نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3750

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    واقعا فکر میکنی میتونی با اون قیمت بخری؟ از امیدواریت خوشم میاد. بیخود نیست امید ازاد گزاشتی نام کاربری رو /:.winksmiley02.:/
    سنگ مفت.. گنجشک مفت ...حالا شد فبها ..نشد هم فدای سرت ..آدم به امید زنده اس ...

نظر

• djdream
      Banned
      • Nov 2013
      • 4001

رئیسی: باید ارتباط بین سفره مردم با دلار رو قطع کنیم.

شعار شروع شد. وای به روزیکه مردم بفهمن ازین هم آبی گرم نمیشه. همه چی به دلار ربط داره بیخود حرف مفت نزنید

نظر

• djdream
        Banned
        • Nov 2013
        • 4001

مملکتی که رییس جمهورش ۶ کلاس سواد داره بهتر از این نمیشه

نظر

• djdream
          Banned
          • Nov 2013
          • 4001

نفت 75 دلار را رد کرد.
          نمکی وزیر بهداشت نیست وزیر خ.. مالی هست. خاک بر سرت کنن

اقتصاد ما بانک محور هست. بانک ها سرمایه های مردم رو میبرن تو بخش املاک و برای اینکه سود کنن باید املاک قیمتشون بره بالا. شاید بهتر باشه این همه بانکی که نقش مخرب دارن و فقط تورم درست میکنن و نقدینگی زیاد میکنن جمع بشن. کشور به این همه بانک نیاز نداره که تو جذب سپرده با دادن سود بیشتر رقابت کنن. تو هر خیابون 10 تا بانک شعبه داره با کلی کارمند که نقش اهرم فشار رو بازی میکنن اگه بانک رو تعطیل کنید اینا از نون خوردن میوفتن.
          نظام باید دست از انحصار صنعت خودرو برداره. والا با این وضع اداره کردن و قیمت دستوری و انحصار صنایع ما هر روز بدتر از دیروزه
          یکی از دلایلی که بیت کوین این همه تقاضا پیدا کرده اینه که محدود شدنی نیست آنی قابل معامله هست. تعداد بیت کوین محدوده نه مثل سایر ارزها جهانی بانکهای مرکزی مثل پشگل چاپ کنن و بی ارزش بشه. بیت کوین بدون داشتن حتی یک کارمند و شعبه تمام سیستم مالی جهان رو به چالش کشیده.

وقتش رسیده دولت هم خودش رو از این همه نون خور الکی رها کنه . هر صنعت و شرکتی که نمیتونه رقابت کنه باید جمع بشه . صدقه دادن بسته . صنعت خودروسازی ما حرفی برای گفتن نداره یک فاجعه هست. صنعت بانکداری ما فاجعه هست. صنعت انبوه سازی ما فاجعه هست. هر آدم بیسوادی بساز بفروش شده

ما از صنایعی که بهره وری دارن داریم میگیریم خرج صنایع بدون بهره وری میکنیم. ببینید نرخ واقعی آب و برق و گاز و بنزین و اینا نیست. کسی نمیره نیروگاه برق درست کنه چون بازدهی نداره. نیروگاه ها داره فرسوده میشه و قطعی برق همش بیشتر میشه

صنعت توریسم باید مثل نفت و گاز بهش نگاه کنیم. درامدش میتونه بیشترین درامد رو برای کشور داشته باشه. باید آزادی ها رو زیادتر کنیم. غرب ستیزی رو کنار بزاریم. توریسم به تنهایی کشور رو متحول میکنه.

واقعیت اینه اگه نظام با همین رفتار جلو بره آخر و عاقبتش چیزی مثل افغانستان یا سوریه میشه. نظام فعلی هم مثل همه سلسله های قبلی بعد چند پادشاه فروپاشی میشه. حالا برید رای بسازید

بانکی که 20 درصد سود میده باید از کسی که وام میگیره 25 درصد سود بگیره تا خرج خودش هم در بیاد حالا اون وام گیرنده باید حداقل 30 درصد سود خالص داشته باشه که وامش جبران بشه. برید صورت مالی شرکتها رو ببینید چندتاشون حاشیه سود خالص بالای 30 دارن ؟
          آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/06/22, 08:34.

نظر

• djdream
            Banned
            • Nov 2013
            • 4001

سهم اقتصاد ایران از اقتصاد جهانی در چهار دهه گذشته نصف شده است

روایت رئیس اتاق ایران از اوضاع اقتصادی

نظر

• djdream
              Banned
              • Nov 2013
              • 4001

امروز نزدیک خونه مموتی بودم یک خونه نوساز چشممو گرفت یکی هم دم در بود گفتم قیمت اینجا رو داری ؟ گفت این ده واحد ماله منه . گفتم مبارکه خب چند حالا گفت متری ۶۵ گفتم با این قیمت میشه بالا شهرم خرید گفت میخای اینجا بهت متری ۸۰ تومن نشون بدم ؟ واحدش ۱۳۰ متر بود میشد ۸.۵ میلیارد . میگفت متریال درجه یک کار کردم منظورش شیرالات قهرمان و اسانسور ایرانی و کف سرامیکه اینا متریال درجه یک حساب میشه الان.
              چنان گند خورده تو مملکت که میلیارد دیگه عدد نیست
              این همه هزینه ای که به مردم وارد شده تهش به چی رسیدیم ؟
              آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2021/06/22, 21:21.

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                امروز نزدیک خونه مموتی بودم یک خونه نوساز چشممو گرفت یکی هم دم در بود گفتم قیمت اینجا رو داری ؟ گفت این ده واحد ماله منه . گفتم مبارکه خب چند حالا گفت متری ۶۵ گفتم با این قیمت میشه بالا شهرم خرید گفت میخای اینجا بهت متری ۸۰ تومن نشون بدم ؟ واحدش ۱۳۰ متر بود میشد ۸.۵ میلیارد . میگفت متریال درجه یک کار کردم منظورش شیرالات قهرمان و اسانسور ایرانی و کف سرامیکه اینا متریال درجه یک حساب میشه الان.
                خرید آپارتمان در نارمک متری بالای 30 میلیون تومان ( 1300 دلار ) حماقت محض است حتی اگر بهترین متریال را داشته باشد.

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

نجیمی جان از ایران برو اونور آب زندگی کن برا یه سامورایی همه جا ژاپنه فرقی نمیکنه از تهران سهامداری کنی پول در بیاری یا از دبی و استانبول
                  بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• djdream
                    Banned
                    • Nov 2013
                    • 4001

مدیریت سایت پیام داده محیط سایت عمومیه از بعضی لغات استفاده نکن و حرف سیاسی نزن. من تو تالار تالاربورس و بورکس 100 بار مسدود شدم باز اینجا خوبه هنوز مسدود نشدم /:.yead.:/ البته دیدم به سایر کاربرها هم توهین زیاد میشه کسی هم کاری باهاشون نداره. از امروز توی وبلاگ خودم مطلب میزنم ببینیم چی میشه . اگه حال کردید بیاید

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3098

بدی وبلاگ اینه که کسی نمیتونه لایکت کنه

به همین خاطر فکر میکنی که کسی توی وبلاگ استقبال نمیکنه.

شما هر جا پست بزنی مطالبت خواندنی هست.
                      .

نظر

• اسد-ص
                        ستاره دار(5)
                        • Feb 2011
                        • 668

برگرد

نظر

• Samk
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 447

جات خالي ميمونة .....
                          شما كه جيز بدّي ننوشتي.......

نظر

• CHESTER.2020
                            عضو فعال
                            • Apr 2020
                            • 1255

مدیریت سایت پیام داده محیط سایت عمومیه از بعضی لغات استفاده نکن و حرف سیاسی نزن. من تو تالار تالاربورس و بورکس 100 بار مسدود شدم باز اینجا خوبه هنوز مسدود نشدم /:.yead.:/ البته دیدم به سایر کاربرها هم توهین زیاد میشه کسی هم کاری باهاشون نداره. از امروز توی وبلاگ خودم مطلب میزنم ببینیم چی میشه . اگه حال کردید بیاید
                            ببین همه ی دوستان تقاضا دارند برگردی. /:.yead.:/

زیر پستت همه درخواست دادن. البته هر گردی هم گردو نیست گفته باشم/:.winksmiley02.:/
                            نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                            نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• vahidm62
                              عضو عادی
                              • Sep 2020
                              • 135

آقای نجیمی چندمین نفر هست که داره تالار رو ترک میکنه!!!!! بیشتر کسایی هم که در صدرا مینوشتند و خواننده زیاد داشتند ترک کردن تالار رو!!!!!
                              مدیریت تالار داره چکار میکنه!!!!! از جذابیت تالار داره روز به روز کم میشه[-(

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

از مدیریت محترم تقاضا داریم همونطوری که باعث شدند جناب نجیمی تشریف‌ ببرند همونطور هم زحمت بکشن برش گردونن ایشون از خوبان و وزنه های سایت بورسی هستن
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X