کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روی تجربه هر وقت وغدیر صف خرید شد بورس تا مدتی سبز است.
وغدیر را بخاطر فغدیر خوب می خرند - فولاژ هم باید مثال غدیر رشد می کرد ولی شباهت اسمی نداره /:.smilingsmiley.:/ سود خوبی از عرضه فغدیر بدست می آورند هر دو ( غدیر و فولاژ)
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
به کارگزار میگم چی بخریم میگه فلان سهم میگم اینکه سود نمیسازه میگه سهمی که سود بسازه بالا نمیره
شاید به این حرف بخندیم..ولی تجربه نشون میده که عین حقیقته :D
دقیقترش شاید این حرف باشه که در روندهای نزولی (مثل دو سال قبل) سهامی که سودآوری خوبی دارند مناسب تر هستند و دست کم ریزش زیادی نمیکنند
ولی در روندهای صعودی ، سودآوری سهام خیلی مدنظر بازار قرار نمیگیره و سهام درپیت بخصوص سهام کوچک که بنیاد درستی هم ندارند معمولا به مراتب بیشتر از بازار رشد میکنند!! اینجوریه دیگه...
ولی همچنان سهام بنیادی برای سهامداری دارزمدت قطعا! انتخاب درست تری هستند..
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
شاید به این حرف بخندیم..ولی تجربه نشون میده که عین حقیقته :D
دقیقترش شاید این حرف باشه که در روندهای نزولی (مثل دو سال قبل) سهامی که سودآوری خوبی دارند مناسب تر هستند و دست کم ریزش زیادی نمیکنند
ولی در روندهای صعودی ، سودآوری سهام خیلی مدنظر بازار قرار نمیگیره و سهام درپیت بخصوص سهام کوچک که بنیاد درستی هم ندارند معمولا به مراتب بیشتر از بازار رشد میکنند!! اینجوریه دیگه...
ولی همچنان سهام بنیادی برای سهامداری دارزمدت قطعا! انتخاب درست تری هستند..
تجربه نشون داده
وقتی p/e سهم منفی میشه یا خیلی عدد بزرگی میشه دیگه بازار این عامل رو کلا میزاره کنار. یعنی دیگه برای بازار مهم نیست P/e سهم 1000 هست یا 2000. اگه سهم خواست بره بالا دیگه کامل تکنیکالی میره بالا
ولی وقتی سه سهم بیچاره ای فاند درست داشته باشه و به فرض p/e=5 بخواد بشه 5.5، هزار بار صف فروش درست میشه!
نظر