نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : نجيمي

4 شنبه شپدیس منفی 4 بود طرف نمیخرید الان صف خرید شده زنگ زده میخوام بخرم. پولم تو حسابش بود. چند نفر دیگه هم بودن . بابا صد بار بهشونم گفتم طمع و ترس رو بزارید کنار تا مثبت میشه میخوام بخرم تا منفی میشه وای بدبخت شدم کاشکی نمیخریدم.

هر ننه قمری شده کارشناس بورس و اقتصاد میان پیشم مجبورم به چیزه شعرهاشون گوش کنم توقع دارن تاییدشونم بکنم.

این پرویز خ خودش اصل پروژه سازه داره از بقیه ایراد میگیره. برو بابا
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/26, 10:48.

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

پالایشو =)) اونچنان رونق اقتصادی درست بکنم

معنی بازارگردانی یعنی سهمی مثل شپدیس میانگین معاملات روزانه اش 2 میلیون سهمه بعد تو صف خرید حقوقی 12 میلیون میفروشه که نوسان گیری کنه. حالا ببینید چجوری سهمو صف فروش میکنن که مفت جمع کنن
      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/26, 12:18.

نظر

• sundaaay
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 742

سرانه مصرف لبنیات در کشور ۲۰ درصد کاهش یافت

علی احسان ظفری بیان کرد: بنابر آمار تولید کارخانه‌های لبنی، سرانه مصرف لبنیات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش‌ «نود اقتصادی»، علی احسان ظفری، مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی اظهار داشت: با گرانی‌های اخیر، نبود تناسب میان درآمد و هزینه‌های خانوار مصرف محصولات لبنی به طور چشمگیری کاهش یافته است. سرانه مصرف لبنیات با دیگر کشور‌ها قابل قیاس نیست. بنابر آمار تولید کارخانه‌های لبنی، سرانه مصرف لبنیات در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

نظر

• رحیم استرلینگ
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 96

آقای نجیمی وغدیر روی چه قیمتی میارزه؟ با توجه به اینکه نزدیک مجمع هم هست

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

در اصل توسط رحیم استرلینگ پست شده است View Post
            آقای نجیمی وغدیر روی چه قیمتی میارزه؟ با توجه به اینکه نزدیک مجمع هم هست
            به نظر من زیره هزار

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

#پالایش

صندوق پالایش NAV آن به 81,403 ریال رسیده است و قیمت پایانی آن در این دقایق 84,480 ریال است و هر سهم در این لحظه بالاتر از NAV خود در حال معامله است.

لازم به ذکر است هم NAV هم قیمت سهم به پایین تر از قیمت عرضه رسیده است.

@NAVSTOCK
              /:.yead.:/

نظر

• sundaaay
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 742

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                پالایشو =)) اونچنان رونق اقتصادی درست بکنم

که خود مردم به صندوق پالایشی نیاز نداشته باشن.

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

چین با بی مسئولیتی تمام باعث گسترش کرونا در تمام دنیا شد/چند میلیون نفر مردن/باعث میلیارد ها دلار خسارت و پاشیدن زندگی میلیون ها نفر شد/ خودش در همین حین کرونا میلیارد ها دلار مواد اولیه و تجهیزات پزشکی برای مقابله با کرونا صادر کرد/الانم واکسن کرونا ساخته و داره به کشورها میفروشه// اگر این بی صاحبی دنیا نیست پس چیه؟

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

حجم مبنای شپدیس یک میلیون سهم بود ببینید امروز حقوقی چقدر فروخت . این اسمش بازارگردانیه ؟ خب معلومه شاخص کل منفی میشه شاخص هم وزن مثبت میشه یعنی بازار میره رو سهم های در پیت
                    حالا تو این حیروبیر ستاره رو هم میخوان به ملت فرو کنن. بابا بزار جای پالایش خوب بشه بعد
                    ببنید گزارش فصلی ها تو سهمای بنیادی خوب بود من انتظار منفی شدن بعضیها رو نداشتم. بهتر من که میخام بخرم هر چی مفت تر بهتر
                    به نظر من با این وضع بازارگردانی بازار بیشتر سمت منفی میره و حجم معاملات هم کم میشه میگید نه نگاه کنید
                    ------------
                    بازار مسکن تو چنان رکودی رفته که امروز املاکی ها تماس تلفنی واتس اپی مسیج و.. گرفتن با من

نمودارها رو نگاه میکنم اصلا خوب نیستن
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/26, 20:04.

نظر

• sundaaay
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 742

حجم مبنای شپدیس یک میلیون سهم بود ببینید امروز حقوقی چقدر فروخت . این اسمش بازارگردانیه ؟ خب معلومه شاخص کل منفی میشه شاخص هم وزن مثبت میشه یعنی بازار میره رو سهم های در پیت
                      حالا تو این حیروبیر ستاره رو هم میخوان به ملت فرو کنن. بابا بزار جای پالایش خوب بشه بعد
                      ببنید گزارش فصلی ها تو سهمای بنیادی خوب بود من انتظار منفی شدن بعضیها رو نداشتم. بهتر من که میخام بخرم هر چی مفت تر بهتر
                      به نظر من با این وضع بازارگردانی بازار بیشتر سمت منفی میره و حجم معاملات هم کم میشه میگید نه نگاه کنید
                      ------------
                      بازار مسکن تو چنان رکودی رفته که امروز املاکی ها تماس تلفنی واتس اپی مسیج و.. گرفتن با من

نمودارها رو نگاه میکنم اصلا خوب نیستن
                      این توصیفی که از بازار مسکن میکنید، با این حساب ساخت و ساز میخوابه و بیکاری زیاد میشه و پشت سرش کارخانجات هم تولیدشون رو کم و تعدیل نیرو میدن و تقاضا مسکن فشرده میشه و چند سال بعد حالت فنر از جا در رفته میشه

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
                        این توصیفی که از بازار مسکن میکنید، با این حساب ساخت و ساز میخوابه و بیکاری زیاد میشه و پشت سرش کارخانجات هم تولیدشون رو کم و تعدیل نیرو میدن و تقاضا مسکن فشرده میشه و چند سال بعد حالت فنر از جا در رفته میشه
                        همه چی میره تو رکود .
                        دوستان کمترین پی به ای تو بازار برای چه سهمایی هست کسی میدونه ؟

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

در گروه بانکی کمترین پی بر ای متعلق به ونوین هست.

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3997

پالایش حدس میزنم تا 5 بیاد پایین

میدکو هم باید اصلاح کنه زیادی بالا رفته

سهمای آسی زیره سر دارم فقط منتظرم خوب بیان پایین با سود مجمع بزنم تو رگ
                            :D عجله هم ندارم

نظر

• djdream
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3997

اینقدر وضع خرید فروش ملک رکود شده طرف زنگ زده بزور میخواد بفروشه . میگم نمیخوام میگه بیا بخر وقتشه بازار شب عید میره بالا . برو بابا متری 100 میلیون چیزم خله مگه میرم پرتغال یا استانبول خونه میخرم . طرف گوسفندشون فروخته اومده بالا شهر فکر کردی اونی که نیاورانه باباش شمرونی بوده نه بابا . ده میلیارد بدم برم وسط یک مشت روانی زندگی کنم دلم خوش باشه بالا شهره
                              الان پرتغال با 280 هزار یورو اقامت میده کسی بره ملک بخره من اروپا رو ول کنم برم منطقه یک . بقله گرونترین خیابوناش بافته یک مشت قربتی دارن زندگی میکنن
                              لامصب چقدر هزینه های زندگی گرونه. یک لیتر بنزین 45 هزار تومن میشه. یک رستوران بری 300-400 هزار تومن آب میخوره. استانبول خیلی هزینه ها ارزونه حتی از تهران ارزونتره بعضی چیزا. مثل اجاره خونه لباس مشروب و..
                              شرایط زندگی در پرتغال + هزینه های زندگی (۲۰۲۰)

---
                              دیروز یکی از آشناها زنگ زد گفت بورس بدبختمون کرد و کاشکی گوش کرده بودم فروخته بودم و طمع کردم و الان دارم قرص میخورم شبها خواب ندارم و.. صبحم زنگ زده بود همرو امروز میفروشم گفتم تو منفی نفروش لااقل

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/27, 10:34.

نظر

• بامبو
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 467

همه چی میره تو رکود .
                                دوستان کمترین پی به ای تو بازار برای چه سهمایی هست کسی میدونه ؟
                                1-پترول
                                2-وصنعت
                                3-وبوعلی
                                4-وسکاب
                                ================
                                به ترتیب کمترین پی برای ها رودارن

نظر

در حال کار...
                                X