نجيمي
Collapse
X
-
پاسخ : نجيمي
در اصل توسط فین پست شده است View Postمثل وبصادر زیر 200 تومانی . مثل وخارزم 470 تومانی . مثل پتایر 230 تومانی . مثل فلوله 120 تومانی و .................
دوستان روی شپدیس 13 تومنی هشدار اصلاح می دادند ،
امروز 20,359 تومن رو هم دید.
فدای سرش
میدونم که شپدیس 100 برابر وبصادر قیمت داره و به قول شما مفته
ولی آخه چطوری میشه شپدیس رو با وبصادر عوض کرد ؟!
اصلاً آدم دستش نمیره پتروشیمی بده ، بانک بگیره !!!
یعنی میفرمایید دلار بدیم ، ریال بگیریم ؟!!!
از قدیم گفتن
یار نفروش به دنیا که بسی سود نکرد
آنکه یوسف به زر ناسره بفروخته بود!
بعضی چیزها مفت هستند ولی مفتشون هم گرونه !نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
در اصل توسط EHSANI پست شده است View Postدرود و ارادت جناب فین یادمه همین چند وقت پیش توی همین تاپیک ،
دوستان روی شپدیس 13 تومنی هشدار اصلاح می دادند ،
امروز 20,359 تومن رو هم دید.
فدای سرش
میدونم که شپدیس 100 برابر وبصادر قیمت داره و به قول شما مفته
ولی آخه چطوری میشه شپدیس رو با وبصادر عوض کرد ؟!
اصلاً آدم دستش نمیره پتروشیمی بده ، بانک بگیره !!!
یعنی میفرمایید دلار بدیم ، ریال بگیریم ؟!!!
از قدیم گفتن
یار نفروش به دنیا که بسی سود نکرد
آنکه یوسف به زر ناسره بفروخته بود!
بعضی چیزها مفت هستند ولی مفتشون هم گرونه !
نظر
-
11 ماه پیش (19 آبان 99) وقتی نمودار شپدیس داشت سعی میکرد کف کانال نزولی خودشو سوراخ کنه بره پایین
پایانی 8,170 تومن بود ( تعدیل DPS میشه 7,490 تومن) پایانی امروز 19,951 تومن ،
تا یک ماه دیگه که بشه یک سال ، حدود 3 برابر حساب کنید
یعنی 200% سود در بدترین سال بورس ... به این میگن سهم استخون دار !
اتفاقاً در حدود همون تاریخ ، وبصادر هم در 271 تومن بود ( 11 ریال سود ارزش تعدیل نداره)
به کف کانال خودش رسیده بود و داشت سعی میکرد کف کانال خودشو سوراخ کنه بره پایین
ابعد از اون هم ، دو بار دیگه در بهمن و خرداد کف کانال رو دید و امروز پایانی 201 تومن بود
و این یعنی 26% ضرر طی یک سال اخیر با 11 ریال سود !
منظور اینکه هر چیز ارزون ، الزاماً به معنی ارزندگی نیست ،
پارسال شپدیس 27 برابر وبصادر قیمت داشت ،
ولی الان شپدیس 100 برابر وبصادر قیمت داره
ولی وبصادر هنوز از کانال نزولی خارج نشده
وقتی دلیل ارزونی رو نگاه کنی میبینی چه بسا به همین قیمت ارزون هم هنوز گرونه!
به قول معروف مفتش گرونه !
این آخری ، نمودار مقایسه درصدی شپدیس و وبصادر هستنگرش ، همه چیز است .
نظر
-
در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post11 ماه پیش (19 آبان 99) وقتی نمودار شپدیس داشت سعی میکرد کف کانال نزولی خودشو سوراخ کنه بره پایین
پایانی 8,170 تومن بود ( تعدیل DPS میشه 7,490 تومن) پایانی امروز 19,951 تومن ،
تا یک ماه دیگه که بشه یک سال ، حدود 3 برابر حساب کنید
یعنی 200% سود در بدترین سال بورس ... به این میگن سهم استخون دار !
اتفاقاً در حدود همون تاریخ ، وبصادر هم در 271 تومن بود ( 11 ریال سود ارزش تعدیل نداره)
به کف کانال خودش رسیده بود و داشت سعی میکرد کف کانال خودشو سوراخ کنه بره پایین
ابعد از اون هم ، دو بار دیگه در بهمن و خرداد کف کانال رو دید و امروز پایانی 201 تومن بود
و این یعنی 26% ضرر طی یک سال اخیر با 11 ریال سود !
منظور اینکه هر چیز ارزون ، الزاماً به معنی ارزندگی نیست ،
پارسال شپدیس 27 برابر وبصادر قیمت داشت ،
ولی الان شپدیس 100 برابر وبصادر قیمت داره
ولی وبصادر هنوز از کانال نزولی خارج نشده
وقتی دلیل ارزونی رو نگاه کنی میبینی چه بسا به همین قیمت ارزون هم هنوز گرونه!
به قول معروف مفتش گرونه !
این آخری ، نمودار مقایسه درصدی شپدیس و وبصادر هست
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postسلام و صد درود به شما دوست گرامی. از یک زاویه دیگر بحث کنیم. قیمت شپدیس و چهار سهمی که من گفتم امروز مشخص است. چقدر احتمال می دهید تا پایان امسال شپدیس 40 درصد رشد کند و به 28 هزار تومان برسد ؟ و چقدر احتمال می دهید تا پایان امسال بانک صادرات قیمت 280 تومان و فلوله قیمت 175 تومان و پتایر قیمت 320 تومان و وخارزم قیمت 660 تومان را ببیند ؟ من احتمال شپدیس را حدود 20 درصد و احتمال 4 سهم دیگر را 80 درصد می دانم. شما هم احتمالات را بیان کنید و پایان سال اگر زنده بودیم بررسی می کنیم.
من چارتیست نیستم ، بنیادی و بلندمدتی کار میکنم
ولی در این دو نمودار که میبینید
وبصادر (تصویر پست قبل) برای رسیدن به 280 باید سقف کانال نزولی خودشو به بیرون بشکونه
تا پایان سال 1400 بتونه سقف کانال رو بشکونه مستلزم اخبار بنیادی سهم هست.
افزایش نرخ ارز و تورم همیشه به داد بانکها میرسه وگرنه تا حالا همه بانکهای ایران ورشکسته شده بودن
قیمت املاکشون بالا میره و ارزش بدهی ها ، یعنی همون سپرده های مردم کاهش پیدا میکنه
تا اینجاش به نفع بانکهاست ولی تا پایان سال به نظرم هنوز زوده ... شاید ساله دیگه ... شاید .
الان که بوی حلوای بانک ملی (علیه سلام) هم بلند شده دیگه از صادرات (مادر مرده) چه انتظار میشه داشت؟!
و این سوای اون وامهای تکلیفی و مسائل حانبی بانکهاست!
من فکر میکنم شما هم مثل بسیاری دیگر از عزیزان فروم بر این اعتقاد هستید که چون 80 تومن خیلی ناقابل هست پس احتمال رشد 80 تومانی خیلی بالاست.
اما تجربه حقیر میگه اتفاقاً اقبال بازار به سمت سهامی میره که چالاک باشه نه تن لش ،
یعنی اونکه در حال رشد هست بیشتر مشتری داره تا اونکه اون پایین گیر کرده
شپدیس اما همونطور که دیدید خودشو از حصار کانال نزولی رها کرد
در این چنگال هم فعلاً به اون خط دوم گیر کرده ولی به هر دلیلی از جمله مجمع پیش رو از این خط عبور کنه
تا پایان 1400 به راحتی به 28,000 تومن میرسه.
من البته تحلیلگر نیستم ، فقط در حد مصرف شخصی یک چارت میزنم بر بدن روشن شم
معمولاً بعد از اتمام رسم چارت باید بشینیم چارت رو توجیه کنیم /:.yead.:/
یعنی ببینیم در اون نقاطی که چارت نشون میده ، قراره چه اتفاقات بنیادی بیفته
اگه خبری نیست ، همه رو میزاریم به حساب جو بازار و
در کل اگه توجیه بنیادی پشتش نباشه ، هیچ ارزشی نداره
فروش اوره 700 دلاری و نزدیکی به مجمع و رشد سودآوری و ...
شپدیس شرکتی هست که واقعاً داره کار میکنه و محصول تولید میکنه و دنیا محصولشو خوب ازش میخره
بیشتر میخوای از جناب نجیمی بپرس تا فیها خالدون سهم رو برات تشریح میکنه /:.yead.:/
ولی وبصادر مثل یک زالو هست که داره از تورم و بی ارزش شدن سپرده مردم سود میکنه
اگه خبر خاصی در وبصادر هست بفرمایید ممنون میشم
ولی به صرف پایین بودن قیمت سهم و بی رازش بودن سکه 200 تومنی دلیل ارزندگی سهام نیست
چشم انداز توافق برجام تا پایان 1400 هم که جوکی بیش نیست
در پایان آرزو میکنم سهاداران وبصادر هم به یک سود چشم گیری برسند . بسیار خوشحال میشمآخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2021/10/18, 22:17.نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
نجیمی جان من به شخصه دوستت دارم. این مطالب هم جهت همفکری و کمک بود. به نظرم حتی با سود 2500 تومانی هم قیمت بالای 15 هزار تومان برای شپدیس منطقی نیست. می توانید در 20 هزار تومان بفروشید و در 12 تا 13 هزار تومان دوباره 1.5 برابر همان سهام را اضافه کنید.
نظر
-
[QUOTE=فین;941941]نجیمی جان من به شخصه دوستت دارم. این مطالب هم جهت همفکری و کمک بود. به نظرم حتی با سود 2500 تومانی هم قیمت بالای 15 هزار تومان برای شپدیس منطقی نیست. می توانید درسلام 20 هزار تومان بفروشید و در 12 تا 13 هزار تومان دوباره 1.5 برابر همان سهام را اضافه کنید.[/QUs
سلام
سهمی که سه ماه دیگه 2 هزار تومان تقسیم میکنه و سود 1401 حداقل 3500 میشه چطور به 12 میرسه ؟؟
من که 100 هزار تا خریدم و میخوام اضافه کنم.کار درستی کردم؟؟؟
نظر
-
توی تاپیک جو بازار و یکی از فروم های شخصی و شپدیس و همینجا چند بار نوشتن که سهم حبابه میریزه به تارگت رسیده و قیمت اوره سقوط میکنه و بهتون میندازن و... خب سهمی که 2000 تا 2200 برای سال قبل ساخته و حدود 1500 تومن آذر تقسیم میکنه و سال بعد بین 4 تا 5 هزار تومن (صندوق کاریزما و انیگما پیش بینی 4100 تومن دارن) میسازه و طرح توسعه پتروشیمی همت رو داره با کلی سود انباشته. افزایش قیمت اوره داخلی که در بورس کالا میشه دید همینطور پرداخت طلب شرکت در بودجه سال 1401 دولت و خلق هزاران میلیارد نقدینگی روزانه که باعث افزایش نرخ دلار میشه خب مشخص میکنه آیا سهم حباب داره یا نداره. گفتم که زمان مشخص میکنه ... ولی از قدیم میگن شنونده باید عاقل باشه. برید کارنامه افرادی که راجع سهم حرف میزنن ببینید چند تا پیش بینی و عملکرد درست داشتن و آیا افراد خوش نامی هستن. من که فردا هم اضافه میکنم . ارزش یک شرکت 120 همت رو چند تا کامنت و شخص حقیقی تغییر نمیده.
آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/10/22, 12:29.
نظر
-
داماد محسن رضایی مدیر بانک صادرات میشود!
۴ روز پیش — داماد محسن رضایی مدیر بانک صادرات میشود!
جهان صنعت نیوز
در فضای مجازی از عنوان های (برادر عروس قالیباف) و (برادر زن الیاس قالیباف) برای سید محمد مهدی احمدی استفاده می کنند.
در اصل توسط فین پست شده است View Postولی من با سابقه بیست ساله بورسی میگم آخر سال پیش بینی من احتمال بالاتری دارد.
اومدم بگم با این خبر جدید باید حرفمو پس بگیرم چون با این خبر حتی احتمال داره قیمت وبصادر از شپدیس هم جلو بزنه ! /:.yead.:/
کاملاً مشخصه که خانومش ، زن تاثیرگذاری هست!نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
در اصل توسط EHSANI پست شده است View Postدر اصل توسط فین پست شده است View Postنجیمی جان من به شخصه دوستت دارم. این مطالب هم جهت همفکری و کمک بود. به نظرم حتی با سود 2500 تومانی هم قیمت بالای 15 هزار تومان برای شپدیس منطقی نیست. می توانید در 20 هزار تومان بفروشید و در 12 تا 13 هزار تومان دوباره 1.5 برابر همان سهام را اضافه کنید.
اگر از همین قیمت یک هفته صف فروش بشه و 5 تا منفی 5 کامل بخوره تازه میاد زیر 15 تومن .
داریم به مجمع نزدیک میشیم و این از اون سهامیه که درصد بالایی DPS تقسیم میکنه و چنین سهامی در چنین ایامی افت چشمگیری نداره معمولاً .
مطمئناً بالای 1000 تومن تقسیم سود داره.نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
در اصل توسط djdream پست شده است View Postدلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 28,420 فروشنده?
نظر
نظر