نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو جدید
    • Nov 2013
    • 4001

پاسخ : نجيمي

قیمت دلار نیما و صرافی ملی بالا رفته. جالبه رهبر دیروز اونجوری میگفت امروز اینجوری شد.
    زنگ زده فلان سهمو بخر نوسان بگیر. سهم آشغالی که ۱۰ برابر شده واسه نوسان نمیخرم
    نسبت خریدار فروشنده خوب نیست کلا

چقدر از ملت نوسان میگیرن. حقیقی ها از صف خرید میخرن فرداش به صف فروش میدن. تا کجا این ادامه داره خدا میدونه
    کندلها همه چکش نزولیه
    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/01, 11:07.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

ملت خودشون رو دارن جر میدن شستایی بخرن که ۵۰۰ درصد رشد کرده.
      سکه امروز ۱۱۴۱۰ هم شد. یک هفته پیش میگفتن ۳ نفر بخاطر نوسان قیمت سکته کردن.

نظر

• djdream
        عضو جدید
        • Nov 2013
        • 4001

يكجوري جم پيلن رو ميخرن گفتم چه گزارشي داده ولي 37 درصد سودش كم شده. الان خيلي سهم ها كه گزارش بد دادن خوب دارن بالا ميرن. اصلا بازار ديگه سود رو گذاشته كنار. دارا سوم رفت واسه آخر سال. دارا دوم هم كه ميگن اين ماه مياد ولي شنيدم دولت ميخواد خورد تو بازار بفروشه بجاي اي تي اف. در كل اين سهم هاي دولتي مفتش گرونه فقط بحث بازي و صف هست.
        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/01, 22:56.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

سیستم کلا هنگه . ضرر زیان مارو کی میده
          حقیقی ها هیجانی میخرن
          میگن عمدی سیستم رو هنگ میکنن
          اوردر زدم بعد ۱۰ دقیقه حذف شده . قیمتها معلوم نیست
          برای خرید رنج مثبت میزنن تا بتونن بخرن
          فروشنده ها هم رنج منفی میزنن بتونن بفروشن
          برای همین نوسان تو سهم ها زیاد شده
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/02, 08:55.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

من که شپدیس خریدم دیدم پارسان و غدیر صفن.
            واقعا خدا یک عقلی به حقیقی ها بده با این وضع فروششون. خوب لامصب بزار رو یک عدد بردارم دیگه کشتن مارو تا خرید کردم
            اون حقوقی احمق می بینه سهم فروشنده داره میاد رنج مثبت میزنه. خوب تو که مثبت 3 خریدی الان بیا مثبت 1 بخر . گند زدی به سهم

شپدیس فکر کنم 850 بسازه حدودی تقسیمی هم 75 درصده میشه 640 تومن. گل گروه غدیر شپدیس هست. توی مجمع هم مدیرعامل همش از اوره ای ها تعریف میکرد. سودش هم آخر برج 10 نهایتا میدن.

میخواستم برای سهم چارت بسازم این صندوق ها نزاشتن

توی اوره ای ها هم شپدیس از همه بهتره. خراسان که با دریا خیلی فاصله داره. کرماشا تعدیلش زیاد نبود. شلرد 5 سال باید قسط بده تا وامش تسویه بشه شیرازم که بدهی ارزی داره با پی به ای بالا. الان سهمی که گزارش خوب و سود تقسیمی خوب و پی به ای مناسب داره و کنار دریا اسکله داره و راحت صادر میکنه همین سهم هست. البته حاشیه سود کرماشا و خراسان بالا تر هست ولی در کل شپدیس یک سر و گردن بالاتر از همه هست. الان تامین اجتماعی داره خراسان رو با پی به ای 15 خرید میکنه. شپدیس که تحلیلی خیلی کمتره

ریسک سهم قیمت دلار و نرخ اوره هست. طبق بررسی من جفتشون صعودی هستن. خواستید بخرید . ضرر کردید فحش ندید /:.yead.:/

اینقدر سهم خریدم خودم شدم حقوقی اونم ازون خفناش :D
            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/02, 10:06.

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 914

واقعا دست شما درد نكنه شپديس واقعا عالي هست انشالا در كنار شما سود خوبي كنيم

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

خوبیش اینه تو مثبت بیشتر فروشنده حقوقیه و امروز کمتر از 11600 رنج منفی نمیزد.

کسی خواست سنگین بخره روی 11600 میشه کد به کد کرد با حقوقی

الان تو پورتفو بجز شپدیس یک تعداد قابل توجهی غدیر دارم یکمم رانفور با این عرضه اولیه ها. که هیچکدوم رو هم فروشنده نیستم نوسانم نمیگیرم
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/02, 10:49.

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                  خوبیش اینه تو مثبت بیشتر فروشنده حقوقیه و امروز کمتر از 11600 رنج منفی نمیزد.

کسی خواست سنگین بخره روی 11600 میشه کد به کد کرد با حقوقی

الان تو پورتفو بجز شپدیس یک تعداد قابل توجهی غدیر دارم یکمم رانفور با این عرضه اولیه ها. که هیچکدوم رو هم فروشنده نیستم نوسانم نمیگیرم
                  پارسان را چطور می بینید جناب نجیمی
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                    پارسان را چطور می بینید جناب نجیمی
                    راستش دیروز تو صف پارسان بودم دیدم حقوقی میده کنسل کردم. پارسان خوبه منتها تو پورتفوش همه چی داره الان متانولی ها خوب نیستن اوره ای ها خوبن. حقوقی سهم اذیت میکنه. پریروز آخر وقت منفی ۴ فرصت خرید خوبی بود کف rsi بود. در کل سود تقسیمی پارسان منو راضی نمیکنه. شپدیس بهتره

نظر

• سرمایه گذار
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1925

راستش دیروز تو صف پارسان بودم دیدم حقوقی میده کنسل کردم. پارسان خوبه منتها تو پورتفوش همه چی داره الان متانولی ها خوب نیستن اوره ای ها خوبن. حقوقی سهم اذیت میکنه. پریروز آخر وقت منفی ۴ فرصت خرید خوبی بود کف rsi بود. در کل سود تقسیمی پارسان منو راضی نمیکنه. شپدیس بهتره
                      ممنونم از پاسخ شما

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

? #نرخ صرافی ملی با افزایش مجدد ۲۰۰ تومانی‌ هم اکنون 21,700
                        /:.grlim:./

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

تحلیل بنیادین شپدیس - رسانه خبری تبلیغی نایب

در صورت عبور از سقف مثلث سهم میتونه تا 18.000 تومن رشد بکنه
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/08/02, 20:03.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

به چند تا سهم اشاره کنم
                            اول وبانک دیدم دیدم نسبتها خیلی بده
                            دوم صف خرید شستا توسط سهامدار عمده گذاشته میشه تا خالی کنه
                            سوم توضیحم راجع به پارسان تکمیل کنم. که بجز تولید اوره و متانول ، گزارش پارس هم خیلی مال نبود و سود سازی پالایشگاه ها هم که زیاد نیست و بیشتر بخاطر بحث ای تی اف داغ شده.
                            شاروم هم یک نگاهی کردم بدک نیست حاشیه سودش 28 درصده. تولیدش هم سولفات امونیوم و اسید سولفوریکه بیشتر . صادرات خاصی هم نداره. کلا ازین شرکت بهتر زیاده ولی خوب چون عرضه اولیه هست خیلی میره بالا.
                            اگه تا انتخابات امریکا داروی کرونا کشف بشه ترامپ رای میاره و شک نکید دلار اعداد بالایی رو می بینه

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین:

درآمدهای ارزی کشور ۴۰ درصد کم شده/ طبیعی است که دلار گران بشود

مجیدرضا حریری با بیان اینکه درآمدهای ارزی ما در سال گذشته بین ۵۰ تا ۵۵ میلیارد دلار بوده است، در حالی که در سال‌های ۲۰۰۹، ۲۰۱۰ و حتی ۲۰۱۶ حدود دو برابر این ارقام درآمدهای نفتی داشتیم، گفت: وقتی ارز نداشته باشیم، طبیعی است که قیمت آن هم بالا می‌رود.

به گزارش‌ «نود اقتصادی»، مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین اظهار داشت: سال گذشته حدود ۹ میلیارد دلار نفت فروختیم و حدود ۴۲ میلیارد دلار هم صادرات غیرنفتی داشتیم، بنابراین درآمدهای ارزی ما در سال گذشته بین ۵۰ تا ۵۵ میلیارد دلار بوده است، در حالی که در سال‌های ۲۰۰۹، ۲۰۱۰ و حتی ۲۰۱۶ حدود دو برابر این ارقام درآمدهای نفتی داشتیم.
                              وی بیان کرد: صادرات نفتی ما امسال کم شده و نهایتا حدود پنج میلیارد دلار خواهد بود، صادرات غیرنفتی هم در فصل نخست سال جاری حدود شش میلیارد دلار بوده که اگر همین روند تا پایان سال ادامه داشته باشد حدود ۲۵ میلیارد دلار می‌شود، حتی اگر فرض کنیم صادرات غیرنفتی ما رقمی در حدود ۳۰ میلیارد دلار بشود، مجموع درآمدهای ارزی کشور به حدود ۳۵ میلیارد دلار خواهد رسید. بنابراین به جای ۵۵ میلیارد دلار درآمد ارزی سال قبل، ۳۵ میلیارد دلار درآمد ارزی داریم که حاکی از کاهش ۴۰ درصدی عرضه ارز می‌باشد. یعنی اتفاقاتی که در حوزه نرخ ارز رخ داده از طرف بخش عرضه است. وقتی ارز نداشته باشیم، طبیعی است که قیمت آن هم بالا می‌رود.

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

تحلیل بنیادین شپدیس - رسانه خبری تبلیغی نایب

در صورت عبور از سقف مثلث سهم میتونه تا 18.000 تومن رشد بکنه
                                چون 68 درصد آن متعلق به پارسان هست رشد شپدیس می تواند ناو پارسان را بالا ببرد.در موج بعدی پارسان تا 6000 خواهد رفت حداقل و در خوشبینانه ترین حالت 8000 تومان را خواهد دید.

نظر

در حال کار...
                                X