نجيمي

Collapse
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • ۱۳۹۱ دی
    • 2905

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    واکسن هم از امریکا و اروپا و انگلیس هم نمیخریم.
    ___
    ببخشید ما مگه بخاطر تحریمها میتونیم بخریم ؟
    من قبلا هم گفتم واکسن ایران رو روسیه و چین میدن
    بعد واکسیناسیون اروپا امریکا تازه شروع شده اولم به افراد پیر و کادر درمان زدن. تاثیر اصلی واکسن بعد از از تزریق ۷۰ درصد جمعیت هست
    ___
    رهبر انقلاب، امروز: کسانی که فکر میکنند ارتباط با آمریکا باعث بهبود وضع ایران میشود، به ایران قبل از انقلاب که رابطه خوبی با آمریکا داشت، نگاه کنند.
    ____
    ما که نگاه کردیم اون موقع بهتر بوده
    یعنی افرادی که در طاغوت بودن و الانم هستن میگن اون موقع بهتر بوده
    وضع تورم و رشد اقتصادی امید به زندگی و قدرت خرید هم که خیلی بهتر از الان بوده
    طرف چند سال کار میکرده خونه ویلایی میخریده الان یک کارمند ۷۰ سال باید پس انداز کنه یک اپارتمان بدرد نخور بخره
    ___
    رهبرانقلاب: ما هیچ اصرار و عجله ای نداریم که آمریکا به برجام برگردد

?آنچه مطالبه ما است این است که تحریم‌ها را بردارند
    ___
    چیزه دیگه ای نمیخواید ؟ فکر کنم اونی که تحریم شده ما هستیم
    درود..
    منظور اعلی حضرت...جامعه روحانیت هست...نه مردم..
    در زمان طاغوت زندگی اسفبار و کولی مانند داشتند...
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• محمد.
      عضو فعال
      • ۱۳۹۹ آذر
      • 810

فکرش رو نمیکردم سلامت ملت و جان انسان ها یک روزی بازیچه سیاست بشه
      جای تاسف هست که روز به روز توهم غرب ستیزی در راس نظام بیشتر میشه و ملت بدبخت بیچاره تاوان باید بدهند
      البته واکسنی که قراره وارد بشه هندی هست و تاییدیه آکسفورد رو داره

نظر

• ابشار
        عضو فعال
        • ۱۳۹۲ فروردین
        • 1426

همچنان ملت ایران لنگ درهوابمونن ،لپ کلام اقا،

نظر

• niki
          عضو عادی
          • ۱۳۹۰ خرداد
          • 248

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          واکسن هم از امریکا و اروپا و انگلیس هم نمیخریم.
          ___
          ببخشید ما مگه بخاطر تحریمها میتونیم بخریم ؟
          من قبلا هم گفتم واکسن ایران رو روسیه و چین میدن
          بعد واکسیناسیون اروپا امریکا تازه شروع شده اولم به افراد پیر و کادر درمان زدن. تاثیر اصلی واکسن بعد از از تزریق ۷۰ درصد جمعیت هست
          ___
          رهبر انقلاب، امروز: کسانی که فکر میکنند ارتباط با آمریکا باعث بهبود وضع ایران میشود، به ایران قبل از انقلاب که رابطه خوبی با آمریکا داشت، نگاه کنند.
          ____
          ما که نگاه کردیم اون موقع بهتر بوده
          یعنی افرادی که در طاغوت بودن و الانم هستن میگن اون موقع بهتر بوده
          وضع تورم و رشد اقتصادی امید به زندگی و قدرت خرید هم که خیلی بهتر از الان بوده
          طرف چند سال کار میکرده خونه ویلایی میخریده الان یک کارمند ۷۰ سال باید پس انداز کنه یک اپارتمان بدرد نخور بخره
          ___
          رهبرانقلاب: ما هیچ اصرار و عجله ای نداریم که آمریکا به برجام برگردد

?آنچه مطالبه ما است این است که تحریم‌ها را بردارند
          ___
          چیزه دیگه ای نمیخواید ؟ فکر کنم اونی که تحریم شده ما هستیم
          سلام , ارادت
          خیلی از دوستان یادشان نمی آید اما باور کنید وقتی من به گذشته زندگی خودم نگاه میکنم مثل فیلم ها از زمان تولد تا سال 1357 برای یگ زندگی رویایی و تمام رنگی است و از سال 1357 تا الان تمام خاطراتم سیاه و سفید و تاریک است
          باور کنید تعصبی صحبت نمی کنم اما قبل از انقلاب به معنای واقعی زندگی میکردیم اگر تعریف کنم مانند این است که قصه میگویم
          همین بس که پدر من در 32 سالگی چهارفرزند , یک خودرو روز , ملک دو طبقه داشت , نزدیک عید خواربار مربوط به عید را با نیسان برایمان می آوردند و ما هنوز خواربار سال قبل را داشتیم , پدر من کارمند ساده صدا و سیما ( رادیو و تلویزیون ) بود
          خدایی دلم برای متولدین سال 60 به بعد میسوزد , حالا هرکسی یک نظری دارد , نظرش هم محترم اما اگر از حاکمین و سیاست و مذهب جدا شوید و بخواهند زندگی را تعریف کنند اصلا نمیتوانند تعریف درستی داشته باشند چون تجربه این نوع زندگی را نداشته اند
          دوستدارتان

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • ۱۳۹۱ دی
            • 2905

شعر سعدی هیچ‌گاه بر سر در سازمان ملل نبود
            در ذهن هر ایرانی که در نظام آموزشی ایران درس خوانده باشد این گزاره حک شده است بیتی از شعر «بنی آدمی اعضای یکدیگرند / که در آفرینش ز یک گوهرند» در باب اول «در سیرت پادشاهان» در کتاب گلستان سعدی آمده است بر سر در سازمان ملل متحد نصب شده است اما هیچ‌گاه چنین واقعیتی وجود نداشت. محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه که پیشتر نماینده ایران در سازمان ملل بود درباره اولین باری که به سازمان ملل می‌رود و به دنبال شعر سعدی است می‌نویسد که آن را پیدا نمی‌کند و با پیگیری‌های چند ساله فرش ایرانی منقش به همین سطور در کنار یک فرش چینی که در سازمان ملل بوده در دهه ۸۰ شمسی، نصب می‌شود.
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• sundaaay
              عضو فعال
              • ۱۳۹۹ آذر
              • 742

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
              فکرش رو نمیکردم سلامت ملت و جان انسان ها یک روزی بازیچه سیاست بشه
              جای تاسف هست که روز به روز توهم غرب ستیزی در راس نظام بیشتر میشه و ملت بدبخت بیچاره تاوان باید بدهند
              البته واکسنی که قراره وارد بشه هندی هست و تاییدیه آکسفورد رو داره
              از هندی هم خبری نیست.
              تولید داخل ، چین و روسیه و حرف از کوبا هم که امده

نظر

• sundaaay
                عضو فعال
                • ۱۳۹۹ آذر
                • 742

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                همچنان ملت ایران لنگ درهوابمونن ،لپ کلام اقا،
                جواد ظریف: ما خودمان انتخاب کردیم یک جور دیگر زندگی کنیم. شهریور 1397

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • ۱۳۹۹ اردیبهشت
                  • 1280

.وزیر محترم بهداشت، دکتر نمکی
                  با سلام و آرزوی توفیق الهی

بنده یک انسان گمراه و غریبه با ارزش های والای مقامات کشور هستم، لذا از آن مقام محترم درخواست دارم با تزریق واکسن امریکایی یا انگلیسی کرونا به این حقیر، موجبات اضمحلال و نابودی اینجانب را فراهم کنید.

نام سایر گمراهان متقاضی واکسن امریکایی و انگلیسی به پیوست ارسال می شود
                  ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                  ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • ۱۳۹۲ آبان
                    • 4001

سود دریافت شد. طبق معمول باید به همه توی بگم سهامشون رو چیکار کنن. هر بار هم باید کلی فرم پولشویی و تعهد پر کنم. با اداره سهام شپدیس هم صحبت کردم و بعدا یک توضیحی میدم. طبق قولی که داده بودم عکس رو گذاشتم. جالبه بانک میگه سیستم بانک مرکزی قطعه و اسم کارکزاری رو نمیاره ولی تو آنلاین بانک من نگاه میکنم وصله شایدم میخوان یک روز تو حساب بانک نگه دارن !
                    ------
                    دی پی اس های دریافتی من
                    سال 97= 120 میلیون
                    سال 98 = 360
                    سال 99= 900

آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/09, 12:11.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • ۱۳۹۲ آبان
                      • 4001

دلار سکه کاهشی. مسکن رکود سنگین
                      بازار گردان ها فقط در منفی ۵ خریدارن که نقد شوندگی حفظ بشه
                      قدیمی های بازار که من پرسیدم با تعجب ترس و شک به بازار نگاه میکنن.

سازمان بورس الان خیلی مقصر ریزش نیست . دلایل بنیادی پشتش هست.
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/09, 14:45.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • ۱۳۹۲ آبان
                        • 4001

ببینید الان سود بانکی یا اوراق 20 درصد بدون ریسکه در حالیکه کدوم شرکت بورسی 20 درصد قیمت سهمشو تو مجمع نقسیم میکنه ؟ تازه ریسک سهم هم به کنار. بعد هم دلار الان 24700 هست و فعلا چشم اندازش کاهشیه. من نقد نکردم ولی شاید با سودی که گرفتم فردا اوراق بخرم . خیر لغو مصوبه صمت هم اومده نمیدونم راسته یا نه ولی خب بحث افزایش نرخ برق و گاز شرکتهای فولادی و پتروشیمی هم هست. نمیدونم چقدر میخوان افزایش بدن یا میدن ولی خب بالاخره یک ریسکه. امروز با اداره سهام شپدیس تماس گرفتم گفتن چیزی ابلاغ نشده خبر نداریم.
                        بازار اینجوریه که سهم ها بعد ریزش یک خبری حمایتی میاد یکم میره بالا یک نوسان میگیرن دوباره کف جدید میسازه . یک دلیلش اینه که نوسان بگیرن یک دلیلش هم اینه که زیان بین افراد مختلف تقسیم بشه و فشار کم بشه.
                        اصلا گیریم که مصوبات قیمت گذاری دستوری در همه صنایع باعث بشه مصرف کننده کالای ارزون بدستش برسه. آیا سرمایه گذار باید ضرر کنه که مصرف کننده سود کنه ؟ بعد دیگه کی میاد توی اون صنعت دوباره سرمایه گذاری کنه وقتی می بینه باردهی نداره ؟

یک خبر خوب هم شپدیس داره که کسی خبر نداره بعدا بهتون میگم ...
                        :D
                        آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/09, 19:13.

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • ۱۳۹۲ آبان
                          • 4001

خودکفا چگونه در طول سه سال، بازدهی ٨٠ برابری به سهامدارانش داد؟ - بورس24 - Bourse24.ir

زمانی که هیچ کس این سهمو نمیشناخت تحلیل کردم . تو تالار بورس. حتی زنگ زدم هیئت مدیره که 5 درصد کل سهام موچود شرکت رو بخریم بهمون ندادن. چه زود میگذره . چقدر گفتم بخرید هیچکس نخرید . ما هم با سر به سر فروختیم رفت ... موقع فروختن زنگ زدم شرکت گفتم اگه نخرید مجمع رو بهم میریزیم هیشکی نمیخرید. باور کنید من از مدیرای شرکت خیلی بهتر شرکت رو بررسی کرده بودم. از زمان شاه تا الان . سیر تا پیازشو خبر داشتم . سهام یک عده آزاده بدبخت رو مفت فروختن رفت. عین همین ثشاهد که سهام خانواده شهدا رو سالها 100 تومن نگه داشتن بعد بردن 8500. یک مشت آدم ح....
                          هنوز شماره هیئت مدیرشون رو نگه داشتم. حتی به دفتر ابوترابی مجلس هم ایمیل زدم که خریداریم جواب ندادن
                          بحث سره اینه که بخوان سهمو ببرن بالا یا نه . وگرنه تحلیل پشمم نیست.
                          ----
                          بعد خواستن فراکابها رو ببرن بالا من نخریدم قرار بود وقتی نماد سپرده باز بشه حجم بخرم چند سالی بود زاغش رو زده بودم منتها این ممدباقر موقع باز شدن نماد رید توش. با اون اوردرهای سنگین. اونام کلا بستنش رفت. پترو اصفهان 250 تومنی سیگنال دادن نخریدم رانتی بود اشتباه کردم
                          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/09, 19:37.

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • ۱۳۹۲ آبان
                            • 4001

الان ارزش سهم های تحت مالکیت شستا در تاصیکو تاپیکو صبا تیپیکو حکشتی سیتا جمعا 100 هزار میلیارد تومن میشه بعلاوه 4 هز ار میلیارد تومن هم غیر بورسی داره . در حالیکه ارزش بازار شستا 150 هزار میلیارد تومن هست.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • ۱۳۹۲ آبان
                              • 4001

بازار فردا بازار حساسی هست و در صورت منفی بودن میتونه به نا امیدی و ریزش تبدیل بشه ... شب خوش@};-

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • ۱۳۹۲ آبان
                                • 4001

https://donya-e-eqtesad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86-18/3729631-%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%D8%A8%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%D9%87-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B0%D8%B1

هم‌اکنون بازار معاملات مسکن به لحاظ قیمتی وارد فاز ابرریزش شده است.
                                ------
                                بحث مصرف جداست ولی برای سرمایه گذاری مسکن بدترین گزینه هست. رکود قطعی هست و کاهش قیمت با شیب کم هم ادامه داره.

نظر

در حال کار...