نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : نجيمي

دلار 23850 شد . بانک مرکزی دلار ریخته تو بازار به نظرم این ارز پاشی ها موقت هست و دلار 30 تومن رو می بینه . فعلا مرزها بسته هست باز بشه تقاضا زیاده ...

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 914

جناب نجيمي چه خبره شپديس اينقدر حققوقي فروشنده هست ؟خب بابا بزار بقيه اش فردا بالاتر بفروش

نظر

• djdream
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3997

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
        جناب نجيمي چه خبره شپديس اينقدر حققوقي فروشنده هست ؟خب بابا بزار بقيه اش فردا بالاتر بفروش

مریضن . غدیرو ببین 1800 یا 1900 نفروخته اومده 1700 تومن 70 میلیون سهم فروخته. پشت این چیزها سودهای شخصی هست. مهم بنیاد سهم هست و آینده نگری . من از حقوقی نمیترسم. پریروز هم از حقوقی خریدم

فرضا من الان سهامم رو فروختم با پولش چکار کنم. خونه که نتونستم بخرم هم گرون بود هم فایل کمه. بزارم بانک بی ارزش بشه. برم تو قله طلا بخرم. یک راهی پیشنهاد کنید. پولم که نمیشه فرستاد خارج. حالا دو روز هم بخاطر آروم کردن اوضاع دلار بریزن تو بازار بعدش چی. با کدوم دلار میخوان تقاضا رو جواب بدن.
        شپدیس آخر برج 10 حدود 550 تومن سود واریز میکنه. سال بعدم حتما بالای 1000 سود میسازه . خوب این سهمو بفروشم چی بخریم. بریم خودرو بخریم که 200 بوده شده 12000 تومن. بریم بترانس بخریم 700 بود شده 7000 سودم که نداره و صدها سهم بدرد نخور دیگه
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/20, 11:00.

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

ارزش بازار خپارس از زاگرس از رانفور از وبانک پترول شفن و... بیشتر شده . واقعا بازار از عقلانیت خارج شده

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

♦️ مجیدرضا حریری: درآمدهای ارزی کشور ۴۰ درصد کم شده/ طبیعی است که دلار گران بشود

?رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین: سال گذشته حدود ۹ میلیارد دلار نفت فروختیم و حدود ۴۲ میلیارد دلار هم صادرات غیرنفتی داشتیم، بنابراین درآمدهای ارزی ما در سال گذشته بین ۵۰ تا ۵۵ میلیارد دلار بوده است، در حالی که در سال‌های ۲۰۰۹، ۲۰۱۰ و حتی ۲۰۱۶ حدود دو برابر این ارقام درآمدهای نفتی داشتیم.

?صادرات نفتی ما امسال کم شده و نهایتا حدود پنج میلیارد دلار خواهد بود، صادرات غیرنفتی هم در فصل نخست سال جاری حدود شش میلیارد دلار بوده که اگر همین روند تا پایان سال ادامه داشته باشد حدود ۲۵ میلیارد دلار می‌شود، حتی اگر فرض کنیم صادرات غیرنفتی ما رقمی در حدود ۳۰ میلیارد دلار بشود، مجموع درآمدهای ارزی کشور به حدود ۳۵ میلیارد دلار خواهد رسید. بنابراین به جای ۵۵ میلیارد دلار درآمد ارزی سال قبل، ۳۵ میلیارد دلار درآمد ارزی داریم که حاکی از کاهش ۴۰ درصدی عرضه ارز می‌باشد. یعنی اتفاقاتی که در حوزه نرخ ارز رخ داده از طرف بخش عرضه است. وقتی ارز نداشته باشیم، طبیعی است که قیمت آن هم بالا می‌رود.

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

دیروز تو صف خرید از حقوقی خریدن انروز تو صف فروش به حقوقی فروختن . عین یک تکه چوب روی دریا هر موجی میاد جابجاشون میکنه

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

الان آمار آپارتمان رو گرفتم قیمتها تکون نخورده بود. با خودم گفتم بخاطر دلار حتما شل میکنه. املاکی ها میخندیدن میگفتن پایین نمیاد. منتظر نباش ! حالا اینجا همه تو فروش از هم سبقت میگیرن. البته خودمم یک سوم غدیر فروختم. والا دیدم حقوقی داره تو منفی 5 میفروشه منم فروختم که بعدش هم 40 میل صف فروش موند. فردا هم مشخصه که بازار خراب هست لااقل اولش خرابه. هنوز به نظرم دلار میره بالا و موقت اومده پایین. ضمنا شرکتهای دلاری به نیما میفروشن که قیمت فروششون توی این هفته 6 درصد رشد داشته. باید تصمیم بگیرم پول رو که نقد کردم ببرم ملک یا دوباره سهام بخرم
                ولی به نظرم ملک هم شل میکنه چون چسبندگی قیمت داره زمان میبره
                البته اگه دلار ثابت بمونه
                نفتم ۴۴ دلار شد
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/21, 13:25.

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

♦️جهانگیری: به دلیل رعایت منافع کشور نمی‌توانیم ابعاد تحریم فعلی را تبیین کنیم

معاون اول رئیس جمهور:
                  ?یکی از مظلومیت‌های مدیریت فعلی کشور این است که به خاطر مصالح و منافع ملی نمی‌توانند راجع به ابعاد مختلف این موضوع شفاف با مردم صحبت کنند.
                  ?حتماً پس از پایان تحریم‌ها به مردم خواهیم گفت که چه اتفاقاتی رخ داد و چه مسایلی پیش روی کشور به وجود آمد، البته به فضل الهی از مشکلات عبور خواهیم کرد.
                  _____
                  ابعاد تحریم ها اندازه دماغ جهانگیریه/:.yead.:/
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/21, 13:22.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

اینی که اطلاعات میده میگه دلار پایین تر میاد بعد میره ۳۰
                    من خودم فکرمیکنم دلار زیره نیما نمیره یعنی کفش ۲۰ تومن باید باشه اون میگفت ۱۷
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/21, 17:20.

نظر

• Bourse-Plan
                      عضو فعال
                      • Jun 2020
                      • 490

هر دفعه که میگید بخشی از غدیر رو فروختم مثل خنجری بر قلب من میمونه!

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                        هر دفعه که میگید بخشی از غدیر رو فروختم مثل خنجری بر قلب من میمونه!
                        آخي نازي /:.smilingsmiley.:/ غدير خدا ازت نگذره . منم نميخواستم بفروشم ولي وقتي ديدم حقوقي داره با ولع ميفروشه حرصم درومد. من الانم كلي غدير دارم. امروز مجمع پارس بود 950 تقسيم كرد پارسال 930 تقسيم كرد همينطور زاگرس هم سود كمتري نسبت به سال قبل تقسيم كرد . گزارش 3 ماه پارس جالب نبود و افزايش 10 درصدي سود غيرعملياتي بود. مبين هم افزايش سود واقعيش 4 درصد بود ولي افزايش سودش بيشتر غيرعملياتي بود كه حالا ربطي به غدير نداره. نادرعلي قبلا گفته بود غدير 80-90 امسال ميسازه يك اكسل هم گذاشته بود امروز ديدمش دوباره و ديدم سود تقسيمي پارس رو حدود 1300 ديده . به نظر من غدير امسال بين 50 تا 60 نهايت تقسيم كنه. خوب dps به price خوبي نداره. البته باز هم نسبت به كل بازار حساب كني واقعا جامونده و ارزنده هست ولي خوب من تصميم دارم تبديل به بهترينش كنم. لااقل آدم وقتي يك سهم دلاري توپ داره وقتي ميشنوه دلار گرون ميشه حرص نميخوره بلكه خوشحال هم ميشه. سهامدار عمده غدير اذيت ميكنه سهمو بد ميفروشه و تجديد نميده و حمايت نميكنه. من خودمم از فروش غدير خوشحال نيستم راستش تارگتش رو 5000 تومن ميدونستم. البته عصر هم يك خير دادن كه شبريز و شبندر جزو اي تي اف دولت هستن. من كلا هر سهمي بيشتر سود بسازه و تقسيم كنه ميخرم هيچ تعصبي روي هيچ سهمي ندارم. من هميشه هيچ سهميو كامل خالي نميكنم چون يدفه روند صعوديش شروع ميشه و داغش به دلم ميمونه. يحتمل من بعد هم غدير نخواهم فروخت.

نكته مهم اين هست كه قرار نيست قبل از خريدم به كسي بگم سهمو بخره و قبل از فروش به كسي بگم بفروشه. يعني سود خودم ارجح هست. ديدم يكي از دوستان قديمي بسيار از دست من شاكي هست. ظاهرا رفته بود غدير خريده بود بدون اينكه اطلاع بده و وقتي بهش گفتم فروختم قاتي كرد. من با سيگنال هيچ احدي سهم نميخرم اگه اون شركت نظرمو جلب نكنه محاله سهمو بخرم.

-------
                        اما دلار . چرا بانك مركزي گذاشت دلار به 26 برسه. اگه توانش رو داشتن جلوشو بگيرن چرا گذاشتن ؟ ميگن ارزش دلار خيلي كمتره. خوب به فرض با دلار 15 تومني چقدر تقاضا براي مهاجرت و خروج سرمايه ايجاد ميشه. نقدينگي دست مردم رو حساب كرديد ؟ آيا صادر كننده ها حاضرن با نرخ هاي كمتر از الان تو نيما بفروشن و...

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 3997

امروز از صف فروش شپديس خريد كردم. الانم صف فروشه /:.weirdsmiley.:/ آخر برج 10 از 750 تومن سود 550 واريز كنه سال بعدم حداقل 1000 بسازه به نظرم.
                          تا دلار بالا نيايد بازار حالش خوش نميشه. دلارم مياد بالا بايد صبر كرد

بعضي از دوستان گلايه ميكنن چرا غدير اينجوريه چرا پارسان و شپديس و كليه زير مجموعه هاي غدير اينجورين و ما ميفروشيم و ميزاريم صف و.. انگار من مديرعامل الاغ غدير يا اون سردار احمق ارتش هستم كه براي گروه تصميم بگيرم. منم مثل شما كاره اي نيستم كه خودتون با توجه به مصالح و برنامه تون تصميم گيري كنيد و مسئوليتش رو هم بپذيريد.

الان من ديگه از رشد قيمت دلار ناراحت نميشم. بيشتر سهمم دلاريه. درامدمم دلاريه. هر سال ميرم سود خوب ميگيرم. چيكار دارم يكي ميخواد تو صف فروش بره . اگه تو اين 40 سال دلار اومده پايين برو سهام دلاريت رو بفروش

طرف يك چاقو برداشته ميزنه تو بدن خودش. وقتي مي بيني صف فروش رو جمع نميكنه در حقيقت داري صف فروش فرداش رو درست ميكني. الان هر بازاري بري بگي دلار اومده پايين جنست رو ارزون كن بهت ميخندن ولي اين بورسي ها ... صف فروشش رو جمع كنن همينا ميرن تو صف خريد
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/22, 09:41.

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3997

به نظر من دلار سال آينده ميتونه 40 تومن و نفت 60 دلار بشه . تنها چيزي كه ميتونه باعث تقويت پول ملي بشه ارتباط با آمريكا هست كه بعيده. حتي به نظر من با انتخاب بايدن ممكنه يك شوك موقت به دلار بياد ولي دوباره ريال بي ارزش ميشه مگه اينكه ازتباط با امريكا ايجاد بشه كه بعيده. يعني ايران دست از سياست ها و راهبردهاش برداره. چرخش به سمت غرب كنه كه بعيده.
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/22, 10:22.

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

امروز 251000 تا شپديس اضافه كردم 2.5 ميليارد تومن . يكي از دوستان يك ميليون سهم داشت ديشب زنگ زده بود گفت ميزارم صف فروش . سهم الان تقريبا رو صفر تابلو هست. غديرم ديگه تو اين قيمت فروشي نيست. خودم پول دستم بياد ميخرم. با يك ديد 6 ماهه شپديس ميتونه 20 تومن بشه.توصيه من اين هست كه تو سهم هاي دلاري و بنيادي با اين ريزشي كه داشتن خودزني نكنيد. پولتون رو كجا ميخوايد ببريد. بانك كه بي ارزش ميشه ملك كه پي به اي 50 هست دلار و طلا كه فقط قدرت خريدتون رو حفظ ميكنه يا خودرو بخريد با اين قيمتهاي فضايي . بانك مركزي اگه دلار داشت كه نيازي نبود صبح تا شب تو اخبار از ريزش طلا و دلار بگن فقط تزريق ميكردن تو بازار. چند وقت ديگه همين سقف هاي فعلي ميشه كف قيمت. مردم ما حافظه بلند مدت ندارن و احساسي عمل ميكنن. براي همينم همش سرشون كلاه ميره
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/07/22, 11:35.

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

بانک های کره جنوبی هفت میلیارد دلار ایران را آزادسازی نمی کنند

?یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بانک های کره جنوبی هفت میلیارد دلار ایران را آزادسازی نمی کنند، گفت که اگر طی روزهای آینده این پول آزاد نشود موج تحریم کالاهای کره ای رقم خواهد خورد. /ایسنا

____
                                جوک میگن

نظر

در حال کار...
                                X