نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    درود
    سهام چی مد نظرت هست جناب نجیمی ؟
    سلام فعلا هیچی ولی آخر ماه بعد چند تا معرفی میکنم. گزارشام داره میاد بهتر میشه تصمیم گرفت

نظر

• رحیم استرلینگ
      عضو عادی
      • Sep 2020
      • 96

جناب آقای نجیمی حد سود هم برای سهمایی که معرفی کردید در نظر گرفتید؟ به نظرتون سآبیک تا چه عددی ارزنده هست؟

نظر

• djdream
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3997

در اصل توسط رحیم استرلینگ پست شده است View Post
        جناب آقای نجیمی حد سود هم برای سهمایی که معرفی کردید در نظر گرفتید؟ به نظرتون سآبیک تا چه عددی ارزنده هست؟
        کلا چیزی به اسم حد ضرر و حد سود ندارم هر سهمی میخرم رو نگه میدارم.

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5633

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
          کلا چیزی به اسم حد ضرر و حد سود ندارم هر سهمی میخرم رو نگه میدارم.
          من بر عکس شما اصلا نمی تونم هیچ سهمی رو نگه دارم .این که سهم های خریداری شده رو نگه می دارید خیلی عالیه @};-
          من هر چی می خرم رو با سود اندک می فروشم ،کلا دچار عارضه دست بی قرارم/:.negaran.:/

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

خبر جدیدی نداری برادر جان ....انگاری با محیط فروم رابطه خوبی ندارید چون کم مینویسید ...ایکاش ما بی خبران رو از اخبارهاتون مثل سابق مطلع میکردید.....با تشکر از حضورتون حتی کم رنگ

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
              خبر جدیدی نداری برادر جان ....انگاری با محیط فروم رابطه خوبی ندارید چون کم مینویسید ...ایکاش ما بی خبران رو از اخبارهاتون مثل سابق مطلع میکردید.....با تشکر از حضورتون حتی کم رنگ
              اینجا کمتر مینویسم ولی وبلاگ و کانالم که بروزه

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3746

اینجا کمتر مینویسم ولی وبلاگ و کانالم که بروزه
                نجیمی جان کانال تلگرام داری ؟؟؟لینکش رو بذار لطفا

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  نجیمی جان کانال تلگرام داری ؟؟؟لینکش رو بذار لطفا

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

سلام نجیمی جان حالت خوبه نجیمی جان چند تا سوال از شما دارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید چون من تصمیم خیلی بزرگی تو زندگیم گرفتم اونم اینه که طرز فکرم رو تو بورس نزدیک به اون نفراتی کنم که جزو هلدینگ های بزرگ میشن یعنی یارو کلی سهام داره اون با چه طرز فکری داره سرمایه گذاری میکنه غیر از گرفتن سود سهام مجامع هرساله در خرید سهام کارخانه های آینده دار میتونه باشه ؟ یعنی فقط بگه یه بار تو قیمت ارزنده وارد شدم و فقط تو افزایش سرمایه و سود مجامع شرکت میکنم و این پروسه میتونه ۳۰ سال ادامه داشته باشه و اون هر روز ثروتمند تر شه
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• djdream
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3997

والا دقیق متوجه منظورتون نشدم ولی در کل استراتژی من خرید سهام سودسازی هست که هم گذشته خوبی داشته و هم اینده خوبی داره. این شرکتها سود خوبی تقسیم میکنن و اغلب حاشیه سودهای بالا و طرح توسعه دارن و پی به ای زیر ۷ دارن. اگر یک سهمی خوبه فقط یکبار میخرید و دیگه تا اخر عمر نمیفروشید یعنی تا وقتی شرکت خوب کار میکنه البته گاهی ممکنه برای چندماه یا یکسال شرکتها سودشون کم بشه که مهم نیست ولی اگه دورنما بطور دایم خراب بشه باید فروختش. اگرم قیمت سهم مثل ۹۹ حباب شد اونجا هم فروشش منطقیه. تشکیل پرتفو از صنایع مختلف با ملک و طلا و ارز هم ریسکتون رو کم میکنه و لازمه.

نظر

• میلاد سودی
                        ستاره دار (1)
                        • Apr 2020
                        • 1034

والا دقیق متوجه منظورتون نشدم ولی در کل استراتژی من خرید سهام سودسازی هست که هم گذشته خوبی داشته و هم اینده خوبی داره. این شرکتها سود خوبی تقسیم میکنن و اغلب حاشیه سودهای بالا و طرح توسعه دارن و پی به ای زیر ۷ دارن. اگر یک سهمی خوبه فقط یکبار میخرید و دیگه تا اخر عمر نمیفروشید یعنی تا وقتی شرکت خوب کار میکنه البته گاهی ممکنه برای چندماه یا یکسال شرکتها سودشون کم بشه که مهم نیست ولی اگه دورنما بطور دایم خراب بشه باید فروختش. اگرم قیمت سهم مثل ۹۹ حباب شد اونجا هم فروشش منطقیه. تشکیل پرتفو از صنایع مختلف با ملک و طلا و ارز هم ریسکتون رو کم میکنه و لازمه.
                        من دقیقا همینو میخواستم که جواب دادین که آدمای با طرز فکر بزرگ و ثروتمند سراغ همچین سهامی میرن من یک بار نشستم روی کاغذ مس شهید باهنر با نماد فباهنر رو از سال ۹۱ بدون تعدیل با مبلغ ۵۰ میلیون تومن تو قیمت تقریبا ۱۰۰ تومان خرید کردم و حساب کردم با خودم که اگه فقط غیر از صبر کار خاصی نمیکردم و فقط تو مجامع شرکت میکردم و سود مجامع قناعت میکردم سودی که هر سال از مجامع نصیبم میشد تقریبا ۴ میلیارد تومن فقط سال ۱۴۰۰ میشد گرفت و بقیه سال ها بماند و ارزش خود سهم تقریبا بالای ۲۶ میلیارد میشد در حالی که خیلیارو میشناسم عمرا میتونستن با این ۵۰ میلیون به این اعدادا تو بازار بیرون برسن حتی نصفش سهله به یک چهارمش هم نرسیدن
                        آخرین ویرایش توسط میلاد سودی؛ 2023/05/16, 14:07.
                        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

خب سوال بعدی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که بازار سرمایه نزدیک به ۱۰۰۰ سهم داره چند تا سهم هستن که پتانسیل دارن سهامدارشون رو به اینجا برسونن بعدش با خودم فک کردم مس باهنر مگه چی داشت به این رسیدم که این سهم هم صادرات محوره هم فروش داخل داره درسته به قیمت جهانی مس وابسته هستش ولی اشتباه نکنم بیشتر تکنولوژی محور هستش تا اینکه خام فروشی کنه و تقریبا دست قیمت گذاری دستوری از این سهم کوتاست خب چند تا سهم درست حسابی مثله این هستش ؟ مثلا سهم کلر تقریبا همچین ویژگی‌هایی داره سهم های دیگه ای هستن که معرفی کنید ؟

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3997

قیمت گذاری دستور تقریبا روی همه سهم ها هست ولی من خودم پورتفوی بورسیم اینه شپدیس وغدیر فولاد سابیک سفارس سرود تنوین فباهنر فروس شرانل و صندوقهای طلا.
                            به نظرم گروه سیمان رو بررسی کنید.

نظر

• میلاد سودی
                              ستاره دار (1)
                              • Apr 2020
                              • 1034

جناب نجیمی چرا فولاد ؟ این سهم نسبت به ۱۰ سال پیش در مقایسه با فباهنر هم فولاد هم ذوب تقریبا سود آنچنانی به سهامداراش ندادن یعنی فقط یه درد نوسان خوردن تا سود مجامع

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

بنظرتون پالایش نفت ستاره خلیج فارس بیاد تو بورس چطور سهمی میشه ؟ میشه روش حساب کرد ؟

نظر

در حال کار...
                                X