده شده. كلا از سهم هاي مهراقتصاد خوشم نمياد. حتايد داستان زياد داره.
                    فلوله هم الكي صف خريد ميشه خبري توش نيست. سفته بازيه. عين وپست كه مفت هم نمي ارزه.
                    سكارون هم تعديل منفي خفن داده.
                    مدير هلدينگ غدير گفته كه خودروئي ها تا چند ماه ديگه برميگردن به قيمتهاي قبلي.
                    ببينيم بلوك بتارنس رو تو اين كسي از وبانك ميخره يا نه. مفتش گرونه.
                    ارزش بازار شركتها رو با هم مقايسه كنيد تا متوجه حباب بشيد.
                    ------------
                    dan bilzerian كوفتت بشه. :D

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

آيا وقوام در 93 تومان ارزش خريد دارد ؟
                      بارها اين سهم كف 85 خريد و در 100 الي 110 تومان عرضه شده. سهامي كه حتي سفته باز ترين حقوقي بازار سهام كه خود قوامين هست خريدار آن نيست. سهامي كه سود مجمع 2 سال خود را به بهانه هاي مختلف حتي 10% هم تقسيم نكرده. وام هاي بدون باز پرداخت زيادي در اين بانك انجام ميشود. اين بانك حياط خلوت بنياد تعاون ناجا هست. اكثر سهام آن دست افراد رده متوسط جامعه است و تعداد سهام و شناوري زيادي دارد كه با كمترين افزايش قيمت عرضه هاي وحشتناكي دارد. اين بانك حتي خود را مسئول ارائه گزارش هاي 3 ماهه نميكند و با توجه به اينكه در بازار پايه ميباشد كسي آنرا ملزم به ارائه گزارش نميكند. اگر بحث قيمت پائين آن است بايد گفت بانك صادرات هم چند روز پيش 96 تومان معامله شده است و الااقل در بازارپايه نيست و هم گزارش ها را به موقع ميدهد و هم سود تقسيمي و هم سهمش صاحب دارد. اينكه بگيم يك سهم دارائي دارد ولي طرف بدهي ها و مطالبات مشكوك الوصول آنرا ناديده بگيريم اشتباه است. بانك قوامين هنوز هم سودهاي بالا به مشتريان خود پرداخت ميكند. افزايش سرمايه سهم مدتهاست كه اعمال نشده و بلاتكليف است. من خودم حق تقدم آنرا 88 تومان فروختم و الان 1 ريال هم ارزش ندارد چون قيمت سهم زير 100 تومان است و اين نشان دهنده آن است كه اين سهم هيچ حامي ندارد و بانك كمترين ارزشي براي سهامدارانش قائل نيست. به شخصه كسي را نديدم كه از اين سهم با سود خارج شده باشد ولي عده زيادي را ميشناسم كه در باتلاق قوامين گير كرده اند.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

از عجايب روزگار اينه كه بنده خدايي كه خيلي هم معروفه تو كانالش ميگه سهمي بخريد كه افزايش سرمايه از آورده داشته باشه نه انباشته چون تو افزايش سرمايه از محل انباشته سهمتون گير ميكنه. ديگه عمق تحليل بازار رو حساب كنيد. اين مثلا گنده بازاره.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

وخوارزم داره باز ميشه به نظر براي خريد خوبه ولي من نميخرم.

كانال بعضيا. فولاد ارفع هديه به شما، بره تو پاچه 20 ميليون فعلا حقوقي چپونده. /:.yead.:/
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2016/04/27, 10:46.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

من كه بارها گفتم صنعت اصلي ايران نفت و گاز هست نه خودرو. ولي چون مديران بورس فاسد و بيسواد هستند بازار ما هم بيسواد و فاسد هست. وقتي مدير سازمان بدون سابقه بورسي و رزومه ضعيف و صرفا به علت نسبت فاميلي پست گرفته ديگه ميخوايد از اين بازار چه تحليل و منطقي خارج بشه.
                            -------------------

شگفتی نفت ایران

سایت خبری بلومبرگ در این هفته گزارش‌ها و مقالات متعددی را منتشر کرد و طی آن مدعی شد که پیش‌بینی همه تحلیلگران معتبر جهانی از وضعیت تولید و صادرات نفت ایران اشتباه از آب در آمده است! بر اساس اطلاعات ردیابی شده از کشتی‌های صادراتی نفت، در نیمه نخست ماه جاری میلادی، صادرات نفت خام ایران از مرز 2 میلیون بشکه فراتر رفته که نسبت به روزهای اوج تحریم افزایش خارق‌العاده بیش از 100 درصدی را نشان می‌دهد. این پایگاه خبری همچنین مدعی شده که تولید نفت خام ایران از مرز 5/ 3 میلیون بشکه در روز عبور کرده و با روزهای قبل از تحریم تنها 300 هزار بشکه فاصله دارد؛ به این ترتیب می‌توان گفت بزرگ‌ترین گشایش حصول توافق هسته‌ای (که هیچ کس با این سرعت آن را پیش‌بینی نکرده بود)، در بخش نفتی حاصل شده است؛ گشایشی که با رشد حدود دوبرابری اخیر قیمت‌ها و بازگشت نرخ‌های جهانی نفت به سطح طبیعی 50 دلار در هر بشکه، می‌تواند مرهمی بر زخم‌های عمیق اقتصادی ایران و شکاف‌های بودجه‌ای دولت در کوتاه‌مدت باشد.
                            Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz46ZwR3Bvn

نظر

• شهرقدس
                              عضو عادی
                              • Feb 2015
                              • 182

برای خرید به جزئ رتکو که مقداری دارم برای خرید چه پیشنهادی دارید

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

life style
                                بعضي از سرمايه داران بورس رو كه من ميشناسم و گهگاهي باهاشون تو مهموني يا جاي ديگه برخورد دارم مي بينم كه طرف با اين همه ثروت مثلا يك موبايل بسيار ساده حتي بدون دوربين داره يا ماشين بسيار معمولي در حاليكه اگه اراده كنه بهترين ماشين و... ميتونه بخره. جالبه حتي وارن بافت با اون ثروتش به خساست معروفه و حتي ديده شده براي پول خردي كه روي زمين افتاده دولا شده و برداشته و يا شوارتز و... همينطور هستن، به نظر من اين افراد به دليل اينكه از صفر شروع كردن اينجوري هستن و اگر فرضا باباشون بهشون سرمايه ميداد و در زندگي سختي نمي كشيدن الان هم لارج بودن و اصلا خرج كردن پولي كه بدون زحمت بدست مياد لذت ديگه اي داره و آدم راحت تر خرجش ميكنه. گهگاهي هم به من گير ميدن چرا مثلا فلان موبايل يا ماشين رو نميخري يا پاشو برو تور اروپا و... خوب فرضا وقتي من همين موبايل كارم رو راه ميندازه چرا برم يك گوشي گرون و بزرگ بخرم كه اندازه يدونه آجره و هر لحظه ممكنه از دستم بزنن و از امكاناتش هم استفاده اي نميكنم.

نظر

در حال کار...
                                X